Αυτήν την περίοδο ο Ερμής κινείται σε θέση κυριαρχίας , στους Διδύμους και χρωματίζει θετικά τις επικοινωνίες μας,  δίνοντας εξωστρέφεια, διάθεση για νέες γνωριμίες και επιθυμία να χαλαρώσουμε και να αφεθούμε στο παρόν χωρίς δεσμεύσεις.
Επίσης η πολυμήχανη φύση του Ερμή στους Διδύμους μας αφυπνίζει στο να αναζητήσουμε νέους τρόπους εκδήλωσης των σκέψεων μας με αποτέλεσμα να επιλέγουμε την κατάλληλη παρέα, όπου και θα μπορούμε να αλληλεπιδράσουμε θετικά, βγάζοντας προς τα έξω τον καλύτερο μας εαυτό. Έτσι,  η ερωτική μας ζωή αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον και έχουμε τη  διάθεση να αφεθούμε στο άτομο που μας κάνει να γελάμε, αποφεύγοντας τις σοβαρές συζητήσεις. Εμπορικές συναλλαγές αλλά και κινήσεις που αφορούν την εκπαίδευση ή την κατάρτιση μας θα μας απασχολήσουν αρκετά.
Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες δίνει ρομαντισμό, διαίσθηση και όλο και πιο πολύ βυθιζόμαστε στον άπατο κόσμο των συναισθημάτων μας , με αποτέλεσμα να ερχόμαστε σε επαφή με τον αληθινό ψυχισμό μας . Εάν λοιπόν σε επηρεάζει ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες (αγγίζει δηλαδή με κάποιο τρόπο τους γενέθλιους σου πλανήτες) βαδίζεις παρέα με τις εικόνες του μυαλού σου και φλερτάρεις επικίνδυνα με οτι σε κάνει να νιώθεις ευάλωτο και ενώ το ξέρεις αρνείσαι να αναπτύξεις τις άμυνες σου.
Μέσα στις επόμενες μέρες, στις 22 Μαίου 2020, ο Ερμής ο πλανήτης της επικοινωνίας θα συναντήσει τον πλανήτη της εξιδανίκευσης , τον Ποσειδώνα,  στη πιεστική όψη του τετραγώνου και θα «χαλάσει» ή θολώσει την ατμόσφαιρα . Αυτό σημαίνει ότι πολλά πράγματα που πρέπει να ξέρεις, θα κουκουλωθούν.. ή θα γίνουν αποκαλύψεις που αφορούν ένα κρυφό ερωτικό πάθος και θα κυριαρχήσει η απογοήτευση. Έτσι λοιπόν εάν είσαι σε μια σχέση σιωπής μπορεί και να δεχτείς ανεπάντεχα μηνύματα και να πιστέψεις σε μια δυνατή επανασύνδεση. Εάν όμως είσαι εσύ που «ψεύδεσαι» ή υποδύεσαι τον ερωτευμένο, μάλλον θα μπεις σε διλήμματα και φόβους μήπως αποκαλυφθεί το παραμύθι σου και θα έχεις έντονες τάσεις για ψυχολογικό αλλά και οικονομικό ξόδεμα. Μην δώσεις υποσχέσεις ή δανείσεις χρήματα.

Η όψη αφορά κυρίως τους μεταβλητούς γεννημένους αρχές γ’δεκαημέρου και όσοι /ες έχουν ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στην κρίσιμη μοίρα 20η.

Κριός

Η πιεστική-απατηλή όψη του Ερμή στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες θα σε φέρει σε δύσκολη θέση, είτε γιατί αναγκάζεσαι να προσποιείσαι τον ερωτευμένο είτε γιατί διαψεύδονται οι προσδοκίες σου. Υψηλό ρίσκο, εάν εμπλέκεσαι σε παράνομη κατάσταση.

Ταύρος

Η πιεστική-απατηλή όψη του Ερμή στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες θα διαψεύσει κατά κάποιο τρόπο τα όνειρα σου και στιγμιαία θα νιώσεις ότι σε προδίδει το αγαπημένο σου πρόσωπο με αποτέλεσμα να πρέπει να απομακρυνθείς από ψευδή στηρίγματα. Έντονες πνευματικές αναζητήσεις.

Δίδυμοι

Η πιεστική-απατηλή όψη του Ερμή από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες θα σε φέρει σε δύσκολη θέση καθώς πιθανές αποκαλύψεις να τραυματίσουν την εικόνα που έχεις για τον εαυτό σου ή τους ανθρώπους που μοιράζεσαι τη ζωή σου ή τα επαγγελματικά σου όνειρα. Μην προχωράς σε αποφάσεις.

