O Ερμής είναι ο πλανήτης της επικοινωνίας, ο τρόπος της έκφρασης μας και έτσι καθορίζει αρκετά τη μορφή των προσωπικών μας σχέσεων και την εικόνα μας προς τα έξω.

Αξίζει να συσχετίσουμε τον Ερμή με την προσωπικότητα μας, το εγώ μας, καθώς η σκέψη μας πάντα οδηγεί σε δράση, δηλαδή περνάμε από την θεωρία στην πράξη και υλοποιούμε ή όχι σύμφωνα πάντα με τα πιστεύω μας, το σύστημα αξιών μας, τον κώδικα μας.

Τώρα ο Ερμής από τις 14 Οκτωβρίου 2020, θα αρχίσει την ανάδρομη πορεία του και  αυτό σημαίνει ότι έφτασε ο καιρός να κάνουμε δουλειά, να εργαστούμε σε εσωτερικά στρώματα του εαυτού μας και μεσα από την αλληλεπίδραση μας με τους αλλους να ψυχογραφήσουμε το ερωτικό μας προφίλ.

Η ανάδρομη πορεία του   θα κρατήσει μέχρι τις 29 Οκτωβρίου 2020 που θα μπει στον Ζυγό και θα παραμείνει εκεί έως τις 10 Νοεμβρίου 2020.Στις 3 Νοεμβρίου 2020 σταματά την ανάδρομη πορεία του.

Επηρεάζεται κυρίως ο σταθερός σταυρός , Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του αρχές β δεκαημέρου (από την 11η μοίρα και όλο το α΄δεκαήμερο).

Ο Ερμής ανάδρομος στον Σκορπιό αντιμετώπος με τον Ουρανό στπν Ταύρο στις 20, 21 Οκτωβρίου 2020 ανατρέπει ότι θεωρούμε μέχρι τώρα σίγουρο και δεδομένο, κυρίως γύρω από την προσωπική μας ζωή και θα αναγκαστούμε να αναγνωρίσουμε σημεία του εαυτού μας που μέχρι τώρα αγνοούσαμε.

Εντάσεις και ρήξεις με άτομα του περιβάλλοντος αναμένονται. Οικονομικά σκαμπανεβάσματα. Επίσης,  επιβάλλεται να ρυθμίσουμε τώρα δάνεια, οφειλές και εκκρεμότητες που μας ταλαιπωρούν.

Επηρεάζεται κυρίως ο σταθερός σταυρός , (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι, τέλος α δεκαημέρου γύρω από την 9η μοίρα)

Πάμε να δούμε αρχικά θα μας επηρεάσει η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Σκορπιό ψυχολογικά και τι αντίκτυπο θα έχει στην ερωτική μας ζωή.

Δείτε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για κάθε δεκαήμερο ζωδίο στο βίντεο μου στο youtube  εδώ

https://www.youtube.com/watch?v=Zy6tbtgb-KY&t=103s&ab_channel=CHRISTINATANTALIDOU

Κριός   

Κυνηγάτε τα συναισθήματα σας αυτό το διάστημα, θέλετε να δείτε τα όρια σας, δηλαδή που μπορείτε να φτάσετε για τον άλλον άνθρωπο και αυτό αυτόματα σας τρομάζει αλλά και σας εξιτάρει. Δημιουργήστε τις προυποθέσεις για να βγείτε από λανθασμένες επιλογές.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχετε ξεχάσει τελείως το παρελθόν, και επιθυμείτε να μπείτε ξανά σε σχέση που σας έχει ταλαιπωρήσει. Αποκομίστε εμπειρίες αλλά μην αγνοείτε τους κινδύνους. Τα λάθη σας θα έχουν επιπτώσεις. Ωστόσο, ορισμένες επανασυνδέσεις θα έχουν διάρκεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επιδιώκετε να βρείτε την ησυχία σας και μέσα από ρεαλιστικές επιλογές να φτιάξετε την προσωπική σας ζωή Πιθανόν ζείτε έντονο φλερτ μέσα στην εργασιακή σας ζωή  και θέλετε να επαναπροσδιορίσετε τη στάση σας απέναντι στο άτομο που σας ενδιαφέρει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οδηγείτε προς τα πίσω αυτό το διάστημα, επαναλαμβάνετε το παρελθόν και έχετε την εντύπωση ότι πολλά πράγματα μπορεί να ξεπεραστούν. Εμπιστεύεστε ξανά το ίδιο πρόσωπό και αυτό σημαίνει ότι ζείτε το τώρα χωρίς όμως προοπτική εξέλιξης.

