Ξεκινά η εβδομάδα μας με δυνατά τραντάγματα, καθώς ο Άρης θα έρθει στα κανονικά του, και τότε θα δούμε την πραγματικότητα μας και θα αναλάβουμε δράση. Δεν μπορούμε να εθελοτυφλούμε σε καταστάσεις που μας φθείρουν και κάνουμε την επαναστάση μας. Πονάει η αλήθεια . 

Ερωτικά πήγαινε έλα και επιστροφές αναμένονται. 

Υστερόγραφο α’ δεκαήμερο 

 στις 12/1/23 ο Άρης σε ορθή φορά στους Διδύμους δίνει ώθηση για να πάρεις μπρος, να  βγεις από το τέλμα, και να νιώσεις καλύτερα. Η ψυχολογία σου θα αλλάξει. 

Υστερόγραφο, β’ δεκαήμερο 

στις 9/1/23 ο Ερμής ανάδρομος με τον Ουρανό στον Ταύρο φέρνει ευκαιρίες που βοηθάνε να κάνεις άλματα μέσα στον επαγγελματικό σου χώρο. 

Στις 11/1/23 ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Χείρωνα , σε βάζει σε διαδικασία να δεις τα λάθη του παρελθόντος και να κάνεις διορθωτικές κινήσεις. 

Στις 12/1/23 η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Χείρωνα θα βοηθήσει τα οικονομικά σου θέματα και θα σε επανασυνδέσει με άτομα που μοιράζεστε κοινές ιδέες. 

Στις 15/1/23 η ΑΦροδίτη σε τετράγωνο με τον Ουρανό ανάδρομο στον Ταύρο θα σε φέρει σε δύσκολη θέση, αναμένονται ρήξεις και συγκρούσεις με πρόσωπα που αγαπάς. 

Υστερόγραφο, γ’ δεκαήμερο 

στις  13/1/23 ο Ήλιος από τον Αιγόκερω, σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες κάνει ένα όνειρο σου πραγματικότητα, υλοποιείς ιδέες, βγαίνεις ραντεβού, δημιουργείς την αφθονία σου. .

 

Μάθε τα πάντα για το προσωπικό σου ωροσκόπιο!

κάλεσε με στο 6973333377 ή στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com

Δες εδω το κανάλι μου. Κάνε εγγραφή!

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου,  θα ασχοληθείτε περισσότερο με τα συγγενικά σας άτομα και θα προσπαθήσετε να επιλύσετε παρεξηγήσεις. Πιθανό φλερτ μέσα από το διαδίκτυο.    Κριός β’ δεκαημέρου, προσοχή σε οικονομικά ζητήματα καθώς ενδέχεται να έχετε κάποιες απώλειες. Αναμένονται επαφές με πρόσωπα εξουσίας. Ο φιλικός σας κύκλος σας στηρίζει.  Κριός γ’ δεκαημέρου, κρυφή στήριξη θα λάβετε μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο και όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο.  Ένα όνειρο σας θα πραγματοποιηθεί. 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, αντιμετωπίζετε προκλήσεις μέσα στην δουλειά σας και πιθανόν αυτό να οδηγήσει σε ρήξεις. Τα έξοδα αυξάνονται. Ψάχνετε να βρείτε νέους τρόπους αύξησης του εισοδήματος σας      Ταύρος β’ δεκαημέρου, η προσωπική σας κατάσταση ενδέχεται να αλλάξει και θα πείτε αρκετά αντίο. Μερικοί εμπλέκεστε σε σχέση μυστική.   Ταυρος γ’ δεκαημέρου, ευνοείστε από άτομα μέσα στον φιλικό σας κύκλο και θα νιώσετε καλύτερα. Μια φιλική σχέση τείνει να γίνει ερωτική. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου,  γίνεστε πιο ενεργητικοί, τολμάτε πράγματα και κάνετε άλματα που θα αλλάξουν τον κόσμο σας. Πιθανές εντάσεις θα αντιμετωπίσετε μέσα στον επαγγελματικό χώρο. Η προσωπική σας κατάσταση θα αλλάξει.  Δίδυμος β’ δεκαημέρου, αντιμετωπίζετε εμπόδια όταν θέλετε να ξεφύγετε από το παρελθόν σας , και αυτό σας πεισμώνει ακόμα περισσότερο. Ο φιλικός σας κύκλος σας στηρίζει. Επαφές με άτομα διαφορετικής κουλτούρας αναμένονται.    Δίδυμος γ’ δεκαημέρου,  θα ευνοηθείτε οικονομικά αυτό το διάστημα και θα κλείσετε μια επαγγελματική συμφωνία. Η ερωτική σας κατάσταση θα παρουσιάσει βελτίωση. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, νιώθετε έτοιμοι να εκφράσετε τα συναισθήματα σας και θα γίνουν αποκαλύψεις. Το παρασκήνιο μέσα στον εργασιακό χώρο αντιστέκεται στα σχέδια σας. Έντονη κυκλοθυμία.    Καρκίνος β’ δεκαημέρου,  εξελίξεις αναμένονται μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο και θα προχωρήσετε σε νέες συμφωνίες που θα ευνοήσουν αρκετά την τσέπη σας. Η σχέση σας με πρόσωπο εξουσίας δυναμώνει.   Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, ταξιδεύετε να βρεθείτε με το ταίρι σας και θα περάσετε όμορφες στιγμές. Συγχρόνως, υπογράφετε μια συμφωνία.   

