Έχει τελικά η ζωή γυρίσματα … και έτσι περνάς από το κρύο στη ζέστη..βγαίνει ο Ήλιος σιγά σιγά..

και θα βρεις το δρόμο σου.. δε χάνεσαι όσο επιμένεις..όσο δεν τα παρατάς!

Υστερόγραφο,στις 30/3 η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο σε παντρεύει ..με τον κατάλληλο …γνωριμίες που υπόσχονται εξέλιξη.

Υστερόγραφο, από τις 4/4 Ο Ερμής στον Κριό .. η παρόρμηση θα οδηγεί τις κινήσεις σου.. τα θέλεις όλα ..εδώ και τώρα..

Κάνε Εγγραφή στο κανάλι μου στο youtube

https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ?view_as=subscriber

Κριός

Κριός α’ δεκαημέρου, είστε σε φάση όπου μπορείτε να ξεκινήσετε νέα εγχειρήματα με σκοπό να βελτιώσετε τις επαγγελματικές σχέσεις. Προσοχή σε ανταγωνιστικές τάσεις.    Κριός β’ δεκαημέρου,  αξιοποιήστε τις ευκαιρίες για να βγείτε από καταστάσεις που δεν σας εκφράζουν. Σιγουριά, εύνοια μέσα από τον φιλικό σας κύκλο.  Κριός γ’ δεκαημέρου, προσπαθήστε να αποταυτιστείτε από αρνητικές σκέψεις και δημιουργήστε τις συνθήκες που ταιριάζουν στα θέλω σας. Ευνοείστε από άτομα εξουσίας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, εσωτερικό διάλογο ανοίγετε με τον εαυτό σας αυτές τις μέρες και αυτό θα βοηθήσει σε μελλοντικές αποφάσεις.   Επιχειρήστε να έρθετε σε επαφή με άτομα του εργασιακού σας χώρου για να αντιμετωπίσετε το παρασκήνιο.  Ταύρος β’ δεκαημέρου, αρμονικές επαφές με άτομα εξουσίας διευκολύνουν την άνοδο σας μέσα στον επαγγελματικό χώρο. Συναισθηματική εύνοια.  Ταύρος γ’ δεκαημέρου, εκτιμήστε ότι έχετε καταφέρει μέχρι σήμερα και αποφύγετε την αυτοκριτική ή την εξιδανίκευση καταστάσεων που δεν γνωρίζετε από κοντά. Συμμαχίες που βοηθουν σε νομικά ζητήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, συνδέεστε με ομοιδεάτες αυτήν την εβδομάδα και κυνηγάτε με μεγαλύτερη επιμονή τα σχέδια σας. Δημόσιες σχέσεις ευνοούνται. Δίδυμος β’ δεκαημέρου, εύνοια έχετε σε κοινωνικές επαφές και θα έχετε τη δυνατότητα να προωθήσετε τα σχέδια σας. Ερωτικό ενδιαφέρον προκύπτει μέσα από τον φιλικό σας κύκλο. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου,  είναι αναγκαίο να αποφύγετε τα προσωπικά μπερδέματα για να μπορεσετε να δώσετε μεγαλύτερη έμφαση σε επαγγελματικά σχέδια. Μην χάνετε τον προσαναταλισμό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου,  έχετε τη δυνατότητα να βελτιώσετε την επαγγελματική σας εικόνα και να εμπιστευτείτε περισσότερο τις δυνάμες σας. Βελτίωση της ερωτικής σας ζωής. Καρκίνος β’ δεκαημέρου, μπορείτε να αξιοποιήσετε τις επαφές σας με άτομα που έχουν κύρος και στηρίζουν τα μελλοντικά σας βήματα. Λύσεις γύρω από οικονομικά θέματα.   Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, η συνεργασία σας με άτομα διαφορετικής κουλτούρας οδηγεί σε νέους δρόμους και πολλά από τα όνειρα σας μπορούν να εκπληρωθούν. Πλατωνικός έρωτας ή σχέση από απόσταση.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, βγείτε από νοητά αδιέξοδα και τολμήσετε κάτι καινούργιο που θα αναστατώσει την προσωπική σας ζωή. Αναγνώριση μέσα από ανώτερα ιδρύματα.  Λέοντα β’ δεκαημέρου, βελτίωση της συναισθηματικής σας κατάστασης και αποχωρίζεστε φόβους που σας κρατούσαν δέσμιο σε μα δυσλειτουργική κατάσταση.  Λέοντα γ’ δεκαημέρου,  αποδεχτείτε την ευάλωτη πλευρά σας και αποφύγετε την αυτοκριτική ή θυματοποίηση. Επικοινωνία με άτομο που σας στηρίζει από μακριά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου,  δώστε έμφαση σε οικονομικά ζητήματα και προχωρήστε σε διακανονισμούς που θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από το άγχος. Ερωτικά ζητήματα σας απασχολούν ιδιαίτερα.     Παρθένε β΄δεκαημέρου, βελτιώνετε η εικόνα σας μέσα στο εργασιακό σας περιβάλλον και θα καταφέρετε να καλύψετε παρελθοντικά σας λάθη. Η ερωτική σας ζωή παρουσιάζει σταθερότητα.    Παρθένε γ’ δεκαημέρου,  έχετε ανάγκη να ζήσετε ένα παραμύθι, ωστόσο οι μέρες δεν είναι κατάλληλες για να πιστέψετε στο για “πάντα”. Αποφύγετε τις υπερβολές.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, δώστε προτεραιότητα σε προσωπικές σχέσεις και χρόνιες επαγγελματικές συνεργασίες, καθώς έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε την υπάρχουσα κατάσταση σας. Ερωτικά μηνύματα.   Ζυγέ β’ δεκαημέρου, έχετε καταφέρει να υπερπηδήσετε αρκετά εμπόδια και είστε αρκετά πιο συνειδητοποιημένοι. Ξεφύγετε από την αρνητικότητα της σκέψης και δείτε θετικα τις εξελίξεις.  Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, έχετε μπει στο ρόλο του “θύματος ” αυτές τις μέρες και η πίεση θα φέρει και την λύτρωση. Νέες γνωριμίες οδηγούν την προσωπική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, η εργασιακή σας ζωή θα σας απασχολησει αρκετά , καθώς έχετε κάνει βήματα που δίνουν μια νέα προοπτική και μεταμορφώνουν την εικόνα σας προς τα έξω.    Σκορπιός β’ δεκαημέρου, νέες συμφωνίες γίνονται αυτές τις μέρες που θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες και αποφύγετε τις αρνητικές σκέψεις. Μηνύματα και συναντήσεις που σας ικανοποιούν.  Σκορπιός γ’ δεκαημέρου,  μεγαλύτερη δημοτικότητα αποκτάτε εάν κινείστε μέσα από το διαδίκτυο και γενικά διανύετε περίοδο κοινωνικής αναγνώρισης. Άτομα με κύρος σας στηρίζουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, αντιμετωπίζετε προκλήσεις στην ερωτική σας ζωή και έτσι ρισκάρετε να βγείτε εκτός της ασφαλής ζώνης. Επιχειρηματικά σχέδια ευνοούνται.   Τοξότη β’ δεκαημέρου, έχετε τη δυνατότητα να διασφαλίσετε την θετική κατάληξη μιας συνεργασίας και να ωφεληθείτε οικονομικά.  Σχέση με άτομο που σας μαγνητίζει. Τοξότης γ’ δεκαημέρου,  ευκαιρίες προκύπτουν για να τονώσετε την οικονομική σας κατάσταση μέσα από τη στήριξη ανθρώπων που σας εμπιστεύονται. Ηθική ικανοποίηση

