Ξεκινά η εβδομάδα μας με σοβαρές υποσχέσεις και η ώριμη σκέψη θα καθορίσει τις εξελίξεις. Ενδιάμεσα επανέρχεται το παρελθόν για να γίνουν τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα. Στο τέλος όμως, μπαίνουμε σε ρομαντική διάθεση, και αρχίζουμε να γράφουμε παραμύθια. Ο Λύκος απουσιάζει;

 

Υστερόγραφο α’ δεκαήμερο 

 στις 24/1/23 ο Ήλιος από τον Υδροχόο,  σε εξάγωνο με τον Δία στον Κριό , φέρνει ευχάριστα μηνύματα, ευκαιρίες για ταξίδια και διαδικτυακές γνωριμίες αναμένονται. Προτάσεις για συνεργασίες ευνοούνται. 

Στις 27/1/23 η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Ιχθύ, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 20/2/23 , φέρνοντας το ρομάντζο μέσα στην καθημερινότητα και αναμένονται όμορφες συναντήσεις. 

Υστερόγραφο, β’ δεκαήμερο 

στις 27/1/23 ο Ερμής από τον Αιγόκερω, σε τετράγωνο με τον Χείρωνα στον Κριό, βοηθάει στο να γλιτώσεις από τα λάθη του παρελθόντος, και έτσι δίνεται η ευκαιρία να θεραπευτείς από μαύρες σκέψεις. 

Υστερόγραφο, γ’ δεκαήμερο 

στις  23/1/23 η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο στον Υδροχόο υπόσχεται να φέρει την δέσμευση σε άτομα που συνδέεονται με φιλικούς δεσμούς και πιθανόν να υπάρχει και διαφορά ηλικίας. Αναμένονται αντισυμβατικές σχέσεις. 

 

Μάθε τα πάντα για το προσωπικό σου ωροσκόπιο!

κάλεσε με στο 6973333377 ή  90 11 900 160

ή στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com

Δες εδω το κανάλι μου. Κάνε εγγραφή!

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, μπαίνετε σε μια σχέση που σας προβληματίζει, πιθανόν να είστε το τρίτο πρόσωπο και για αυτό πρέπει να είστε προσεκτικοί. Ξεχωρίζετε μέσα από την ενασχόληση σας με τα κοινά.   Κριός β’ δεκαημέρου, μπορείτε να ξεπεράσετε τις πληγές του παρελθόντος και να τα βρείτε ξανά με τον εαυτό σας. Αναζητείστε ανθρώπους που σας νοιάζονται.    Κριός γ’ δεκαημέρου,  η φιλία θα παίξει σημαντικό ρόλο και θα καθορίσει την προσωπική σας κατάσταση. Δεσμεύεστε με άτομο που γνωρίζετε καιρό. 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, είστε αρκετά πιο αισιόδοξοι και ανοίγεστε προς νέες παρέες , θέλοντας να ξεφύγετε από μια αρνητική κατάσταση. Σχέση με άτομο κύρους αναμένεται.      Ταύρος β’ δεκαημέρου, ανατρέχετε στο παρελθόν και εντοπ΄΄ιζετε τα λάθη σας με αποτέλεσμα να χάνετε την αισιοδοξία σας. Νικήστε τις αρνητικές σκέψεις.    Ταυρος γ’ δεκαημέρου,  η επαγγελματική σας κατάσταση βελτιώνεται, αρκεί βέβαια να βάλετε τα δυνατά σας και να ξεπεράσετε τους ανταγωνιστές σας. Σχέση με άτομο που σας καταπιέζει. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, είστε έτοιμοι για μεγάλα άλματα και η τύχη είναι μαζί σας αυτό το διάστημα. Επαγγελματικές ευκαιρίες παρουσιάζονται και αγκαλιάζετε το καινούργιο με δέος. Ερωτικά πήγαινε έλα μέσα στον επαγγελματικό χώρο αναμένονται.   Δίδυμος β’ δεκαημέρου, γιατρεύοντας τις πληγές του παρελθόντος θα προχωρήσετε σε ξεκαθαρίσματα και ο φιλικός σας κύκλος θα ανανεωθεί. Αποφύγετε τις σπατάλες.   Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, αγαπάτε περισσότερο το άγνωστο και είστε έτοιμοι να δεσμευτείτε με άτομο διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας, πηγαίνοντας ενάντια στο κατεστημένο. Νομικά ζητήματα,  θέματα σπουδών ευνοούνται. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, λέτε ναι σε μια επαγγελματική πρόταση και θα ανέβει η ψυχολογία σας. Είστε έτοιμοι να ξεπεράσετε την μετριότητα της εποχής. Σχέση με άτομο διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας , κουλτούρας.    Καρκίνος β’ δεκαημέρου, αφήνετε πίσω το παρελθόν και κάνετε νέες επιλογές που θα σας ανεβάσουν ψυχολογικά. Ο επαγγελματικός σας χώρος κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις.    Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, πιέζεστε αρκετά οικονομικά αυτό το διάστημα και πρέπει να προσέξετε την οικονομική σας διαχείριση. Ψυχολογικά άγχη αναμένονται. 

