Ο Άρης μετακινείται στο ζώδιο της Αφροδίτης, τον Ταύρο και έτσι η σεξουαλική μας ζωή γίνεται πιο ενδιαφέρουσα, έχει διάρκεια..θέλουμε να περνάμε ώρες με τον/την σύντροφο μας και είμαστε απόλυτα ταυτισμένοι με τις επιθυμίες μας. Ο Ταύρος «καλμάρει» την παρορμητική φύση του Άρη και προσδίδει μαλθακότητα, οκνηρία αλλά και γλυκύτητα- καθώς μεγαλώνει η ανάγκη μας για συντροφικότητα και καλοπέραση. Με τον Άρη στον Ταύρο μέχρι τις 31 Μαρτίου 2019, θα αλλάξουμε προτεραιότητες με το να  ταυτιζόμαστε με το άτομα που συνδεόμαστε ερωτικά  και πιθανόν να γίνουμε κτητικοί, απόλυτοι και φιλήδονοι. Προσοχή σε παράνομες προσωπικές επιλογές και αποφύγετε τις σκηνές ζηλοτυπίας. Σκάνδαλα ενόψει.

 

Κριός
Η θέση του Άρη στον Ταύρο , αφορά τα οικονομικά σας και θα ασχοληθείτε αρκετά με την πρακτική πλευρά της ζωής σας, προσπαθώντας να ανακτήσετε κάθε χαμένη πηγή εισοδήματος και να αυξήσετε τα έσοδά σας. Στην προσπάθεια σας να βελτιώσετε τις οικονομικές συνθήκες της ζωής σας πιθανόν να έρθετε σε κόντρα με τις προσωπικές σας αξίες-θεωρίες Ο έρωτας τώρα κοστίζει..

 

Ταύρος
Η Θέση του Άρη στο ζώδιο σας , δίνει ενέργεια, τόνωση και σίγουρα σας κάνει πιο μαχητικούς και αρκετά διεκδικητικούς μέσα στο περιβάλλον σας, καθώς θέλετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις , να καλύψετε όλες τις υποχρεώσεις που είχαν συσσωρευθεί και γενικά να φανείτε αντάξιοι των περιστάσεων. Ερωτικά είστε ακαταμάχητοι.

 

Δίδυμοι
Η θέση του Άρη στον Ταύρο φέρνει έναν εκνευρισμό , πιθανόν να τα βάλετε με όλους και με τίποτα να μην είστε ευχαριστημένοι , ωστόσο πρέπει να ελέγχετε τα νεύρα σας και να μην σαμποτάρετε τις σχέσεις σας αλλά και τον εαυτό σας. Πιθανόν να σκέφτεστε ένα άτομο που δεν σας ανήκει και αυτό σας κάνει απρόβλεπτα επικίνδυνους. Εκτονωθείτε με εναλλακτικές θεραπείες.

 

Kαρκίνος
Η θέση του Άρη στον Ταύρο είναι θετική για εσάς που θέλετε να κυνηγήσετε ένα όνειρο ή είστε μέλος μιας οργάνωσης ή συλλογικής προσπάθειας ή ακόμα ασχολείστε με την πολιτική και πρέπει να πείσετε τον περίγυρο σας για τις ιδέες σας. Έντονη κοινωνικοποίηση , επαφή με κόσμο και φιλικές σχέσεις τείνουν να γίνουν ερωτικές. Προσοχή σε απιστίες.

 

Λέων
Η θέση του Άρη στον Ταύρο σας κάνει ακαταμάχητα γοητευτικούς, έχετε αναλάβει κύρια πόστα μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο και θα διεκδικήσετε την αρχηγία χωρίς να παρασύρεστε από το συναίσθημά σας. Παθιασμένες σχέσεις με άτομα κύρους σας βάζουν σε μπελάδες και πιθανόν να εκτεθείτε. Έντονος ερωτισμός και ακραίες ζηλοτυπίες.

 

Παρθένος
Η θέση του Άρη στον Ταύρο βοηθάει το να ακολουθείτε τα όνειρά σας με ελπίδα και μεγαλύτερο θάρρος και πιθανόν τίποτα να μην μπορεί να μπει εμπόδιο στο δρόμο σας προς την επιτυχία . Πιθανόν να ταλαιπωρηθείτε εάν σπουδάζετε ή χρειαστεί να ταξιδέψετε σε μακρινές αποστάσεις. Έρωτας με άτομο διαφορετικής κουλτούρας και έντονων διαφορών μπορεί να προκύψει.

 

Ζυγός
Η Θέση του Άρη στον Ταύρο θα ανεβάσει την ερωτική σας διάθεση και η λίμπιντο σας πιθανόν να χτυπήσει κόκκινο..με αποτέλεσμα να αφήσετε πίσω κύριες εκκρεμότητες και να ασχολείστε μόνο με το ταίρι σας. Αξέχαστες ερωτικές στιγμές θα σας βγάλουν από το πρόγραμμα σας. Προσοχή σε χρήματα που δανείζετε ή σας δανείζουν.

 

Σκορπιός
Η θέση του Άρη στον Ταύρο σας κάνει ακαταμάχητα γοητευτικούς στο αντίθετο φύλο αλλά και έντονα ανταγωνιστικούς απέναντι στο ταίρι σας ή στους συνεργάτες με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ερωτικές παρεξηγήσεις και εντάσεις αντίστοιχα. Νικήστε την επιθυμία σας να επιβάλλετε τους όρους σας και μαλακώστε τη στάση σας για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα.

 

Τοξότης
Η θέση του Άρη στον Ταύρο φέρνει ένταση και άγχος μέσα στην καθημερινότητα σας, θα ανατραπεί η ρουτίνα σας και φυσικά θα πρέπει να ακολουθήσετε ένα πιο απαιτητικό πρόγραμμα που θα σας κουράσει και πιθανόν εξαντλήσεις. Προσοχή σε θέματα υγείας και καλό θα ήταν να κάνετε όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Έρωτας μετ εμποδίων.

 

Αιγόκερος
Η θέση του Άρη στον Ταύρο βοηθάει την ερωτική σας ζωή, θα βιώσετε έντονες ερωτικές στιγμές με το ταίρι σας και θα έχετε μεγάλη ανάγκη να φλερτάρετε και ίσως να παραδοθείτε σε μια ξένη αγκαλιά.. Προσοχή σε ρίσκα που μπορεί να σας κοστίσουν και χάσετε την ηρεμία σας.

 

Υδροχόος
Η Θέση του Άρη στον Ταύρο αγγίζει τον οικογενειακό σας χώρο, το προσωπικό σας καταφύγιο και πιθανόν να αντιμετωπίσετε απρόβλεπτες εκρήξεις από τους δικούς σας ανθρώπους αλλά και έκτακτα έξοδα. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και αξιοποιήστε τις αντιθέσεις που αντιμετωπίζετε με διαλλακτικό τρόπο.

 

Ιχθύες
Η θέση του Άρη στον Ταύρο σας κάνει δραστήριους, υπερβολικά εξωστρεφής και θα ασχοληθείτε έντονα με θέματα όπως αναζήτηση εργασίας , σπουδές και εμπόριο ή δραστηριοποίηση στο διαδίκτυο  Προσοχή σε άσκοπες μετακινήσεις . Τέλος, ερωτικά είστε δοσμένοι στο νέο σας ταίρι και θα κάνετε μικρά ταξιδάκια αναψυχής για να διασκεδάσετε και να χαλαρώσετε.