Μπαίνουμε σε εβδομάδα SUPER POWER, και οδηγούμαστε σε γιομάτο Φεγγάρι στον Υδροχόο, στις 22/8, τέλος κύκλων, απομάκρυνση τοξικών μοτίβων συμπεριφοράς, και ένωση με αυτό που επιθυμεί η Ψυχή.. μεταφυσικά συμπτώματα, αλλά και σύνδεση με το γήινο σου κομμάτι. Τώρα απαιτείται..

Το Φεγγάρι επηρεάζει σταθερό σταυρό , Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους, τέλος , γύρω από την 29η μοίρα.

Οι μεταβλητοί της μηδενικής, 1η μοίρας, επίσης.

Υστερόγραφο,   στις 22/8 ο Άρης από την Παρθένο σε τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, γειώνεις τα συναισθήματα σου , σε ενδιαφέρει μόνο η ικανοποίηση σου. Ξαφνικές γνωριμίες.

επηρεάζονται τα ζώδια γης, νερού και όσοι /ες έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες γύρω από την 14η μοίρα.

Υστερόγραφο,στις 16/8 η Αφροδίτη μπαίνει στο σπίτι της και θα μείνει μέχρι 10/9 ,στον Ζυγό, είσαι έτοιμη να δώσεις αλλα και να πάρεις;

 

