Με μια Νέα Σελήνη στον Υδροχόο θα βιώσουμε την εβδομάδα αυτή, όπου παράξενα και απροσδόκητα θα μπούμε σε κατάσταση έκπληξης, αμηχανίας αλλά και θα ζήσουμε καταστάσεις που οδηγούν σε πάγωμα ή αναθέρμανση ξεχασμένων συναισθημάτων που ανατρέπουν όμως την κανονικότητα.. Σοκ, σαν ηλεκτροπληξία..

Υστερόγραφο .. πάθος, ένταση αλλά και ζήλειες , με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με Άρη και πάει περίπατο η πιθανή σεμνότυφη φύση σου..

Υστερόγραφο.. σε θετική όψη η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Δία και έχεις ευκολίες, θα πάρεις και χαρές..

(Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 24 Ιανουαρίου 2020, στην 4η 21 του Υδροχόου)

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο αρχικά λειτουργεί διασπαστικά, αυτό σημαίνει ότι ξεκολλάτε αρκετά βίαια από το υπάρχον περιβάλλον σας, πιθανόν να έρθετε σε ρήξη με άτομα του φιλικού σας κύκλου αλλά ωστόσο έτσι θα αναζητήσετε το καινούργιο το διαφορετικό που τελικά θα σας συγκινεί περισσότερο.     Κριός β’ δεκαημέρου , σαφώς μια έντονα ερωτική εβδομάδα ξεκινά, προσοχή σε σχέσεις εξιδανίκευσης, φυσικά και δεν θα μπορέσετε να κρατηθείτε και παρασύρεστε σε ένα πάθος χωρίς όμως βέβαιη συνέχεια. Κριός γ’ δεκαημέρου, περνάτε μια φάση εσωτερικής εκκαθάρισης και βέβαια το κύριο πράγμα που σας απασχολεί είναι η επαγγελματική σας άνοδος και κυρίως η εξέλιξη των σχεδίων σας. Σοβαρότητα και υπευθυνότητα απαιτείται.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο αρχικά λειτουργεί διασπαστικά , αυτό σημαίνει οτι αποχωρίζεστε με βίαιο τρόπο ότι αποτελεί το υπάρχον επαγγελματικό σας περιβάλλον , τις φιλοδοξίες σας και θα πρέπει να προσαρμοστείτε σε νέα δεδομένα. Ωστοσο κάθε αλλαγή οδηγεί σε μεταμόρφωση και ακολουθείστε με δεκτικότητα χωρίς να είστε οξύθυμοι, νευρικοί.  Ταύρος β’ δεκαημέρου, σαφώς μια έντονα ερωτική εβδομάδα για εσάς , όπου θα έχετε αρκετά διλήμματα, βέβαια θα υπερισχύσει το συναίσθημα και θα οδηγηθείτε σε σχέση που ίσως αμφισβητηθεί στο μέλλον.  Ταύρος γ’ δεκαημέρου, νιώθετε πως η ζωή σας τα φέρνει λίγο σκούρα, και προβληματίζεστε αρκετά με τις υποχρεώσεις σας να αυξάνονται επικίνδυνα . Ζορίζεστε ψυχολογικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου,  η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο αρχικά λειτουργεί διασπαστικά, αυτό σημαίνει ότι μπορεί ξαφνικά και απροσδόκητα να αλλάξετε πορεία πάνω σε θέματα σταδιοδρομίας ,σπουδών αλλά και μέσα από προτάσεις που θα σας γίνουν οδηγείστε μοιραία σε νέα μονοπάτια. Ένα πρόσωπο από απόσταση επιμένει να σας πολιορκεί.   Δίδυμος β’ δεκαημέρου,  σαφώς μια έντονα ερωτική εβδομάδα ξεκινά , πιθανόν να παραπλανηθείτε ή να παραπλανήσετε , μπαίνετε σε ερωτικά διλήμματα και σε απαγορευμένες σχέσεις. Προσοχή μην τινάξετε στον αέρα σχέσεις ζωής. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, είστε πιο συγκεντρωμένοι στα πρακτικά θέματα της ζωής σας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα ασχοληθείτε και με την ερωτική σας ζωή, αλλά θέλετε πρώτα να αισθανθείτε ασφαλείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο αρχικά λειτουργεί διασπαστικά , γιατί χάνετε ξαφνικά και χωρίς να το περιμένετε χάνετε κάποιο χρηματικό ποσό και έτσι θα αισθανθείτε πάλι πανικό αλλά και αγανάκτηση για όσα μπορεί και να συμβαίνουν στο οικονομικό κομμάτι. Ερωτικά παλεύετε με το ..καινούργιο , δηλαδή γενική ανασφάλεια.  Καρκίνος β’ δεκαημέρου, σαφώς μια έντονα ερωτική εβδομάδα ξεκινά και αυτό θα βάλει σε κίνδυνο σταθερές σχέσεις, όμως συγχρόνως θα εμπλουτίσει με εμπειρίες την ερωτική σας ζωή. συγκρατήστε όμως τον αυθορμητισμό σας.   Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, περνάτε περίοδο ξεκαθαρισμάτων αλλά και αναγνώρισης και για αυτό μη μπαίνετε σε κύκλους που ανήκουν στο παρελθόν και προχωρήστε μόνο προς τα μπροστά.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο λειτουργεί διασπαστικά, αυτό σημαίνει ότι φεύγετε από μια σχέση βεβιασμένα, καθώς βλέπετε ότι δεν υπάρχει μέλλον είτε γιατί δημιουργείτε μια παράλληλη κατάσταση και για να εκτονώσετε συναισθήματα αλλά και κάποιο κρυφό πάθος. Λέοντα β’ δεκαημέρου, σαφώς μια έντονα ερωτική εβδομάδα ξεκινά και αυτό σημαίνει ότι ξεκινάτε να ενδίδετε σε καταστάσεις που φέρνουν εξιδανίκευση και θα σπάσετε τα ταμπού σας κάνοντας τα ωραία λάθη που ίσως αργότερα βγουν ξινά. Μυστικές συναντήσεις.     Λέοντα γ’ δεκαημέρου, είστε σαφώς πιο προσκολημμένοι στην καθημερινότητα σας, θα θελήσετε ακόμα περισσότερο να οργανώσετε το πρόγραμμα σας και βγαίνετε σιγα σιγά από την ασάφεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ  

