Από τις 11 Μαΐου 2022,  Ο Δίας,  ο πλανήτης της τύχης και της επέκτασης έχει εισέλθει στο ζώδιο του Άρη, τον Κριό και αναπτύσσει την ανάγκη έκφρασης των ανθρώπων μέσα από τολμηρά εγχειρήματα και επιλογές.

Ο Δίας γυρνά φαινομενικά ανάδρομος στις 28 Ιουλίου 2022 και επιστρέφει ξανά στους Ιχθύες,  στις 28 Οκτωβρίου 2022. Στις 20 Δεκεμβρίου 2022 εισέρχεται ξανά στον Κριό και θα ολοκληρώσει την πορεία του, τον Μάιο του 2023.

Ο Δίας στον Κριό λειτουργεί έντονα παρορμητικά και θα φέρει νέα ξεκινήματα, καθώς αναζητάμε συνεχώς την πρόκληση και κάτι/κάποιον να μας βγάλει από την μονοτονία της καθημερινότητας.

Έτσι λοιπόν και η ερωτική μας κατάσταση θα αλλάξει και κυνηγώντας το αντικείμενο του πόθου μας, θα μπαίνουμε χωρίς σκέψη σε «σχέση». Ο ενθουσιασμός, η τόλμη, αλλά και η ανάγκη μας να διακριθούμε μέσα από τα μάτια του/της αγαπημένου/ης θα οδηγεί όμως σε συναισθηματικές αστοχίες και υπερβολές.

Έτσι και από ένα αδιάκοπο μπες-βγες σε σχέσεις ελεύθερες, θα επιζητούμε την διάκριση και τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Φλογερές σχέσεις, σκηνές ζηλοτυπίας, αλλά και ένα νέο πρότυπο συμβίωσης, με ημερομηνία λήξης (του πάθους) αναμένονται.

Τάσεις επιβεβαίωσης και εντυπωσιασμού θα επικρατήσουν.

Πάμε όμως να δούμε τα ζώδια και πως τα επηρεάσει ο Δίας από τον Κριό;

Αφορά το α΄ δεκαήμερο των ζωδίων, καθώς θα κινηθεί από την μηδενική έως την 8η μοίρα του Κριού.

 

Δείτε το κανάλι μου στο youtube εδώ

https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ?view_as=subscriber

ΚΡΙΟΣ

Με την παρουσία του Δία στο ζώδιο σας, κινείστε αρκετά αισιόδοξα, υπερβολικά και πολλές φορές θα χάσετε το μέτρο. Αναμένονται σχέσεις με άτομα δοτικά, γενναιόδωρα και πλέετε σε πελάγη ευτυχίας. Οι αδέσμευτοι πιθανόν να κάνετε μια γνωριμία ζωής, ενώ οι δεσμευμένοι λοξοδρομείτε και ελλοχεύει ο κίνδυνος μιας οριστικής ρήξης.  

ΤΑΥΡΟΣ

Με την παρουσία του Δία στον Κριό, κινείστε περισσότερο παρασκηνιακά και δεν δημοσιοποιείτε την προσωπική σας κατάσταση. Πιθανόν να εμπλέκεστε σε παράνομο ειδύλλιο και αυτό θα τεστάρει τον ηθικό σας κώδικα. Αναμένονται σχέσεις με έντονο ψυχικό δέσιμο που υπόσχονται την εξέλιξη, αλλά και κάποιου είδους δοκιμασίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η παρουσία του Δία στον Κριό θα σας κάνει να ξεφαντώσετε και ίσως γυρίσετε τελείως πίσω τον χρόνο, κάνοντας σχέσεις εφήμερες, και παιδιάστικες. Αγαπάτε λοιπόν άμεσα και εκφράζετε τα συναισθήματά σας με υπερβολικό πάθος και λόγια, αλλά δεν θα τηρήσετε τις υποσχέσεις σας. Για κάποιους, μια αγάπη χωρίς ανταπόδοση, θα επιστρέψει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η παρουσία του Δία στον Κριό θα σας φέρει κοντά σε ένα πρόσωπο κύρους που θαυμάζετε απεριόριστα. Σε «θρόνο» λοιπόν θα τοποθετήσετε τον άνθρωπο σας και θα είστε πρόθυμοι να προχωρήσετε και στο επόμενο βήμα. Για τους ελεύθερους, γνωριμία με άτομο που μπορεί και κυριαρχεί πάνω σας, ή παίζει με το μυαλό σας. Πιθανόν γάμος με μεγάλη δημοσιότητα.

