couple

Ξεκινάει η εβδομάδα των φλερτ και των ξαφνικών επανασυνδέσεων – γνωριμιών, και θα γίνει το μπαμ που θα διαταράξει την ησυχία , κάνοντας ωραίο σαματά.

Συγχρόνως, απαλύνονται οι δυσκολίες, πολλαπλασιάζονται οι ευκαιρίες, γειώνονται οι επιθυμίες.

Με το εξάγωνο Δία, Πλούτωνα(ανάδρομο) η Πίστη μετακινεί βουνά. Μεγάλη ανακούφιση για τα ζώδια της γης και του νερού, γ’ δεκαημέρου. γύρω από την 28η μοίρα.

 Υστερόγραφο 

στις 2/5/22,  η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Άρη, τον Κριό, που είναι σε αδυναμία και το αρσενικό θα παλέψει με το θηλυκό. Πολλές μάχες, επεισόδια, αλλά και πάθη, οδηγούν σε ήττες, αλλά και νίκες. (ανάλογα με τον γενέθλιο χάρτη).

Υστερόγραφο,

στις 5/5/22, ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο, σε κάνει αυθεντία, ιδεαλιστή, αλλά και επαναστάτη. Τρώγεσαι με τα ρούχα σου, θέλεις να αλλάξεις την κοινωνία, το “σπίτι” σου,  και τον ίδιο σου τον εαυτό! Εξέλιξη,μα πιθανή έλλειψη ευελιξίας θα οδηγήσει σε απογοήτευση.

επηρεάζεται κυρίως ο σταθερός σταυρός , Ταύροι Σκορπιοί , Λέοντες Υδροχόοι τέλος του α΄δεκαημέρου, αρχές β΄δεκαημέρου. γύρω από την 14η μοίρα.

Υστερόγραφο, 

στις 6/5/22,  ο Ερμής από τους Διδύμους σε εξάγωνο με την Αφροδίτη στον Κριό λειτουργεί θετικά για να συναντήσεις το ταίρι σου. Το σώμα σου μιλάει, το alter ego σου εκφράζεται..

επηρεάζεται κυρίως τα ζώδια της φωτιάς και του αέρα, α’ δεκαημέρου, γύρω από την 4η μοίρα.

Δες εδω το κανάλι μου. Κάνε εγγραφή! https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ/videos