ΛΕΩΝ

Είστε έτοιμοι να βρείτε το καταφύγιο σας σε μια θερμή αγκαλιά και ίσως είστε από τους τυχερούς αυτό το διάστημα και θεραπεύσετε τραύματα του παρελθόντος. Αλλάζουν τα συναισθήματα σας και η στάση σας απέναντι σε άτομα που σας έχουν πληγώσει. Επαναξιολογήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Είναι μια περίοδος δοκιμών και πρέπει να ανακαλύψετε τι είναι αυτό που σας ταιριάζει και τι κολλάει περισσότερο από εσάς. Θέλετε να πάτε ενάντια στον ηθικό σας κώδικα και ερωτικά θα αντιμετωπίσετε διλήμματα και δεν θα οδηγηθείτε σε οριστικές αποφάσεις. Πειραματίζεστε.

 

ΖΥΓΟΣ

Αλλάζετε συνεχώς γνώμη και ίσως έφτασε η στιγμή να επιλέξετε ένα νέο πρόσωπο που μπήκε πρόσφατα στη ζωή σας, διαγράφοντας το παρελθόν. Αγκαλιάζετε τα συναισθήματα σας αλλά και είστε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας .Επανεκτίμηση των καταστάσεων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ζείτε μέσα σε ένα χάος και αρκετά αγχωμένοι γύρω από μια σχέση που δεν φαίνεται να κυλάει όπως θα θέλατε. Αποφύγετε να εμπλακείτε ακόμα συναισθηματικά, και καλύτερα να απορρίψετε αυτό το διάστημα επιπόλαιες κινήσεις που πληγώνουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δυσκολεύεστε αυτήν την περίοδο να τα βρείτε με τον εαυτό σας και και οπωσδήποτε κάποιες φορές θα λυγίσετε γιατί έχετε χάσει τον έλεγχο των συναισθημάτων σας και αγαπάτε κρυφά ; Προσπαθήστε να βρείτε την ισορροπία σας και δείξτε εμπιστοσύνη στο Σύμπαν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αποφύγετε αυτό το διάστημα τις υποσχέσεις και αφεθείτε στη ροή των εξελίξεων με εμπιστοσύνη. Νέες γνωριμίες θα σας αποσυντονίσουν και πιθανόν απομακρύνουν από το παρόν γεννώντας αρκετά διλήμματα. Διατηρείστε το χιούμορ σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υποκύπτετε σε ένα αλόγιστο πάθος αυτό το διάστημα και φαίνεται πως οι επιλογές σας θα είναι αρκετά τολμηρές και μπορεί να σας εκθέσουν Προσοχή να μην χάσετε την εμπιστοσύνη του ατόμου που συνδέεται μαζί σας συναισθηματικά . Ελέγξτε τις επιθυμίες σας.

Ιχθύες

Κάνετε την αυτοκριτική σας αυτό το διάστημα, προσπαθώντας να δικαιολογήσετε το ταίρι σας ή έναν πρώην σύντροφο και αποζητάτε την εξέλιξη. Θέλετε να γυρίσετε το χρόνο πίσω και να ζήσετε την σχέση σας πάλι από την αρχή..

 

 

Δείτε το βίντεο μου στο youtube για την ερωτική ζήλια

https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ

Διαβάστε περισσότερα άρθρα μου εδώ

https://www.oroskopos.gr/