Λέγεται πως οι Δίδυμες Φλόγες είναι μια Ψυχή που έχει χωριστεί σε δύο σώματα και μέσα από το ταξίδι της ενσάρκωσης ψάχνει για την ένωση της. Όμως επειδή αυτό μπορεί να μην είναι αποδεκτό από όλους, μπορώ να ονομάσω τις Δίδυμες Φλόγες μια σχέση με έντονο Ψυχικό Δέσιμο, και βέβαια αυτή η σχέση δεν μπορεί να είναι συμβατή με τα κοινωνικά πρότυπα. Συνήθως η γνωριμία των δίδυμων Φλογών γίνεται τυχαία και αμέσως και τα δύο άτομα αισθάνονται μια δυνατή έλξη και εισβάλλει ο έρωτας.

Μια σύνδεση όμως που αντιμετωπίζει πολλά εμπόδια,  καθώς η αρσενική και θηλυκή ενέργεια μπορεί να βρίσκονται σε διαφορετικό στάδιο εξέλιξης και για αυτό υπάρχει η περίοδος της θεραπείας  ή αλλιώς της απομάκρυνσης.

Μέσα στο πεδίο της απομάκρυνσης γεννιούνται πολλά αρνητικά συναισθήματα, τα οποία καλείται η θηλυκή ενέργεια να τα διαχειριστεί με διαφορετικό τρόπο που δεν θα ικανοποιεί τις απαιτήσεις του εγώ. Το “εγώ” προσβάλλεται, νιώθει πληγωμένο και πολλές φορές ζητά εκδίκηση. Είναι και αυτό μέσα στην διαδικασία του ταξιδιού και για αυτό συμβαίνουν γεγονότα που βάζουν την θηλυκή ενέργεια να έρθει αντιμέτωπη με το σκοτάδι και να μετουσιώσει τα αρνητικά της συναισθήματα. Αυτό δεν σημαίνει ότι η θηλυκή ενέργεια πρέπει να νιώθει ενοχή, τύψεις και να καλύπτει αυτά τα συναισθήματα, προσποιούμενη ότι έχει μόνο Φως.  Έτσι το επόμενο στάδιιο είναι η  πλήρης αποδοχή του σκοταδιού, καθώς μόνο αυτό οδηγεί στην Φώτιση, και έτσι  αναγνωρίζεται το εγωικό κομμάτι και μπορεί να δουλευτεί και να έρθει η ισορροπία.

Άρα η θηλυκή ενέργεια ταξιδεύοντας ενεργειακά αντιλαμβάνεται , ότι η σχέση είναι μια ενεργειακή σύνδεση, ταξίδι αυτογνωσίας, καθρέφτισμα και ένας γρήγορος τρόπος αφύπνισης και όχι μια ρομαντική κατάσταση.  Ωστόσο αυτό δεν είναι εύκολο, γιατί τα εμπόδια φαίνονται ανυπέρβλητα και η πραγματικότητα ακυρώνει με ρεαλιστικό τρόπο τα αγνά συναισθήματα.  Εδώ υπάρχει λοιπόν, ο ρόλος της συγχώρεσης που μπορεί να λειτουργήσει σαν θεραπεία, καθώς είναι ο μόνος τρόπος να λυτρωθεί η θηλυκή ενέργεια από συναισθήματα κατωτερότητας, θυμού ,και με την δύναμη της ανιδιοτελής αγάπης να φτάσει την  καλύτερη εκδοχή του εαυτού της.

Συνοψίζοντας, το ταξίδι των δίδυμων φλογών στο μάτριξ είναι καθοδηγούμενο από την Ψυχή που αναζητά την εξέλιξη της, μέσα από τα παιχνίδι της ενσάρκωσης. Ουσιαστικά κανείς δεν συγχωρεί κανένα , καθώς όλα γίνονται για την Φώτιση και υπηρετούν ένα ανώτερο σκοπό.

Η αρσενική ενέργεια παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο στη ζωή σας και μην αναζητάτε γήινους τρόπους να την φέρετε κοντά σας. Βγείτε από το μάτριξ, δείτε κατάματα τον εαυτό σας, μπείτε σε φάση ουδετερότητας. Μόνο έτσι μπορεί να επιτευχεί η Ένωση.

 

Η ανάλυση αφορά τις σχέσεις με έντονο Ψυχικό Δέσιμο και το ταξίδι προς την Ψυχή/την Συνειδητότητα,  όπου αναγνωρίζεται η ενέργεια του Φόβου, και όχι δυσλειτουργικές ναρκισσιστικές σχέσεις.

https://www.youtube.com/watch?v=-0TpahcZRnU&t=27s&ab_channel=ChristinaTantalidou