Το έτος 2019 είναι μια χρονιά που μπορεί να σας μείνει αξέχαστη, γιατί θα μπορέσετε να ξεπεράσετε οτιδήποτε σας έχει πληγώσει και να κάνετε ξεκαθαρίσματα που οδηγούν σε προσωπική λύτρωση και ουσιαστική αναγέννηση.

Πιο συγκεκριμένα και μέσα στο 2019,  αξίζει να παλέψετε για μια νέα θέση εργασίας, να επιδιώξετε μια προαγωγή και να ξεπεράσετε  τους ανταγωνιστές σας και το έντονο παρασκήνιο. Ο Κρόνος αλλά και ο Πλούτωνας στο Αιγόκερω σας έχουν βάλει τα “δυο πόδια σε ένα παπούτσι” και είναι δύσκολο να βρείτε, τουλάχιστον τώρα τη δουλειά των ονείρων σας, όμως αξίζει να προσαρμοστείτε και να αποκομίσετε εμπειρίες που θα σας χρησιμεύουν στην επίτευξη των μελλοντικών σας σχεδίων.

Η παρουσία του Δία στο Τοξότη, έως τον Δεκέμβριο  του 2019, σας κάνει ακαταμάχητους, έχετε αρκετές κατακτήσεις και δέχεστε πληθώρα προτάσεων για ρομαντικές εξόδους. Έτσι ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση σας και ξεπερνάτε με ευκολία, πιθανά κόμπλεξ κατωτερότητας.  Προσοχή μόνο κυρίως τους μήνες Ιανουάριο, Ιούνιο και Σεπτέμβριο, μια που ο Ποσειδώνας  με ύπουλο τρόπο επεμβαίνει και σας βάζει σε παράνομες σχέσεις, όπου και κινδυνεύετε να εκτεθείτε.

Τέλος,  η επιστροφή του Ουρανού στο Ταύρο από τον Μάρτιο του 2019, ανατρέπει την κοινωνική σας θέση, αλλάζει τα δεδομένα σας και αναγκαστικά θα θελήσετε να βρείτε μια σανίδα σωτηρίας, αλλά αυτό δεν μπορεί να σας βγει σε καλό. Έτσι, προτιμήστε να ακολουθήσετε τις αλλαγές, να γίνετε απρόβλεπτοι, κυνηγώντας νέες πηγές εσόδων και βγείτε από την ρουτίνα που σας κάνει να χάνετε το χαμόγελο σας.

Οι εκλείψεις της χρονιάς αφορούν τον κύριο άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω, οπότε αντιμετωπίζετε ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα και νιώθετε ανασφάλεια και ανάμεικτα συναισθήματα. Έτσι και για να βγείτε από νοητικά αδιέξοδα και να νικήσετε κάθε αρνητική σκέψη,  πείτε ναι σε μια ομάδα εναλλακτικής θεραπείας, κάντε γιόγκα και δουλέψτε με την ενέργεια σας.

Στις 21 Ιανουαρίου 2019, η Πανσέληνος, ολική Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο σας, είναι θετική για να διαγράψετε το παρελθόν και να αφήσετε πίσω σας τραύματα και συμπεριφορές που δεν σας εκφράζουν. Προσέχετε τον εαυτό σας και αποφύγετε τις καταχρήσεις.  Επηρεάζεται το α δεκαήμερο.
Συνοψίζοντας, το 2019 θα είναι μια χρονιά, αιφνίδιων αλλαγών, ουσιαστικά αποχαιρετάτε την ασφάλεια μιας σίγουρης σχέσης ή συνεργασίας και ποντάρετε μόνο στις δυνάμεις σας.

Πηγή:https://www.oroskopos.gr/nea/etisies-problepseis-2019-gia-ton-leonta-21090