Ο Ιανουάριος 

είναι ο μήνας της αναθεώρησης και σοβαρών επαναξιολογήσεων και μπαίνεις σε φάση να ξεκαθαρίσεις το παρελθόν σου, αναλαμβάνοντας την ευθύνη των πράξεων σου. 

Ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω μέχρι τις 20/1/23 και πρέπει να εργαστείς πάνω σε αυτό που θέλεις να πετύχεις. Δεν σου γίνονται χάρες. 

Στις 21/12/22 ο Ήλιος περνάει στον Υδροχόο, και έτσι αφήνεις πίσω σου ό,τι σε καταπίεζε και γίνεσαι πιο ελεύθερος . Ανοίγεσαι προς νέους ορίζοντες. Κάνεις βουτιά στα άγνωστα νερά. 

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο μιλάει για ασυμβατικούς έρωτες. 

Ο Ερμής ανάδρομος στον Αιγόκερω φέρνει υποχρεώσεις που ξέχασες να αντιμετωπίσεις. 

Χρόνια πολλά στους Αιγόκερους και στους Υδροχόους !

Κάνε Εγγραφή στο  κανάλι μου στο youtube 

https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ?view_as=subscriber

ΚΡΙΟΣ

Ξεκινάει ο πρώτος μήνα του 2023, ο Ιανουάριος και δίνετε μεγάλη σημασία σε θέματα καριέρας και κοινωνικής αναγνώρισης. Μπορείτε να συζητήσετε εκ νέου, τυχ΄όν επαγγελματικές διαφορές και τελικά να ευνοηθείτε από πρόσωπα κύρους. Στον έρωτα γίνεστε ακόμα πιο ανεξάρτητοι και προτιμάτε να φλερτάρετε, χωρίς να δεσμεύεστε. Μια φιλική σχέση τείνει να γίνει ερωτική. Στις 6/1/23 θα πάρετε γενναίες αποφάσεις που αφορούν τον οικογενειακό σας χώρο και ένα θέμα που αφορά το ακίνητο σας έρχεται στο προσκήνιο. Συναισθηματική φόρτιση αναμένεται.  Κατόπιν,  στις 21/1/23 μπορείτε να συμμετέχετε σε μια συλλογική δραστηριότητα και να αναδείξετε τα ταλέντα σας. Συνδέεστε με ένα νέο φιλικό κύκλο και θα ευνοηθούν οι δημόσιες σας σχέσεις. Από τις 27/1/23 θα γίνετε πιο συμπονετικοί και αρκετά συναισθηματικοί. Υποκύπτετε σε μια σχέση με έντονο ψυχικό δέσιμο.. 

ΤΑΥΡΟΣ

 Ξεκινάει ο πρώτος μήνας του 2023, ο Ιανουάριος και μπορείτε να ασχοληθείτε με τα σχέδια σας και να πάρετε πρωτοβουλίες που θα αλλάξουν το σκηνικό σας. Περιμένετε να μιλήσετε ξανά με άτομο που είστε σε απόσταση και θα αναθερμανθεί η σχέση σας.  Στις 6/1/23 είστε αρκετά επιρρεπής σε συναισθηματικές εξομολογήσεις και έρχεστε κοντά στο άτομο που μιλάτε μέσα από το διαδίκτυο.  Σπουδές , αγοραπωλησίες και συγγενικές σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο. Κατόπιν,  στις 21/1/23 είστε σαφώς πιο κοντά σε πρόσωπα κύρους που σας στηρίζουν και ένα όνειρο σας θα πραγματοποιηθεί.  Μια αύξηση, αλλαγή πόστου αναμένεται. Στον έρωτα συνδέεστε με άτομο που σας εμπνέει εμπιστοσύνη. Από τις 27/1/23 θα αναζητάτε τον έρωτα μέσα από τον φιλικό σας κύκλο και πιθανόν μια φιλική σχέση να γίνει ερωτική. 