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, είστε ανοιχτοί στο καινούργιο, το διαφορετικό και ίσως ταξιδεύετε αυτό το διάστημα με αποτέλεσμα να κάνετε καινούργιες επαφές. Σχέση με άτομο που συνδέεστε ψυχικά, αναμένεται. Λέοντα β’ δεκαημέρου,  επαναξιολογείτε τον ηθικό σας κώδικα και ίσως βγείτε από καταστάσεις που σας φθείρουν ψυχολογικά. Μια νέα αρχή αναμένεται.    Λέοντα γ’ δεκαημέρου, θέλετε με κάθε τρόπο να βελτιώσετε την προσωπική σας κατάσταση και για αυτό συμβιβάζεστε, κάνετε πίσω. Σχέση με άτομο μεγαλύτερης ηλικίας αναμένεται.  Ασχολείστε αρκετά με την εργασία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου, η ερωτική σας κατάσταση αναμένεται να εξελιχθεί το επόμενο διάστημα και περνάτε ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σας. Οικονομικά ζητήματα σας απασχολούν.      Παρθένος  β΄ δεκαημέρου,  είστε αρκετά μπερδεμένοι αυτό το διάστημα και πολλές φορές αλλάζετε γνώμη ή περνάτε στην αντεπίθεση.   Αναμένονται εντάσεις με άτομα που μοιράζεστε κοινά αποκτήματα. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, ασχολείστε αρκετά με τα εργασιακά σας ζητήματα και ποντάρετε ψηλά. Με σκληρή δουλειά αλλά και πειθαρχία θα φτάσετε εκεί που θέλετε. Η επιτυχία σας περιμένει.   

