Με τον Δία στον Αιγόκερω μπαίνει ο Δεκέμβρης και ρίχνει την αυλαία του 2019 , όπου και η επαφή με την ύλη είναι το ζητούμενο και καλό είναι να καλλιεργήσουμε την ικανοτητα να μένουμε στους στόχους μας παραβλέποντας εμπόδια και δυσκολίες.

Μια Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε σύνοδο με Κρόνο (θέλω να με βλέπεις σοβαρά και σχέσεις με διαφορά ηλικίας) και με τον Πλούτωνα (εξάρτηση και έντονη κτητικότητα) φέρνει έντονες ερωτικές στιγμές και μετά στον Υδροχόο όπου θα ξενερώσεις με την επέμβαση του Ουρανού , ζεις μια κρύο μια ζέστη.

Υστερόγραφο.. ο Άρης στον Σκορπιό συνεχίζει να σε θέλει σκλάβο των επιθυμιών σου , αγαπάς τις “ιδιαιτερότητες” σου..

Υστερόγραφο ο Ερμής στον Τοξότη έως τις 29 Δεκεμβρίου σε κάνει πολυλογά, πολλά ψέμματα θα πεις και fake εξιδανίκευση..μετά  στον Αιγόκερω προσγειώνεσαι στην πραγματικότητα

 

ΚΡΙΟΣ

Με την είσοδο του Δία στον Αιγόκερω ξεκινάει ο μήνας Δεκέμβριος και φυσικά η πολυαστρία στο ζώδιο αυτό (Δίας, Κρόνος, Πλούτωνας, Αφροδίτη και στο τέλος του μήνα ο Ερμής) απαιτεί από εσάς συγκέντρωση σε στόχους και φιλοδοξίες με αποτέλεσμα σιγά σιγά να γίνεται πιο αποδοτικοί και να γειώσετε τα όνειρα σας με θετικά αποτελέσματα.  Έρωτες με άτομα κύρους η  με διαφορά ηλικίας αναμένονται να εξελιχθούν στα μέσα του Δεκέμβρη, κυρίως από τις 11 έως τις 15 Δεκεμβρίου 2019. Ο Άρης στον Σκορπιό σας απελευθερώνει σεξουαλικά και αγαπάτε με πάθος αλλά και εμμονή. Το τυχερό τρίγωνο του Δία από τον Αιγόκερω με τον φαινομενικά ανάδρομο ουρανό στον Ταύρο μιλάει για ευκαιρίες υλικής φύσεως και σας φέρνει όλο και πιο κοντά στην επιτυχία. Οικονομικά φαίνεται να έχετε αρκετά έξοδα αλλά θα υπάρξουν και λύσεις σε κληρονομικά ζητήματα με αποτέλεσμα να καλύψετε τυχόν απώλειες.  Στο τέλος του μήνα η Αφροδίτη θα περάσει στον φιλικό Υδροχόο οπότε το πάθος θα καταλαγιάσει και  με την επέμβαση του Ουρανού θα μπείτε σε περίοδο αμφισβήτησης. Τα Φεγγάρια του μήνα : στις 12 Δεκεμβρίου 2019 η Πανσέληνος στο ζώδιο των Διδύμων φέρνει αναταραχές με συγγενικά πρόσωπα, διαταράσσεται αρκετά η καθημερινότητα σας και θα αναθεωρήσετε  πολλές από  τις επιλογές σας (επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι στο β’δεκαήμερο). Η Νέα Σελήνη, Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω στις 26 Δεκεμβρίου 2019, εκτοξεύει την κοινωνική εικόνα σας , αποκτάτε ξαφνική φήμη (επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι στο α’ δεκαήμερο). Καλό μήνα!