Ξεκινάει η εβδομάδα μας και έχει Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, έτσι προχωράμε σε ξεκινήματα που ανοίγουν τους ορίζοντες μας, αλλάζει ο τρόπος σκέψης και γεννιούνται σχέσεις με φιλικό “δέσιμο”.  Φίλοι και μετά εραστές. 

 

Υστερόγραφο α’ δεκαήμερο 

 στις 18/1/23 ο Ερμής σε ορθή φορά , στον Αιγόκερω  θα στρώσει την σκέψη σου για να κάνεις τον απολογισμό σου. Αγαπάς την τάξη, είσαι και λίγο μίζερος. 

Στις 20/1/23 ο Ήλιος στο Υδροχόο, αναπτερώνει το ηθικό σε όσους εργάζονται για το κοινό καλό και γεννιούνται ομάδες με κοινά οράματα. 

Υστερόγραφο, β’ δεκαήμερο 

 ο Ουρανός σε στάση στον Ταύρο , αγκαλιάζει κάθε ρίσκο, ανατρέπει κάθε σχέση , οδηγεί σε ρήξεις και απομακρύνεσαι από οτιδήποτε σου σπάει τα νεύρα. 

 

Υστερόγραφο, γ’ δεκαήμερο 

στις  18/1/23 ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, ενδυναμώνει, φέρνει επαφές με πρόσωπα εξουσίας, και επαγγελματική επιτυχία. Προσοχή σε παιχνίδια πίσω από την πλάτη σου. 

 

Μάθε τα πάντα για το προσωπικό σου ωροσκόπιο!

κάλεσε με στο 6973333377 ή στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com

Δες εδω το κανάλι μου. Κάνε εγγραφή!

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, ξεκινάτε μια σχέση μέσα στον φιλικό σας κύκλο και νιώθετε πως βρήκατε το άτομο που σας καταλαβαίνει. Συμμετέχετε σε ομάδες, κοινωνικές οργανώσεις. Επαναξιολόγηση χρόνιων σχέσεων.   Κριός β’ δεκαημέρου, αντιμετωπίζετε οικονομικές κρίσεις , ψάχνετε για λύσεις σε πρακτικά ζητήματα. Μια πηγή εσόδων θα επαναξιολογηθεί. Αποφασίζετε εν θερμώ. Κριός γ’ δεκαημέρου, ασχολείστε περισσότερο με τα επαγγελματικά σας, αγκαλιάζετε σχέσεις με συμφέρον . Θέλετε να διαφυλάξετε τα συμφέροντα σας.  

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου,  ξεκινάτε μια νέα επαγγελματική συμφωνία και η σχέση σας με πρόσωπο κύρους θα σας βοηθήσει. Επιστροφή σε περιβάλλον που σας αποδεσμεύει από το παρελθόν. Ταξίδια, σχέσεις εξ αποστάσεως αναμένονται.    Ταύρος β’ δεκαημέρου, είστε έτοιμοι να φύγετε από χρόνιες σχέσεις και να ρισκάρετε με άτομο που απλώς σας σαγηνεύει. Επαγγελματικές σχέσεις αναθεωρούνται.    Ταυρος γ’ δεκαημέρου, αλλάζει τελείως ο τρόπος σκέψης σας και πηγαίνετε ενάντια στο κατεστημένο. Μια σχέση εξ αποστάσεως σας στηρίζει ψυχολογικά. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, παίρνετε κρίσιμες αποφάσεις αυτό το διάστημα και είστε έτοιμοι να διαχειριστείτε τα συναισθήματα σας και πιθανόν απώλειες. Μια σχέση εξ αποστάσεως σας συγκινεί.    Δίδυμος β’ δεκαημέρου, αλλάζουν τελείως τα συναισθήματα σας και νιώθετε αρκετά μπερδεμένοι. Εσωστρέφεια και μυστικές σχέσεις αναμένονται.   Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, θα έχετε έντονη κυκλοθυμία και αυτό θα φέρει ένταση στη σχέση σας και αλλαγές σε οικονομικά ζητήματα. Πρέπει να συμφιλιωθείτε με άτομα που μοιράζεστε κοινά αποκτήματα. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, είστε πλέον έτοιμοι να αποφασίσετε για την προσωπική σας κατάσταση και αποφεύγετε τους συμβιβασμούς. Αλλάζει τελείως ο τρόπος που διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας.      Καρκίνος β’ δεκαημέρου,ο φιλικός σας κύκλος αλλάζει συνεχώς και αυτό συμβάλει στο να βγείτε από την σούπα της μετριότητας. Νέες γνωριμίες αναμένονται.    Καρκίνος γ’ δεκαημέρου,  είστε έτοιμοι να πείτε το ναι σε άτομο που σας διεκδικεί εδώ και πολύ καιρό και να δεσμευτείτε ολοκληρωτικά. Παιχνίδια εξουσίας αναμένονται μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο. 