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου,  περνάτε ένα ευχάριστο διάστημα και μπορείτε να ποντάρετε σε νέες γνωριμίες, και έναν φιλικό κύκλο που θα σας στηρίζει. Ασχοληθείτε με την εμφάνιση σας. Δημιουργήστε ελεύθερο χρόνο. Γνωριμίες μέσα από το διαδίκτυο.  Κριός β’ δεκαημέρου,  μπορείτε τώρα να δημιουργήσετε μια κρυφή συμμαχία με έναν άνθρωπο, και να βοηθηθείτε σε πολλά ζητήματα. Τα προβλήματα  επιλύονται ξαφνικά. Προσοχή σε σπατάλες.    Κριός γ’ δεκαημέρου, διανύετε φάση ανοδική, και μπορείτε να ποντάρετε στα επαγγελματικά σας σχέδια και να φτάσετε στην κορυφή. Η γνωριμία σας με ένα πρόσωπο εξουσίας αποδίδει.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, νιώθετε να τα βρίσκετε με τον εαυτό σας και επικρατεί γαλήνη και ισορροπία με τους γύρω σας. Κρυφές συμμαχίες στηρίζουν τα όνειρα σας. Επαναπροσδιορισμός σχεδίων γύρω από οικονομικά ζητήματα. Συναντήσεις με άτομα που σας προσφέρουν εργασία.     Ταύρος β’ δεκαημέρου, ευκαιρίες να αλλάξετε ολοκληρωτικά τη ζωή σας, μέσα από μια νέα θέση εργασίας ή μια γνωριμία , παρουσιάζονται αυτό το διάστημα. Ένας νέος φιλικός κύκλος σας στηρίζει.   Ταύρος γ’ δεκαημέρου, διανύετε φάση επανεξέτασης των στόχων σας, αλλά και κρυφών επιθυμιών. Επενδύστε συναισθηματικά σε ένα φιλικό πρόσωπο που σας στηρίζει. Υλοποίηση σχεδίων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, έντονη εξωστρέφεια σας διακατέχει και η συμμετοχή σας σε μια ομαδική δραστηριότητα θα σας αναζωογονήσει. Επανασυνδέεστε με άτομο που σας συνδέει χρόνια φιλία. Οι επαφές σας πολλαπλασιάζονται και είστε στην αρχή μιας δυνατής επανασύνδεσης. Δίδυμος β’ δεκαημέρου, έχετε την τύχη με το μέρος σας αυτό το διάστημα, αρκεί να δείτε την ευκαιρία ή να μη φοβηθείτε να ρισκάρετε. Η γνωριμία σας με άτομο ριζοσπαστικό θα σας εξιτάρει. Προσοχή σε θέματα υγείας. Αλλαγή εργασιακής ρουτίνας.    Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, ευνοείστε αρκετά από πρόσωπα εξουσίας, και θα δείτε τα επαγγελματικά σας σχέδια να απογειώνονται. Οικονομικές απολαβές αυξάνονται και επενδύσεις αποδίδουν κέρδη. Μια ερωτική κατάσταση εξομαλύνεται. Βρίσκετε το κουράγιο , τη δύναμη να επιβάλλεται τα θέλω σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, ζείτε μια επαγγελματική επιτυχία αυτό το διάστημα και η συναναστροφή σας με πρόσωπα εξουσίας ανεβάζει την αυτοπεποίθηση σας. Επαγγελματικά σχέδια ευνοούνται σημαντικά. Η προσωπικη σας ζωή κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις. Σχέση με άτομο δοτικό. Κρυφές συνομιλίες, συναντήσεις.      Καρκίνος β’ δεκαημέρου, ευχάριστες εκπλήξεις σας περιμένουν μέσα στον φιλικό κύκλο που κινείστε και αυτό ανεβάζει την αυτοπεποίθηση σας. Η ξαφνική ένταξη σας σε μια νέα δραστηριότητα θα βελτιώσει σημαντικά τις δημόσιες σχέσεις σας. Ψάχνετε νέους τρόπους να ικανοποίησετε επιθυμίες.    Καρκίνος γ’ δεκαημέρου,  η ερωτική σας ζωή ευνοείτε αυτό το διάστημα και η επαφή σας με άτομο που συνδέεστε από απόσταση ή είναι διαφορετικής κουλτούρας ή ιδιοσυγκρασίας θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Θέματα σπουδών , νομικά ζητήματα , επιλύονται με επιτυχία.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, νιώθετε αρκετά απελευθερωμένοι και βρίσκεστε σε ένα νέο περιβάλλον που σας στηρίζει και συγχρόνως σας ωριμάζει. Νέες γνωριμίες και επαφές με άτομα διαφορετικής κουλτούρας σας χαροποιούν. Πιθανόν σχέση με άτομο μεγαλύτερο.    Λέοντα β΄ δεκαημέρου, η επαφή σας με άτομα κύρους θα συμβάλλουν στην επαγγελματική, αλλά και κοινωνική σας άνοδο. Ευνοείστε σε οικονομικά ζητήματα. Κληρονομικά ζητήματα εξομαλύνονται χωρίς καθυστερήσεις. Έντονα συναισθήματα, μοιραίες συναντήσεις.   Λέοντα γ’ δεκαημέρου, ευνοείστε αρκετά σε θέματα προβολής μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και θα κάνετε το μπαμ αυτήν την εβδομάδα. Η εργασιακή σας κατάσταση αλλάζει, μεταβάλλεται προς το καλύτερο.