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Με την είσοδο του Δία στον Αιγόκερω ξεκινάει ο μήνας Δεκέμβριος και φυσικά η πολυαστρία στο ζώδιο αυτό (Δίας, Κρόνος, Πλούτωνας, Αφροδίτη και στο τέλος του μήνα ο Ερμής) απαιτεί από εσάς σωστό προσανατολισμό σε θέματα σπουδών , επαγγελματικής αποκατάστασης αλλά και να τακτοποιήσετε νομικά ζητήματα που σας έχουν ταλανίσει αρκετά. Έρωτες με άτομα διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας αναμένονται να εξελιχθούν στα μέσα του Δεκέμβρη, κυρίως από τις 11 έως 15 Δεκεμβρίου 2019. Ο Άρης στον Σκορπιό φέρνει εντάσεις με συνεργάτες, αυξάνει αρκετά τον ανταγωνισμό αλλά και το πάθος μέσα στις προσωπικές σχέσεις. Ζείτε έντονα και αγαπάτε με κτητικότητα. Το τυχερό τρίγωνο του Δία από τον Αιγόκερω με τον φαινομενικά ανάδρομο ουρανό στον Ταύρο μιλάει για ευκαιρίες μέσα από επαφές με νομικά, ή άλλα ανώτερα ιδρύματα και θα δείτε ότι δέχεστε εύνοια από άτομα που διαμένουν στο εξωτερικό.  Οικονομικά φαίνεται  να ξοδεύεται περισσότερο απ’όσα αντέχει η τσέπη σας. Στο τέλος του μήνα η Αφροδίτη θα περάσει στον φιλικό Υδροχόο οπότε βρίσκετε αντίσταση ή εσείς προκαλείτε το άτομο που σας ενδιαφέρει και  με την επέμβαση του Ουρανού θα μπείτε σε περίοδο ανταρσίας. Τα Φεγγάρια του μήνα : στις 12 Δεκεμβρίου 2019 η Πανσέληνος στο ζώδιο των Διδύμων φέρνει έξοδα, απώλεια μια πηγής εσόδων και γενικά  (επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι στο β’δεκαήμερο). Η Νέα Σελήνη, Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω στις 26 Δεκεμβρίου 2019, εκτοξεύει την ερωτική σας ζωή, πιθανόν μοιραία συνάντηση σας απογειώνει. (επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι στο α’ δεκαήμερο). Καλό μήνα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την είσοδο του Δία στον Αιγόκερω ξεκινάει ο μήνας Δεκέμβριος και φυσικά η πολυαστρία στο ζώδιο αυτό (Δίας, Κρόνος, Πλούτωνας, Αφροδίτη και στο τέλος του μήνα ο Ερμής) απαιτεί από εσάς να αρπάξετε ευκαιρίες που σχετίζονται με τα οικονομικά σας, κληρονομικά ζητήματα, την ακίνητη περιουσία που μοιράζεστε με άλλους και να ωφεληθεί το πορτοφόλι σας.  Έρωτες με άτομα παθιασμένα κτητικά και με  σεξουαλική αντοχή αναμένονται να εξελιχθούν στα μέσα Δεκέμβρη, κυρίως από τις 11 έως τις 15 του μήνα.   Ο Άρης στον Σκορπιό φέρνει εντάσεις μέσα στον εργασιακό χώρο, πιθανόν σχέσεις με το αφεντικό ή τους συναδέλφους θα διαταραχθούν και η καθημερινότητα σας γεννά άγχος αλλά και τάση προς υπερκόπωση. Προσοχή σε φλερτ και ερωτικά σκάνδαλα που μπορεί να προκύψουν μέσα στον εργασιακό χώρο.  