Ανακούφιση και εδραίωση θετικών εξελίξεων.

Το έτος 2018 είναι μια χρονιά, σταδιακής απελευθέρωσης, όπου θα σας δώσει την δυνατότητα να ξεφορτωθείτε βάρη και να κάνετε αποφασιστικά ξεκινήματα και να ικανοποιήσετε τα όνειρα σας, βάζοντας πλέον υγιή θεμέλια.

Από τις 20 Δεκεμβρίου 2017, Ο Κρόνος, περνάει στο ζώδιο που κυριαρχεί,  στον Αιγόκερω και σας παρέχει άγονο έδαφος, όπου μπορείτε να αρχίσετε να καλλιεργείτε τις ιδέες σας με σκοπό να φτιάξετε-χτίσετε μια ασφαλή οικονομική πραγματικότητα. Ξεπερνώντας τον φόβο της ήττας και συνειδητοποιώντας τι σημαίνει για εσάς αφθονία, θα ξεκαθαρίσετε από δυσλειτουργικές εργασιακές συμφωνίες και θα στηρίξετε την επιβίωση  σας σε προσωπικές προσπάθειες.

Η παρουσία του Δία στον Σκορπιό, έως τον Νοέμβριο 2018,  ευνοεί τον ψυχισμό σας, θα έρθετε σε επαφή με τις αληθινές σας επιθυμίες, θα αναγνωρίσετε τα λάθη σας και κυρίως θα ασχοληθείτε με θέματα αυτογνωσίας και προσωπικής βελτίωσης. Ουσιαστικά, τώρα σας έχετε την ευκαιρία να βαδίσετε το μονοπάτι που οδηγεί στην εκπλήρωση των προσωπικών σας στόχων και να εδραιώσετε υγιείς πεποιθήσεις στο υποσυνείδητο σας.

Από τον Νοέμβριου του 2018 και με τον Δία στο ζώδιο σας, το πάρτι αρχίζει, έχετε πλέον την τύχη με το μέρος σας και μπορείτε να κινηθείτε σαφώς πιο άνετα, επενδύοντας σε μια προσωπική σχέση ή ακόμα τολμώντας τη δική σας επιχείρηση. Επαφές, συνεργασίες , προτάσεις για ουσιαστικές συμμαχίες, έρωτας και χρήματα.

Τέλος, Ο Ουρανός μετακινείται στο Ταύρο και από τον Μάιο του 2018 έρχονται ανατροπές στον εργασιακό σας τομέα, έτσι και αλλιώς απεχθάνεστε τη ρουτίνα και τη δουλειά στο «γραφείο» και θα σας δοθεί η ευκαιρία να πειραματιστείτε και να ασχοληθείτε με πράγματα που σας εκφράζουν. Φυσικά και προσοχή σε θέματα υγείας. Εναλλακτικές θεραπείες σας ταιριάζουν. Τέλος, Μπορεί να προκύψει ένα νέο επαγγελματικό ενδιαφέρον που να αφορά θέματα θεραπείας και κοινωνικής υπηρεσίας. Άστατη εργασιακή απασχόληση.

 

Εκλείψεις που  επηρεάζουν 

  • Στις 31 Ιανουαρίου 2018,  πραγματοποιείται η Ολική Έκλειψη Σελήνης, Πανσέληνος στο Λέοντα και αυτό θα σας κλέψει στιγμιαία τη χαρά, τον ενθουσιασμό από τις προσωπικές σας δραστηριότητες και θα πιστέψετε ότι έχετε κολλήσει και τίποτα δεν προχωράει. Φυσικά και είναι όμως, μια ιδανική στιγμή να πάρετε τα πάνω σας, έτσι ώστε να γεννηθεί μια φρέσκια ιδέα, να πιστέψετε ξανά στον εαυτό σας και να αλλάξετε κατεύθυνση. (επηρεάζονται οι γεννημένοι ή με ωροσκόπο Τοξότη,  αρχές α’ δεκαημέρου).
  • Στις 26 Ιουλίου 2018, η Ολική Έκλειψη Σελήνης, Πανσέληνο στον Υδροχόο, μεταμορφώνει τον τρόπο σκέψης σας,  αλλάζει δραστικά η καθημερινότητα σας και μέσα από μια κουραστική διαδικασία, θα καταφέρετε να βγείτε νικητές. Αλλαγή κατοικίας, έναρξη επαγγελματικού χώρου, προσοχή σε αγορά οχημάτων και μετακινήσεις. Συγγενικά πρόσωπα επιβαρύνουν την ψυχολογία σας( (επηρεάζονται οι γεννημένοι ή με ωροσκόπο Αιγόκερω αρχές α’ δεκαημέρου).

Ανάδρομοι Πλανήτες που σας επηρεάζουν,
Ο φαινομενικά ανάδρομος Άρης στον  Υδροχόο,από τις 26 Ιουνίου έως τις 13 Αυγούστου 2018, προσφέρει μια περίοδος επανεκτίμησης της καθημερινότητας σας, μπορείτε να επανεξετάσετε συγγενικές σχέσεις και θα γίνει ξεκαθάρισμα διενέξεων και εντάσεων. Προσοχή στο νευρικό σας σύστημα, προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι και μην επηρεάζεστε από τις συνθήκες του περιβάλλοντος σας. Αλλαγή απασχόλησης ή σπουδών.  (Επηρεάζονται οι γεννημένοι, ή με ωροσκόπο Τοξότη  α’ δεκαημέρου)
Η φαινομενικά Ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό, από τις 5 Οκτωβρίου έως τις 31 Οκτωβρίου 2018  χαρίζει ευχάριστες μέρες για να αναθερμάνετε κρυφές ερωτικές σχέσεις , να επανεξετάσεις πιθανές επιστροφές προσώπων και γενικά να χαλαρώσετε με αγαπημένα σας πρόσωπα. Καλή ψυχολογία και αρκετή αισιοδοξία. Πιθανόν να ασχοληθείτε με καλλιτεχνικές δραστηριότητες και να λάβετε ψυχική ικανοποίηση. Εντοπίστε τον καλλιτέχνη μέσα σας.    (Επηρεάζονται οι γεννημένοι ή με ωροσκόπο Τοξότη, α’ δεκαημέρου).

Καλή Χρονιά
Χριστίνα Τανταλίδου