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, πλησιάστε και φροντίστε άτομα του οικογενειακού σας κύκλου και εκφράστε κρυμμένα συναισθήματα. Πιθανή αλλαγή κατοικίας, δέσμευση.   Αιγόκερω β’ δεκαημέρου,  υιοθετήσετε νέους τρόπους για να αυξήσετε το εισόδημα σας και τολμήστε να βγείτε από την ασφαλή σας ζώνη. Το Σύμπαν θα σας αποζημιώσει.    Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου,   η ανάγκη σας να διατηρείτε την ισορροπία σας παρά τις εξωτερικές συνθήκες μεγαλώνει και έτσι θα ξεπεράστε με ευκολία πιθανές αρνητικές τάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’δεκαημέρου, έχετε καλύτερη ψυχολογία αυτές τις μέρες μια που έχετε καταφέρει να διεκπεραίωσετε αρκετές υποχρεώσεις και θα έχετε χρόνο να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας. Βελτίωση της ερωτικής σας κατάστασης.  Υδροχόε β΄ δεκαημέρου,  ευοίωνες εξελίξεις, όπου σταθεροποιούνται σχέσεις και νέες συνεργασίες. Επαγγελματική άνοδος. Υδροχόε γ’ δεκαήμερου,  μπορείτε να αποφύγετε την εξιδανίκευση ατόμων , απλά και μόνο να εστιάσετε στον εαυτό σας. Η τύχη είναι με το μέρος σας.

Ιχθύες

Ιχθύ α’δεκαημέρου, έχετε χρόνο να ασχοληθείτε με την καθημερινότητα σας και θα προσπαθήσετε να αξιοποιήσετε το χρόνο σας παραγωγικά. Σκέψεις για δεύτερη πηγή εσόδων. Ο φιλικός σας κύκλος στηρίζει τις νέες σας επιλογές.  Ιχθύ β΄ δεκαημέρου,    συμβόλαια, συμφωνίες αλλά και κάθε είδους επαφές με μελλοντικούς συνεργάτες τώρα ευνοούνται. Εκμεταλλευτείτε τις συγκυρίες.  Ιχθύ γ’ δεκαήμερου,   εύνοια σε επαγγελματικά ανοίγματα αλλά και συναισθηματικές υποθέσεις. Προσοχή μόνο σε εξιδανικεύσεις.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα μου εδώ

https://www.oroskopos.gr/