Το τυχερό τρίγωνο του Δία από τον Αιγόκερω με τον φαινομενικά ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο μιλάει για ευκαιρίες να συνεργαστείτε με άτομα που έχουν οικονομική δύναμη και τελικά η οικονομική σας κατάσταση θα βελτιωθεί αισθητά. Στο τέλος του μήνα η Αφροδίτη θα περάσει στον φιλικό Υδροχόο οπότε θα έχετε μια μεγάλη επιθυμία να ταξιδέψετε, να φύγετε από σχέσεις που σας καταρρακώνουν ηθικά και με την επέμβαση του Ουρανού θα μπείτε σε περίοδο θετικής απελευθέρωσης από μυστικές καταστάσεις. Τα Φεγγάρια του μήνα : στις 12 Δεκεμβρίου 2019 η Πανσέληνος στο ζώδιο σας μεταμορφώνει την εικόνα σας, αλλάζει τον κύκλο των επαφών σας και αναγκάζεστε να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα σας  (επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι στο β’δεκαήμερο). Η Νέα Σελήνη, Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω στις 26 Δεκεμβρίου 2019, εκτοξεύει την λίμπιντο σας και η σεξουαλική σας ζωή θα απογειωθεί. (επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι στο α’ δεκαήμερο). Καλό μήνα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την είσοδο του Δία στον Αιγόκερω ξεκινάει ο μήνας Δεκέμβριος και φυσικά η πολυαστρία στο ζώδιο αυτό (Δίας, Κρόνος, Πλούτωνας, Αφροδίτη και στο τέλος του μήνα ο Ερμής) απαιτεί από εσάς να φτιάξετε την προσωπική σας ζωή, τεστάροντας άτομα που βρίσκονται καιρό μαζί σας και να λάβετε σοβαρές αποφάσεις που θα οδηγήσουν σε δέσμευση ή οριστική ρήξη.  Έρωτες με άτομα με διαφορά ηλικίας και που είναι έτοιμα να δεσμευτούν μαζί σας αναμένονται να εξελιχθούν στα μέσα Δεκέμβρη, κυρίως από τις 11 έως τις 15 του μήνα.   Ο Άρης στον Σκορπιό φέρνει αναταραχές στην ερωτική σας ζωή, πιθανόν δέχεστε προτάσεις για φλερτ και ρομαντικές συναντήσεις και θα μπείτε σε διλήμματα που θα μπερδέψουν ακόμα περισσότερο τον συναισθηματικό σας κόσμο. Προσοχή σε τάσεις τζόγου και ενασχόλησης με τυχερά παιχνίδια. Το τυχερό τρίγωνο του Δία από τον Αιγόκερω με τον φαινομενικά ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο μιλάει για ευκαιρίες μέσα στον φιλικό σας κύκλο καθώς και η ενασχόληση σας με τα κοινά θα φέρει αποτελέσματα.   Στο τέλος του μήνα η Αφροδίτη θα περάσει στον διαφορετικό Υδροχόο και και με την επέμβαση του Ουρανού θα πρέπει να επινοήσετε νέους τρόπους έκφρασης των ιδεών σας όπου και έτσι ίσως βγείτε και ευνοημένοι σε οικονομικά ζητήματα, αφού πρώτα γίνουν οι απαραίτητες επενδυτικές κινήσεις. Τα Φεγγάρια του μήνα : στις 12 Δεκεμβρίου 2019 η Πανσέληνος στους Διδύμους φέρνει κακή διάθεση, ίσως περισσότερο αναποφασιστικότητα και εσωτερικό κλείσιμο. (επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι στο β’δεκαήμερο). Η Νέα Σελήνη, Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω στις 26 Δεκεμβρίου 2019, εκτοξεύει νέες σχέσεις και θα γίνει μια καλή αρχή (επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι στο α’ δεκαήμερο). Καλό μήνα!