 

.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου, θα ανακουφιστείτε αυτό το διάστημα από οικονομικές πιέσεις και από την στήριξη δικών σας προσώπων. Νέες ρυθμίσεις αναμένονται. Η επαφή σας με άτομο που έχετε κοινά οικονομικά συμφέροντα ίσως φέρει κάποια θετικά αποτελέσματα. Έντονες συγκινήσεις. Προτάσεις για μια νέα επαγγελματική θέση.  Παρθένε β΄ δεκαημέρου, δημιουργείτε μια νέα πραγματικότητα αυτό το διάστημα και ταξιδεύετε νοερά ή και στην πραγματικότητα προς έναν νέο κόσμο.. Επαφές με άτομα διαφορετικής κουλτούρας, ή ιδιοσυγκρασίας αναμένονται. Ταξιδεύετε προς μια νέα κατεύθυνση.  Παρθένε γ’ δεκαημέρου, έχετε τη δυνατότητα να ξεπεράσετε κάθε εμπόδιο που χαλούσε την ψυχολογία σας και να ασχοληθείτε με χαρά με τα επιχειρηματικά σας σχέδια. Φλερτ, σχέση με νεότερο άτομο σας ενθουσιάζει.

ΖΥΓΟΣ 

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, νέες προοπτικές ανοίγονται αυτό το διάστημα και μέσα από νέες γνωριμίες θα οδηγηθείτε σε ένα νέο επαγγελματικό χώρο. Μερικοί είστε έτοιμοι για μια νέα δέσμευση. Λαμβάνετε αγάπη αυτό το διάστημα και είστε έτοιμοι να ανταποδώσετε. Ταξιδεύετε να συναντήσετε το ταίρι σας.  Ζυγέ β’ δεκαημέρου,  οικονομικές αναταράξεις αναμένονται αυτό το διάστημα, ωστόσο μέσα από μια νέα επαγγελματική πρόταση, μπορείτε να ξεπεράσετε κρίσεις. Η σχέση σας με το χρήμα αλλάζει. Συζητήσεις με άτομα που έχετε κοινά συμφέροντα αναμένονται. Ζυγός γ’ δεκαημέρου, ένα όνειρο θα πραγματοποιηθεί αυτό το διάστημα που σχετίζεται με την οικογενειακή σας κατάσταση και θα νιώσετε ασφάλεια και σιγουριά. Αρκετά οικογενειακά θέματα επιλύονται.    

