Στις 13 Μαΐου 2020, ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο του Ποσειδώνα, στους Ιχθύες όπου και αρχίζει να χάνει επαφή με την επιθετική του φύση και η ενέργεια του θα εκδηλώνεται εσωτερικά και υπόγεια. Έτσι και η ερωτική σου ζωή θα ταυτιστεί με τη φύση του υδάτινου Άρη με αποτέλεσμα να σε οδηγεί το συναίσθημα και όχι η λογική και να εμπλέκεσαι στα γνωστά επικίνδυνα ερωτικά τρίγωνα. Επίσης,  ο Άρης στους Ιχθύες είναι μπερδεμένος μια που ενώ σε θέλει συναισθηματικό και τρυφερό, συμπεριφέρεται σαν φυγάς και εξαφανίζεται εκεί που δεν το περιμένεις.  Έχει όμως και αρκετά θετικά στοιχεία ο υδάτινος Άρης, μια που απαιτεί συναίσθημα για να περάσει στην σεξουαλική πράξη και έτσι ο ρομαντισμός και τα τρυφερά ενσταντανέ θα είναι το ζητούμενο την επόμενη περίοδο.

Έτσι τελικά και μέχρι τις 28 Ιουνίου 2020 ο Άρης στους Ιχθύες γίνεται Μάγος καθώς σε μεταμορφώνει σε θεραπευτή ή θύμα, ανάλογα με τον γενέθλιο σου χάρτη και έχεις λοιπόν το «δικαίωμα» να χάνεις το δρόμο σου ή να χρησιμοποιείς το δράμα για την εξέλιξη σου.

Στις 2, 3 Ιουνίου 2020, ο Άρης από τους Ιχθύες θα συναντηθεί με την ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους, στη πιεστική όψη του τετραγώνου, όπου και βιώνεις τις συνέπειες τυχόν παράνομης δραστηριότητας και θα νιώθεις ότι ζεις ένα ερωτικό ναυάγιο. Επίσης, επιστροφές αναμένονται κάτω από την επιρροή του τετραγώνου, αλλά ελλοχεύει ο κίνδυνος της εξιδανίκευσης και κατόπιν απογοήτευσης.

(επηρεάζεται κυρίως ο μεταβλητός σταυρός , Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι , Ιχθύες γεννημένοι γύρω στην 14η μοίρα των μεταβλητών και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στην αντίστοιχη μοίρα).

Το δράμα όμως συνεχίζεται στις 13 Ιουνίου 2020, όταν ο Άρης θα συναντήσει τον Ποσειδώνα σε σύνοδο,  όπου και η σεξουαλική ενέργεια θα εκτονώνεται μέσα από ερωτικό ντελίριο ή εθισμούς και αυτοκαταστροφικές τάσεις.  Προσοχή σε εξιδανικεύσεις και ερωτικές φαντασιώσεις. Μεταφυσικές εμπειρίες.

(επηρεάζεται κυρίως ο μεταβλητός σταυρός , Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι, Ιχθύες γεννημένοι γύρω στη 20η μοίρα των μεταβλητών και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στην αντίστοιχη μοίρα).

Πως επηρεάζει όμως ο υδάτινος Άρης στους Ιχθύες τα ζώδια , διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

Κριός

Η θέση του Άρη στους Ιχθύες θα σε βάλει σε μπελάδες, μια που συναισθηματικά είσαι πιο ευάλωτος και λόγω της συναισθηματικής σου φόρτισης εμπλέκεσαι σε κατάσταση απαγορευμένη και ίσως εσύ να είσαι το τρίτο πρόσωπο.  Μέρες ονειροπόλησης και φαντασίας. Εξιδανίκευση και κίνδυνος απογοήτευσης. Έντονες τάσεις φυγής και άρνηση δέσμευσης.

Ταύρος

Η θέση του Άρη στους Ιχθύες σε κάνει πιο ρομαντικό , εξωστρεφή και με χαρούμενη διάθεση θα εκφράζεις τα συναισθήματα σου. Πιθανόν μια φιλική σχέση τείνει να γίνει ερωτική και αυτό είναι κάτι που θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα. Έντονο φλερτ και κοινωνική ζωή.