ΛΕΩΝ

Με την είσοδο του Δία στον Αιγόκερω ξεκινάει ο μήνας Δεκέμβριος και φυσικά η πολυαστρία στο ζώδιο αυτό (Δίας, Κρόνος, Πλούτωνας, Αφροδίτη και στο τέλος του μήνα ο Ερμής) απαιτεί από εσάς να βελτιώσετε θέματα εργασιακής φύσεως και να ασχοληθείτε ουσιαστικά με τη δουλειά σας αξιοποιώντας ποιοτικά το χρόνο σας.  Ανανεώνετε τη φυσική σας κατάσταση και καλό είναι να υιοθετήσετε μια καλύτερη διατροφή. Έρωτες κτητικοί μπαίνουν στη ζωή σας , γιατί λέτε το ναι στο παρελθόν και αυτό θα το ζήσετε μέσα Δεκεμβρίου, κυρίως από τις 11 έως τις 15 του μήνα.   Ο Άρης στον Σκορπιό φέρνει νεύρα, κυκλοθυμία αλλά και ένταση με αγαπημένα πρόσωπα και πολλές φορές αντιμετωπίζετε εχθρότητα και αντίσταση. Έλλειψη συννενοήσης.   Το τυχερό τρίγωνο του Δία από τον Αιγόκερω με τον φαινομενικά ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο μιλάει για ευκαιρίες επαγγελματικής φύσεως που θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα και φυσικά πρέπει να προχωρήσετε χωρίς δεύτερη σκέψη.   Στο τέλος του μήνα η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο που σας συμπληρώνει τον Υδροχόο και με την επέμβαση του Ουρανού θα προχωρήσετε σε ανατρεπτικές επιλογές που θα ανανεώσουν όμως την προσωπική σας ζωή. Πιθανόν διάσπαση , χωρισμοί αναμένονται.  Τα Φεγγάρια του μήνα : στις 12 Δεκεμβρίου 2019 η Πανσέληνος στους Διδύμους  σας απομακρύνει από τον υπάρχοντα φιλικό σας κύκλο, γιατί έχουν αλλάξει πλέον τα ενδιαφέροντα σας, ασχολείστε περισσότερο με νέες γνωριμίες που θα βοηθήσουν στην εξέλιξη σας. (επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι στο β’δεκαήμερο). Η Νέα Σελήνη, Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω στις 26 Δεκεμβρίου 2019, εκτοξεύει σχέσεις με εργοδότες , βελτιώνετε το κλίμα στη δουλειά σας, ανατρέπονται οι δυσκολίες και η καθημερινότητα σας θα σας αλλάξει και προς το καλύτερο. Νέα εργασία με προοπτικές. Καλό μήνα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την είσοδο του Δία στον Αιγόκερω ξεκινάει ο μήνας Δεκέμβριος και φυσικά η πολυαστρία στο ζώδιο αυτό (Δίας, Κρόνος, Πλούτωνας, Αφροδίτη και στο τέλος του μήνα ο Ερμής) απαιτεί από εσάς να ασχοληθείτε ουσιαστικά με την ερωτική σας ζωή και να ανανεωθείτε αφήνοντας πίσω οτιδήποτε δυσλειτουργικό. Ασχοληθείτε περισσότερο με δημιουργικές ενασχολήσεις, ανακαλύψτε τα ταλέντα σας και κάντε τα σχέδια σας πραγματικότητα.  Έρωτες που ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση σας και με διαφορά ηλικίας θα ζήσετε κυρίως το διάστημα από τα μέσα Δεκεμβρίου, από τις 11 έως τις 15 του μήνα.   Ο Άρης στον Σκορπιό φέρνει πολλές μετακινήσεις, ερωτικές συναντήσεις και ένταση που πρέπει να εκτονωθεί με θετικό τρόπο. Συγκρούσεις με συγγενικά σας άτομα. Το τυχερό τρίγωνο του Δία από τον Αιγόκερω με τον φαινομενικά ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο μιλάει για ευκαιρίες επαγγελματικής φύσεως, πιθανόν να μετακομίσετε σε άλλη πόλη και για λόγους εργασίας.   Στο τέλος του μήνα η Αφροδίτη θα περάσει στον “περίεργο” για εσάς Υδροχόο και με την επέμβαση του Ουρανού θα προχωρήσετε σε νέα εργασιακή κατάσταση που απαιτεί να βγείτε από το συνήθες περιβάλλον σας.  Αλλαγή καθημερινότητας, προσαρμογή σε νέο περιβάλλον.  Τα Φεγγάρια του μήνα : στις 12 Δεκεμβρίου 2019 η Πανσέληνος στους Διδύμους γράφει το τέλος σε μια υπάρχουσα κατάσταση, συνειδητοποιείτε ότι δεν μπορείτε να ακολουθήσετε παλιές σας επιλογές και αυτό θα προκαλέσει αντιδράσεις και ρήξεις (επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι στο β’δεκαήμερο). Η Νέα Σελήνη, Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω στις 26 Δεκεμβρίου 2019, εκτοξεύει την ερωτική σας ζωή στα ύψη και πλέετε σε πελάγη ευτυχίας.  Καλό μήνα!

