Ο μήνας Φεβρουάριος είναι ερωτικός μήνας και μιλάει για μοναδικές επανασυνδέσεις που ξεπερνάνε τον κόσμο της φαντασίας σου. Βέβαια είσαι σε κατάσταση περιορισμού, εγκλεισμού και γεννιέται ένας φόβος που πρέπει να εξαλείψεις. Υιοθέτησε το ρόλο του παρατηρητή. 

Υστερόγραφο , Στο τέλος του μήνα , η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ιχθύ σε κάνει μεγαλόψυχο, δοτικό και μιλάς για την ανιδιοτελή αγάπη. 

Υστερόγραφο, Ο Κρόνος σε τετράγωνο με Ουρανό στον Ταύρο , σπέρνει φόβο* για να ξυπνήσεις από την απραξία, τον λήθαργο, η ακινησία δεν σου ταιριάζει.

Κάνε Εγγραφή στο κανάλι μου στο youtube 

https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ?view_as=subscriber

Κριός

Μέσα στον μήνα Φεβρουάριο θα αντιμετωπίσετε ριζικές αλλαγές που θα σας βάλουν σε διαδικασία επαναπροσδιορισμού φιλικών σχέσεων και συνεργασιών.   Ακολουθείτε τον ανάδρομο Ερμή από το ζώδιο του Υδροχόου μέχρι τις 21/2 για να ξεκαθαρίσετε τον κύκλο σας και να συνειδητοποιήσετε που ανήκετε.  Η Αφροδίτη στον Υδροχόο μέχρι τις 25/2 θα σας βάλει σε επανασυνδέσεις που έχουν μια φιλική χροιά, ωστόσο αξίζει να το προσπαθήσετε.  Προσοχή σε απρόοπτα έξοδα και σε μυστικές καταστάσεις προς το τέλος του μήνα.   Φεγγάρια του μήνα: στις 11/2 2021, η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, θα σας φέρει αντιμετώπους με το κόσμο που συνεργάζεστε και φιλίες ανατρέπονται. (επηρεάζει τέλος γ’δεκαημέρου, γύρω από την 23η μοίρα).    Η Πανσέληνος στις 27/2 στο ζώδιο της Παρθένου, (επηρεάζει τέλος α΄δεκαημέρου, γύρω από την 9 μοίρα) θα αλλάξει τελείως το εργασιακό σας περιβάλλον, πιθανόν μετακινήσεις και αλλαγές ωραρίου. Προσέχετε τη φυσική σας κατάσταση.     Σημαντική επιρροή του Μήνα, από τις 17/2 έως τις 20/2 ο Κρόνος από τον Υδροχόο σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο τεστάρει ζητήματα αυτοεκτίμησης και η ψυχολογία σας περνά από διακυμάνσεις..

