Από τις 28/5/22, Η Αφροδίτη,  ο πλανήτης της αρμονίας, καλοζωίας, συντροφικότητας έχει περάσει στο ζώδιο της κυριαρχίας της, τον Ταύρο, και ζωντανεύει τις επιθυμίες μας, με αποτέλεσμα να ερχόμαστε όλο και πιο κοντά στα θέλω μας. Η επαφή μας με τον άνθρωπο μας γίνεται μαγική.

Από το 2020, Ο Kρόνος, ο πλανήτης των ορίων, του περιορισμού, αλλά και της δίκαιης ανταμοιβής, βρίσκεται στον Υδροχόο, και αυτό μας πιέζει, καθώς ζητά να εκδηλώσουμε τις δυνάμεις μας μέσα σε ένα ..κλειστό περιβάλλον που στενεύει τα σύνορα μας.

Στις 18/6/2022 η Αφροδίτη θα συναντηθεί στην όψη του τετραγώνου με τον ανάδρομο Κρόνο και αυτό θα διαταράξει προσωπικές σχέσεις, αλλά και οικονομικά ζητήματα. Θα επικρατήσει φόβος, αλλά και παράπονα θα ακουστούν, καθώς θα νιώθουμε έντονα κάποιας μορφής έλλειψη.   Έτσι κλεινόμαστε στον εαυτό μας και πολλές από τις επιθυμίες μας θα παραμένουν απραγματοποίητες. Η οικονομική στενότητα θα επηρεάζει την ερωτική μας κατάσταση.

 

Επηρεάζεται κυρίως ο σταθερός σταυρός, Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες, Υδροχόοι του γ’ δεκαημέρου , γύρω από την 25η μοίρα.

Δείτε το κανάλι μου στο youtube εδώ

https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ?view_as=subscriber

ΚΡΙΟΣ

Το τετράγωνο Αφροδίτης, ανάδρομου Κρόνου τεστάρει την ψυχολογία σας, καθώς συνειδητοποιείται ότι έχετε πέσει θύμα εκμετάλλευσης κοντινών σας προσώπων. Οικονομική στενότητα και ρήξη φιλικής σχέσης.  

ΤΑΥΡΟΣ

Το τετράγωνο Αφροδίτης, ανάδρομου Κρόνου τεστάρει τις προσωπικές σας σχέσεις και οδηγείστε σε σημαντικές αποφάσεις. Απογοήτευση, πικρία θα επικρατήσουν και απομακρύνεστε από αγαπημένα πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τετράγωνο Αφροδίτης, ανάδρομου Κρόνου τεστάρει την πίστη σας στο Σύμπαν, αλλά και στο περιβάλλον σας. Δοκιμάζεστε από την συμπεριφορά αγαπημένου προσώπου και κλείνεστε προσωρινά στον εαυτό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τετράγωνο Αφροδίτης, ανάδρομου Κρόνου τεστάρει τις φιλικές σας σχέσεις, και σας αποδυναμώνει οικονομικά. Νιώθετε ότι δεν λαμβάνετε αυτό που σας αξίζει και αλλάζετε άμεσα την στάση σας.

ΛΕΩΝ

Το τετράγωνο Αφροδίτης, ανάδρομου Κρόνου τεστάρει την θέση σας μέσα στον επαγγελματικό χώρο και αυτό επηρεάζει την προσωπική σας σχέση. Ρήξεις με άτομα που συνδέεστε χρόνια, φέρνουν μεγάλη απογοήτευση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Το τετράγωνο Αφροδίτης, ανάδρομου Κρόνου τεστάρει εργασιακές σχέσεις, καθώς φορτώνεστε με πολλές υποχρεώσεις και δεν μπορείτε να χαρείτε τα καλά που υπάρχουν τώρα στη ζωή σας. Νιώθετε καταπίεση.

ΖΥΓΟΣ

Το τετράγωνο Αφροδίτης, ανάδρομου Κρόνου τεστάρει χρόνιες οικονομικές συμμαχίες και πιθανόν να πρέπει να γίνουν ξεκαθαρίσματα που σας ζημιώνουν. Συνειδητοποιείται ότι είστε ακόμα σκλαβωμένοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τετράγωνο Αφροδίτης, ανάδρομου Κρόνου τεστάρει οικογενειακές σχέσεις και το κλίμα που επικρατεί θα είναι βαρύ. Νιώθετε ότι δεν σας καταλαβαίνουν και απομακρύνεστε από αγαπημένα άτομα. Απογοήτευση, συναισθηματική πικρία αναμένεται.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τετράγωνο Αφροδίτης, ανάδρομου Κρόνου τεστάρει τις εργασιακές σας σχέσεις και χρόνιες συμφωνίες. Νιώθετε ότι δεν σας εκτιμούν και αλλάζει ο τρόπος σκέψης σας. Πεσιμισμός.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τετράγωνο Αφροδίτης, ανάδρομου Κρόνου τεστάρει την ερωτική σας ζωή και νιώθετε πως στερείστε την χαρά, αλλά και την επαφή με τον άνθρωπο σας. Οικονομικά θέματα σας χαλάνε την διάθεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τετράγωνο Αφροδίτης, ανάδρομου Κρόνου τεστάρει χρόνιες σχέσεις, αλλά και διαταράσσει την ψυχολογία σας. Νιώθετε ότι έχετε εγκλωβιστεί σε μια κατάσταση που δεν σας ταιριάζει. Πίεση.

ΙΧΘΥΕΣ

Το τετράγωνο Αφροδίτης, ανάδρομου Κρόνου τεστάρει συγγενικές σχέσεις και θα συνειδητοποιήσετε πολλές αλήθειες. Πικρές εξομολογήσεις χαλάνε το κλίμα και πέφτετε από τα σύννεφα.

Πηγή:https://www.oroskopos.gr/nea/tetragono-afroditis-me-krono-186-problepseis-zodion-25788/?fbclid=IwAR1bHF4w9TvDH_KSGR0hkl8FeiukkwTj4LgR99pX6KMgVhT_EwRMIKhj1Wg
https://www.oroskopos.gr/nea/ilios-ston-tayro-apo-204-kai-oi-problepseis-mas-25579