ΖΥΓΟΣ

Με την είσοδο του Δία στον Αιγόκερω ξεκινάει ο μήνας Δεκέμβριος και φυσικά η πολυαστρία στο ζώδιο αυτό (Δίας, Κρόνος, Πλούτωνας, Αφροδίτη και στο τέλος του μήνα ο Ερμής) απαιτεί από εσάς να ασχοληθείτε με την οικογενειακή σας κατάσταση είτε αποφασίζοντας μια συγκατοίκηση είτε επιλέγοντας την ελευθερία σας και γενικά καθαρίζει το μυαλό σας για να πάρετε σωστές αποφάσεις. Έρωτες, επανασυνδέσεις και επιλογές που οδηγούν σε δέσμευση αναμένονται να εξελιχθούν στα μέσα Δεκέμβρη, κυρίως από τις 11 έως τις 15 του μήνα.   Ο Άρης στον Σκορπιό φέρνει αναταραχές στα οικονομικά σας, αντιμετωπίζετε αρκετά έκτακτα έξοδα που θα σας βγάλουν από τον προυπολογισμό σας, βέβαια αποδείκνυεται ότι μέσα από τις δυσκολίες θα καταφέρετε να ορθοποδήσετε και θα κινηθειτε με μεγαλύτερο δυναμισμό. Το τυχερό τρίγωνο του Δία από τον Αιγόκερω με τον φαινομενικά ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο μιλάει για ευκαιρίες που αφορούν κληρονομικά ζητήματα ή ενίσχυση από άτομο που συνδέεστε με συναισθηματικό τρόπο.   Στο τέλος του μήνα η Αφροδίτη θα περάσει στον ελκυστικό Υδροχόο και και με την επέμβαση του Ουρανού θα πρέπει να ψάξετε νέους τρόπους εξέλιξης της δουλειάς σας και πιο προσοδοφόρες συνεργασίες.  Τα Φεγγάρια του μήνα : στις 12 Δεκεμβρίου 2019 η Πανσέληνος στους Διδύμους σας βάζει σε διαδικασία εξέλιξης, θέλετε να σπάσετε ταμπού και προκαταλήψεις και αυτό προκαλεί αντιδράσεις μέσα στο άμεσο περιβάλλον σας. (επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι στο β’δεκαήμερο). Η Νέα Σελήνη, Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω στις 26 Δεκεμβρίου 2019, εκτοξεύει την προσωπική σας ζωή, πιθανόν θα περάσετε στο επόμενο βήμα, κάνοντας μοιραίες επιλογές (επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι στο α’ δεκαήμερο). Καλό μήνα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την είσοδο του Δία στον Αιγόκερω ξεκινάει ο μήνας Δεκέμβριος και φυσικά η πολυαστρία στο ζώδιο αυτό (Δίας, Κρόνος, Πλούτωνας, Αφροδίτη και στο τέλος του μήνα ο Ερμής) απαιτεί από εσάς να φτιάξετε το επικοινωνιακό σας προφίλ, να βγείτε πιο δυναμικά προς τα έξω και μέσα από το διαδίκτυο ενώ πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με την επιμόρφωση σας.   Έρωτες με άτομα που τα συναντάτε ενώ ταξιδεύετε ή μένουν σε διαφορετική πόλη αναμένονται να εξελιχθούν στα μέσα Δεκέμβρη, κυρίως από τις 11 έως τις 15 του μήνα.   Ο Άρης στον ζώδιο σας φέρνει νευρικά ξεσπάσματα κυρίως με άτομα που συνεργάζεστε ή τη μόνιμη σχέση σας , ενώ για τους ελεύθερους θα βοηθήσει στη σύναψη μιας νέας σχέσης. Υπερβολική σεξουαλική δραστηριότητα.  