Κόκκινη κλωστή δεμένη στην ανέμη τυλιγμένη.  δώσ της κλώτσο να γυρίσει παραμύθι ν’ αρχινήσει.
Ο Ερμής στον συναισθηματικά ευμετάβλητο Ιχθύ είναι σε πτώση και έτσι αυτήν την περίοδο θα είμαστε πιο αφηρημένοι, απορροφημένοι στο δικό μας κόσμο και με πλήθος σκέψεις στο μυαλό μας, αδυνατούμε να εκτιμήσουμε την πραγματικότητα και τις υπάρχουσες συνθήκες. Βέβαια είμαστε πιο δεκτικοί στο να αποδεχτούμε τους άλλους, να νιώσουμε τα προβλήματα τους και να θελήσουμε να βοηθήσουμε τους γύρω μας, παραβλέποντας προσωπικά θέματα.
Στις 5 Μαρτίου 2019 ο Ερμής θα γυρίσει φαινομενικά ανάδρομος από την αναιρετικη μοίρα 29η των Ιχθύων, οπότε προβλέπεται να υπάρχει έλλειψη επικοινωνίας, σύγχυση και θα ακουστούν αρκετά ψέμματα.
Σήμερα θα αναλύσω την ορθή πορεία του Ερμή στους Ιχθύες, προσθέτοντας ότι είναι ιδανική θέση για τους καλλιτέχνες και για όσους ασχολούνται με τις Τέχνες, την συγγραφή μυθιστορημάτων, το θέατρο αλλά και τις ενεργειακές θεραπείες και τη μεταφυσική.

 

Κριός
Η θέση του Ερμή στους Ιχθύες σε κάνει πιο γοητευτικό, δεκτικό και δένεσαι πιο εύκολα με τα άτομα που γνωρίζεις, καθώς φαίνεται να υποχωρεί η αρσενική σου επιθετική τακτική και γίνεσαι πιο συμπονετικός και τρυφερός. Ευνοούνται τα ραντεβού στα τυφλά και οι μυστικές σχέσεις.

 

Ταύρος
Η θέση του Ερμή στους Ιχθύες σε κάνει πιο κοινωνικό, εξωστρεφή και φαίνεται να επανεξετάζεις τα πιστεύω σου καθώς θέλεις να αλλάξεις κάποια πράγματα στη ζωή σου και γίνεσαι πιο εύκολα ένα με τους άλλους. Κοινωνικοποιείσαι και υποστηρίζεις μια ιδέα, ένα όραμα. Πιθανόν πολιτεύεσαι;

 

Δίδυμοι
Η θέση του Ερμή στους Ιχθύες σε κάνει ανερχόμενο αστέρι, με πολλές επιτυχίες και φαίνεται να αλλάζει προς το καλύτερο η κοινωνική αλλά και επαγγελματική σου θέση καθώς σε στηρίζουν πρόσωπα κύρους και δεν έχεις να φοβηθείς τον ανταγωνισμό. Μια προσωπική σχέση σου θα εξελιχθεί θετικά.

 

Kαρκίνος
Η Θέση του Ερμή στους Ιχθύες σε κάνει ονειροπόλο, διευρύνει τους ορίζοντες σου, πιθανόν να πετάς στα σύννεφα, και έχεις αδυναμία να προσγειωθείς στο εδώ και τώρα και να ανταποκριθείς στις υποχρεώσεις σου. Προσοχή σε νομικά ζητήματα και απέφυγε κάθε είδους υπογραφή. Ευνοείσαι όμως σε θέματα επιμόρφωσης και γενικών σπουδών.

 

Λέων
Η Θέση του Ερμή στους Ιχθύες σε κάνει επιπόλαιο καθώς μπερδεύεις τα προσωπικά με τα οικονομικά σου και για αυτό θέλει προσοχή γιατί υπάρχει περίπτωση να ξοδεύεις περισσότερα απ΄όσα έχεις και να βρεθείς τελείως ακάλυπτος και χρεωμένος. Η σεξουαλική σου ζωή ανανεώνεται και ετοιμάσου να ζήσεις αξέχαστες στιγμές με το ταίρι σου.

 

Παρθένος
Η Θέση του Ερμή στους Ιχθύες , απέναντι σου σε κάνει ευάλωτο και δεκτικό στις απαιτήσεις της σχέσης σου ή των συνεργατών σου και έτσι αυτό εγκυμονεί κινδύνους καθώς είσαι έτοιμος να δεχτείς κάθε συμβιβασμό και γενικά θυσιάζεσαι θέλοντας να ωφελήσεις τους γύρω σου. Νέες γνωριμίες με πιθανότητα δέσμευσης.

 

Ζυγός
Η θέση του Ερμή στους Ιχθύες σε κάνει πιο υποχόνδριο και ξαφνικά αρχίζει να ασχολείσαι με το σώμα σου, την υγεία σου και θέλεις να αναβαθμίσεις την ποιότητα της ζωής σου κάνοντας κάτι εναλλακτικό.. Συγχρόνως, επιθυμείς να φανείς χρήσιμος στο περιβάλλον σου και για αυτό θα αναλάβεις περισσότερες ευθύνες και να βοηθήσεις τους γύρω σου.

 

Σκορπιός
Η Θέση του Ερμή στους Ιχθύες σε κάνει ερωτεύσιμο και σαγηνεύεις το αντίθετο φύλο, μια που είναι αρκετά εύκολο για σένα τώρα να υποδύεσαι το Θύμα.. κα έτσι θα ξεκινήσεις ιστορίες που πιθανόν να μην έχουν διάρκεια αλλά θα είναι αρκετά ενδιαφέρουσες. Έρωτας με νεώτερα άτομα και πιθανόν απιστίες.

 

Τοξότης
Η θέση του Ερμή στους Ιχθύες σε κάνει πιο εσωστρεφή και θα μαζεύεσαι νωρίς στο σπίτι σου καθώς θέλεις να είσαι με τους δικούς σου ανθρώπους και να μοιράζεσαι τις σκέψεις και τα συναισθήματα σου. Πιθανόν να ξεκινήσει τώρα μια συγκατοίκηση με απρόβλεπτες όμως συνέπειες. Μην θεωρείς τίποτα δεδομένο.

 

Αιγόκερος
Η Θέση του Ερμή στους Ιχθύες σε κάνει αρκετά αφηρημένο και αφοσιωμένο σε δικά σου θέματα, με αποτέλεσμα να φαίνεσαι ασυνεπείς και να μην μπορείς να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου.. Ασχολήσου με καλλιτεχνικές δραστηριότητες, την Τέχνη και ξεκουράσου, μακριά από την πίεση της δουλειάς. Ταξιδάκια αναψυχής.

 

Υδροχόος
Η θέση του Ερμή στους Ιχθύες σε κάνει ξαφνικά «πλούσιο» είτε γιατί θα δεχτείς την εύνοια της τύχης είτε γιατί θα αποφασίσεις να ξοδέψεις χρήματα και να το ρίξεις έξω. Κίνδυνος βέβαια να τινάξεις τον προυπολογισμό σου και στο τέλος να βρεθείς σε δύσκολη θέση, Πρόσεχε.

Ιχθύες
Η Θέση του Ερμή στο ζώδιο σου και σε πτώση σε κάνει θύμα ή θύτη ανάλογα με τις συνθήκες της ζωής σου και σίγουρα θα ζήσεις ένα επικοινωνιακό αλαλούμ με απρόβλεπτες καταστάσεις που μπορεί και να σε εκθέσουν. Πρέπει να νικήσεις την αφηρημάδα και τις τάσεις φυγής ή απομόνωσης.