δίδυμες φλόγες

Λέγεται πως οι Δίδυμες Φλόγες

είναι μια Ψυχή που έχει χωριστεί σε δύο σώματα και μέσα από το ταξίδι της ενσάρκωσης ψάχνει για την ένωση της. Όμως επειδή αυτό μπορεί να μην είναι αποδεκτό από όλους, μπορώ να ονομάσω τις Δίδυμες Φλόγες μια σχέση με έντονο Ψυχικό Δέσιμο. Και βέβαια αυτή η σχέση δεν μπορεί να είναι συμβατή με τα κοινωνικά πρότυπα. Συνήθως η γνωριμία των δίδυμων Φλογών γίνεται τυχαία και αμέσως και τα δύο άτομα αισθάνονται μια δυνατή έλξη και εισβάλλει ο έρωτας.Ένας έρωτας όμως που αντιμετωπίζει πολλά εμπόδια,  καθώς η αρσενική και θηλυκή ενέργεια μπορεί να βρίσκονται σε διαφορετικό στάδιο εξέλιξης και για αυτό υπάρχει η περίοδος της θεραπείας  ή αλλιώς της απομάκρυνσης.

Ωστόσο, πολλές φορές παρατηρείται και κυρίως προς το τέλος του ταξιδιού,  να εμφανίζεται ένα άλλο πρόσωπο στη ζωή της θηλυκής ενέργειας,  η αδελφή ψυχή,  και τότε μπαίνει το εξής δίλημμα:

 Αδελφή Ψυχή ή Δίδυμη Φλόγα;   

μπορεί δηλαδή η θηλυκή ενέργεια να δημιουργήσει σχέση με την αδελφή ψυχή της και όχι την δίδυμη της φλόγα;

Η αδελφή ψυχή

είναι το άτομο που ανήκει στην ίδια «ομάδα» ψυχών με την θηλυκή ενέργεια και υπάρχουν αρκετές ενσαρκώσεις μαζί. Έρχεται στη ζωή της θηλυκής ενέργειας για ενδυνάμωση, συμπαράσταση, αλλά και για την εξέλιξη. Είναι μια σχέση δούναι και λαβείν.

Η δίδυμη φλόγα

είναι η ενσάρκωση της ίδιας ψυχής, το άλλο  μισό της θεϊκής ύπαρξης και πάντα λειτουργεί σαν καθρέφτης. Με σκοπό την απεξάρτηση της θηλυκής ενέργειας(αρσενικής) από την σκιά και την επαφή με την Ψυχή. Είναι μεταφυσική σχέση και για αυτό υπάρχουν έντονα προβλήματα,  κατά την γείωση στην πραγματικότητα.Έτσι,

α) εάν η θηλυκή ενέργεια θέλει το «γήινο διάλειμμα» , μπορεί να έχει μια σχέση με την αδελφή ψυχή της, και όχι με την δίδυμη της φλόγα, καθώς η επαφή με την δίδυμη φλόγα είναι μια διαδικασία που διαρκεί χρόνια,  αλλά και έχει πολλά ψυχικά διαγωνίσματα.

β) εάν η θηλυκή ενέργεια φτάσει στο σημείο ΜΗΔΕΝ, μπορεί να έχει μια σχέση με την αδελφή ψυχή της και όχι με την δίδυμη της, γιατί επιθυμεί έντονες συγκινήσεις και μια συντροφική καθαρά σχέση, ( η σχέση με την δίδυμη φλόγα δεν είναι συντροφική).

Tips

Να μην ενοχοποιείται η θηλυκή ενέργεια για τις επιλογές της, καθώς όλα είναι αποδεκτά και δεν μπορεί να βλάψει μια τέτοια σχέση το ταξίδι. Η αφυπνισμένη αρσενική ενέργεια αποδέχεται πάντα τις επιλογές της θηλυκής ενέργειας.    Δεν υπάρχει ποτέ διαχωρισμός στην 5η διάσταση, παρά μόνο στο μάτριξ.

Η ανάλυση αφορά τις σχέσεις με έντονο Ψυχικό Δέσιμο και το ταξίδι προς την Ψυχή/την Συνειδητότητα,  όπου αναγνωρίζεται η ενέργεια του Φόβου, και όχι δυσλειτουργικές ναρκισσιστικές σχέσεις.

 

Πηγή :  https://www.oroskopos.gr/nea/didymes-floges-kai-adelfi-psyxi-25789/