Το τυχερό τρίγωνο του Δία από τον Αιγόκερω με τον φαινομενικά ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο μιλάει για ευκαιρίες επαγγελματικής και προσωπικής φύσεως και φαίνεται πως θα μπείτε σε μια τελείως διαφορετική κατάσταση που θα αλλάξει και προς το καλύτερο τα δεδομένα σας. Στο τέλος του μήνα η Αφροδίτη θα περάσει στον ανεξάρτητο Υδροχόο και και με την επέμβαση του Ουρανού θα ανατραπούν πολλά από τα δεδομένα σας, πιθανόν να μιλάτε για μια νέα σχέση ή ένα νέο χώρο όπου θα πρέπει να μετακινηθείτε. Τα Φεγγάρια του μήνα : στις 12 Δεκεμβρίου 2019 η Πανσέληνος στους Διδύμους φέρνει προβληματισμό για θέματα οικονομικής φύσεως και πρέπει να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες. (επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι στο β’δεκαήμερο). Η Νέα Σελήνη, Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω στις 26 Δεκεμβρίου 2019, εκτοξεύει το προφίλ σας είτε μέσα από το διαδίκτυο είτε μέσα από μια νέα συνεργασία που θα βοηθήσει την ολοκλήρωση των σχεδίων σας (επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι στο α’ δεκαήμερο). Καλό μήνα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την είσοδο του Δία στον Αιγόκερω ξεκινάει ο μήνας Δεκέμβριος και φυσικά η πολυαστρία στο ζώδιο αυτό (Δίας, Κρόνος, Πλούτωνας, Αφροδίτη και στο τέλος του μήνα ο Ερμής) απαιτεί από εσάς να βρείτε με επιτυχία νέες πηγές εσόδων που θα βοηθήσουν να φτιάξετε την οικονομική σας κατάσταση και με αυτόν τον τρόπο θα ανέβει η αυτοπεποίθηση σας.  Έρωτες με άτομα που σας ανεβάζουν ψυχολογικά αναμένονται να εξελιχθούν στα μέσα Δεκέμβρη, κυρίως από τις 11 έως τις 15 του μήνα.   Ο Άρης στον Σκορπιό φέρνει αναταραχές σε ψυχολογικά ζητήματα, κυρίως αισθάνεστε μια υπερδιέγερση και θέλετε να εκτονωθείτε, επιλέξτε εναλλακτικές μεθόδους που θα βοηθήσουν και στην πνευματική σας εξέλιξη. Μυστικές σχέσεις σας απογειώνουν και παθιάζουν.  Το τυχερό τρίγωνο του Δία από τον Αιγόκερω με τον φαινομενικά ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο μιλάει για ευκαιρίες εργασιακής φύσεως που όμως θα ανεβάσουν το κασέ σας, πιθανόν να έχετε προτάσεις για μια νέα πηγή εσόδων και προχωρήστε χωρίς να φοβάστε. Ίσως και έρωτας μέσα στον εργασιακό σας χώρο.   Στο τέλος του μήνα η Αφροδίτη θα περάσει στον επικοινωνιακό Υδροχόο και και με την επέμβαση του Ουρανού θα πρέπει να βρείτε νέους τρόπους έκφρασης , είτε μέσα από το διαδίκτυο είτε με τη συγγραφή , το ζητούμενο είναι να κάνετε κάτι διαφορετικά για να έχετε αποτέλεσμα. Τα Φεγγάρια του μήνα : στις 12 Δεκεμβρίου 2019 η Πανσέληνος στους Διδύμους φέρνει τέλος σε μια υπάρχουσα κατάσταση, πιθανόν σχέση γάμου ή συμβίωσης  (επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι στο β’δεκαήμερο). Η Νέα