ΤΑΥΡΟΣ

Μέσα στον μήνα Φεβρουάριο θα αντιμετωπίσετε σημαντικές ανατροπές, καθώς συγκρούεστε με άτομα που επηρεάζουν την κρίση σας και ζείτε μια χαοτική κατάσταση Ακολουθείτε όμως τον ανάδρομο Ερμή από το ζώδιο του Υδροχόου μέχρι τις 21/2  για να συνειδητοποιήσετε το στίγμα σας μέσα στο κοινωνικό σύνολο και να αναλάβετε την ευθύνη για σημαντικές σας σχέσεις. Θέματα καριέρας επαναξιολογούνται. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο μέχρι τις 25/2 θα βελτιώσει σημαντικά την ερωτική σας πραγματικότητα, όπου αναμένονται επιστροφές.   Προσοχή σε νεύρα που πιθανόν βλάπτουν τη σχέση σας με συγγενικά πρόσωπα. Φιλικές σχέσεις αλλάζουν μορφή.    Φεγγάρια του μήνα: στις 11/2 2021, η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο,  σας ετοιμάζει για γενναίες μάχες, καθώς επικρατεί πλήρης ασυννενοησία (επηρεάζει τέλος γ’δεκαημέρου, γύρω από την 23η μοίρα).    Η Πανσέληνος στις 27/2 στο ζώδιο της Παρθένου, (επηρεάζει τέλος α΄δεκαημέρου, γύρω από την 9 μοίρα) σας κάνει ακόμα πιο επιρρεπής σε ερωτικές ατασθαλίες , εμπλέκεστε σε ερωτικά τρίγωνα.    Σημαντική επιρροή του Μήνα, από τις 17/2 έως τις 20/2 ο Κρόνος από τον Υδροχόο σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο θα σας περιορίσει σε μια σχέση- συνεργασία που έχει ψυχαναγκαστικό χαρακτήρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μέσα στον μήνα Φεβρουάριο θα αποφασίσετε να απεγκλωβιστείτε από ιδέες, αντιλήψεις αλλά και παιχνίδια χειραγώγησης από το περιβάλλον σας.  Ακολουθείτε τον ανάδρομο Ερμή από το ζώδιο του Υδροχόου μέχρι τις 21/2 για να δείτε που ανήκετε και να επαναπροσδιορίσετε στόχους. Νομικά ζητήματα επανέρχονται προς επίλυση.  Η Αφροδίτη στον Υδροχόο μέχρι τις 25/2 θα οδηγήσει σε σχέση από απόσταση, ή με άτομο διαφορετικής κουλτούρας.  Προσοχή στο παρασκήνιο και στην έκθεση σας σε τοξικά άτομα.   Φεγγάρια του μήνα: στις 11/2 2021, η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, βοηθάει στο να πάρετε αποφάσεις γύρω από προσωπικά ζητήματα, αλλά πρέπει να είστε έτοιμοι να ξεπεράσετε τα ταμπού σας. (επηρεάζει τέλος γ’δεκαημέρου, γύρω από την 23η μοίρα).    Η Πανσέληνος στις 27/2 στο ζώδιο της Παρθένου, (επηρεάζει τέλος α΄δεκαημέρου, γύρω από την 9 μοίρα) αφήνει ανοιχτο το ενδεχόμενο για μια δέσμευση , ή επισημοποίηση μιας σχέσης.     Σημαντική επιρροή του Μήνα, από τις 17/2 έως τις 20/2 ο Κρόνος από τον Υδροχόο σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο δείχνει τεχνητά ή υπαρκτά όρια, για να μπορέσετε να σπάσετε δεσμά με το παρελθόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μέσα στον μήνα Φεβρουάριο θα ξεπεράσετε τις προκλήσεις και θα δείτε πολλά από τα όνειρα σας να πραγματοποιούνται. Ακολουθείτε τον ανάδρομο Ερμή από το ζώδιο του Υδροχόου μέχρι τις 21/2 και μπαίνετε στα βαθιά νερά των συναισθημάτων σας και νιώθετε το αδιέξοδο.Επιστροφή σε παθιασμένες καταστάσεις που μπορεί να σας πληγώνουν.   Η Αφροδίτη στον Υδροχόο μέχρι τις 25/2 θα γλυκάνει το κλίμα , πιθανόν όμως ζείτε μια κατάσταση ψευδαίσθησης.  Προς το τέλος του μήνα θα λάβετε σημαντικά σημάδια ότι κινείστε προς τη σωστή κατεύθυνση.  Φεγγάρια του μήνα: στις 11/2 2021, η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, τρομάζει γιατί αναζητάτε λύσεις σε ένα πρόβλημα που έχετε δημιουργήσει μόνοι σας. (επηρεάζει τέλος γ’δεκαημέρου, γύρω από την 23η μοίρα).    Η Πανσέληνος στις 27/2 στο ζώδιο της Παρθένου, (επηρεάζει τέλος α΄δεκαημέρου, γύρω από την 9 μοίρα) μεταμορφώνει την εικόνα σας προς τα έξω. Αλλαγή τοποθεσίας, μετακίνηση. Ασχοληθείτε με θέματα σπουδών.    Σημαντική επιρροή του Μήνα, από τις 17/2 έως τις 20/2 ο Κρόνος από τον Υδροχόο σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο περιορίζει τα σχέδια σας καθώς νιώθετε πως το συναίσθημα συγκρούεται με τη λογική . Ο φιλικός σας κύκλος κρύβει ανατροπές.