Κάνε Εγγραφή στο κανάλι μου στο youtube

https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ?view_as=subscriber

Κριός

Κριός α’ δεκαημέρου,  δίνετε μεγαλύτερη σημασία στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και θα νιώσετε πως ευνοείστε τελικά από τους συνεργάτες σας ή τον/την σύντροφό σας.   Κριός β’ δεκαημέρου,τυχερές μέρες για εργασιακά ζητήματα και αυτό θα βοηθήσει και την οικονομική σας κατάσταση.  Ξαφνικές προτάσεις και έσοδα.   Κριός γ’ δεκαημέρου, Η Πανσέληνος στον Υδρόχόο σας βάζει σε ένα νέο κύκλο επαφών, όπου μπορείτε να κινηθείτε με ελευθερία και να αποκτήσετε  φήμη. Ξεκαθαρίσματα αναμένονται. Φιλική σχέση που τείνει να γίνει ερωτική.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, η εργασιακή σας ζωή κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις και κοιτάξτε να επωφεληθείτε από τις συγκυρίες. Ασχοληθείτε με την διακόσμηση του χώρου σας. Προσοχή στη διατροφή σας. Φλερτ μέσα στον εργασιακό χώρο.  Ταύρος β’ δεκαημέρου, η ερωτική σας κατάσταση βελτιώνεται αισθητά αυτό το διάστημα και θα ανέβει αισθητά η αυτοπεποίθηση σας. Τυχερές μέρες για επενδύσεις, κέρδη σε χώρους ψυχαγωγίας.  Ταύρος γ’ δεκαημέρου,   η Πανσέληνος στον Υδροχόο θα σας περιορίσει, καθώς γεννιούνται νέες υποχρεώσεις μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο η σε σχέσεις με πρόσωπα εξουσίας. Πιθανόν να θέλετε να επαναστατήσετε. Θετικά σημάδια για τα οικονομικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, η ερωτική σας ζωή αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον αυτήν την περίοδο και θα μπορείτε να κάνετε την καλύτερη επιλογή. Κέρδη μέσα από χώρους ψυχαγωγίας. Η σχέση σας με νεώτερα άτομα βελτιώνεται.   Δίδυμος β’ δεκαημέρου, μυστικές επαφές με μελλοντικούς συνεργάτες σας ευνοούν ιδιαίτερα αυτό το διάστημα. Ερωτικές συναντήσεις αναμένονται. Κέρδη από ακίνητη περιουσία, κρυφές πηγές εισοδήματος.     Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Υδροχόο σας δίνει φτερά.. για να πετάξετε οτιδήποτε δυσλειτουργικό και να προχωρήσετε προς νέες κατευθύνσεις. Νέες σπουδές, επικοινωνία με άτομα διαφορετικής κουλτούρας και σχέσεις εξ αποστάσεως ευνοούνται. Υπεραισιοδοξία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, επαφές με άτομα κύρους ευνοούνται αρκετά αυτήν την περίοδο και αποδέχεστε νέες επαγγελματικές προτάσεις. Οικονομικά ωφέλη προκύπτουν. Σχέση δέσμευσης ,επισημοποίηση. Καρκίνος β’ δεκαημέρου, έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε νέες φιλίες ή ακόμα και να γνωρίσετε ένα άτομο που θα σας γοητεύσει στιγμιαία.   Καρκίνος γ’ δεκαημέρου,  η Πανσέληνος στον Υδροχόο δίνει λύσεις σε θέματα δανείων, οφειλών , και οικονομικά θα χαλαρώσετε. Ο έρωτας είναι διφορούμενος . Πάθη αλλά και λάθη αναμένονται.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, με ερωτικά μηνύματα και εξομολογήσεις μέσω του διαδικτύου, θα προσπαθήσετε να προσεγγίσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Γλυκαίνει ο τρόπος σας. Φλερτ και επιπόλαιες γνωριμίες.   Λέοντα β΄δεκαημέρου, ανεβαίνει η αδρεναλίνη αυτές τις μέρες, θέλετε να εκφραστείτε ελεύθερα, και να κερδίσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Τολμηρές κινήσεις, ύποπτα ερωτικά καλέσματα. Λέοντα γ’ δεκαημέρου,  Η Πανσέληνος στον Υδροχόο τερματίζει τοξικούς κύκλους και δίνει τη δυνατότητα για νέα εκκίνηση που καθρεφτίζει τα θέλω σας. Προσοχή όμως σε υπερβολές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου, έχετε την ευκαιρία αυτές τις μέρες και χωρίς να προσπαθήσετε να γεμίσετε το πορτοφόλι σας, αλλά και να ανέβει η αυτοπεποίθηση σας.     Παρθένε β΄δεκαημέρου, ερωτικά είστε ενεργητικοί και υπερδραστήριοι και θα κυνηγήσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Έρωτας από απόσταση ή με άλλες διαφορές.  Παρθένε γ’ δεκαημέρου,  Η Πανσέληνος στον Υδροχόο τερματίζει τοξικούς κύκλους μέσα στον εργασιακό σας χώρο και σας βάζει σε σκέψεις. Πρωτοβουλίες που πρέπει να αναλάβετε.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, έχετε τύχη, εύνοια αυτές τις μέρες και μπορείτε να ασχοληθείτε με την εμφάνιση σας και ότι σας κάνει να χαμογελάτε. Νέα γνωριμία ή δέσμευση. Οικονομικά ωφέλη. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, ευνοείστε από κρυφούς συμμάχους αυτό το διάστημα και οικονομικά θα λάβετε ενίσχυση. Μυστική ερωτική κατάσταση σας βγάζει από την ρουτίνα σας.    Ζυγός γ’ δεκαημέρου,  Η Πανσέληνος στον Υδροχόο τερματίζει τη μοναξιά και τη χαμηλή αυτοεκτίμηση. Επιστρέφετε δυναμικά στο ερωτικό παιχνίδι. Αποφύγετε τα έκτακτα έξοδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, κρυφά πάθη και επιθυμίες θα ικανοποιηθούν αυτό το διάστημα. Εξομολογήσεις και μηνύματα που σας γλυκαίνουν εσωτερικά. Κρυφές πηγές εσόδων.   Σκορπιέ β’ δεκαημέρου, θετικές εξελίξεις γύρω από την αισθηματική σας κατάσταση, πιθανόν ένα όνειρο σας γίνεται πραγματικότητα.  Νέες κερδοφόρες συνεργασίες.  Σκορπιός γ’ δεκαημέρου,   Η Πανσέληνος στον Υδροχόο φέρνει επιπρόσθετες υποχρεώσεις μέσα στον οικογενειακό σας χώρο. Οφέλη γύρω από ένα ακίνητο θα προκύψουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, προχωράτε σε νέες γνωριμίες που θα σας βοηθήσουν στην επαγγελματική σας εξέλιξη. Φιλίες, δραστηριοποίηση μέσα σε μια ομάδα και δέχεστε στήριξη. Νέα φιλική σχέση.    Τοξότη β’ δεκαημέρου, μπορείτε να επωφεληθείτε από πρόσωπα κύρους μέσα στον εργασιακό σας χώρο και να αρπάξετε τώρα ευκαιρίες που θα χαρίσουν μια προαγωγή και την θέση που επιθυμείτε. Δυνατά ερωτικά σκιρτήματα.    Τοξότης γ’ δεκαημέρου,   η Πανσέληνος στον Υδροχόο θα σας βγάλει θεαματικά από την ‘αφάνεια” και θα δείτε την επιχείρηση σας και τα έσοδά σας να εκτοξεύονται προς τα πάνω. Τέλος σε αρνητικές σκέψεις. Τέλος σε ερωτικές σιωπές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου,  η οικογενειακή σας ζωή θα βελτιωθεί το επόμενο διάστημα και μπορείτε να χαλαρώσετε, απολαμβάνοντας τρυφερές στιγμές με τους κοντινούς σας ανθρώπους.  Θέματα κληρονικά ευνοούνται.    Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, έχετε την τύχη με το μέρος σας αυτό το διάστημα, αρπάξτε κάθε ευκαιρία που παρουσιάζετε, μην είστε αδρανείς.  Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου,  Η Πανσέληνος στον Υδροχόο τερματίζει κάθε πιθανή κακή σχέση με το χρήμα και μπορείτε να προχωρήσετε σε νέες επιλογές που θα σας διευκολύνουν κυρίως οικονομικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’δεκαημέρου, ταξιδεύετε αυτό το διάστημα για να έρθετε κοντά στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Μηνύματα, σχέση από απόσταση.  Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, θα ασχοληθείτε με την κοινή σας περιουσία και θα προχωρήσετε σε μοιρασιές ή κινήσεις που σας ευνοούν. Η ερωτική σας ζωή είναι διφορούμενη.    Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, η Πανσέληνος στο ζώδιο σας θα αλλάξει τα δεδομένα και θα ζήσετε υπερβολές και ανεπάντεχες εξελίξεις. Κλείσιμο κύκλων αλλά και εκκινήσεις που σας υπόσχονται μια νέα ζωή. Προσοχή όμως σε βιαστικές κινήσεις.

Ιχθύες

Ιχθύ α’δεκαημέρου, θα ξεκουραστείτε αυτές τις μέρες και θα έχετε τη δυνατότητα να ασχοληθείτε με το σπίτι σας και τους δικούς σας ανθρώπους. Βελτιώνονται οι συγγενικές σας σχέσεις.   Ιχθύ β΄ δεκαημέρο,  έχετε την ευκαιριά να αναπτύξετε ένα νέο δίκτυο γνωριμιών,  μέσα στο οποίο θα δραστηριοποιηθείτε δυναμικά. Ευκαιρίες για νέες γνωριμίες. Ιχθύ γ΄ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Υδροχόο θα σας αλλάξει την ψυχολογία , ίσως περνάτε συναισθηματικές κρίσεις που όμως θα σας ενδυναμώσουν. Σχέση μυστική.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα μου εδώ

https://www.oroskopos.gr/