Σελήνη, Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω στις 26 Δεκεμβρίου 2019, εκτοξεύει τα οικονομικά σας, νικάτε την έλλειψη (επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι στο α’ δεκαήμερο). Καλό μήνα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την είσοδο του Δία στον ζώδιο σας ξεκινάει ο μήνας Δεκέμβριος και φυσικά η πολυαστρία στο ζώδιο αυτό (Δίας, Κρόνος, Πλούτωνας, Αφροδίτη και στο τέλος του μήνα ο Ερμής) απαιτεί από εσάς να φτιάξετε τα κακώς κείμενα της ζωής σας και να κάνετε μια νέα αρχή μια που τώρα έχετε την εύνοια του σύμπαντος.   Έρωτες με άτομα μεγαλύτερα από εσάς μα και αρκετά κτητικά αναμένονται να εξελιχθούν στα μέσα Δεκέμβρη, κυρίως από τις 11 έως τις 15 του μήνα.   Ο Άρης στον Σκορπιό φέρνει αλλαγή στο φιλικό σας κύκλο, πιθανόν να πρέπει να δραστηριοποιηθείτε σε ένα νέο περιβάλλον όπου και να ακολουθήσετε μια ομαδική προσπάθεια και εκμεταλλευτείτε τον ανταγωνισμο για να γίνετε καλύτεροι.  Το τυχερό τρίγωνο του Δία από τον ζώδιο σας με τον φαινομενικά ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο μιλάει για ερωτικές ευκαιρίες αλλά και κέρδη μέσα από επενδύσεις και ενασχόληση σε χώρους ψυχαγωγίας.   Στο τέλος του μήνα η Αφροδίτη θα περάσει στον ασταθή Υδροχόο και με την επέμβαση του Ουρανού θα πρέπει να επινοήσετε νέους τρόπους αύξησης του εισοδήματός σας και ίσως μετά από μια απώλεια που όμως δεν φαίνεται να σας κοστίζει ακριβά. Τα Φεγγάρια του μήνα : στις 12 Δεκεμβρίου 2019 η Πανσέληνος στους Διδύμους κλείνει κύκλους μέσα στον υπάρχοντα εργασιακο χώρο  κάνετε βήματα που σημαίνουν την ανεξαρτητοποίηση σας (επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι στο β’δεκαήμερο). Η Νέα Σελήνη, Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο σας στις 26 Δεκεμβρίου 2019, εκτοξεύει  τη δημοτικότητα σας στα ύψη, θα έχετε επιτυχία σε θέματα που είχαν κολλήσει και επιτέλους θα απελευθερωθείτε (επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι στο α’ δεκαήμερο). Καλό μήνα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την είσοδο του Δία στον Αιγόκερω ξεκινάει ο μήνας Δεκέμβριος και φυσικά η πολυαστρία στο ζώδιο αυτό (Δίας, Κρόνος, Πλούτωνας, Αφροδίτη και στο τέλος του μήνα ο Ερμής) απαιτεί από εσάς να αναλάβετε την ευθύνη για ότι σας συμβαίνει και να μην αφήνετε κανένα να επηρεάζει αρνητικά την ψυχολογία σας. Έρωτες μυστικοί με άτομα που δεν εκδηλώνουν καθαρά τα συναισθήματά τους αναμένονται να εξελιχθούν στα μέσα Δεκέμβρη, κυρίως από τις 11 έως τις 15 του μήνα.   