Καρκίνος

Η πιεστική-απατηλή όψη του Ερμή στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες θα μπερδέψει την ερωτική σου ζωή, καθώς βγαίνεις σε ραντεβού στα τυφλά και πιθανόν να απογοητευτείς ή να μετανιώσεις γιατί φέρθηκες απερίσκεπτα. Ερωτικά μπερδέματα και ανεκδήλωτα συναισθήματα καταπιέζουν τον ψυχισμό σου. Μυστική ιστορία.

Λέων

Η πιεστική-απατηλή όψη του Ερμή στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες θα σε αναγκάσει να βουτήξεις σε βαθιά νερά και η φαντασία σου θα οργιάζει μέχρι να ικανοποιήσεις τον κρυφό σου πόθο για άτομο που σε μαγνητίζει. Έντονος αισθησιασμός και μυστικά πιθανόν να σε κάνουν να αισθάνεσαι ένοχος.

Παρθένος

Η πιεστική-απατηλή όψη του Ερμή στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες θα φέρει κατεδάφιση «στηριγμάτων» και θα πρέπει να πάρεις πρωτοβουλίες να χτίσεις ξανά από την αρχή και να φύγεις από το παρελθόν. Απογοητεύσεις από το στενό σου περιβάλλον και παρασύρεσαι από την εμμονή σου να έχεις τον έλεγχο. Απιστία, καταπίεση.

Ζυγός

Η πιεστική-απατηλή όψη του Ερμή στους Διδύμους με τον Ποσειδώναστους Ιχθύεςσε κανει να θέλεις να πετάξεις από πάνω σου οτιδήποτε τοξικό και να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και έτσι θα λειτουργείς αρκετά ανεύθυνα, δημιουργώντας προβλήματα . Ερωτικά ειδύλλια μέσα στον εργασιακό χώρο πιθανόν να αποκαλυφθούν και να σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Ανευθυνότητα, ατονία.

Σκορπιός

Η πιεστική-απατηλή όψη του Ερμή στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες σε παραμυθιάζει ερωτικά καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να εξαπατηθείς από το ταίρι σου ή να είσαι εσύ που θα θέλεις να δοκιμάσεις τον καρπό της αμαρτίας. Ερωτικά διλήμματα οδηγούν σε απερίσκεπτες τελικά κινήσεις και βιάζεσαι να ρισκάρεις την ψυχολογική σου ηρεμία. Σεξουαλική εκτόνωση άνευ ορίων.

Τοξότης

Η πιεστική-απατηλή όψη του Ερμή στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες σε κάνει να κρυφτείς στο σπίτι σου είτε γιατί νιώθεις εξαπατημένος είτε γιατί θα υποφέρεις από το μικρόβιο του ανικανοποίητου και νιώθεις ξεκρέμαστος. Απέφυγε τις εξομολογήσεις και μην πιέζεις καταστάσεις ή πρόσωπα που ακόμα δεν ολοκληρώνονται.

Αιγόκερως

Η πιεστική-απατηλή όψη του Ερμή στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες θολώνει τη σκέψη σου και τελικά ασχολείσαι με καταστάσεις ή πρόσωπα που δεν σε εξυπηρετούν ή μπορεί και να διαταράσσουν την ερωτική σου σχέση. Προσοχή σε συμφωνίες ή υποσχέσεις που δίνονται από μελλοντικούς συνεργάτες. Αποφυγή ρίσκου.

Υδροχόος

Η πιεστική-απατηλή όψη του Ερμή στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες θα σε κάνει να αμφισβητήσεις προσωπικές αξίες αλλά ακόμα και τον ίδιο σου τον εαυτό . Τα βάζεις δηλαδή με τον εαυτό σου και τα λάθη που πιθανόν να έχεις κάνει και φυσικά δεν μπορείς να συγχωρέσεις. Κίνδυνος για απώλεια χρημάτων και ερωτικά μπερδέματα.

Ιχθύες

Η πιεστική-απατηλή όψη του Ερμή στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες θα σε κάνει να αμφισβητήσεις προσωπικές αξίες αλλά ακόμα και τον ίδιο σου τον εαυτό . Τα βάζεις δηλαδή με τον εαυτό σου και τα λάθη που πιθανόν να έχεις κάνει και φυσικά δεν μπορείς να συγχωρέσεις. Κίνδυνος για απώλεια χρημάτων και ερωτικά μπερδέματα.

https://www.oroskopos.gr/nea/problepseis-gia-to-tetragono-ermiposeidona-stis-22-maioy-23236/

 

Πηγή:https://www.oroskopos.gr/nea/o-aris-stoys-ixthyes-kai-pos-epireazei-tin-erotiki-soy-zoi-23212/