Παρθένε α’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο λειτουργεί διασπαστικά , αυτό σημαίνει ότι κόβεται ξαφνικά και απροσδοκητα προσδοκίες που είχατε γύρω απο ένα εργασιακό σας θέμα ή αρχίζετε να ασχολείστε με κατι τελείως καινούργιο που έχει να κάνει με την θεραπεία. Προσοχή σε ξαφνικά θέματα υγείας. Παρθένε β΄δεκαημέρου, σαφώς μια έντονη ερωτική εβδομάδα ξεκινά, υπάρχει κρυφός ερωτισμός και πιθανόν ζείτε μια σχέση απαγορευμένη και αυτό οδηγεί σε συνέπειες που καλείστε να ζήσετε λίγο αργότερα. Προς το παρόν όμως δεν λέτε όχι στα ερωτικά μαθήματα.  Παρθένε γ’ δεκαημέρου, αν και με μεγαλύτερη υπευθυνότητα αντιμετωπίζετε τα ερωτικά σας ,υπάρχει ένα μελανό σημείο που σχετίζετε με τις εμμονές σας και τη προσκόλληση σας σε άτομο που καλεί να ξεπεράσετε τις αναστολές σας. 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ α’ δεκαημέρου,  η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο λειτουργεί διασπαστικά, αυτό σημαίνει οτι θα διαταραχθεί η ερωτική σας ζωή, με συνέπειες που πιθανόν να προσβάλουν την σταθερότητα των σχέσεων σας. Φλερτ, έντονος ερωτισμός και μια έντονη ανάγκη να ζήσετε το παρόν  χωρίς να αναλογίζεστε τις συνέπειες. Προσοχή σε απρόβλεπτα έξοδα.   Ζυγέ β’ δεκαημέρου, έντονη εξιδανίκευση και απίστευτος ερωτισμός προκύπτουν κυρίως μέσα στον εργασιακό σας χώρο με αποτέλεσμα να υποκύψετε σε ειδύλλιο που σας εκθέτει ανεπανόρθωτα και δεν μπορείτε να πείτε όχι στην πρόκληση.   Ζυγέ γ’ δεκαημέρου,  προσπαθείτε να αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις με σοβαρότητα, βέβαια και μέσα στον οικογενειακό σας χώρο έχουν προκύψει θέματα που σας δημιουργούν κρίση και ο ελεύθερος σας χρόνος περιορίζετε αρκετά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο λειτουργεί διασπαστικά, αποχωρίζετε με μεγαλύτερη ευκολία τις συνήθειες σας, την επαφή σας με συγκεκριμένα άτομα που θεωρούσατε μέχρι τώρα οικογένεια και θα γίνει μια αρχή που φαίνεται αρκετά δύσκολη αλλά θα αποδειχτεί απαραίτητη. Προσοχή σε συγκρούσεις μέσα στον οικογενειακό χώρο.  Σκορπιός β δεκαημέρου, μια έντονα ερωτική εβδομάδα ξεκινά, εμπλέκεστε με άτομα κυρίως νέωτερα από εσάς , σας πλησιάζουν και ενδίδετε σε καταστάσεις που δεν έχουν μέλλον, αλλά θα αποτελέσουν μαθήματα ζωής και κυρίως προβολής των δικών αδυναμιών. Πάθη, ζήλειες και σεξ.      Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, επιμένετε να οργανώσετε καλύτερα το χρόνο σας , να τρέξετε τα σχέδια σας καθώς ζείτε μια καθυστέρηση και έναν έντονο προβληματισμό γύρω από τα σχέδια σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο λειτουργεί διασπαστικά, αυτό σημαίνει ότι δεν θα είστε τόσο συγκεντρωμένοι σε πράγματα που πρέπει να γίνουν και η σκέψη σας τρέχει σε καταστάσεις και άτομα που σας βγάζουν από την καθημερινότητα σας Πιθανον σχέδια να ανατραπούν ξαφνικά χωρίς όμως να μην μπορείτε να διορθώσετε, επιλύσετε προβλήματα. Ξαφνικές συναντήσεις.    