Ο Άρης στον Σκορπιό φέρνει εντάσεις μέσα στον επαγγελματικό χώρο ή με πρόσωπα που απαιτούν να σας εξουσιάζουν και πρέπει να κρατήσετε αποστάσεις και να βάλετε τα όρια σας με όσο γινεται πιο διπλωματικό τρόπο. Έρωτας πιθανόν να γεννηθεί σε επαγγελματικό χώρο. Το τυχερό τρίγωνο του Δία από τον Αιγόκερω με τον φαινομενικά ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο μιλάει για μυστικές συμφωνίες με άτομα που θα σας στηρίξουν σε επαγγελματικά σχέδια και έτσι θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε κάθε πιθανό ανταγωνισμό.  Στο τέλος του μήνα η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο σας και και με την επέμβαση του Ουρανού θα ανατραπούν πολλά από τα στερεότυπα σας και κινείστε αρκετά πιο ριψοκίνδυνα χωρίς να σκέφτεστε τις συνέπειες.  Τα Φεγγάρια του μήνα : στις 12 Δεκεμβρίου 2019 η Πανσέληνος στους Διδύμους αγγίζει την ερωτική σας ζωή, πιθανόν να ξεκινήσει κάτι καινούργιο και στην προσπάθεια σας να ανακάμψετε από το παρελθόν(επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι στο β’δεκαήμερο). Η Νέα Σελήνη, Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω στις 26 Δεκεμβρίου 2019, εκτοξεύει την ψυχολογία σας καθώς αναμένονται θετικές αποκαλύψεις που θα σας αναζωογονήσουν(επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι στο α’ δεκαήμερο). Καλό μήνα!

ΙΧΘΥΕΣ

Με την είσοδο του Δία στον Αιγόκερω ξεκινάει ο μήνας Δεκέμβριος και φυσικά η πολυαστρία στο ζώδιο αυτό (Δίας, Κρόνος, Πλούτωνας, Αφροδίτη και στο τέλος του μήνα ο Ερμής) απαιτεί από εσάς να επιλέξετε μια νέα ασχολία που θα ταιριάζει περισσότερο με την ιδιοσυγκρασία σας και ίσως να ασχοληθείτε με τα κοινά.   Έρωτες με άτομα από το φιλικό σας κύκλο αναμένονται να εξελιχθούν στα μέσα Δεκέμβρη, κυρίως από τις 11 έως τις 15 του μήνα.   Ο Άρης στον Σκορπιό φέρνει πολλές μετακινήσεις, και γεννά αρκετά ερωτηματικά με αποτέλεσμα να ψάχνετε διακαώς ένα νέο κίνητρο ή κάτι που θα σας βάλει σε μια νέα τροχιά εκκίνησης. Το τυχερό τρίγωνο του Δία από τον Αιγόκερω με τον φαινομενικά ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο μιλάει για ευκαιρίες σε συμβόλαια, συμφωνίες και τυχερές αγοραπωλησίες που φέρνουν χρήματα στην τσέπη σας. Στο τέλος του μήνα η Αφροδίτη θα περάσει στον “παγωμένο” Υδροχόο και και με την επέμβαση του Ουρανού θα πρέπει να επινοήσετε νέους τρόπους ψυχολογικής ενδυνάμωσης και κυρίως να αποφύγετε συμβουλές και αποκαλύψεις. Τα Φεγγάρια του μήνα : στις 12 Δεκεμβρίου 2019 η Πανσέληνος στους Διδύμους φέρνει αλλαγή σε επαγγελματικό κύκλο και μια προσωρινή απογοήτευση (επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι στο β’δεκαήμερο). Η Νέα Σελήνη, Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω στις 26 Δεκεμβρίου 2019, εκτοξεύει τα όνειρα σας και θα πάρετε μεγάλη ικανοποίηση.(επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι στο α’ δεκαήμερο). Καλό μήνα!