Το έτος 2019 είναι μια χρονιά επαγγελματικής ανόδου, με ευνοϊκές εξελίξεις και δυναμικές γνωριμίες, όπου και σχετικά αναίμακτα, μπορείτε να νικήσετε τον ανταγωνισμό και να βρεθείτε σε μια νέα θέση εξουσίας με πολλά πλεονεκτήματα. Βελτιώνετε αρκετά την κοινωνική σας θέση.

Έτσι μέσα στο 2019,  κυνηγάτε με πάθος την αναγνώριση μέσα από την ενασχόληση σας με τα κοινά και έτσι αφοσιώνεστε σε ένα κοινό στόχο και δουλεύοντας αρκετά ομαδικά. Ο Κρόνος αλλά και ο Πλούτωνας στο Αιγόκερω μεταμορφώνει συνεχώς το φιλικό σας κύκλο, έτσι και με το  αντίο που αναγκαστικά είπατε σε παλιούς επιστήθιους φίλους,  έχετε δει την πραγματικότητα και φτάσατε να ξεπεράσετε αρνητικά συναισθήματα. Βέβαια, συνεχίζετε την αυτοκριτική και το ξεκαθάρισμα και για αυτό πρέπει να είστε σίγουροι για τα λόγια και τις επιλογές σας.

Η παρουσία του Δία στο Τοξότη, έως τον Δεκέμβριο του 2019,  οδηγεί σε μια ευνοϊκή κοινωνική αλλαγή, πιθανόν μέσα από ένα γάμο ή μια νέα θέση που απογειώνει την καριέρα σας και έτσι να μπορέσετε να ζήσετε το όνειρο και γιατί όχι, να εκπληρώσετε αρκετές από τις επιθυμίες σας.   Προσοχή  κυρίως τους μήνες Ιανουάριο, Ιούνιο και Σεπτέμβριο, μια που ο Ποσειδώνας θα σας μαγέψει και μπερδέψει και καλό είναι να μην κλείσετε συμφωνίες ή ακόμη και να αποφύγετε να μπείτε σε απαγορευμένες σχέσεις που μπορεί να σας εκθέσουν ανεπανόρθωτα.

Τέλος, η επιστροφή του Ουρανού στον Ταύρο από τον Μάρτιο του 2019, ανατρέπει την καθημερινότητα σας, αλλάζουν ριζικά οι συγγενικές σας σχέσεις με αποτέλεσμα να συμβιβαστείτε σε μια νέα καθημερινότητα και πολλές φορές θα πρέπει να αυτοσχεδιάζετε με νέους ανθρώπους και πρωτότυπες φιλίες. Προσπαθήστε να ασχοληθείτε με μια νέα σπουδή, να κινηθείτε περισσότερο μέσα στο διαδίκτυο μια που μπορείτε ακόμα και να μετατρέψετε το χόμπι σας σε επάγγελμα.

Οι εκλείψεις της χρονιάς γίνονται στον κύριο άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω, οπότε και πρέπει να προσέξετε τις προσωπικές σας επιλογές, να αποφύγετε βιαστικές αποφάσεις και ίσως χρειαστεί να εμπιστευτείτε περισσότερο τον εαυτό σας και τις δικές σας δυνάμεις.

Στις 21 Ιανουαρίου 2019, η Πανσέληνος, ολική Έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα, είναι θετική για τα εργασιακά σας ζητήματα, ωστόσο θέματα υγείας μπορεί να σας απασχολήσουν.

Συνοψίζοντας, το 2019 θα είναι μια χρονιά, θετικών εξελίξεων, όπου εάν μπορέσετε να διακρίνετε πιθανούς υπαρκτούς κινδύνους, θα κερδίσετε τις εντυπώσεις και θα εκπληρώσετε αρκετές από τις επιθυμίες σας.

Πηγή: https://www.oroskopos.gr/nea/etisies-problepseis-2019-gia-ton-ixthy-21