Στις 16 Ιανουαρίου 2020, ο Ερμής εγκαταλείπει το ζώδιο του Κρόνου τον Αιγόκερω για να περάσει στον Υδροχόο, όπου και θα οικειοποιηθεί τα στοιχεία του Ουρανού μέχρι τις 2 Φεβρουαρίου 2020, και θα δώσει άλλο χρώμα στις επαφές μας. Ο Ερμής στον Υδροχόο είναι ριζοσπαστικός, γεμάτος φαεινές ιδέες και ξέρει πως να γεννά επαναστάσεις αλλά και να υπηρετεί το συνολικό καλό. Βοηθό της Ανθρωπότητας θα ονομάσω λοιπόν αυτόν τον Ερμή γιατί μπορεί να επηρεάσει θετικά την ανθρώπινη σκέψη, έτσι ώστε να αλλάξουν οι πεποιθήσεις και τα κακώς κείμενα που είναι καταγεγραμμένα στο dna μας και να προχωρήσουμε σε καινοτόμες αλλαγές που αφορούν την τεχνολογία, τα μέσα μεταφοράς αλλά και τρόπους έκφρασης πολιτικών πεποιθήσεων και κοινωνικών ιδιαιτεροτήτων.

Ο Ερμής στον Υδροχόο επηρεάζει και την συναισθηματική μας ζωή, δίνοντας ένα πιο φιλελεύθερο τρόπο λειτουργίας μέσα σε προσωπικές μας επιλογές, όπου τίποτα δεν μπορεί να εγγυηθεί σταθερότητα και αντιστέκεται αρκετά το παλιό , το κατεστημένο.

Κατά την πορεία του ο Ερμής στον Υδροχόο, στις 18 Ιανουαρίου 2020, θα συναντήσει στην πιεστική όψη, του τετραγώνου, τον Ουρανό στον Ταύρο, όπου αυτό αυτόματα σημαίνει αντίσταση σε αρχές, ένταση μέσα στις σταθερές μας σχέσεις και έλλειψη οποιαδήποτε πρόθεσης για συμβιβασμό ή υποχωρήσεις. Τουναντίον λειτουργούμε αρκετά “εχθρικά” , παγωμένα σε όποιον/α πάει να προβάλλει πάνω μας τα θέλω και τις επιθυμίες του και αναμένονται πιθανές ρήξεις και ξαφνικοί χωρισμοί. Περίμενε κάθε είδους αντίσταση. Προσοχή σε ζημιογόνες αγορές που σχετίζονται και με την ακίνητη περιουσία. Περιμένουμε σύναψη ιδιαίτερων σχέσεων, ανατρεπτικών και με έντονο το στοιχείο το εκκεντρικό και το ιδιαίτερο.

Επηρεάζεται κυρίως ο σταθερος σταυρός, Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι γεννημένοι το α δεκαήμερο και όσοι/ες έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες γύρω απο την 3η μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων.

 

Για κάθε ζώδιο διαβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Η πιεστική όψη του τετραγώνου ανάμεσα στον Ερμή και τον Ουρανό θα γεννήσει συναισθήματα έντονης δυσαρέσκειας και πιθανόν να χάσεις την αίσθηση του μέτρου και να παρεκτραπείς, βάζοντας σε κίνδυνο όμως φιλίες αλλά και επαγγελματικές συνεργασίες.
Σε κατακλύζουν συναισθήματα αγανάκτησης και θα είσαι αρκετά νευρικός. Βέβαια μπορείς να απεγκλωβιστείς από καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν και να αναζητήσεις νέες παρέες ή αλλά επαγγελματικά κίνητρα που θα σου κινούν περισσότερο ενδιαφέρον. Ερωτικά μπερδέματα μέσα στον φιλικό σου κύκλο θα σε εκθέσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Η πιεστική όψη του τετραγώνου, ανάμεσα στον Ερμή και τον Ουρανό θα γεννήσει συναισθήματα ανασφάλειας και ανημποριάς, κυρίως πάνω σε επαγγελματικά ζητήματα, όπου πιθανόν θα έρθεις σε ρήξη με άτομα κύρους και θα νιώσεις τον ανταγωνισμό στο πετσί σου.. Έτσι πρέπει να κινηθείς με μεγαλύτερη ευελιξία και να μην οδηγήσεις τα πράγματα στα άκρα, καθώς πιθανον να ζημιωθείς χάνοντας συμμαχίες. Βέβαια υπό την επιρροή του τετραγώνου δεν έχεις πολλές επιλογές και προσπάθησε να έχεις διάκριση την ώρα της πίεσης. Ρήξεις επαγγελματικές ή ξαφνικοί χωρισμοί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πιεστική όψη του τετραγώνου, ανάμεσα στον Ερμή και τον Ουρανό θα χαλάσει αρκετά την ψυχολογία σου, αν και ο Ερμής από τον Υδροχόο σου δίνει ώθηση για να κυνηγήσεις σχέδια και να έχεις επιτυχία. Όμως υπό την επιρροή του τετραγώνου και προσωρινά, θα νιώσεις εγκλωβισμένος σε μια κατάσταση, όπου δεν μπορείς να βρεις λύσεις ή να προχωρήσεις σε κάτι καινούργιο. Νομικά ζητήματα, θέματα σπουδών, μπλοκάρονται. Έρωτικά ζεις ανατροπές και ασυμβίβαστες σχέσεις που ξενίζουν το περιβάλλον σου και πιθανόν να δεχτείς κριτική και δυσμενή σχόλια. Σχέσεις από απόσταση θα σε προβληματίσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η πιεστική όψη του τετραγώνου, ανάμεσα στον Ερμή και τον Ουρανό βγάζει απωθημενα και θυμό, δυσαρέσκεια και θα κλονιστούν σχέσεις με άτομα που μοιράζεσαι κοινή περιουσία, καθώς διαπιστώνεις λάθη και ελλείψεις που πιθανόν να σου κοστίζουν ακριβά. Επιπρόσθετα έξοδα θα σε αναστατώσουν και να πρέπει να καταφύγεις σε δανεισμό. Ωστόσο, έτσι μπορεί και να κινητοποιηθείς βγαίνοντας από δυσμενείς οικονομικές συμμαχίες ή ενεργώντας πιο αυτόνομα και αρχίζεις να δημιουργείς καλύτερες προυποθέσεις για να ενισχυθει η οικονομική σου κατάσταση. Απιστίες όμως και σεξουαλικά παιχνίδια που θα σου κοστίσουν ακριβά.

