Ευκολία και επεισοδιακή βελτίωση.

Το έτος 2018 είναι μια χρονιά ουσιαστικής βελτίωσης,  αλλά και σχετικής ευκολίας, μια που περπατάτε σε γόνιμο έδαφος, έχετε ανθρώπους δίπλα σας που μπορείτε να εμπιστευτείτε και βασίζεστε σε πιο σταθερό και γόνιμο έδαφος.

Από τις 20 Δεκεμβρίου 2017, Ο Κρόνος βρίσκεται στο ζώδιο που κυριαρχεί, στον Αιγόκερω και επιτρέπει να βγάλετε υγιή συμπεράσματα σχετικά με τα σχέδια σας, τις επιθυμίες σας και επιπλέον θα προσεγγίζετε με σύνεση την ερωτική σας ζωή, ξεγλιστρώντας από δυσάρεστες συνέπειες. Έτσι, με μεγαλύτερη ωριμότητα θα αντιμετωπίσετε το θέμα της δέσμευσης και η έλλειψη επιπολαιότητας θα σας οδηγήσει σε ουσιαστική βελτίωση της προσωπικής σας ζωής. Επίσης, θα γίνεται αρκετά πιο συνετοί σε οικονομικά ζητήματα.

Η παρουσία του Δία στον Σκορπιό, έως τον Νοέμβριο 2018,  ευνοεί θέματα σπουδών, ανοίγει τον κύκλο σας και μπορείτε να αναπτύξετε την δουλειά σας μέσα από το διαδίκτυο και τη διαφήμιση. Πολλές γνωριμίες, ουσιαστικές μετακινήσεις που όμως σας φέρνουν σε επαφή με ενδιαφέροντα άτομα και η καθημερινότητα σας θα αποκτήσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και σίγουρα δεν θα πλήξετε.

Από τον Νοέμβριου του 2018 και με τον Δία στον Τοξότη, μπορείτε να αναπτύξετε το δικό σας επαγγελματικό χώρο, να εργαστείτε δηλαδή μέσα από το σπίτι σας ή να συσφίξετε ακόμα περισσότερο τις οικογενειακές σας σχέσεις. Ευνοείστε και οικονομικά.

Τέλος, Ο Ουρανός μετακινείται στον Ταύρο,  και από τον Μάιο του 2018 μπορείτε να ανανεωθείτε μέσα από μακρινά ταξίδια, επαφή με άτομα διαφορετικής κουλτούρας και φυσικά θα έχετε τη δυνατότητα να διευρύνετε τους ορίζοντες σας και να αναπτύξετε τη δική σας φιλοσοφία. Προσοχή μόνο μην απομονωθείτε από τους δικούς σας ανθρώπους. Φιλοσοφικές και πολιτικές αναθεωρήσεις.

Εκλείψεις που  επηρεάζουν

  • Στις 31 Ιανουαρίου 2018,  πραγματοποιείται η Ολική Έκλειψη Σελήνης, Πανσέληνος στο Λέοντα και αυτό φυσικά σας αναγκάζει να αποχωριστείτε ένα δυσαρμονικό περιβάλλον και να ξεπεράσετε φόβους και ενοχές. Ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα , περίοδος προσωρινής απομόνωσης, όπου μπορείτε να εξετάσετε με ειλικρίνεια τα αληθινά κίνητρα σας. Μυστικές σχέσεις τελειώνουν. (επηρεάζονται οι γεννημένοι ή με ωροσκόπο Παρθένο αρχές α’ δεκαημέρου).
  • Στις 26 Ιουλίου 2018, η Ολική Έκλειψη Σελήνης, Πανσέληνος στον Υδροχόο, αγγίζει εργασιακά ζητήματα, ίσως αναγκαστείτε να αλλάξετε ή να διαμορφώσετε διαφορετικά τον χώρο σας και να ξεπεράσετε κλισέ και φόβους που σας εγκλώβιζαν σε επαναλαμβανόμενες δυσάρεστες καταστάσεις. Νέες επανεκκινήσεις και καλύτερη διαχείριση αρνητικών συναισθημάτων επιβάλλεται.  (επηρεάζονται οι γεννημένοι ή με ωροσκόπο Παρθένο αρχές α’ δεκαημέρου).

Ανάδρομοι Πλανήτες που σας επηρεάζουν,
Ο φαινομενικά ανάδρομος Άρης στον  Υδροχόο,από τις 26 Ιουνίου έως τις 13 Αυγούστου 2018, σας κάνει αρκετά επιθετικούς με τους συναδέλφους σας ή τους ανθρώπους που συνεργάζεστε και πρέπει να ξεπεράσετε αρνητικά συναισθήματα και να ελέγξετε τα νεύρα σας. Βρείτε εναλλακτικούς τρόπους άσκησης και εκτόνωσης. Επαναξιολόγηση της εργασιακής σας κατάστασης.  Επηρεάζονται οι γεννημένοι, ή με ωροσκόπο Παρθένο  (α’ δεκαημέρου).
Η φαινομενικά ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό, από τις 5 Οκτωβρίου έως τις 31 Οκτωβρίου 2018  και έφτασε η στιγμή να δεχτείτε ξανά πίσω το παρελθόν και να επαναξιολογήσετε αποφάσεις που έχετε πάρει.  Μια παλιά γνωριμία , σχέση θα έρθει στο προσκήνιο και θα σας κάνει να αλλάξετε τον τρόπο που σκέφτεστε. Επίσης , νέες ιδέες ομορφαίνουν την καθημερινότητα σας. Επηρεάζονται οι γεννημένοι ή με ωροσκόπο Παρθένο , α’ δεκαημέρου).

Καλή Χρονιά,
Χριστίνα Τανταλίδου