Προτού ο Άρης περάσει στο ζώδιο της Αφροδίτης τον Ταύρο, θα πραγματοποιήσει μια επεισοδιακή συνάντηση με τον Ουρανό στον Κριό, στην αναιρετική μοίρα 29η , δίνοντας ξαφνικές ευκαιρίες στα ζώδια της φωτιάς αλλά και στα ζώδια του αέρα να κλείσουν κύκλους, να ξεπεράσουν προσωπικές φοβίες και να κινηθούν δυναμικά έτσι ώστε στόχοι ζωής να εκπληρωθούν..

Βέβαια πάντα μια συνάντηση Άρη-Ουρανού σημαίνει πόλεμος, δράση , ξαφνικές μεταπτώσεις στην ψυχολογία μας και όλη αυτή η απρόσμενη αλλαγή κρύβει κινδύνους για την συναισθηματική σας ασφάλεια.  όμως περιμένουμε να ακούσουμε το ..μπαμ …και να γίνει μια νέα αρχή..ανάλογα με τον γενέθλιο σου χάρτη.

Πάμε να δούμε για κάθε ζώδιο ξεχωριστά, καλό είναι να διαβάζετε και το ζώδιο του ωροσκόπου σας.

 

Κριός
Η παρουσία Άρη και Ουρανού στον πρώτο ηλιακό σας οίκο θα φέρει σημαντικές αλλαγές στην εμφάνιση σας αλλά και θα κινηθείτε έντονα παρορμητικά , αποζητώντας ακραίες λύσεις σε ότι προβλήματα έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα. Κεραυνοβόλοι έρωτες, φλερτ και επεισοδιακές σκηνές ζηλοτυπίας αναμένονται.

 

Ταύρος
Η παρουσία Άρη και Ουρανού μαζί στον δωδέκατο ηλιακό σας οίκο, επηρεάζει απρόβλεπτα την ψυχολογία σας και θα αναζητήσετε νέους τρόπους έκφρασης των συναισθημάτων σας και πιθανόν να συμπεριφερθείτε με σκληρότητα σε δικά σας αγαπημένα πρόσωπα . Άγχος και φοβίες εντείνονται. Κρυφές μυστικές σχέσεις και απιστίες αναμένονται.

 

Δίδυμοι
η παρουσία Άρη και Ουρανού μαζί στον ενδέκατο ηλιακό σας οίκο επηρεάζει τον φιλικό σας κύκλο, έρχεστε σε επαφή με διαφορετικούς από εσάς ανθρώπους και θα μοιραστείτε εμπειρίες ή θα υποστηρίξετε μια ιδέα. Πιθανόν ένα φιλικό σας πρόσωπο να εκδηλώσει ερωτικά συναισθήματα για εσάς και να υποκύψετε χωρίς να το  σκεφτείτε.

 

Kαρκίνος
Η παρουσία Άρη και Ουρανού στον δέκατο ηλιακό σας οίκο, αλλάζει ξαφνικά και απρόβλεπτα την κοινωνική σας θέση, πιθανόν να είστε ήδη αρκετά πιεσμένοι από άτομα κύρους που συνεχίζουν να σας καταπιέζουν και αυτές τις μέρες αρκετά ενοχλημένοι θα αντιδράσετε ακραία. Αλλαγή στα επαγγελματικά σας και πιθανές ρήξεις.

 

Λέων
Η παρουσία Άρη και Ουρανού στον ένατο ηλιακό σας οίκοι, σας σπρώχνει να βρείτε άμεσα λύσεις σε προβλήματα που είχαν συσσωρευθεί εδώ και καιρό και θα αντιδράσετε παρορμητικά, χωρίς να σκεφτείτε τις συνέπειες. Αλλαγή επαγγελματικού προσανατολισμού και ήδη σκέφτεστε να αλλάξετε πόλη ή ακόμα και χώρα.  Σύντομες ερωτικές συναντήσεις.

 

Παρθένος
Η παρουσία Άρη και Ουρανού στο όγδοο ηλιακό σας οίκο, επηρεάζει έντονα την ψυχολογία σας, επιθυμείτε να νικήσετε την μονοτονία της σεξουαλικής σας ζωής και αυτό θα σας οδηγήσει σε ακραίες επιλογές που δεν μπορείτε να δικαιολογήσετε. Η οικονομική ανασφάλεια συνεχίζεται και αυτό είναι κάτι που θα σας αγχώνει έντονα.

 

Ζυγός
Η παρουσία Άρη και Ουρανού στο έβδομο ηλιακό σας οίκο, αφορά τις στενές προσωπικές σας σχέσεις και συνεργασίες και πρέπει να λάβετε όλες τις προφυλάξεις έτσι ώστε να μη βρεθείτε προ άσχημων εξελίξεων. Πιθανή ρήξη με τον/την σύντροφο σας και αρκετές εντάσεις προκαλούν την δυσαρέσκεια σας.  Ξαφνικός έρωτας.

 

Σκορπιός
Η παρουσία Άρη και Ουρανού στον έκτο ηλιακό σας οίκο προκαλεί τον ψυχισμό σας και στην προσπάθεια σας να εκτονώσετε την συσσωρευμένη ενέργεια θα ακολουθήσετε ένα νέο πρόγραμμα γυμναστικής ή ακόμα μπορεί να ξεκινήσετε το χορό. Έρωτας σε εργασιακό χώρο μπορεί να σας εκτονωθεί.

 

Τοξότης
Η παρουσία Άρη και Ουρανού στον πέμπτο ηλιακό σας οίκο επηρεάζει θετικά την ερωτική σας ζωή, καθώς θα γίνουν μοιραίες συναντήσεις και θα ζήσετε μαγικές στιγμές που θα σας μείνουν αξέχαστες. Ακολουθήστε τα ένστικτα σας και μην σκέφτεστε το αύριο. Ξαφνικά κέρδη από τυχερά παιχνίδια.

 

Αιγόκερος
Η παρουσία Άρη και Ουρανού στον τέταρτο ηλιακό σας οίκο φέρνει αναταραχές μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον, πιθανόν να πρέπει να διαχειριστείτε μια «απώλεια’ και θα αλλάξουν ξαφνικά τα δεδομένα που καθόριζαν την μέχρι πρότινος συναισθηματική σας ασφάλεια. Έντονες τάσεις φυγής.

 

Υδροχόος
Η παρουσία Άρη και Ουρανού στον τρίτο ηλιακό σας οίκο φέρνει ευκαιρίες για νέες συμφωνίες ή υπογραφή συμβολαίων και πιθανόν να καταφέρετε να κλείσετε γρήγορα εκκρεμότητες που σας είχαν ταλαιπωρήσει. Ξαφνική αγορά νέου οχήματος. Προσοχή όμως στις μετακινήσεις.

 

Ιχθύες
Η παρουσία Άρη και Ουρανού στον δεύτερο ηλιακό σας οίκο «αδειάζει» το πορτοφόλι σας είτε γιατί θέλετε να εκτονωθείτε με αγορές ή θα αναγκαστείτε να καλύψετε οικονομικές υποχρεώσεις. Αναζητήστε νέες πηγές εσόδων και πείτε ναι σε νέου είδους απασχολήσεις.