Το έτος 2019 είναι μια χρονιά κοινωνική, με έντονη εξωστρέφεια και θα αξιοποιήσετε τις ισχυρές γνωριμίες σας, μια που ανοίγονται νέοι φιλικοί κύκλοι, που σας βοηθούν να  ξεφύγετε από τυχόν αρνητικές συνθήκες και να απελευθερωθείτε, ακολουθώντας χωρίς ενοχές τα όνειρά σας.

Έτσι μέσα στο 2019,  είστε έντονα προσηλωμένοι στο μέλλον σας, σχεδιάζετε με ακρίβεια τα βήματα σας και θέλετε να οργανώσετε με καλύτερο τρόπο τη ζωή σας, αφήνοντας πίσω σας ψεύτικες καταστάσεις και λάθος ανθρώπους.   Ο Κρόνος αλλά και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω,  πιέζει ψυχολογικά, ναι δεν είναι μια εύκολη περίοδος, καθώς μέσα από εσωτερικές αναμοχλεύσεις θα συναντηθείτε με την αλήθεια σας και πρέπει να ξετινάξετε φόβους και ενοχές που σας ταλαιπωρούν εδώ και καιρό. Πρακτικά, συνεχίζετε να είστε εγκλωβισμένοι σε προβλήματα του στενού οικογενειακού σας περιβάλλοντος.

Η παρουσία του Δία στο Τοξότη, έως τον Δεκέμβριο  2019,  οδηγεί σε μια ξέφρενη κοινωνικοποίηση, γνωρίζετε νεαρά άτομα, κάνετε χρήσιμες επαφές και όλα αυτά οδηγούν σε μια νέα πραγματικότητα, όπου και πρέπει να αντιληφθείτε τις ευκαιρίες και να δώσετε νέες προτεραιότητες.  Προσοχή  κυρίως τους μήνες Ιανουάριο, Ιούνιο και Σεπτέμβριο, μια που ο Ποσειδώνας ωραιοποιεί καταστάσεις, μπερδεύει την αλήθεια με το ψέμα και εκεί πρέπει να μην φανείτε αφελείς και να αποφύγετε να πέσετε θύμα εξαπατήσεων.

Τέλος,  η επιστροφή του Ουρανού στον Ταύρο από τον Μάρτιο του 2019, ανατρέπει τα δεδομένα σας, κυρίως γύρω από οικογενειακά ζητήματα και δεν αποκλείεται να αποφασίσετε ξαφνικά να χωρίσετε ή να μπείτε σε μια νέα σχέση που οδηγεί στην δέσμευση και συγκατοίκηση. Αναμένονται αλλαγές στην περιουσιακή σας κατάσταση και κυρίως σε θέματα ακινήτων.

Οι εκλείψεις της χρονιάς γίνονται στον κύριο άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω, οπότε και πρέπει να προσέξετε τον ψυχισμό σας, καθώς θα περνάτε από φάσεις έντονης κυκλοθυμίας και ανάγκης για απομόνωση, ωστόσο είναι στο χέρι σας να συνειδητοποιήσετε ότι είστε αρκετά δυνατοί να ανταπεξέλθετε στις δυσκολίες.

Στις 21 Ιανουαρίου 2019, η Πανσέληνος, ολική Έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα, γίνεται απέναντι σας, αφορά μια συναισθηματική σας σχέση, ετοιμαστείτε να απεγκλωβιστείτε από ένα ακατάλληλο σύντροφο ή να βγείτε από μια δύσκολη συνεργασία.

Συνοψίζοντας, το 2019 θα είναι μια χρονιά, με αρκετά ανατρεπτικά επεισόδια, ζείτε δυναμικές εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή και ακόμα και εάν βιώσετε απώλειες, οδηγείστε σε μια ποθητή απελευθέρωση.

Πηγή: https://www.oroskopos.gr/nea/etisies-problepseis-2019-gia-ton-ydroxoo-21095