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, αντιμετωπίζετε εντάσεις μέσα στον φιλικό σας κύκλο και θα πρέπει να διαχειριστείτε τα προβλήματα με διπλωματικό τρόπο. Μια φιλική σχέση τείνει να γίνει ερωτική. Λέοντα β’ δεκαημέρου,   νιώθετε έτοιμοι να κάνετε ένα μεγάλο βήμα που θα αλλάξει την προσωπική σας κατάσταση. Ρήξεις αναμένονται και νέες γνωριμίες.    Λέοντα γ’ δεκαημέρου,  η εργασιακή σας κατάσταση θα βελτιωθεί και αναμένονται εξελίξεις που θα ευνοήσουν την τσέπη σας. Μια ερωτική σχέση γεννιέται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου,   η επαγγελματική σας κατάσταση θα σας απασχολήσει αυτό το διάστημα και πιθανόν να συγκρουστείτε με πρόσωπα εξουσίας. Ένα άτομο μέσα στον επαγγελματικό χώρο σας πλησιάζει με ερωτικές διαθέσεις.   Παρθένος  β΄ δεκαημέρου, είστε σαφώς έτοιμοι για νέες αποδράσεις και τίποτα δεν σας σταματάει. Μια σχέση από απόσταση αναμένεται. Παρθένε γ’ δεκαημέρου,   θετικές εξελίξεις αναμένονται που θα ομορφύνουν την προσωπική σας κατάσταση και ζείτε ένα όνειρο. Ένας άνθρωπος μπαίνει στην ζωή σας και γίνονται όλα μαγικά. Επιχειρηματικά σχέδια ευνοούνται. 

ΖΥΓΟΣ 

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, υπογράφετε συμφωνίες αυτές τις μέρες και πετάτε από πάνω σας την μιζέρια. Ένας άνθρωπος που μιλούσατε διαδικτυακά επιστρέφει.     Ζυγέ β’ δεκαημέρου, αντιμετωπίζετε δυσκολίες με άτομα που μοιράζεστε κοινά αποκτήματα και αυτό θα σας προβληματίσει αρκετά. Επιστροφές αγαπημένων προσώπων αναμένονται. Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, νιώθετε πως ζείτε ένα όνειρο και δεν θέλετε με τίποτα να ξυπνήσετε.. αναμένονται ευχάριστες εκπλήξεις μέσα στον εργασιακό χώρο. Αλλάζει η καθημερινότητα σας.  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, ερωτικές επιστροφές αναμένονται αυτό το διάστημα και μπαίνετε σε διλήμματα. Συγχρόνως θα σας απασχολήσει ένα οικονομικό θέμα.     Σκορπιέ β’ δεκαημέρου,  ξεπερνάτε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζατε μέσα στην καθημερινότητα σας και μια συμφωνία θα αλλάξει την εργασιακή σας κατάσταση . Γίνονται θαύματα.  Ρήξεις, χωρισμοί αναμένονται. Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, περνάτε ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σας και νιώθετε πως έχετε βρει το ιδανικό σας ταίρι. Ταξίδια αναψυχής αναμένονται. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, είστε αρκετά σίγουροι για τα θέλω σας και προχωράτε προς νέες διεκδικήσεις.Το παρελθόν επιστρέφειΤοξότης β’ δεκαημέρου, η ερωτική σας ζωή θα βελτιωθεί, καθώς νιώθετε να ξεκολλάτε από το παρελθόν και έρχεστε σε επαφή με ένα άτομο που σας ενθουσιάζει. Αναμένονται αλλαγές μέσα στην καθημερινότητα σας.  Τοξότης γ’ δεκαημέρου, γίνονται θαύματα αυτές τις μέρες και θα καταφέρετε να βγείτε από χρόνια οικονομικά αδιέξοδα. Μια νέα θέση εργασίας προκύπτει. Συναισθηματικά είστε καλύτερα. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, η εργασιακή σας κατάσταση μεταβάλλεται και αναλαμβάνετε περισσότερες ευθύνες. Επιβαρύνεται η καθημερινότητα σας αλλά θα νιώσετε πιο χρήσιμοι.   Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, έρχεστε πολύ κοντά στο ταίρι σας και αναμένονται εξελίξεις που θα σας αναγκάσουν να πάρετε αποφάσεις. Σχέσεις με νεότερα άτομα επανέρχονται.   Αιγόκερω γ’ δεκαήμερου, προχωράτε με δυναμισμό και καταφέρνετε να κλείσετε μια συμφωνία που θα αλλάξει τον κόσμο σας. Ένα όνειρο πραγματοποιείται. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, συγκρούεστε συχνά με το ταίρι σας και πιθανόν να αποφασίσετε να δώσετε ένα τέλος.  Φλερτ, ερωτικά πήγαινε έλα αναμένονται.  Επαναξιολογείτε τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες.  Υδροχόε β΄  δεκαημέρου,η οικογενειακή σας ζωή παρουσιάζει κάποια προβλήματα και αυτό θα σας κλέψει τον χρόνο σας. Μια μυστική σχέση σας απασχολεί.     Υδροχόε γ’ δεκαήμερου,  έχετε καλή ψυχολογία και νιώθετε πως μπορείτε να προχωρήσετε προς κρίσιμες αλλαγές. Ένα άτομο σας στηρίζει μυστικά. 

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύς α΄ δεκαημέρου, η σχέση σας με άτομα οικεία δυσκολεύει και πρέπει να φερθείτε έξυπνα για να αποφύγετε τις ρήξεις. Θέματα ακινήτου έρχονται στο προσκήνιο. Ερωτικές μέρες αναμένονται. Ιχθύ β’ δεκαημέρου, αναμένονται εξελίξεις που θα αλλάξουν την οικονομική σας κατάσταση και παίρνετε τα πάνω σας. Αναλαμβάνετε ευθύνες, βλέπετε τα λάθη σας.  Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, η προσωπική σας κατάσταση βελτιώνεται και νιώθετε πως ζείτε ένα όνειρο. Μια φιλική σχέση τείνει να γίνει ερωτική.