 

 ΔΙΔΥΜΟΙ

Ξεκινάει ο πρώτος μήνας του 2023, ο Ιανουάριος και θα ασχοληθείτε περισσότερο με τα οικονομικά σας, δάνεια, οφειλές και συζητάτε με άτομα που έχετε κοινά συμφέροντα. Από τις 20/1/23 μπορείτε να χαλαρώσετε και να ψάξετε νέες διεξόδους, ταξιδεύοντας, σπουδάζοντας ή με το να έρθετε σε επαφή με άτομα διαφορετικής κουλτούρας.  Στις 6/1/23 θα είστε συναισθηματικά φορτισμένοι και θα γίνουν αποκαλύψεις που θα σας αναγκάσουν να πάρετε γενναίες αποφάσεις. Μια νέα σχέση ξεκινά.  Κατόπιν, στις  21/12/22 κάνετε ό,τι μπορείτε για να αποδεσμευτείτε από καταστάσεις που σας περιορίζουν και θα πείτε πολλά λυτρωτικά αντίο. Σχέσεις με άτομα διαφορετικής κουλτούρας, ιδιοσυγκρασίας σας απασχολούν ιδιαίτερα. Στον έρωτα είστε ακόμα πιο χαλαροί και σας φλερτάρει άτομο που είναι από απόσταση. Εξελίσεστε μέσα από μια νέα γνωριμία. Από τις 27/1/23 θα αναζητάτε την δέσμευση και επιθυμείτε το ταίρι σας να προέρχεται από μια θέση εξουσίας μέσα στην κοινωνική αρένα. Πιθανόν να μιλήσετε για επισημοποίηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ξεκινάει ο πρώτος μήνας του 2023, ο Ιανουάριος, και η προσωπική σας κατάσταση θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα. Επίσης θα χρειαστεί να κοιτάξετε πίσω, στο παρελθόν και να επαναξιολογήσετε άτομα και καταστάσεις, πριν προχωρήσετε προς νέους προορισμούς. Από τις 20/1/23 ασχολείστε περισσότερο με τα οικονομικά σας και συζητάτε με άτομα που έχετε κοινά συμφέροντα.   Στις 6/1/23 θα είστε συναισθηματικά φορτισμένοι και πιθανόν μια σχέση του παρελθόντος θα τελειώσει και προχωράτε προς νέες επιλογές.  Επίσης, απαλλάσεστε από οικονομικές επιβαρύνσεις, εκεί γύρω στις 21/1/23, καθώς πετύχαινετε την ευνοική ρύθμιση ενός δανείου ή μίας οφειλής.  Στον έρωτα είστε αρκετά κολλημένοι σε μια κατάσταση του παρελθόντος και πολλές φορές θα βγαίνουν στην επιφάνεια, φόβοι και ανασφάλειες. Από τις 27/1/23 τα πράγματα γίνονται καλύτερα και ταξιδεύετε να βρεθείτε με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Ένα άτομο διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας/κουλτούρας σας συγκινεί ιδιαίτερα. 