ΛΕΩΝ

Μέσα στον μήνα Φεβρουάριο θα ακολουθήσετε το ένστικτο σας, όμως πιθανόν να βρεθείτε προ εκπλήξεων και να αλλάξετε τελευταία στιγμή κατεύθυνση και επιλογή.  Ακολουθείτε τον ανάδρομο Ερμή από το ζώδιο του Υδροχόου μέχρι τις 21/2 για να συγχρονιστείτε με το άτομο που σας ενδιαφέρει και να αντικρίσετε την αλήθεια σας. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο μέχρι τις 25/2 θα ευνοήσει επανασυνδέσεις αλλά και θα επαναφέρει διλήμματα και ερωτικά τρίγωνα. Προσοχή σε διενέξεις, λεκτικές διαμάχες που οδηγούν σε ρήξεις.   Φεγγάρια του μήνα: στις 11/2 2021, η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, δυσκολεύει την ψυχολογία σας γιατί επικρατεί το χάος και η έλλειψη εμπιστοσύνης. (επηρεάζει τέλος γ’δεκαημέρου, γύρω από την 23η μοίρα).    Η Πανσέληνος στις 27/2 στο ζώδιο της Παρθένου, (επηρεάζει τέλος α΄δεκαημέρου, γύρω από την 9 μοίρα) φέρνει αναταραχές γύρω από πρακτικά ζητήματα και πρέπει να αναλάβετε περισσότερες υποχρεώσεις. Σημαντική επιρροή του Μήνα, από τις 17/2 έως τις 20/2 ο Κρόνος από τον Υδροχόο σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο θα περιορίσει τις επιλογές σας, στενέψει τα περιθώρια , ωστόσο ανοίγετε το παραθυράκι της διάσωσης. Είναι στο χέρι σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ  

Μέσα στον μήνα Φεβρουάριο νιώθετε πως προσγειώνεστε στην πραγματικότητα με ομαλό τρόπο και καλείστε να επαναξιολογήσετε τις επιλογές σας.  Ακολουθείτε τον ανάδρομο Ερμή από το ζώδιο του Υδροχόου μέχρι τις 21/2 για να επαναξετάσετε εργασιακές επιλογές ή να επιστρέψετε σε ένα περιβάλλον που σας ταιριάζει.  Η Αφροδίτη στον Υδροχόο μέχρι τις 25/2 βοηθά σε ερωτικά ειδύλλια που αναπτύσσονται μέσα στον χώρο εργασίας.  Προσοχή σε διατροφικές συνήθειες.  Φεγγάρια του μήνα: στις 11/2 2021, η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, ανοίγει έναν νέο κύκλο διασυνδέσεων, αλλά και πιθανόν να αποφασίσετε την μετακίνηση σας προς ένα διαφορετικό περιβάλλον. Προτάσεις που ξενίζουν.  (επηρεάζει τέλος γ’δεκαημέρου, γύρω από την 23η μοίρα).    Η Πανσέληνος στις 27/2 στο ζώδιο σας (επηρεάζει τέλος α΄δεκαημέρου, γύρω από την 9 μοίρα) σηματοδοτεί το τέλος σημαντικών κύκλων, είναι στο χέρι σας να βγείτε από προσωπικά αδιέξοδα, εάν μπορέσετε και δείτε τις ευκαιρίες.     Σημαντική επιρροή του Μήνα, από τις 17/2 έως τις 20/2 ο Κρόνος από τον Υδροχόο σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο οδηγεί σε συναισθηματικές μεταπτώσεις αλλά και ακραίες συνειδητοποιήσεις. 

