Στις 10/6 πραγματοποιείται η Ηλιακή Έκλειψη, Νέα Σελήνη στους Διδύμους, που μεγεθύνει το φόβο και δίνει δύναμη σε τοξικές σκέψεις για να βγεις από την ‘θεωρία” σου και να αναβαθμίσεις το πρόγραμμα σου. Ο κόσμος αλλάζει γύρω σου. εσύ μένεις ίδιος;  

Υστερόγραφο, στις 11/6 ο Άρης από τον Λέοντα θέλει παθιασμένα γλέντια και είναι αλαζόνας. Ακολούθησε τον βασιλιά ,μήπως και γευτείς λίγο χλιδή..

Υστερόγραφο,  στις 12/6 η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Χείρωνα στον Κριό, επαναφέρει τα τραύματα από το παρελθόν , θυμίζει ιστορίες που είναι για κλάματα – βρες τη θεραπεία που ταυτίζεσαι με σένα. 

επηρεάζεται ο παρορμητικός σταυρός, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι , γύρω από την 12μοίρα.

Κάνε Εγγραφή στο κανάλι μου στο youtube

https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ?view_as=subscriber

 

Κριός

Κριός α’ δεκαημέρου,  νιώθετε αρκετά τραυματισμένοι από το παρελθόν αλλά βέβαια αυτό δεν θα σας αποδυναμώσει, παραδόξως θα προχωρήσετε προς νέες εκκινήσεις.  Κριός β’ δεκαημέρου, Η Ηλιακή Έκλειψη,Νέα Σελήνη στους Διδύμους θα φέρει στην επιφάνεια προβλήματα μέσα στο συγγενικό σας περιβάλλον, σε σπουδές, καθώς και σε συμφωνίες και πιθανές αγοραπωλησίες. Νιώθετε συναισθηματικά μετέωροι, επικρατεί η αστάθεια.  Κριός γ’ δεκαημέρου,  πιστεύετε πως ήρθε η στιγμή των δυνατών αποκαλύψεων, όμως πραγματικά δεν είστε ακόμα έτοιμοι να ακούσετε την αλήθεια. Μείνετε μακριά από άτομα που σας κουράζουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, νιώθετε ότι πρέπει να προφυλάξετε τον εαυτό σας από μια ερωτική πρόκληση και κρατάτε αποστάσεις.   Παρεξηγήσεις με τον φιλικό σας κύκλο.  Ταύρος β’ δεκαημέρου,  Η Ηλιακή Έκλειψη, Νέα Σελήνη στους Διδύμους θα πιέσει την πρακτική πλευρά της ζωής σας, πιθανόν να χαθεί μια πηγή εσόδων. Ωστόσο, έτσι στρέφεστε προς νέες κατευθύνσεις. Ταύρος γ’ δεκαημέρου, είστε σαφώς μπερδευμένοι και αμφισβητείτε συνεχώς τις επιλογές σας. Ανακαλύψτε ότι σας επηρεάζει αρνητικά .

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, μυστικές συναντήσεις σας χαροποιούν ιδιαίτερα και ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση σας. Αποφύγετε όμως τις προσκολλήσεις και κρατήστε μικρό καλάθι.   Δίδυμος β’ δεκαημέρου,  η η Ηλιακή έκλειψη, Νέα Σελήνη στο δεκαήμερο σας φέρνει συναισθήματα αστάθειας και θολούρας με αποτέλεσμα  να νιώσετε μετέωροι. Προσωπικές κρίσεις.   Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, είστε σαφώς μπερδεμένοι και αρκετά απογοητευμένοι από την κατάσταση της προσωπικής σας κατάστασης, ωστόσο είναι στο χέρι σας να ξεπεράσετε την κρίση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, νιώθετε πως πρεπει να ξεπεράσετε τυχόν  αρνητικά συναισθήματα και μετά να προχωρήσετε προς νέες επιλογές. Δεν είστε σε φάση που μπορείτε να ξεχωρίσετε την ήρα από το στάρι.      Καρκίνος β’ δεκαημέρου, η Ηλιακή Έκλειψη, Νέα Σελήνη στους Διδύμους σας πιέζει συναισθηματικά, καθώς αντιμετωπίζετε ερωτικά διλήμματα και το πεδίο δεν είναι ξεκάθαρο. Αποφύγετε τις συγκρούσεις.  Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, ταξιδεύετε προς κατευθύνσεις που σας βγάζουν από τα τετριμμένα και παρά τις εξωτερικές προκλήσεις. ακολουθείτε τη φωνή μέσα σας,