ΛΕΩΝ

Ξεκινάει ο πρώτος μήνας του 2023, ο Ιανουάριος, και η εργασιακή σας κατάσταση θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα. Συναδελφικές σχέσεις περνάνε από το μικροσκόπιο και αρχίζετε να μοιράζετε τις ευθύνες. Θα συζητήσετε εκ νέου προτάσεις που αφορούν τον τρόπο εργασίας σας και θα διεκδικήσετε κάποια από τα θέλω σας. Από τις 20/1/23 ασχολείστε περισσότερο με τα συναισθηματικά σας και μια προσωπική σχέση που τείνει να σοβαρεύει αρκετά. Στις 6/1/23 θα είστε συναισθηματικά ανήσυχοι και πιθανόν να προβείτε σε αποκαλύψεις που θα αλλάξουν την προσωπική σας κατάσταση. Το παρασκήνιο αποκαλύπτεται, περνάτε δύσκολα. Κατόπιν, στις 21/1/23 θα πάρετε αποφάσεις που αφορούν μια πρόσφατη γνωριμία, και βέβαια η τύχη σας χτυπά την πόρτα.   Στον έρωτα είστε αρκετά ανοιχτοί να κάνετε ένα βήμα παραπ΄΄ανω για να δεσμευτείτε, καθώς θέλετε να έχετε το ταίρι σας κοντά και να μην υπάρχουν αποστάσεις. Από τις 27/1/23 γίνεστε περισσότερο ευσυγκίνητοι και συναισθηματικά έρχεστε κοντά σε άτομο που σας μαγεύει, και γίνονται αποκαλύψεις  Οικονομικά θέματα έρχονται στο προσκήνιο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Ξεκινάει ο πρώτος μήνας του 2023, ο Ιανουάριος, και ερωτοτροπείτε αρκετά, αφήνοντας πίσω σας οποιονδήποτε ή οτιδήποτε σας είχε προβληματίσει. Επίσης είστε αρκετά ανοιχτοί σε επιχειρηματικές κινήσεις και μιλάτε με άτομα που έχετε κοινά οράματα και σας στηρίζουν. Από τις 20/1/23 και μετά πέφτετε με τα μούτρα στην δουλειά και πολλοί θα μπορέσετε να συνδυάσετε τον έρωτα με την εργασία. Στις 6/1/23 νιώθετε αρκετά μπερδεμένοι, και περισσότερο συναισθηματικοί και θα βρεθείτε με άτομο που συνδέεστε μέσα από μηνύματα. Ταξιδάκια αναψυχής αναμένονται. Κατόπιν, στις 21/1/23 προχωράτε προς νέες εκκινήσεις, καθώς κλείνετε κύκλους μέσα στον εργασιακό σας χώρο. Νιώθετε κούραση και προσπαθείτε να βρείτε τρόπο να φορτίσετε τις μπαταρίες σας.  Ερωτικά δεν θα θέλετε να ανήκετε κάπου, και είστε αρκετά επιπόλαιοι και αναζητάτε κάτι εφήμερο. Από τις 27/1/23 ωστόσο, θα γίνετε πιο ευσυγκίνητοι και θα σοβαρέψετε. Επιθυμείτε να βιώσετε κάτι μοναδικό και φαίνεται το Σύμπαν να σας κάνει την χάρη.