Δίδυμοι

Η θέση του Άρη στους Ιχθύες θα σου δώσει την ώθηση να διεκδικήσεις το άλλο σου μισό και να νικήσεις εσωτερικούς φόβους και έτσι βελτιωθεί η ψυχολογία σου.  Όμως θα κινηθείς πάλι στα άκρα, και αυτό ίσως και να μη σου βγει σε καλό. προσπάθησε να έχεις μέτρο.

Καρκίνος

Η θέση του Άρη στους Ιχθύες σε εμπνέει να κοιτάξεις έξω από την ασφαλή σου ζώνη, να πειραματιστείς με το άγνωστο και έτσι η ερωτική σου ζωή αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον και πάθος. Πιθανόν ερωτική σχεση με άτομο που διαμένει σε άλλη πόλη ή εχει διαφορετικη κουλτούρα.

Λέων

Η θέση του Άρη στους Ιχθύες θεριεύει μέσα σου τη σεξουαλική σου ενέργεια και διώχνεις από πάνω σου οτιδήποτε ή οποιονδήποτε σε καταπιέζει.Έτσι ξεπερνώντας όρια και ηθικούς φραγμούς θα ζήσεις μοναδικές εμπειρίες. Έντονος ερωτισμός, πάθος αλλά και ζήλια, κτητικότητα.

Παρθένος

Η θέση του Άρη στους Ιχθύες σε φέρνει μπροστά στις ευθύνες σου , όπου κα πρέπει να υποστηρίξεις τα συναισθήματά σου και να λάβεις τελεσίδικες αποφάσεις. Έτσι πιθανόν να προχωρήσεις σε δέσμευση ή να φύγεις από μια κατάσταση. Πιθανές εντάσεις.

Ζυγός

Η θέση του Άρη στους Ιχθύες ανεβάζει την αδρεναλίνη και φυσικά θέλεις να εκμεταλευτείς το χρόνο που έχασες με αποτέλεσμα να προχωρήσεις μια κατάσταση που είχε βαλτώσει. Πιθανόν ερωτικά μπερδέματα μέσα στον εργασιακό χώρο.

Σκορπιός

Η θέση του Άρη στους Ιχθύες βοηθά στην εξέλιξη της ερωτικής σου ζωής, όπου φαίνεται να αφήνεσαι σε μια ρομαντική ιστορία που θα σε αναζωογονήσει απίστευτα. Σχέση με νεώτερο άτομο και νομίζεις ότι ζεις ένα όνειρο. Φλερτ, ερωτικές κατακτήσεις, γνωριμία που σε εξιτάρει.

Τοξότης

Η θέση του Άρη στους Ιχθύες σε κάνει πιο εσωστρεφή, κλείνεσαι δηλαδή στον εαυτό σου καθώς η απομόνωση θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις τα συναισθήματά σου. Υπερβολικός συναισθηματισμός και ανάγκη ονειροπόλησης. Προσοχή σε απογοητεύσεις.

Αιγόκερως

Η θέση του Άρη στους Ιχθύες θα αναπτερώνει το ηθικό σου δίνοντας έμπνευση για να διεκδικήσεις με ποιητικό τρόπο το άλλο σου μισό και να μεταμορφώσεις την ερωτική σου ζωή που είχε πέσει σε αδράνεια. Μετακινήσεις και ερωτικές συναντήσεις αναμένονται.

Υδροχόος

Η θέση του Άρη στους Ιχθύες δίνει το κίνητρο να βγεις σε αναζήτηση νέου συντρόφου και συνειδητοποιείς ότι έχεις βαλτώσει και θέλεις οπωσδήποτε αλλαγή. Ερωτικά σκαμπανεβάσματα αναμένονται. Έντονες συγκινήσεις και επικίνδυνος παρορμητισμός σε διακατέχει.

Ιχθύες

Η θέση του Άρη στο ζώδιο σου χαρίζει αυτοπεποίθηση και σιγουριά με αποτέλεσμα η ερωτική σου ζωή να βελτιωθεί αισθητά, μια που θα έχεις πολλές προτάσεις. Ωστόσο, γενικά θα ζήσεις ένα αυτο σαμποτάζ είτε γιατί θα είσαι καχύποπτος  είτε γιατί θα λες ψέματα και θα είσαι εσύ ο κακός ο λύκος.

 

Πηγή:https://www.oroskopos.gr/nea/o-aris-stoys-ixthyes-kai-pos-epireazei-tin-erotiki-soy-zoi-23212/