Το έτος 2019 είναι μια χρονιά νέων ξεκινημάτων, φανταχτερών υποσχέσεων και μεγαλύτερης αισιοδοξίας και για αυτό επιβάλλεται να διαχειριστείτε με μέτρο τα δώρα της τύχης, αποφεύγοντας τυχόν εξαπατήσεις και βιαστικές αποφάσεις.

Έτσι μέσα στο 2019, πρέπει να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας ζητήματα, να τελειώνετε με εκκρεμότητες του παρελθόντος και να υιοθετήσετε ένα πιο συνετό τρόπο διαχείρισης. Ο Κρόνος στον Αιγόκερω, πιέζει για να βρείτε το δρόμο σας για την εξασφάλιση ενός σταθερού εισοδήματος και έτσι χαλιναγωγείτε τις τυχοδιωκτικές τάσεις σας και Θα βγείτε κερδισμένοι εάν “εργάζεστε” με συνέπεια και πειθαρχία.

Η παρουσία του Δία στο ζώδιο σας, έως τον Δεκέμβριο του 2019,  ευνοεί κάθε βήμα σας, νιώθετε ήδη την προστασία του Δία, και έτσι έχοντας καλύτερη ψυχολογία, θα προχωρήσετε σε νέες γνωριμίες, και πιθανόν να μπείτε σε μια νέα σχέση που θα σας ολοκληρώσει.  Προσοχή βέβαια και σε εξιδανικεύσεις, που προκύπτουν, κυρίως τους μήνες Ιανουάριο, Ιούνιο και Σεπτέμβριο, μια που ο Ποσειδώνας θα θολώνει το τοπίο και μπορεί να βιώσετε σύγχυση και να είστε αρκετά μπερδεμένοι.

Τέλος,  η επιστροφή του Ουρανού στον Ταύρο, από τον Μάρτιο του 2019, αλλάζει δραστικά τον τρόπο εργασίας σας, πιθανόν να χρειαστεί να αλλάξετε και τον  χώρο διαμονής σας για επαγγελματικούς λόγους και γενικά ετοιμαστείτε για δραστικές εξελίξεις που θα σας ξαφνιάσουν και ίσως νιώσετε άβολα. Θέματα υγείας προκύπτουν εάν ξεχνάτε να ξεκουράζεστε και καταπονείτε το σώμα σας με εξαντλητικές δίαιτες ή κακή διατροφή. Ακολουθήστε ένα εναλλακτικό τρόπο διαβίωσης, που θα σας ανανεώσει ψυχικά. Υιοθετήστε ένα κατοικίδιο.

Οι εκλείψεις της χρονιάς γίνονται στον κύριο άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω, οπότε το χρήμα και θέματα αξίας, θα σας απασχολήσουν, ώστε να βρείτε διεξόδους και να νιώσετε συναισθηματικά ασφαλής και να χτίσετε αυτοπεποίθηση. Νέοι συνεταιρισμοί αλλά και ένας γάμος μπορεί να σας οδηγήσει σε μια διαφορετική οικονομική πραγματικότητα.

Στις 21 Ιανουαρίου 2019, η Πανσέληνος, ολική Έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα, δίνει λύσεις σε νομικά ζητήματα, μπορείτε να διεκδικήσετε μια θέση σε ένα Ανώτερο Ίδρυμα ή ακόμα και να εργαστείτε στο εξωτερικό. Δυνατότητα ταξιδιών.  Επηρεάζεται το α δεκαήμερο.
Συνοψίζοντας, το 2019 θα είναι μια χρονιά αξέχαστη, με πολλές ευνοϊκές εξελίξεις, ωστόσο παραμείνετε συγκρατημένοι και συνεχίστε να εργάζεστε για τη σταθεροποίηση σχεδίων και της οικονομικής σας κατάστασης.

Πηγή: https://www.oroskopos.gr/nea/etisies-problepseis-2019-gia-ton-toksoti-21094