ΛΕΩΝ

Η πιεστική όψη του τετραγώνου ανάμεσα στον Ερμή και τον Ουρανό φέρνει ξαφνικές ανατροπές σε προσωπικά ζητήματα και παγωμάρα σε αισθηματικές σχέσεις. Πιθανόν θα δημιουργηθούν δυσάρεστες καταστάσεις και διαφωνίες με τα αγαπημένα σου πρόσωπα ή τους επιστήθιους συνεργάτες σου και θα νιώσεις πως δεν εισπράττεις το συναίσθημα ή την αναγνώριση που δικαιούσαι. Έτσι οδηγείσαι σε προσωρινές ή ακομα και οριστικές ρήξεις που θα διαμορφώσουν μια νέα κατάσταση και διαφορετική που θα σε ξενίσει αρκετά. Βέβαια βρίσκεις την ευκαιρία να ξεφύγεις από την νόμιμη οδό, κυρίως στα προσωπικά σου και να κάνεις το ατόπημα που θα σου κοστίσει ίσως ακριβά. Μπλέκεσαι σε επικίνδυνες σχέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ  

Η πιεστική όψη του τετραγώνου ανάμεσα στον Ερμή και τον Ουρανό φέρνει επιπρόσθετο άγχος καθώς αναγκάζεσαι να ακολουθήσεις μια κατάσταση που θα σε βγάλει απο το πρόγραμμα σου και θα πρέπει να αλλάξει τελειώς η καθημερινότητα σου. Έντονο στρες , κυκλοθυμία και μια ξαφνική απομάκρυνση ατόμων από το οικείο σου περιβάλλον, θα σε κάνουν να θέλεις να απομονωθείς και θα φέρεσαι παράξενα. Ωστόσο, θα δεχτείς και προτάσεις που θα σε βοηθήσουν στην εξέλιξη σου και θα τολμήσεις κάτι τελείως ανατρεπτικό που θα ξενίσει και το περιβάλλον σου. Προσοχή σε μετακινήσεις, ταξίδια, σπουδές και σε νομικά ζητήματα που φαίνεται να μπλοκάρονται αρκετά.

ΖΥΓΟΣ

Η πιεστική όψη του τετραγώνου ανάμεσα στον Ερμή και τον Ουρανό φέρνει μπλεξίματα στην ερωτική σου ζωή και πιθανόν να βρεθείς σε δύσκολη θέση και να πρέπει να απολογείσαι. Ερωτικά προβληματίζεσαι καθώς μπορεί να είσαι σε μόνιμη σχέση και να νιώθεις γοητευμένος από ένα άλλο άτομο και προσπαθώντας να εκτονώσεις τα συναισθήματα σου θα δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Η σεξουαλική σου ζωή όμως κρύβει ευχάριστες, πιπεράτες εκπλήξεις καθώς ερωτικές συναντήσεις ευνοούνται αν και προβλέπονται σύντομες και κοφτές. Προσοχή σε αποκαλύψεις που μπορούν να γίνουν και για να μην εκτεθείς ανεπανόρθωτα. Απέφυγε να ξοδέψεις χρήματα σε τυχερά παιχνίδια, πιθανή σοβαρή απώλεια ή επικίνδυνες σπατάλες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η πιεστική όψη του τετραγώνου ανάμεσα στον Ερμή και τον Ουρανό, φέρνει συναισθήματα παγωμάρα, αδιαφορίας αλλά και πιθανόν να διαπληκτιστείς με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Ζητήματα που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία σου ή έκτακτα έξοδα θα σε βγάλουν από τον προυπολογισμό σου. Η συναισθηματική σου κατάσταση προσβάλλεται αρκετά από αγαπημένο άτομο, πιθανόν να εισπράττεις έντονη κυκλοθυμία και νιώθεις πως δεν αγαπιέσαι όπως αγαπάς. Σταθερές σχέσεις πιθανόν να κλονιστούν και να πεις βεβιασμένο το αντίο , που ίσως και δεν θα ισχύει για πάντα. Εύκολα λοιπόν και θέλοντας να ξεφύγεις από ένα άτομο ή να εκδικηθείς για μια κατάσταση κάνεις λάθη και βεβιασμένες κινήσεις που μπορεί και να σε πληγώσουν. Μην εμπιστεύεσαι .

