Το έτος 2019 είναι μια χρονιά τολμηρή, περπατάτε ήδη ένα άγνωστο για εσάς μονοπάτι, όπου θα πρέπει να πείτε ναι σε νέες εμπειρίες, και σε άτομα που σας ξενίζουν, δοκιμάζοντας να βγείτε από την ασφαλή ζώνη , και “ταξιδεύοντας” σε άλλους κόσμους.

Πιο συγκεκριμένα και μέσα στο 2019,  θα είστε αρκετά πιεσμένοι από πρόσωπα εξουσίας, καθώς πιθανόν να σας αναγκάσουν να ακολουθείτε ένα επιβαρυμένο πρόγραμμα, χωρίς ελευθερία κινήσεων και θα νιώθετε εγκλωβισμένοι.   Ο Κρόνος αλλά και ο Πλούτωνας στο Αιγόκερω, κλονίζει ανά τακτικά διαστήματα  την αυτοπεποίθηση σας, και έτσι πολλές φορές θα απογοητεύεστε και θα θέλετε να εγκαταλείψετε τις προσπάθειες.

Η παρουσία του Δία στο Τοξότη, έως τον Δεκέμβριο  του 2019,  οδηγεί  στο να ψάξετε τρόπους να φύγετε από ένα καταπιεστικό περιβάλλον , να αναβαθμίσετε το βιογραφικό σας και γενικά να κάνετε πράγματα που θα σας δώσουν το προβάδισμα  μέσα από νέες επιλογές.   Προσοχή  κυρίως τους μήνες Ιανουάριο, Ιούνιο και Σεπτέμβριο, μια που ο Ποσειδώνας φέρνει μπερδέματα και σύγχυση, ταλαιπωρεί τον ψυχισμό σας και πιθανόν βιώνετε απογοητεύσεις σε συναισθηματικό επίπεδο.

Τέλος,  η επιστροφή του Ουρανού στον Ταύρο από τον Μάρτιο του 2019, ανατρέπει τον τρόπο που κερδίζετε το εισόδημά σας, αλλάζει η οικονομική σας κατάσταση και πρέπει να δραστηριοποιηθείτε, κυνηγώντας και άλλες πηγές εισοδήματος, μια που τίποτα δεν μπορεί να είναι μόνιμο και νιώθετε ανασφάλεια. Βέβαια έχετε τη δυνατότητα να βγάλετε χρήματα, εφόσον πιστέψετε περισσότερο στον εαυτό σας και αξιοποιήσετε έξυπνα τις ικανότητες και γνώσεις σας.

Οι εκλείψεις της χρονιάς γίνονται στον κύριο άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω, οπότε και θα έχετε αρκετά διλήμματα, είτε επαγγελματικά θα πιέζεστε είτε οικογενειακά, και θα είναι δύσκολο να βρείτε την ψυχική σας ισορροπία και για να μην ακούτε παράπονα θα πρέπει να κάνετε αναγκαίες υποχωρήσεις.

Στις 21 Ιανουαρίου 2019, η Πανσέληνος, ολική Έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα, είναι θετική για τον έρωτα, μπορείτε να ανανεωθείτε μέσα από μια νέα γνωριμία και να δοκιμάσετε να ξεφύγετε από το παρελθόν.

Συνοψίζοντας, το 2019 θα είναι μια χρονιά, όπου τολμάτε να δείτε τη ζωή  και τις επιλογές σας από μια διαφορετική οπτική,  αρκετά γενναίοι για να αποδεχτείτε τα λάθη σας και μένετε παγερά αδιάφοροι στην κολακεία και στα μεγάλα λόγια.

Πηγή: https://www.oroskopos.gr/nea/etisies-problepseis-2019-gia-ton-krio-21093