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου,γίνονται εκκινήσεις που θα επηρεάσουν άμεσα την προσωπική σας κατάσταση και βγαίνετε από την μοναχικότητα. Συγχρόνως, αναμένονται εργασιακές αλλαγές.  Λέοντα β’ δεκαημέρου, είστε αρκετά μπερδεμένοι αλλά και ευέξαπτοι αυτό το διάστημα και πιθανόν να συγκρουστείτε με άτομα που σας ενοχλούν με την κριτική τους. Αναμένονται αλλαγές σε επαγγελματικά ζητήματα.      Λέοντα γ’ δεκαημέρου,  η εργασιακή σας κατάσταση εξελίσσεται θετικά και βρίσκετε τρόπους να διεικδικήσετε μια νέα θέση, μια προαγωγή ακόμα και μια αύξηση. Προσοχή στο παρασκήνιο. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου,  ήρθε η ώρα των ερωτικών αποφάσεων και βέβαια δεν σας τρομάζει να πείτε το αντίο στην ανία -μονοτονία. Θα γίνουν ξεκινήματα που αφορούν την εργασιακή σας κατάσταση.    Παρθένος  β΄ δεκαημέρου, ταξιδεύετε αρκετά αυτό το διάστημα και ο νους σας ταξιδεύει συνέχεια στα όνειρα σας. Μια σχέση εξ αποστάσεως θα σας απασχολήσει.    Παρθένε γ’ δεκαημέρου, θα ανανεωθείτε αυτό το διάστημα και έρχεστε κοντά σε άτομο που σας συγκινεί ιδιαίτερα. Επιχειρηματικά ζητήματα ευνοούνται.    

ΖΥΓΟΣ 

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, προχωράτε προς επαναξιολογήσεις που αφορούν την οικογενειακή σας κατάσταση και θα είστε αρκετά προβληματισμένοι. Μια σχέση με νεότερο άτομο αναμένεται.   Ζυγέ β’ δεκαημέρου, έχετε ψυχολογικές κράμπες αυτές τις μέρες , καθώς η στάση του ατόμου που σας ενδιαφέρει παραμένει απρόβλεπτη. Οικονομικά ζητήματα επανέρχονται.  Ζυγέ γ’ δεκαημέρου,  η οικογενειακή σας κατάσταση θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα και ίσως θα προχωρήσετε προς μια δέσμευση. Νιώθετε πως βρήκατε το πρόσωπο σας 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, θα έχετε επιτυχία αυτές τις μέρες και υπογρα΄φετε μια συμφωνία που θα σας απαλλάξει από το άγχος. Μια γνωριμία εξελίσσεται σε συναισθηματική σχέση..  Σκορπιέ β’ δεκαημέρου, συνεχίζονται οι ανατροπές μέσα στο περιβάλλον σας και νιώθετε πως ήρθε η ω΄ρα να παγώσετε μέσα σας. Τίποτα δεν σας αγγίζει.  Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, έχετε καταφέρει να περάσετε αρκετούς κινδύνους και τώρα σας δίνεται η ευκαιρία να ξεκουραστείτε, έστω και για λίγο. Διαδικτυακές συμφωνίες αναμένονται. Φλέρτ , μηνύματα θα σας ξαφνιάσουν. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, είστε σαφώς πιο αισιόδοξοι, καθώς προχωράνε τα επαγγελματικά σας ζητήματα και νιώθετε μεγαλύτερη ασφάλεια. Μια σχέση εξ αποστάσεως θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα. Νέες διαδικτυακές γνωριμίες αναμένονται.   Τοξότης β’ δεκαημέρου, ανατρέπεται η καθημερινότητα σας και δέχεστε τις αλλαγές, καθώς δεν γίνεται αλλιώς. Προσοχή σε θέματα φυσικής κατάστασης.  Τοξότης γ’ δεκαημέρου, οικονομικές συμφωνίες αναμένονται αυτές τις μέρες και θα καταφέρετε να κερδίσετε μια νέα πηγή εσόδων. Ικανοποιείτε τα συμφέροντα σας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, είστε αρκετά δυναμικοί και πλέον ξέρετε τι θέλετε και πως να το ζητήσετε από το ταίρι σας. Βελτιώνετε η οικονομική σας κατάσταση μέσα από μια νέα πηγή εσόδων.    Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, νιώθετε πως δεν μπορείτε να ανήκετε σε ένα μόνο άτομο και έτσι φεύγετε από μια κατάσταση που σας καταπιέζει. Επιχειρηματικά σχέδια παίρνουν μπρος.     Αιγόκερω γ’ δεκαήμερου,  είστε αρκετά πιο δυνατοί και πανέτοιμοι να διεκδικήσετε την μερίδα του λέοντος. Προσοχή μόνο στο παρασκήνιο. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, είστε έτοιμοι να κάνετε ένα άλμα που θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε προβλήματα. Κρίσιμες αποφάσεις για μυστικές σχέσεις αναμ΄ένονται.  Υδροχόε β΄  δεκαημέρου, κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να κερδίσετε την ελευθερία σας και να βγείτε από κακοποιητικές καταστάσεις. Εντάσεις αναμένονται.   Υδροχόε γ’ δεκαήμερου,  μια μυστική σχέση σας απασχολεί ιδιαίτερα και θα γίνουν συζητήσεις που θα σας χαροποιήσουν και βγάλουν από την ανασφάλεια. Το περιβάλλον σας παραμένει καχύποπτο. 

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύς α΄ δεκαημέρου, προχωράτε προς μια νέα επαγγελματική κατεύθυνση και νιώθετε καλύτερα από ποτέ. Επικοινωνία με άτομο που είναι δεσμευμένο αναμένεται.  Ιχθύ β’ δεκαημέρου,  νιώθετε έτοιμοι να βγείτε από καταστάσεις που σας καταπιέζουν και το σύμπαν ανταποκρίνεται στις επιθυμίες σας. Διαδικτυακές γνωριμίες αναμένονται.  Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, οι δημόσιες σχέσεις ευνοούνται αυτό το διάστημα και αυτό βοηθάει στην επίτευξη των στόχων σας. Μια φιλική σχέση τείνει να γίνει ερωτική.