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, είστε σαφώς πιο συγκεντρωμένοι στους  προσωπικούς σας στόχους και θέλετε να φτάσετε ψηλά. Παθιασμένα ραντεβού εν όψει.  Λέοντα β’ δεκαημέρου, η Ηλιακή Έκλειψη, Νέα Σελήνη στους Διδύμους σας ευνοεί στο να μπείτε σε ένα νέο περιβάλλον και να ακολουθήσετε τα όνειρα σας, πηγαίνοντας ενάντια στο κατεστημένο. Οι φιλικές σχέσεις παρουσιάζουν ενδιαφέρον.  Λέοντα γ’ δεκαημέρου, αποφύγετε να ξοδεύετε την ενέργεια σας άσκοπα και σε άτομα που δεν ανταποκρίνονται στα συναισθήματά σας. Δεν θα βγάλετε άκρη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου, θέλετε να ξεπεράσετε εικόνες του παρελθόντος, ωστόσο μέσα σας κρατάτε ακόμα συναισθήματα θυμού και χάνετε την ισορροπία σας. Αναζητήστε εναλλακτικούς τρόπους θεραπείας.     Παρθένε β΄δεκαημέρου,  H Ηλιακή Έκλειψη, Νέα Σελήνη στους Διδύμους γεννά συναισθήματα φόβου και αναζητάτε τρόπους να καλύψετε την ανασφάλεια που σας δημιουργούν σημαντικά άτομα μέσα στον επαγγελματικό η προσωπικό σας κύκλο.   Παρθένε γ’ δεκαημέρου, αποφύγετε τα ξεκαθαρίσματα γύρω από επαγγελματικά ζητήματα και διαφυλάξτε τη θέση σας. Αποφύγετε λάθη που θα σας στιγματίσουν.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ α’ δεκαημέρου,  αντιμετωπίζετε τις ερωτικές προκλήσεις ως την μόνη οδό προς την εξέλιξη. Τίποτα δεν σταματά την φόρα που έχετε πάρει.    Ζυγέ β’ δεκαημέρου Η Ηλιακή Έκλειψη,Νέα Σελήνη στους Διδύμους ανοίγει νέους δρόμους αναζήτησης και έχετε δίψα να εντάξετε νέα πράγματα στην καθημερινότητα σας. Σχέση από απόσταση . Ζυγός γ’ δεκαημέρου, εντάσεις προβλεπονται μέσα στον εργασιακό χώρο, καθώς το παρασκήνιο είναι κάτι που δεν μπορείτε να αποφύγετε. Μην κάνετε λάθη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, εργασιακά ζητήματα θα σας απασχολήσουν αυτό το διάστημα, καθώς είστε σε διαδικασία έναρξης της δικής σας πιθανόν επιχείρησης. Άγχος σας καταβάλλει. Σκορπιός β’ δεκαημέρου, η Ηλιακή Έκλειψη, Νέα Σελήνη στους Διδύμους θα σας πιέσει ψυχολογικά, καθως σας δείχνει ότι δεν είστε οικονομικά ανεξάρτητοι. Πίεση μέσα από ερωτικές συγκρούσεις. Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, διχασμένοι είστε μέσα σας, καθώς βιώνετε ερωτικά διλήμματα και χάνετε την εμπιστοσύνη στο ταίρι σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, πιθανόν να απογοητευτείτε από τη στάση του αγαπημένου προσώπου και να θελήσετε να δοκιμάσετε αλλού την τύχη σας. Έρωτας από απόσταση ή με διαφορά ηλικίας.    Τοξότη β’ δεκαημέρου,  η Ηλιακή Έκλειψη, Νέα Σελήνη στους Διδύμους θα σας δείξει τον τρόπο αποσύνδεσης από μια τοξική κατάσταση και ακολουθήστε την διαίσθηση σας. Ρήξεις αναμένονται.   Τοξότης γ’ δεκαημέρου, αναβάλλετε τις σοβαρές αποφάσεις γύρω από ένα ακίνητο ή την συναισθηματική σας σχέση, καθώς η κρίση σας είναι θολή. Μπερδέματα που σας ανησυχούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, έχετε τη δυνατότητα να βγείτε από μια δυσάρεστη κατάσταση και να δημιουργήσετε κάτι καινούργιο. Αισθηματικές εξελίξεις.       Αιγόκερω β’ δεκαημέρου,η Ηλιακή Έκλειψη, Νέα Σελήνη στους Διδύμους διαταράσσει τον εργασιακό σας χώρο και τις συναδελφικές σας σχέσεις. Ρήξεις αναμένονται. Προσοχή στην φυσική σας κατάσταση.      Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου, ασχοληθείτε ουσιαστικά με την δουλειά σας και αποφύγετε να εκθέτετε τα σχέδια σας. Αναμένονται συζητήσεις που σας αναστατώνουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’δεκαημέρου,  προχωράτε προς νέες συμφωνίες που ανοίγουν το δρόμο προς την επαγγελματική σας αυτονομία. Βέβαια θα κοπιάσετε αρκετά.     Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, η Ηλιακή Έκλειψη , Νέα Σελήνη στους Διδύμους σας αποσυντονίζει, αλλά συγχρόνως σας βοηθάει γιατί καθρεφτίζει τοξικές πλευρές της ερωτικής σας κατάστασης. Δείτε την αλήθεια κατάματα.       Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, αποφύγετε τα οικονομικά ανοίγματα αυτό το διάστημα και κινηθείτε με σύνεση. Κίνδυνος για απώλειες.

Ιχθύες

Ιχθύ α’δεκαημέρου, ευκαιρίες παρουσιάζονται, έτσι ώστε να βγείτε από μια δυσάρεστη προσωπική κατάσταση και να προχωρήσετε προς κάτι καινούργιο.  Μπορείτε να θεραπεύσετε τα τραύματα του παρελθόντος.  Ιχθύ β΄ δεκαημέρου, Η Ηλιακή Έκλειψη, Νέα Σελήνη στους Διδύμους, φέρνει ασυνεννοησία, θολούρα και συναισθηματικό χάος. Αποφύγετε τις λεκτικές αντιπαραθέσεις. Ρήξεις, μετακόμιση.     Ιχθύ γ’ δεκαήμερου,  αποφύγετε να δίνετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να τηρήσετε. θα βρείτε τον μπελά σας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα μου εδώ

https://www.oroskopos.gr/