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, αναμένονται ευχάριστες αλλαγές μέσα στην καθημερινότητα σας και ο τρόπος εργασίας θα αλλάξει δραστικά.  Ευτυχισμένες στιγμές αναμένονται,  Προσοχή σε διατροφικές ατασθαλίες.  Ελεύθερος χρόνος.  Συναδελφικές σχέσεις αναμένονται.  Κέρδη από κρατικές πηγές. Ερωτικές συναντήσεις.  Σκορπιέ β’ δεκαημέρου, η ανάγκη σας να υπάρξετε με το άλλο σας μισό, οδηγεί σε ακραίες συμπεριφορές και θυσιάζετε τα σχέδια σας στο βωμό μιας περίεργης αγάπης. Δώστε προτεραιότητα στον ευατό σας. Νέες γνωριμίες , φλερτ.   Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, είστε από τους πιο ευνοημένους αυτό το διάστημα, καθώς κατακτάτε με επιτυχία τους στόχους σας και θα ζήσετε μια μεγάλη χαρά. Επαφές μέσα από το διαδίκτυο ευνοούνται ιδιαίτερα. Νέα σύμβαση εργασίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, η ερωτική σας ζωή κρύβει εκπλήξεις αυτό το διάστημα και ενδέχεται να συσχετιστείτε με άτομο νεότερο. Μηνήματα, θερμές εκδηλώσεις αγάπης και θαυμασμού αναμένονται.  Νέες γνωριμίες, σταθεροποίσηση σχεδίων.  Τοξότη β’ δεκαημέρου, αλλαγές αναμένονται μέσα στον εργασιακό χώρο και πιθανόν να αλλάξετε πόλη για να ακολουθήσετε τα όνειρα σας. Η καθημερινότητα σας αλλάζει. Νέες ευκαιρίες ξεπηδούν. Ευνοείστε σε θέματα ακινήτου.   Τοξότης γ’ δεκαημέρου,  ζείτε μια θαυμάσια εβδομάδα , καθώς ικανοποιούνται συναισθηματικά απωθημένα, αλλά και μέσα από νέες πηγές εσόδων θα λάβετε μεγάλη οικονομική βοήθεια. Επιστροφή χρημάτων. Τύχη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, ευχάριστες στιγμές θα περάσετε με άτομα της οικογενείας και θα επιλυθούν αρκετές παρεξηγήσεις. Ευνοείστε σε θέματα ακινήτου. Μερικοί συζητάτε για μια νέα συγκατοίκηση. Είστε έτοιμοι να δεσμευτείτε. Επαναπροσδιορισμός της εργασιακής σας κατάστασης αναμένεται. Συναντήσεις με συναδέλφους. Φλερτ. Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, η ερωτική σας ζωή θα ανανεωθεί αυτό το διάστημα και μπαίνετε σε μια φάση θετικών εξελίξεων. Οικονομική εύνοια αναμένεται. Ξαφνική γνωριμία με άτομο νεότερο θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα.   Αιγόκερω γ’ δεκαήμερου,  ευνοείστε αρκετά αυτό το διάστημα και μπορείτε να προχωρήσετε σε μια νέα συμφωνία που θα σας βγάλει από τα τετριμμένα. Επιλέξτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στην ιδιοσυγκρασία  σας. Έχετε το πάνω χέρι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, θα ανέβει αρκετά η ψυχολογία σας, και η συμμετοχή σας σε ευχάριστες κοινωνικές εκδηλώσεις θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Ερωτικές συναντήσεις αναμένονται. Γνωριμίες με άτομα νεότερα. Συζητήσεις γύρω από επιχειρηματικά σχέδια αναμένονται. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, ανατροπές αναμένονται μέσα στην οικογενειακή εστία αυτό το διάστημα και ίσως χάσετε τον ενθουσιασμό-την αισιοδοξία σας. Οικονομικά ζητήματα γύρω από ένα ακίνητο θα επιλυθούν.    Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, ζείτε σαφώς μια κρυφή νίκη-χαρά αυτό το διάστημα, ωστόσο ακόμα δεν μπορείτε να εκφράσετε προς τα έξω τα συναισθήματα σας. Οικονομική ενίσχυση από κρυφές πηγές αναμένεται.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύς α΄ δεκαημέρου, οικονομικές διευκολύνσεις θα λάβετε αυτό το διάστημα και πιθανόν να απασχοληθείτε σε μια νέα θέση εργασίας και αυτό θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Ερωτικά μηνύματα αναμένονται. Συζητήσεις γύρω από οικογενειακά ζητήματα θα σας προβληματίσουν. . Ιχθύ β΄ δεκαημέρου, ευκαιρίες να αλλάξετε την εργασιακή σας κατάσταση θα παρουσιαστούν αυτό το διάστημα και αυτόματα η καθημερινότητα σας θα μεταμορφωθεί. Εκπλήξεις αναμένονται. Νέες επαφές μέσα από το διαδίκτυο. Ξαφνικές γνωριμίες.   Ιχθύ γ΄ δεκαημέρου,  δυναμικές εκκινήσεις αναμένονται αυτό το διάστημα και ο φιλικός σας κύκλος θα στηρίξει τα όνειρα σας. Ολοκληρώνονται επιθυμίες. Συμμετοχή σε ομαδικές δραστηριότητες. Βελτίωση της δημόσιας ζωής σας.