Λέγεται πως οι Δίδυμες Φλόγες είναι μια Ψυχή που έχει χωριστεί σε δύο σώματα και μέσα από το ταξίδι της ενσάρκωσης ψάχνει για την ένωση της. Όμως επειδή αυτό μπορεί να μην είναι αποδεκτό από όλους, μπορώ να ονομάσω τις Δίδυμες Φλόγες μια σχέση με έντονο Ψυχικό Δέσιμο, και βέβαια αυτή η σχέση δεν μπορεί να είναι συμβατή με τα κοινωνικά πρότυπα. Συνήθως η γνωριμία των δίδυμων Φλογών γίνεται τυχαία και αμέσως και τα δύο άτομα αισθάνονται μια δυνατή έλξη και εισβάλλει ο έρωτας.

Παρόλο που η σχέση αυτή είναι δυνατή και όταν οι δίδυμες φλόγες είναι μαζί, αναπτύσσονται κρυμμένα ταλέντα και ικανότητες και στους δυο ανθρώπους, το Μάτριξ συνήθως χωρίζει το ζευγάρι και έτσι παρατηρούμε χρονικά διαστήματα απομάκρυνσης και ψυχικής παγωμάρας.

Όμως το διάστημα αυτό δίνεται η ευκαιρία και στις δυο πλευρές, αρσενική και θηλυκή ενέργεια να συνειδητοποιήσουν την σχέση, τον ψυχικό δεσμό τους και να ασχοληθούν ουσιαστικά με τον εαυτό τους. Έτσι και όταν φτάσουν σε ένα σημείο ισορροπίας, και κυρίως η θηλυκή ενέργεια που είναι «υπεύθυνη» περισσότερο για την πορεία αυτής της σχέσης, χωρίς να ακυρώνουμε το δικαίωμα της ελεύθερης βούλησης, και το κύριο έργο που επιτελεί και η αρσενική ενέργεια,  γίνεται η επανασύνδεση ή αλλιώς το αναμενόμενο καθρέφτισμα.

Είναι γνωστό ότι η σχέση της δίδυμης φλόγας είναι η Σχέση Καθρέφτης, πρώτα απ΄ όλα και ύστερα μια βαθιά ιστορία αγάπης , και που αυτό βέβαια ισχύει, καθώς η ενέργεια που ανταλλάσσουν τα δυο άτομα προέρχεται από το πεδίο της ανιδιοτελούς αγάπης.  Έτσι και γίνεται η επανασύνδεση, που απεικονίζει και σύμφωνα με την δράση της αρσενικής ενέργειας (του ατόμου δηλαδή που παίζει κυρίως το ρόλο του φυγά) την εξέλιξη της θηλυκής ενέργειας. Έτσι και σαν στάδιο της διαδικασίας, η επανασύνδεση φέρνει μαζί της και ίσως άμεσα, την απομάκρυνση και εδώ είναι που η θηλυκή ενέργεια (το πρόσωπο που αντιλαμβάνεται τη σχέση) πληγώνεται και βγαίνουν στην επιφάνεια αρνητικά συναισθήματα. Και για αυτό είναι επίσης σημαντικό να τονισθεί ότι η θηλυκή ενέργεια δεν πρέπει να κάνει το βήμα της επανασύνδεσης πρώτη και κυρίως με την προσδοκία της σχέσης.  Καθώς η σχέση είναι μεταφυσική, και η ένωση με την δίδυμη φλόγα, απαιτεί να ξεπεράσουμε τον κόσμο της δυαδικότητας και να νιώσουμε το Όλον, την Ψυχή ως οντότητα και να γίνει αφύπνιση.

Συνοψίζοντας, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι η επανασύνδεση ουσιαστικά τεστάρει και τα δυο άτομα και ανάλογα με τον βαθμό εξέλιξης,  έχει μια χρονική διάρκεια. Δεν επανέρχεται το άτομο-φυγάς για να μείνει, εάν και εφόσον δεν έχει ολοκληρωθεί η δουλειά. Όμως είναι ευλογία να έρχονται οι δίδυμες φλόγες σε επαφή, να επανασυνδέονται, καθώς έτσι επικρατούν συναισθήματα συμπόνιας, αγάπης και φυσικά το θέμα της συγχώρεσης είναι πάντα επίκαιρο. Τότε και κατά την επανασύνδεση, η θηλυκή ενέργεια καλείται να συγχωρέσει την αρσενική ενέργεια, βλέποντας έξω από το Μάτριξ, με τα μάτια του «θεού», χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν πρέπει να επαναπροσδιορίσει τη σχέση και να βάλει τα σωστά όρια. Τελικά, και για να κρατήσει η επανασύνδεση, η θηλυκή ενέργεια πρέπει να αποστασιοποιηθεί από τον ρόλο του θύματος , να νιώσει την αξία της και η αρσενική ενέργεια να έρθει σε επαφή με το συναίσθημα, και να υπάρξει ισορροπία.

Η σχέση των Δίδυμων Φλογών πρέπει αρχικά να προσεγγίζεται μέσα από τον κόσμο της 5ης διάστασης, και όχι μέσα από το γήινο πεδίο. Διαφορετικά επικρατεί ανισορροπία και τοξικότητα.

Είναι όμως σημαντικό να καταλάβουμε ότι δεν είναι όλες οι σχέσεις Δίδυμες /Φλόγες και αυτό θα συζητηθεί σε ένα άλλο μου άρθρο. Πως διακρίνουμε την αλήθεια;

Να είστε καλά.

 

Πηγή : https://www.oroskopos.gr/nea/didymes-floges-kai-epanasyndesi-25498