Κάθε μήνα πραγματοποιείται μια Νέα Σελήνη, καθώς η Σελήνη συναντά τον Ήλιο στο ίδιο ζώδιο και ανοίγει ο δρόμος για ξεκινήματα που αλλάζουν τις εκάστοτε συνθήκες της ζωής μας. Έτσι, στις 21/1/23 , θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στο σταθερό ζώδιο , τον Υδροχόο και το μέλλον συμφιλιώνεται με το παρόν, γινόμαστε πιο εξωστρεφείς, παθιαζόμαστε με τα όνειρα μας και απομακρυνόμαστε από τον εγωκεντρικό κόσμο μας. Συνδεόμαστε με μια ομοϊδεάτες και υποστηρίζουμε με φανατισμό τα όνειρα μας. Η προσωπική μας κατάσταση θα είναι πιο απρόσωπη , καθώς νιώθουμε εύκολα καταπίεση και αναζητάμε μια σχέση χωρίς δέσμευση ή έναν φίλο, μία φίλη με προνόμια. Αντισυμβατικές καταστάσεις περιμένουμε να δούμε,  καθώς ο Ουρανός που κυριαρχεί στον Υδροχόο, πηγαίνει πάντα ενάντια στο κατεστημένο. Ευνοούνται δημόσιες σχέσεις, κοινωνικά πήγαινε έλα, αλλά και φιλικές γνωριμίες.

Επηρεάζονται κυρίως τα ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς, και όσοι είναι γεννημένοι γύρω από την 1η 32μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων.

 

Μάθε τα πάντα για το προσωπικό σου ωροσκόπιο!

κάλεσε με στο 6973333377

ή στο 90 11 900 160* ή

στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com

Δες εδω το κανάλι μου. Κάνε εγγραφή!

ΚΡΙΟΣ

Με την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, κάνετε άλμα και προχωράτε δυναμικά προς μια νέα κατεύθυνση που θα σας χαρίσει επιτυχία και μεγάλη αναγνώριση. Φιλικές σχέσεις τείνουν να γίνουν ερωτικές.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, θα κάνετε ένα επαγγελματικό ξεκίνημα, καθώς λαμβάνετε κρυφή υποστήριξη από πρόσωπο κύρους. Η σχέση σας με άτομο που συνδέεστε χρόνια επαναξιολογείται. Νέες γνωριμίες μέσα στον επαγγελματικό χώρο ευνοούνται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, οι Δίδυμοι ανοίγετε τα φτερά σας και έρχεστε σε επαφή με άτομα διαφορετικής κουλτούρας και μεταμορφώνεστε. Αποχαιρετάτε το παρελθόν και κυνηγάτε μετά μανίας το μέλλον. Ταξίδια, νομικά ζητήματα ευνοούνται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, διευθετείτε τα οικονομικά σας με διαφορετικό τρόπο και η σχέση σας με άτομο που μοιράζεστε κοινά συμφέροντα αλλάζει. Συγχρόνως, βγαίνετε από μια ψυχοφθόρα σχέση και απελευθερώνεστε. Δάνεια, οφειλές επανέρχονται στο προσκήνιο.

ΛΕΩΝ

Με την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, θα κάνετε μια νέα γνωριμία που θα αλλάξει τελείως την προσωπική σας κατάσταση. Μπαίνετε σε σχέση με άτομο που σας καλύπτει συναισθηματικά. Επαγγελματικές γνωριμίες, χρόνιες σχέσεις ευνοούνται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Με την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, θα αλλάξει η καθημερινότητα σας, καθώς μπαίνετε σε ένα καινούργιο εργασιακό περιβάλλον. Αλλαγή πόστου αναμένεται. Θέματα φυσικής κατάστασης επανέρχονται.

ΖΥΓΟΣ 

Με την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, θα γίνετε πιο εξωστρεφείς και θα βρεθείτε με κόσμο που σας ανεβάζει ψυχολογικά. Συγχρόνως τα επιχειρηματικά σας σχέδια θα ολοκληρωθούν με επιτυχία. Φλερτ, έρωτες με νεότερα άτομα ευνοούνται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, θα εισπράξετε αγάπη και κατανόηση από το περιβάλλον σας με αποτέλεσμα να νιώσετε ασφάλεια και σιγουριά. Μια συναισθηματική σχέση τείνει να γίνει πιο επίσημη. Θέματα κληρονομικά επανέρχονται στο προσκήνιο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, θα υπογράψετε μια συμφωνία που θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Μερικοί θα ασχοληθείτε με το μεταφορικό σας μέσο ή θα αρχίσετε τα ταξίδια λόγω αλλαγής εργασίας. Θέματα σπουδών και γνωριμίες μέσα από το διαδίκτυο ευνοούνται.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Με την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, θα βελτιωθεί η πρακτική πλευρά της ζωής σας και μέσα από μια νέα πηγή εσόδων θα λύσετε το οικονομικό σας πρόβλημα. Σχέσεις μέσα στον εργασιακό χώρο ευνοούνται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 Με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας, κάνετε τεράστιες αλλαγές, καθώς θέλετε να διαγράψετε τελείως το παρελθόν. Μια νέα γνωριμία αναμένεται. Χρόνιες επαγγελματικές συνεργασίες ευνοούνται.

ΙΧΘΥΕΣ

Με την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, θα ζητήσετε καταφύγιο σε μια μυστική αγκαλιά και παρά τις προκλήσεις, εσείς νιώθετε ευτυχισμένοι. Καλλιτεχνικές δραστηριότητες, εναλλακτικές θεραπείες ευνοούνται.

 

 * με χρέωση 1,56€ το λεπτό από σταθερό και 1,75€ το λεπτό από κινητό. Η χρέωση είναι με φπα και τηλεπικοινωνιακό τέλος.