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πιεστική όψη του τετραγώνου ανάμεσα στον Ερμή και τον Ουρανό σε μπερδεύει, όπως και πιθανόν να αντιμετωπίσεις ασυννενοησία και παρεξηγήσεις μέσα στον κοντινό σου περιβάλλον αλλά και τους συγγενείς. Θέλοντας επίσης να βγεις από μια κατάσταση ασφυκτική, οδηγείσαι σε επιλογές και λόγω έντονου συναισθήματος που πιθανόν να σε αφήσουν ανικανοποίητο και έντονα μπερδεμένο. Λάθη σε συμφωνίες , συμβόλαια , αγοραπωλησίες και πρέπει να προσέξεις αρκετά τα μικρά γράμματα γιατί μπορεί να βρεθείς μπλεγμένος και χωρίς να το καταλάβεις. Ξαφνικές ερωτικές συναντήσεις που θα σε εκπλήξουν ευχάριστα, όμως θέλει προσοχή καθώς ενδέχεται να παίξεις το ρόλο του παρηγορητή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πιεστική όψη του τετραγώνου ανάμεσα στον Ερμή και τον Ουρανό δημιουργεί απρόβλεπτα έξοδα και καταστάσεις που κλονίζουν αρκετά την αυτοπεποίθηση σου και αυτό σημαίνει ότι πιέζεσαι αρκετά και χωρίς αρχικά να μπορείς να βρεις λύσεις. Βέβαια μέσα από την κατάσταση που θα προκύψει, θα βγεις ενδυναμωμένος και πιο σίγουρος για τις ικανότητες σου καθώς εσύ γνωρίζεις πως μπορείς να ξεπεράσεις κρίσεις και φυσικά αυτό έχει να κάνει με την σκληρή δουλειά. Προσοχή σε σπατάλες και λάθος οικονομικούς χειρισμούς, μην εμπιστεύεσαι άτομα που δεν γνωρίζεις τόσο καλά. Ερωτικά είσαι σε φάση δύσκολη, μπερδεύεσαι αρκετά καθώς οι προτάσεις είναι πολλές..

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πιεστική όψη του τετραγώνου ανάμεσα στον Ερμή και τον Ουρανό σε κάνει να χάνεις την ψυχραιμία σου, θα είσαι έτοιμος για καυγά καθώς δέχεσαι και υπόγεια χτυπήματα μέσα στον επαγγελματικό σου χώρο. Πιθανόν να “χάσεις” κάτι αυτές τις μέρες, που αφορά μια έντονα συναισθηματική ή επαγγελματική σχέση και αυτό θα μπλοκάρει αρκετά τον ψυχισμό σου αλλά και τη ζωή σου γενικότερα. Προσοχή σε άστοχους χαρακτηρισμούς καθώς και η γλώσσα σου θα τσακίζει κόκκαλα και θα προκαλεί τους γύρω σου. Ερωτικά είσαι μπερδεμένος, θα κάνεις λάθη και θα εμπλακείς σε παράνομες σχέσεις που πιθανόν να αποκαλυφθούν, Προσπάθησε να μην ξεπερνάς τα όρια σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Η πιεστική όψη του τετραγώνου ανάμεσα στον Ερμή και τον Ουρανό πιέζει αρκετά την ψυχολογία σου, θα έχεις μια ανεξήγητη ανησυχία και χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Καλό θα ήταν να εκτονώσεις την αρνητική ενέργεια σε κάτι εναλλακτικό και να αποφύγεις την πολυκοσμία. Πιθανόν μυστικές σχέσεις ή ένα έντονο παρασκήνιο να αποκαλυφθεί και να πρέπει να απολογηθείς και να βρεθείς σε δύσκολη θέση. Έντονη κυκλοθυμία και διάθεση απόδρασης , τάσεις φυγής που θα προβληματίσουν αρκετά το περιβάλλον σου. Ιδιαίτερη έκφραση της σεξουαλικότητας σου. Φαντασία, όνειρα και διάθεση για ενασχόληση με τη μεταφυσική. Εμπειρίες άλλης διάστασης.