 ΖΥΓΟΣ 

Ξεκινάει ο πρώτος μήνας του 2023, ο Ιανουάριος, και θα ασχοληθείτε περισσότερο με την οικογένεια σας, προσπαθώντας να επιλύσετε διαφορές του παρελθόντος. Συζητάτε εκ νέου με το ταίρι σας θέματα δέσμευσης. Επιθυμείτε να προχωρήσετε ένα βήμα παραπάνω. Από τις 20/1/23 και μετά, οι ελεύθεροι θα είστε πιο ανοιχτοί σε νέα φλερτ και ερωτικά πήγαινε, έλα. Ερωτικές επιστροφές αναμένονται.  Στις 6/1/23 θα πάρετε γενναίες αποφάσεις που θα αφορούν την επαγγελματική σας κατάσταση και πιθανόν να τελειώσει ξαφνικά μια συνεργασία.  Σχέσεις με πρόσωπα κύρους παρουσιάζουν διακυμάνσεις.  Κατόπιν, στις 21/1/23 θα μπορέσετε να προχωρήσετε ένα επιχειρηματικό σχέδιο και να συνεργαστείτε με άτομα που ταιριάζετε, και στηρίζουν τα όνειρα σας. Ερωτικά είστε πολλές φορές ανήσυχοι, καθώς δέχεστε πολλές προτάσεις και μπερδεύεστε αρκετά. Σχέσεις με νεότερα άτομα ευνοούνται.  Από τις 27/1/23 και μετά ο έρωτας μπορεί να γεννηθεί μέσα στον εργασιακό χώρο και γεννιούνται διλήμματα. Δεν μπορείτε να ξεφύγετε από τα συναισθήματά σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ξεκινάει ο πρώτος μήνας του 2023, ο Ιανουάριος, και έχετε την ανάγκη να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που αφορούν τα σχέδια σας και μιλάτε για μια μελλοντική συνεργασία. Διαδικτυακές γνωριμίες σας απασχολούν ιδιαίτερα. Ερωτικά μηνύματα αναμένονται και μπαίνετε σε φάση επαναξιολόγησης του παρελθόντος.  Από τις 20/1/23 κλείνεστε περισσότερο στον εαυτό σας και στους κοντινούς σας ανθρώπους και ασχολείστε περισσότερο με θέματα που αφορούν την οικογένεια σας.  Στις 6/1/23 πιθανόν αλλάζει τελείως η ζωή σας και αποφασίζετε να μετοικίσετε, ακολουθώντας ένα σχέδιο ζωής ή τον άνθρωπο που γνωρίσατε πρόσφατα. Κατόπιν, στις 21/1/23 καταφέρνετε να ξεπεράσετε το άγχος και τα προβλήματα σας, καθώς ένα άτομο σας στηρίζει εξ ολοκλήρου.  Συναισθηματικά είστε ανοιχτοί οι δεσμευμένοι να πάτε ένα βήμα παρακάτω, ενώ οι ελεύθεροι παίρνετε πρωτοβουλίες και κυνηγάτε την σταθερότητα και μια μόνιμη κατάσταση.  Από τις 27/1/23, ωστόσο θα αλλάξει  η ψυχολογία σας και σχέσεις με νεότερα άτομα θα σας ενθουσιάσουν. Ασχοληθείτε με τα παιδιά σας. Επιχειρήστε κάτι καινούργιο. 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ξεκινάει ο πρώτος μήνας του 2023, ο Ιανουάριος, και επιθυμείτε να φτιάξετε την πρακτική κατάσταση της ζωής σας , καθώς εκεί πονάτε και από εκεί ξεκινάνε τα δύσκολα που βιώνετε. Συζητήσεις για μια πρόταση συνεργασίας, επανέρχονται. Από τις 20/1/23 θα ασχοληθείτε περισσότερο με την καθημερινότητα σας, και θα τακτοποιήσετε καλύτερα τον χρόνο σας. Συγγενικές σχέσεις επανέρχονται στο προσκήνιο.   Στις 6/1/23 θα προκύψει οικονομικό θέμα σχετικά με μια οφειλή σας / ή ένα δάνειο και θα πρέπει να αναλάβετε τις ευθύνες σας και να κάνετε τα ξεκαθαρίσματα σας. Κατόπιν, στις 21/1/23  κάνετε ένα νέο ξεκίνημα , μέσα από το διαδίκτυο και θα νιώσετε ότι έρχεται η  εξέλιξη.  Ερωτικά είστε αρκετά μπερδεμένοι, καθώς σας πλησιάζει το παρελθόν, αλλά είστε αρκετά παγωμένοι. Προτιμάτε να φλερτάρετε, χωρίς να δεσμεύεστε.   Από τις 27/1/23, ωστόσο θα αλλάξει η ψυχολογία σας και μια συναισθηματική γνωριμία θα σας βάλει σε σκέψεις. Επιθυμείτε να μπείτε στα βαθιά νερά του συναισθήματος. 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ 

