Με την Εαρινή Ισημερία, στις 20/3/23 καλωσορίζουμε την Άνοιξη και ουσιαστικά τότε ξεκινά η αστρολογική χρονιά και με τον Ήλιο στον Κριό. ΄

Έτσι και λόγω της παρορμητικής φύσης του Κριού , τα ζώδια είναι πιο έτοιμα για νέα ξεκινήματα που θα καθορίσουν την ζωή τους , με ουσιαστικό τρόπο.

Παρατηρούμε όμως ότι αυτή η έναρξη είναι αρκετά διαφορετική από τις προηγούμενες των τελευταίων ετών, , καθώς χαρακτηρίζεται από την επερχόμενη έξοδο του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω αλλά και με την πρόσφατη είσοδο του Κρόνου στους Ιχθύες.

Αμέσως δηλαδή μας δείχνει ένα διαφορετικό σκηνικό και περιμένουμε να γίνουν πολλές επαναστάσεις αλλά και κρίσεις , προσωπικές ή και συλλογικές. Είναι ακόμα προφανές ότι ο Δίας στον Κριό δίνει ένταση  και σπρώχνει ακόμα και τον πιο συνεσταλμένο να κάνει μια αρχή , ένα ξεκίνημα ή ακόμα να πάει ενάντια σε ότι τον έχει καταπιέσει, εγκλωβίσει. Η Αφροδίτη από τον Ταύρο θα προσπαθήσει να θερμάνει το κλίμα.

Καθώς είμαστε ακόμα υπό την επιρροή, Άρη, Ποσειδώνα βλέπουμε ότι είμαστε ψυχικά ευάλωτοι, και τα συναισθήματα μας δοκιμάζονται μαζί με την Πίστη μας.  

Mάθε τα πάντα για το προσωπικό σου ωροσκόπιο!

κάλεσε στο 6973333377 για μία εντελώς προσωπική πρόβλεψη!

https://bit.ly/3xfAmya

  Κριός

Με την Εαρινή Ισημερία ξεκινά η γενέθλια χρονιά σας και αυτό είναι σημαντικό και το ξέρετε. Ήρθε η στιγμή να επαναξιολογήσετε τις αποφάσεις σας, αλλά και το περιβάλλον σας. Επικρατεί η τάση της υπερβολής και θα είναι δύσκολο να κρατήσετε υγιή όρια. Πολλές φορές θα έχετε διλήμματα και θα αμφισβητείτε τις αποφάσεις σας.

 

Ταύρος

Με την Εαρινή Ισημερία, αποφασίζετε να τα βρείτε με τον εαυτό σας και να ξεκαθαρίσετε τους εχθρούς από τους φίλους. Σίγουρα η τύχη θα είναι με το μέρος σας και θα μπορέσετε να διορθώσετε την προσωπική σας κατάσταση. Υπάρχει βοήθεια από άτομο που σας στηρίζει μυστικά.

Δίδυμοι

Με την Εαρινή Ισημερία, θα έρθετε σε σύγκρουση με τις αξίες σας και τα όνειρα σας και πολλοί θα αποχωρήσετε από ένα οικείο περιβάλλον. Ουσιαστικά βήματα κάνετε προς τα εμπρός και χαράζεστε μια νέα πορεία. Η επαφή σας με άτομα διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας θα βοηθήσει στην εξέλιξη σας. Ασχοληθείτε με τις σπουδές σας.

 

Καρκίνος

Με την Εαρινή Ισημερία, ξέρετε πως τα πράγματα αλλάζουν και τα επαγγελματικά σας θέματα αρχίζουν και σας απασχολούν περισσότερο. Κάνετε μια νέα αρχή και οπωσδήποτε αυτό δεν θα είναι εύκολο. Υπάρχει όμως βοήθεια μέσα από τον φιλικό σας κύκλο ή από ένα πρόσωπο που σας στηρίζει συναισθηματικά. Αλλαγές που θα σας μείνουν αξέχαστες.

 Λέων

Με την Εαρινή Ισημερία , επιθυμείτε να βρείτε την ελευθερία σας και να διώξετε το παρελθόν, αλλά και ιδέες που σας εγκλωβίζουν και δεν βοηθάνε στην εξέλιξη σας. Περιμένετε να κάνετε βήματα που θα αφορούν την καριέρα σας ή ακόμα να μιλήσετε και για ένα γάμο, μια δέσμευση.

 Παρθένος

Με την Εαρινή Ισημερία, νιώθετε πως πρέπει να βάλετε φρένο σε αλόγιστα έξοδα ή απαιτητικούς συντρόφους. Κάνετε καλύτερη διαχείριση των οικονομικών σας και αναζητάτε μια καλύτερη συμφωνία , εάν έχετε κάποιο δάνειο ή οφειλή. Η εργασιακή σας κατάσταση θα αλλάξει, χωρίς καν να το καταλάβετε.

 

Ζυγός

Με την Εαρινή Ισημερία, είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα και τίποτα δεν σας σταματάει. Οι περισσότεροι βρίσκεστε σε μια νέα σχέση και είστε έτοιμοι να δεσμευτείτε. Η ερωτική κατάσταση των ελεύθερων θα είναι πολύπλοκη και η επαφή σας με άτομα πλουτώνια βάζει διλήμματα.

Σκορπιός

Με την Εαρινή Ισημερία, θα μπείτε σε ένα νέο εργασιακό κύκλο και θα πάρετε μεγάλη ανακούφιση. Επίσης είστε έτοιμοι να βγείτε από μια αδιέξοδη προσωπική κατάσταση και να πείτε ναι σε νέα πρόσωπα που εισβάλλουν ξαφνικά στην ζωή σας. Οικογενειακά θέματα σας απασχολούν αρκετά.

Τοξότης

Με την Εαρινή Ισημερία, είστε αρκετά ανοιχτοί , αισιόδοξοι και δέχεστε τις αλλαγές χωρίς να σκέφτεστε τις συνέπειες. Η σχέση σας με ένα άτομο νεότερο θα καθορίσει τις προσωπικές σας εξελίξεις. Επαγγελματικά διανύετε φάση ανόδου.

Αιγόκερως  

Με την Εαρινή Ισημερία, νιώθετε πως έχετε βρει το καταφύγιο σας σε μια νέα αγκαλιά ή ακόμα και μέσα από μια νέα επαγγελματική πρόταση. Αισθάνεστε σιγουριά και είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε πρόσκληση. Διαδικτυακές γνωριμίες αναμένονται.

Υδροχόος

Με την Εαρινή Ισημερία, αφήνετε το καινούργιο να σας συναρπάσει και το μυαλό σας είναι πάντα σε εγρήγορση. Σίγουρα περνάτε μια μεταμορφωτική περίοδο και στο χέρι σας είναι να νικήσετε δήθεν σκοτάδια. Αξιοποιείστε τις γνωριμίες σας.

Ιχθύες

Με την Εαρινή Ισημερία, ασχολείστε περισσότερο με την πρακτική πλευρά της ζωής σας και εργάζεστε περισσότερο από το κανονικό. Μπορεί να περνάτε και μια προσωπική κρίση και αυτό σας στιγματίζει αλλά και συγχρόνως βοηθάει να εξελιχθείτε. Πολλές φορές θα νιώθετε πως έχετε εξαπατηθεί.