ΛΕΩΝ

Η παρουσία του Δία στον Κριό, σας ανοίγει τα μάτια, αλλάζει τον τρόπο σκέψης σας και διεκδικείτε νέες εμπειρίες. Αδιαφορείτε ανοιχτά για το παρελθόν και ξεκολλάτε από σχέσεις τοξικές. Πιθανόν οι πιο τολμηροί θα κάνετε μια σχέση από απόσταση με άτομο διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας, πηγαίνοντας ενάντια σε κοινωνικά πρέπει και ταμπού. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Η παρουσία του Δία στον Κριό αυξάνει την ερωτική λίμπιντο και θα δώσετε μεγάλη έμφαση στην σεξουαλική σας κατάσταση. Έτσι θα χάνεστε στην αγκαλιά του παρτενέρ σας και θα ξεχνάτε τις υποχρεώσεις ή ακόμα και το μόνιμο ταίρι σας. Ο ηθικός σας κώδικας επαναξιολογείται. Σχέση με οικονομικά ή άλλα συμφέροντα.

ΖΥΓΟΣ

Η παρουσία του Δία στον Κριό απέναντι σας, θα σας απελευθερώσει από ένα τοξικό περιβάλλον και θα προχωρήσετε προς νέες επιλογές. Η επαφή σας με ένα άτομο δοτικό, αλλάζει τον τρόπο σκέψη σας και πιθανόν να μπείτε βεβιασμένα σε μια σχέση ζωής. Πιθανόν διαζύγιο για τους πιο τολμηρούς και παράνομες σχέσεις για τους αναποφάσιστους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η παρουσία του Δία στον Κριό φέρνει τον έρωτα μέσα στο γραφείο και η εργασιακή σας κατάσταση θα γίνει πολύ ενδιαφέρουσα. Πιθανόν να ερωτευτείτε το αφεντικό σας ή τον/την συνάδελφο σας και έτσι να δημιουργήσετε ένα σκάνδαλο. Γενικά καλό θα ήταν να αποφύγετε να ενδώσετε σε άτομο που βλέπετε καθημερινά, γιατί μετά δεν θα μπορείτε να τον/την αποφύγετε. Μπερδέματα και πολύπλοκες καταστάσεις αναμένονται.   

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η παρουσία του Δία στον Κριό σας κάνει πολλά ερωτικά δώρα και θα φλερτάρετε ασύστολα και η αυτοπεποίθηση σας θα ανέβει στα ύψη. Έτσι, είστε αρκετά πιο ανοιχτοί σε σχέσεις ελεύθερες, ίσως χωρίς προοπτική και πολλοί θα βρεθείτε με άτομο νεότερο. Διασκεδάζετε, ερωτοτροπείτε και αφουγκράζεστε τις ανάγκες σας. Θα περάσετε καλά.
/vc_column_text]

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η παρουσία του Δία στον Κριό φέρνει μια συναισθηματική σχέση και είστε έτοιμοι να κάνετε το επόμενο βήμα και να δεσμευτείτε. Εκφράζεστε με ευαισθησία και φαίνεται να έχετε βρει το ταίρι που σας αποδέχεται, χωρίς να θέλει να σας αλλάξει. Υπερβολές αναμένονται, όπως πχ. Άμεση επισημοποίηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η παρουσία του Δία στον Κριό φέρνει ένα νέο κύμα γνωριμιών στη ζωή σας και θα έχετε πολλές επιλογές. Εφήμερες σχέσεις, διαδικτυακές επαφές και αγκαλιάζετε το παρόν, αδιαφορώντας τελείως για το παρελθόν ή το μέλλον. Μηνύματα, σχέση από απόσταση και ταξίδια επανασύνδεσης αναμένονται.

ΙΧΘΥΕΣ

Η παρουσία του Δία στον Κριό αλλάζει τον κόσμο σας θετικά και ένα άτομο δοτικό, γενναιόδωρο θα εμφανιστεί στη ζωή σας. Νιώθετε μεγάλη ηθική ικανοποίηση, καθώς ο/η σύντροφος σας θα είναι βράχος δίπλα σας. Δώρα, υλικές απολαύσεις και περνάτε ζωή και κότα.

Πηγή:https://www.oroskopos.gr/nea/o-dias-ston-krio-apo-115-kai-i-erotiki-zoi-ton-zodion-25766/?fbclid=IwAR2fgM34HtGHaOacsi9A3EFjxxliVrVK5cc6tfuSN4kVeI_jzJYD7BE5wAQ

https://www.oroskopos.gr/nea/ilios-ston-tayro-apo-204-kai-oi-problepseis-mas-25579