Τοξότη β’ δεκαημέρου, μια έντονα ερωτικη εβδομάδα ξεκινά, με εξιδανίκευση, ερωτισμός και πιθανόν ζείτε μια σχέση ή πλάθετε μια σχέση στη φαντασία σας και ταλαιπωρείστε αρκετά. Ο έρωτας σας έχει χτυπήσει την πόρτα και σας παραπλανεί.   Τοξότης γ’ δεκαημέρου,  προσηλωμένοι περισσότερο στην πρακτική πλευρά της ζωής, αντιμετωπίζετε τις προκλήσεις με μεγαλύτερη σοβαρότητα και βιώνετε αλλαγές που προέρχονται από την διαμόρφωση νέων οικονομικών πόρων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, Η Νέα Σελήνη στον  Υδροχόο λειτουργεί διασπαστικά , αυτό σημαίνει ότι από τη μια έχετε αρκετά έξοδα και πρέπει να ανταποκριθείτε σε υποχρεώσεις και από την άλλη σας απασχολεί και η ερωτική σας ζωή και νιώθετε κάπως πελαγωμένοι . Νέες συνεργασίες που μπορεί να αποδώσουν αργότερα.  Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, έντονα ερωτική εβδομάδα , με εξιδανίκευση και ερωτικές προκλήσεις και προσκλήσεις μέσα από το διαδίκτυο, ένας νέος τρόπος επαφής ξεκινά με το υποψήφιο ταίρι σας και είναι κάτι που σας ξενίζει αλλά συγχρόνως οδηγεί σε νέες συγκινήσεις. Προσοχή σε συνεργασίες και συμβόλαια , αποφύγετε τις βιαστικές κινήσεις.  Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου, εστιάζετε περισσότερο στα επαγγελματικά σας δρώμενα αυτήν την περίοδο και βγαίνετε αρκετά πιο κερδισμένοι μια που δείτε ότι υπάρχει αναγνώριση και οικονομική ανταμοιβή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στο δεκαήμερο σας λειτουργεί διασπαστικά με αποτέλεσμα να αλλάξει το “τοπίο” τελειώς ξαφνικά με ρήξεις αλλά και αποχωρισμούς που φαίνεται να σας κοστίζουν συναισθηματικά. Αναγκαίο να γίνουν ξεκαθαρίσματα και θα μπείτε σε φάση επαναπροσδιορισμού. Νέες γνωριμίες σας οδηγούν σε διαφορετικά μονομάτια  Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, έντονα ερωτική εβδομάδα, με εξιδανίκευση , ρομαντισμό, ερωτισμό, και ζείτε μια περίοδο πραγματικής επανασύνδεσης με τον εαυτό σας και μέσα από μια σχέση ζωής που σας έχει αλλάξει κυριολεκτικά τη ζωή. Περιμένετε εξελίξεις.    Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, προσοχή σε σκέψεις αρνητικές που φαίνεται να σας κατακλύζουν κυρίως γιατί δεν μπορείτε να αποκολληθείτε από το παρελθόν και μένετε σε αναμνήσεις. διώξτε το άγχος.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ α’ δεκαημέρου,  Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο λειτουργεί διασπαστικά, κυρίως σε ψυχολογικό επίπεδο, θα έχετε τα σκαμπανεβάσματα και βέβαια μέσα από την ψυχολογική πίεση που δέχεστε θα κάνετε την υπέρβαση και πιθανόν να έρθετε σε ρήξη με τα κοντινά σας άτομα που επιμένουν να μην σας κατανοούν. Ακολουθείτε περισσότερο την διαίσθηση σας, πιθανόν ενασχόληση με τη μεταφυσική.  Ιχθύ β’ δεκαημέρου, έντονη εξιδανίκευση, ρομαντισμός και οι δεσμευμένοι ζείτε το πάθος αλλά και την ερωτική πρόκληση μέσα από νέα γνωριμία που πιθανόν να ανατρέψει τη ζωή σας . Προσοχή σε ψέμματα , απίστίες και παρεκλίσσεις.    Ιχθύ γ’ δεκαημέρου,  αρκετά δραστήριοι, κοινωνικοί είστε αυτήν την περίοδο και θα δείτε ότι αγγίζετε την επιτυχία όταν έχετε πρόγραμμα και συγκεντρώνεστε στους στόχους σας.