Ξεκινάει ο πρώτος μήνας του 2023, ο Ιανουάριος, και επιθυμείτε να φτιάξετε την πρακτική κατάσταση της ζωής σας , καθώς εκεί πονάτε και από εκεί ξεκινάνε τα δύσκολα που βιώνετε. Συζητήσεις για μια πρόταση συνεργασίας, επανέρχονται. Από τις 20/1/23 θα ασχοληθείτε περισσότερο με την καθημερινότητα σας, και θα τακτοποιήσετε καλύτερα τον χρόνο σας. Συγγενικές σχέσεις επανέρχονται στο προσκήνιο.   Στις 6/1/23 θα προκύψει οικονομικό θέμα σχετικά με μια οφειλή σας / ή ένα δάνειο και θα πρέπει να αναλάβετε τις ευθύνες σας και να κάνετε τα ξεκαθαρίσματα σας. Κατόπιν, στις 21/1/23  κάνετε ένα νέο ξεκίνημα , μέσα από το διαδίκτυο και θα νιώσετε ότι έρχεται η  εξέλιξη.  Ερωτικά είστε αρκετά μπερδεμένοι, καθώς σας πλησιάζει το παρελθόν, αλλά είστε αρκετά παγωμένοι. Προτιμάτε να φλερτάρετε, χωρίς να δεσμεύεστε.   Από τις 27/1/23, ωστόσο θα αλλάξει η ψυχολογία σας και μια συναισθηματική γνωριμία θα σας βάλει σε σκέψεις. Επιθυμείτε να μπείτε στα βαθιά νερά του συναισθήματος. 

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ  

Ξεκινάει ο πρώτος μήνας του 2023, ο Ιανουάριος, και είστε αρκετά μαζεμένοι, καθώς θέλετε να κάνετε την επανεκτίμηση του χρόνου που πέρασε και να δείτε με ρεαλισμό τα μαθήματα που πήρατε.  Από τις 20/1/23 γιορτάζετε τα γενέθλια σας και έρχεστε κοντά σε άτομα που νιώθετε ότι είναι  η οικογένεια σας.    Στις 6/1/23 θα ασχοληθείτε περισσότερο με την εργασιακή σας κατάσταση και ενδέχεται να προκύψει ένα πρόβλημα που πρέπει να το διαχειριστείτε άμεσα. Πιθανόν αλλαγ΄η πόστου, ωραρίου.  Κατόπιν, στις 21/1/23  ευνοείστε αρκετά και κάνετε νέα ξεκινήματα που θα επαναφέρουν την χαρά στην ζωή σας.  Ερωτικά είστε αρκετά σίγουροι για τον εαυτό σας και δεν ονειροβατείτε. Φλερτάρετε, διεκδικείτε και λαμβάνετε αυτό που σας αξίζει. Από τις 27/1/23, γίνεστε πιο ορμητικοί και θα σας γίνουν πολλές χάρες, μια που το σύμπαν φέρνει κοντά σας το ιδεατό ταίρι. Χαμογελάτε αρκετά. 

ΙΧΘΥΕΣ

Ξεκινάει ο πρώτος μήνας του 2023, ο Ιανουάριος, και θα ασχοληθείτε αρκετά με τον φιλικό σας κύκλο και ενδέχεται να γίνουν ξεκαθαρίσματα. Πολλοί θα επιστρέψετε σε μια σχέση του παρελθόντος , δίνοντας ευκαιρίες. Από τις 20/1/23 γίνεστε πιο εσωστρεφείς και ψάχνετε τρόπο να αποφύγετε την πολυκοσμία, μια που θέλετε την ησυχία σας.     Στις 6/1/23 θα γίνει μια εκκίνηση που αφορά την εργασιακή σας κατάσταση, και αυτό θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα, αν και αγχώνεστε αρκετά.   Κατόπιν, στις 21/1/23  έρχεστε κοντά σε άτομο που τρέφει μυστικά συναισθήματα για εσάς και θα γεννηθούν διλήμματα.   Συναισθηματικά είστε μπερδεμένοι και πολλές φορές συνειδητοποιείτε ότι κάνετε λάθος επιλογές. Από τις 27/1/23, τα πράγματα γίνονται καλύτερα και θα ασχοληθείτε περισσότερο με την εμφάνιση σας, δίνοντας προτεραιότητα στον εαυτό σας. Η προσωπική σας κατάσταση βελτιώνεται.