Ο Άρης,  ο πλανήτης της δράσης και της ενεργητικότητας μας, είναι στο ζώδιο του Υδροχόου, με αποτέλεσμα να γινόμαστε πιο απρόσωποι στην επικοινωνία μας και να μας ενδιαφέρει περισσότερο η δουλειά μας , οι φίλοι μας και όχι τόσο η προσωπική μας κατάσταση. Οράματα έχουμε κυρίως με αυτόν τον Άρη, και αφιερώνουμε όλο μας τον χρόνο σε κάτι δημιουργικό, με συλλογική όμως απήχηση.

Επίσης ο Ουρανός από τον Ταύρο, μας φέρνει τα πάνω κάτω, ανατρέπει όλα τα δεδομένα μας και σίγουρα μας είπε.. ότι δεν μπορούμε να στηριζόμαστε στο παλιό, το γνωστό , δηλαδή το οικείο. Έτσι αλλαγές έχει φέρει ο Ουρανός στον Ταύρο και επηρέασε την ψυχολογία μας, με αποτέλεσμα να φαινόμαστε, αλλά και να είμαστε διαφορετικοί πλέον στο περιβάλλον μας. Σπάει τα στεγανά λοιπόν ο Ουρανός στον Ταύρο, δεν θέλει τα κουτάκια και τις προδιαγεγραμμένες κατευθύνσεις.

Πάμε όμως να δούμε το πλανητικό σκηνικό, μια που στις 22/3/22 ο Άρης από τον Υδροχόο θα συγκρουστεί με τον Ουρανό στον Ταύρο, και αυτό θα επηρεάσει σημαντικά τις προσωπικές μας σχέσεις, φέρνοντας τα πάνω κάτω. Το τετράγωνο που θα σχηματιστεί στον ουρανό,  οδηγεί σε οριστικές, αιφνίδιες ρήξεις, σοκαριστικά γεγονότα και πλήττει περισσότερο τον σταθερό σταυρό, Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες , Υδροχόους του β’ δεκαημέρου, γύρω από την 12η μοίρα.

Κριός

Ρήξεις αναμένονται με το ταίρι σας και αυτό αυτόματα θα επηρεάσει την τσέπη σας, μια που πιθανός χωρισμός θα επηρεάσει τα οικονομικά σας. Έντονες λεκτικές διαμάχες οδηγούν σε απομάκρυνση και πιθανή απομόνωση. Νιώθετε πως δεν σας στηρίζουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Οριστικές ρήξεις-διαφωνίες αναμένονται και αυτό θα σας σοκάρει, καθώς θα πρέπει να αντιμετωπίσετε μια κατάσταση που δεν είχατε υπολογίσει. Ανάρμοστη συμπεριφορά, πιθανόν αποκαλύψεις που σας αλλάζουν αιφνίδια τη ζωή. Δεν υπάρχει επιστροφή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ρήξεις αναμένονται με το ταίρι σας και αυτό αυτόματα θα επηρεάσει την τσέπη σας, μια που πιθανός χωρισμός θα επηρεάσει τα οικονομικά σας. Έντονες λεκτικές διαμάχες οδηγούν σε απομάκρυνση και πιθανή απομόνωση. Νιώθετε πως δεν σας στηρίζουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ερωτική σας ζωή προσβάλλεται από την παρουσία τρίτων προσώπων και πιθανόν αυτό είναι κάτι που δεν μπορείτε να συγχωρέσετε στο ταίρι σας. Μπορείτε όμως να ξεδώσετε, να νικήσετε την αρνητική ψυχολογία σας με παρουσία φίλων ή μιας νέας γνωριμίας.

ΛΕΩΝ

Διανύετε φάση αγανάκτησης και αυτό σίγουρα σας φέρνει απέναντι από το άτομο που σας ενδιαφέρει. Δεν συμβιβάζεστε με ημίμετρα και μάλλον θα τραβήξετε κόκκινες γραμμές. Ρήξεις, οριστικοί χωρισμοί αναμένοντα

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Είστε σε φάση αναζήτησης νέων εμπειριών και συγκινήσεων και αυτό αυτόματα σας απομακρύνει από μια σχέση ζωής ή σημαντική γνωριμία. Εσείς είστε που αναζητάτε κάτι καινούργιο και δημιουργείτε λάθος εντυπώσεις. Επωμιστείτε τις συνέπειες.

ΖΥΓΟΣ

Νιώθετε πως έχετε προσπαθήσει αρκετά για την διάσωση μιας σχέσης και ήρθε ο καιρός να πείτε την αλήθεια σας και να πετάξετε ακόμα και το μωρό από την κούνια; Θα εκθέσετε τον εαυτό σας και ίσως χάσετε το δίκιο σας ή ακόμα και την υλική σας σταθερότητα. Όλα ανατρέπονται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε φάση οριστικών ρήξεων είστε και έρχεστε σε σοβαρή αντιπαράθεση με το ταίρι σας ή την μόνιμη σχέση σας. Δεν υπάρχει η δυνατότητα επανασύνδεσης, καθώς θα ξεπεράσετε τα όρια σας και θα παραφερθείτε. Προσοχή σε ακραίες σκηνές ζηλοτυπίας. Ανακάλυψη μυστικών.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κανείς δεν μπορεί να σας κρατήσει στο παρελθόν και για αυτό είστε έτοιμοι για νέες αποφάσεις ή εκκινήσεις. Αφήνετε πίσω σας ότι σας κουράζει και είστε αρκετά επιθετικοί με την σχέση σας. Αναζητάτε νέες εμπειρίες και κυνηγάτε το απρόοπτο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θέλοντας να ξεφύγετε από την ανία και την ρουτίνα, θα προχωρήσετε σε επιπόλαιες κινήσεις που θα σας εκθέσουν και η συναισθηματική σας κατάσταση ανατρέπεται. Αποκαλύψεις αναμένονται που θα σας σοκάρουν. Τίποτα τελικά δεν είναι όπως φαίνεται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Διανύετε φάση οριστικών ρήξεων και διαφωνιών και αυτό σας τραυματίζει εσωτερικά, αλλά και δεν γίνεται αλλιώς. Το παλιό πεθαίνει και ακόμα και μια νέα σχέση ανατρέπεται. Απογοήτευση αλλά και έντονος θυμός πιθανόν να σας κυριεύσουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Ψάχνετε νέες συγκινήσεις και κινείστε αρκετά επιπόλαια και θα δυσαρεστήσετε το περιβάλλον σας-την σχέση σας. Βγείτε από τα στερεότυπα σας , αλλά μην πάτε ενάντια σε αυτά που επιθυμείτε. Πιθανόν ανατροπές  σας προβληματίζουν. Σχόλια που σας δυσαρεστούν.

https://www.oroskopos.gr/nea/tetragono-ari-me-oyrano-223-anatropes-kai-rikseis-25503/