ΖΥΓΟΣ 

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, νέες προτάσεις θα γίνουν αυτό το διάστημα και η επαγγελματική σας κατάσταση θα εξελιχθεί, φεύγετε από την στασιμότητα. Ειδύλλιο αναμένεται μέσα στον εργασιακό σας χώρο.    Ζυγέ β’ δεκαημέρου, είστε σαφώς πιο σίγουροι για τα συναισθήματα σας και εγκαταλείπετε λάθη  και ανθρώπους του παρελθόντος.  Ζυγέ γ’ δεκαημέρου,  αρκετά ερωτευμένοι είστε αυτό το διάστημα και η σχέση σας εξελίσσεται αρκετά θετικά. Έχετε ανανεωθεί και είστε έτοιμοι να κάνετε το επόμενο βήμα.  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, η εργασιακή σας κατάσταση θα βελτιωθεί αυτό το διάστημα και θα είστε αποδέκτης μιας συμφέρουσας επαγγελματικής πρότασης. Έρωτας με νεότερο άτομο αναμένεται.     Σκορπιέ β’ δεκαημέρου, αντιμετωπίζετε δυσκολίες που επηρεάζουν την εργασιακή σας κατάσταση και χάνετε την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Πιεστικές συνθήκες ίσως σας αποσυντονίζουν αλλά και δυναμώνουν.    Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, η οικογενειακή σας κατάσταση παραμένει ένα πρόβλημα, και πιθανόν να περάσετε σε αναγκαία ξεκαθαρίσματα. Μια συναισθηματική σχέση σας προβληματίζει. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, η οικογενειακή σας ζωή βελτιώνεται αυτό το διάστημα και θα μπορέσετε να διώξετε την κατήφεια της προηγούμενης περιόδου. Μια ερωτική σχέση ξεκινά.  Τοξότης β’ δεκαημέρου, ήρθε ο καιρός να ξεπεράσετε θέματα απ΄΄ορριψης και δήθεν εγκατάλειψης και να κάνετε νέες επιλογές. Επιχειρηματικά σχέδια δοκιμάζονται.   Τοξότης γ’ δεκαημέρου, αντιμετωπίζετε με μεγαλύτερη ωριμότητα συναισθηματικές αλλά και επαγγελματικές προτάσεις. Συνεργάζεστε με άτομο που συνδέεστε μέσα από το διαδίκτυο. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, η οικογενειακή σας ζωή κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις αυτές τις μέρες και πιθανόν να απομονωθείτε με το ταίρι σας. Διαδικτυακές γνωριμίες για τους ελεύθερους αναμένονται.    Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, ξεφεύγοντας από το παρελθόν, μπορείτε να κάνετε μια νέα αρχή και να αλλάξετε τις συνήθειες σας. Βρείτε τρόπους να ξεπεράσετε πληγωμένα συναισθήματα. Αιγόκερω γ’ δεκαήμερου, η πρακτική πλευρά της ζωής σας παραμένει ένα αγκάθι, ωστόσο είναι στο χέρι σας να βρείτε λύσεις που θα σας βοηθήσουν να βγείτε από τα αδιέξοδα. Πρόταση για μια νέα θέση εργασίας αναμένεται. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, η πρακτική πλευρά της ζωής σας θα βελτιωθεί αυτό το διάστημα και θα απαλλαγείτε από το άγχος και την ανασφάλεια. Μια πρόταση για ταξίδι αναψυχής, αναμένεται.  Υδροχόε β΄  δεκαημέρου, διαγράφετε τελείως το παρελθόν και προχωράτε προς νέες εκκινήσεις που σας αποδεσμεύουν. Ένα άτομο σας στηρίζει από το παρασκήνιο.    Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, έχετε την ευκαιρία να επισημοποιήσετε την σχέση σας και να νιώσετε ασφάλεια και σιγουριά. Βγαίνετε από προσωπικά αδιέξοδα. 

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύς α΄ δεκαημέρου, ευνοείστε  αυτό το διάστημα και μπορείτε να ασχοληθείτε με την εμφάνιση σας, τις διαπροσωπικές σας σχέσεις,  αλλά και τα επαγγελματικά σας. Η τύχη είναι με το μέρος σας.  Ιχθύ β’ δεκαημέρου, διαγράφοντας τα λάθη του παρελθόντος και κάνοντας τις σωστές επιλογές θα μπορέσετε να δημιουργήσετε ευχάριστες συνθήκες και να υλοποιήσετε τα όνειρα σας. Ένας νέος φιλικός κύκλος ανοίγεται.   Ιχθύ γ’ δεκαημέρου,  μια μυστική σχέση θα σας απασχολήσει αυτό το διάστημα και πιθανόν να προχωρήσετε σε αναγκαία ξεκαθαρίσματα. Στιγμές εσωτερικής ενδοσκόπησης αναμένονται.