Παρατηρώντας τις ανθρώπινες σχέσεις συνειδητοποιούμε ότι δεν υπάρχει το ιδανικό ζευγάρι, καθώς και μέσα από την διαδικασία εξέλιξης μιας σχέσης, οι ενδιαφερόμενοι βγάζουν προς τα έξω το αληθινό τους πρόσωπο και αρχίζουν οι συγκρούσεις. Τι όμως είναι αυτό που φέρνει τον αγαπημένο σου να συμπεριφέρεται αλλόκοτα και να σου πηγαίνει κόντρα; Είναι σημαντικό να το γνωρίζεις για να αποφύγεις δυσάρεστες καταστάσεις και φυσικά να μπορέσεις να φέρεις πάλι την ισορροπία στη σχέση σου.

Έτσι λοιπόν, Διάβασε το ζώδιο που ανήκει το ταίρι σου και μάθε τι είναι αυτό που τον εκνευρίζει με αποτέλεσμα να συγκρούεται μαζί σου..

Είσαι σε σχέση με έναν Κριό; μάθε να μην τον ανταγωνίζεσαι , να δείχνεις ότι τον ακολουθείς μια που θέλει να είναι πρώτος και καλύτερος, υιοθετώντας ένα πιο ήρεμο προφίλ. Οι συγκρούσεις αρχίζουν από τη στιγμή που τον καταπιέζεις, ή δείχνεις ότι δεν τον έχει ανάγκη Θέλει να βρεις τη χρυσή τομή.

Είσαι σε σχέση με έναν Ταύρο; μάθε να ικανοποιείς τις επιθυμίες του, να εκφράζεσαι όσο γίνεται πιο αισθησιακά και φυσικά να μάθεις να υπακούς στις εντολές του. Οι συγκρούσεις αρχίζουν από τη στιγμή που κάνεις επαναστάσεις, είναι δηλαδή αρκετά ζηλιάρης και θα σου κάνει το βίο αβίωτο. Φέρσου με διπλωματία.

Είσαι σε σχέση με έναν Δίδυμο; Μάθε την τέχνη του διαλόγου και γίνε όσο γίνεται περισσότερο επικοινωνιακή και δεκτική σε αλλαγές, χωρίς να γαντζώνεσαι επάνω του. Οι συγκρούσεις αρχίζουν από την στιγμή που θεωρείσαι δεδομένη και φυσικά δεν τον καταπιέζεις. Τον αφήνεις να φλερτάρει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είσαι σε σχέση με έναν Καρκίνο; Μάθε να τον νταντεύεις, να του μαγειρεύεις και γενικά να κάνεις ότι κάνει η μάνα του και βέβαια να είσαι κολλητή με την οικογένεια του. Οι συγκρούσεις αρχίζουν από την στιγμή που θα τολμήσεις να εκφράσεις τυχόν δυσαρέσκεια ή άσχημη γνώμη για τους δικούς του και θα σου κάνει άσχημο πόλεμο.

ΛΕΩΝ

Είσαι σε σχέση με έναν Λέοντα; Μάθε να τον θαυμάζεις, γίνει δηλαδή ο κόλακας του και φυσικά το κυριότερο μην είσαι μίζερη , βγες από την μετριότητα και δημιούργησε όνομα. και γίνε φίρμα.. Οι συγκρούσεις αρχίζουν από τη στιγμή που θα τον αμφισβητήσεις και θα εναντιωθείς στα θέλω του. Ωστόσο, μάθε και εσύ να ξεχωρίζεις..

Είσαι σε σχέση με έναν Παρθένο; Μάθε να ζεις με τάξη, οργάνωση, απόφευγε το χάος και την ακαταστασία και γενικά προσπάθησε να αποτοξινωθείς από οποιαδήποτε ψεγάδι σου.. και να υιοθετήσεις ένα πιο λιτό τρόπο ζωής. Οι συγκρούσεις αρχίζουν από την στιγμή που ξεπερνάς τα όρια του και κριτικάρεις τις ..αρετές του.

Είσαι σε σχέση με έναν Ζυγό; Μάθε να ικανοποιείς την φιλαρέσκεια του και μη θελήσεις να τον απομακρύνεις από την κοινωνική του ζωή και γενικά να τον κλείσεις στο σπίτι. Οι συγκρούσεις αρχίζουν εσωτερικά, δηλαδή δεν θα αντιδράσει στις απαιτήσεις σου και αυτό είναι επικίνδυνο γιατί τον καταπιέζεις χωρίς να το ξέρεις.

Είσαι σε σχέση με έναν Σκορπιό; Μάθε να τον διεκδικείς, να τον ζηλεύεις και κάνε του τη ζωή δύσκολη, ναι καλά το κατάλαβες, μην τολμήσεις να αδιαφορήσεις για τη στάση του ή να του δώσεις ελεύθερο χώρο, δηλαδή ελευθερία. Οι συγκρούσεις αρχίζουν από τη στιγμή που καταλάβει ότι νιώθεις ασφαλής μαζί του. Δύσκολη περίπτωση.

Είσαι σε σχέση με έναν Τοξότη; Μάθε να κυνηγάς την τύχη σου, να έχεις ενδιαφέροντα, να φιλοσοφείς τη ζωή και τον έρωτα χωρίς να θεωρείς τίποτα δεδομένο και σίγουρο. Οι συγκρούσεις αρχίζουν, όταν θελήσεις να τον βάλεις σε πρόγραμμα και αρχίζεις να επεμβαίνεις στα σχέδια και στις δουλειές του. Θέλει χώρο και προσωπικό χρόνο.

Είσαι σε σχέση με έναν Αιγόκερω; Μάθε να ακολουθείς το πρωτόκολλο και τους ηθικούς του κώδικες και να στέκεσαι δίπλα του ήρεμη δύναμη. Οι συγκρούσεις αρχίζουν όταν δεν τον στηρίζεις ηθικά αλλά κυρίως οικονομικά, καθώς κοιτάει αρκετά το συμφέρον του..

Είσαι σε σχέση με έναν Υδροχόο; Μάθε να είσαι φίλη με το ταίρι σου, να δέχεσαι τις παράξενες ιδέες του και γενικά να είσαι ανεξάρτητη, αλλά και άνθρωπος με όραμα. Οι συγκρούσεις αρχίζουν από τη στιγμή που κολλάς στο κατεστημένο και σε παλαιομοδίτικες ιδέες. Απεχθάνεται τα κλισέ.

Είσαι σε σχέση με έναν Ιχθύ; Μάθε να είσαι ψυχοπονιάρα με τους άλλους αλλά και με τα ζώα, να είσαι δηλαδή άτομο με ψυχικά αποθέματα και φυσικά ευαίσθητη και συναισθηματική. Οι συγκρούσεις όμως αρχίζουν έτσι και αλλιώς, όπως και να είσαι , είναι ανικανοποίητος και βαριέται τη σταθερότητα. Η επιλογή είναι δική σου.

Πηγή:https://www.oroskopos.gr/nea/zodia-kai-sygkroyseis-sxeseon-23102