ΖΥΓΟΣ

Μέσα στον μήνα Φεβρουάριο θα λάβετε ευχάριστα μηνύματα γύρω από την ερωτική σας ζωή που φαίνεται θα σας απασχολήσει αρκετά.   Ακολουθείτε τον ανάδρομο Ερμή από το ζώδιο του Υδροχόου μέχρι τις 21/2 για να επανεξετάσετε ερωτικές επιλογές και να βγείτε από καταστάσεις που δεν ευνοούν την ψυχολογία σας.  Η Αφροδίτη στον Υδροχόο μέχρι τις 25/2 φέρνει ρομαντικές συναντήσεις, φλερτ και έντονους ερωτικούς διαλόγους.  Προσοχή μόνο σε οικονομικά ρίσκα.   Φεγγάρια του μήνα: στις 11/2 2021, η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, θα ευνοήσει νέα ξεκινήματα γύρω από επιχειρηματικά σχέδια, ωστόσο οφείλετε να είστε προσεκτικοί για να πετύχετε αυτό που θέλετε.  Ερωτικές ενάρξεις (επηρεάζει τέλος γ’δεκαημέρου, γύρω από την 23η μοίρα).    Η Πανσέληνος στις 27/2  στην Παρθένο (επηρεάζει τέλος α΄δεκαημέρου, γύρω από την 9 μοίρα) προσθέτει ένα ψυχολογικό βάρος, ωστόσο μπορείτε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες με εσωτερική δουλειά.   Σημαντική επιρροή του Μήνα, από τις 17/2 έως τις 20/2 ο Κρόνος από τον Υδροχόο σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο φέρνει εμπόδια σε εκπλήρωση σχεδίων. Ευνοείστε εάν κινηθείτε με διάκριση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μέσα στον μήνα Φεβρουάριο ανανεώνετε η οικογενειακή σας ζωή και μπορείτε να ξεφύγετε από παρεξηγήσεις που σας έχουν δημιουργήσει ένα βάρος.   Ακολουθείτε τον ανάδρομο Ερμή από το ζώδιο του Υδροχόου μέχρι τις 21/2 για να βρείτε λύσεις σε θέματα ακίνητης περιουσίας , μελλοντικής συγκατοίκησης με το ταίρι σας  ή ακόμα γύρω από την έναρξη της επαγγελματικής σας στέγης.  Η Αφροδίτη στον Υδροχόο μέχρι τις 25/2 θα ευνοήσει την προσωπική σας ζωή, καθώς συνδέεστε πλέον με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Αναθέρμανση προηγούμενων σχέσεων.   Φεγγάρια του μήνα: στις 11/2 2021, η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, θα σας ανοίξει το δρόμο για καινούργιες προοπτικές γύρω από την επαγγελματική σας εξέλιξη, βέβαια δεν θα λείψουν τα απρόβλεπτα    (επηρεάζει τέλος γ’δεκαημέρου, γύρω από την 23η μοίρα).    Η Πανσέληνος στις 27/2  στην Παρθένο (επηρεάζει τέλος α΄δεκαημέρου, γύρω από την 9 μοίρα) συμβάλλει στο να βρείτε την αισιοδοξία σας μετά από εσωτερικές πιέσεις που θα ξεπεράσετε.   Σημαντική επιρροή του Μήνα, από τις 17/2 έως τις 20/2 ο Κρόνος από τον Υδροχόο σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο πιέζει την ψυχολογία σας, και μέσα από αναπόφευκτες αλλαγές θα πρέπει να προσαρμοστείτε σε συνθήκες που ξενίζουν. Προετοιμασία για το αύριο .

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Μέσα στον μήνα Φεβρουάριο θα προσπαθήσετε να βγείτε από ρόλους που δεν σας ταιριάζουν και να ξεχωρίσετε σε ότι και εάν έχετε επιλέξει να υπηρετήσετε.  Ακολουθείτε τον ανάδρομο Ερμή από το ζώδιο του Υδροχόου μέχρι τις 21/2 για να έρθετε κοντά στο άτομο που σας ενδιαφέρει, και δεν αποκλείεται να πάρει η σχέση σας μια νέα μορφή.  Η Αφροδίτη στον Υδροχόο μέχρι τις 25/2 θα βοηθήσει σε ξεκινήματα που γίνονται μέσα από το διαδίκτυο καθώς και θα βελτιώσει αρκετά την καθημερινότητα σας.  Μηνύματα, φλερτ και σύντομα ραντεβού θα σας ανανεώσουν.    Φεγγάρια του μήνα: στις 11/2 2021, η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, δίνει την έναρξη μιας επαγγελματικής συνεργασιας, κυρίως μέσα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Πιθανόν άγχος μέχρι τα τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες. (επηρεάζει τέλος γ’δεκαημέρου, γύρω από την 23η μοίρα).    Η Πανσέληνος στις 27/2 στο ζώδιο της Παρθένου, (επηρεάζει τέλος α΄δεκαημέρου, γύρω από την 9 μοίρα) κλείνει κύκλους σε θέματα καριέρας, καθώς θα ηγηθείτε μια νέα συνεργασία.   Σημαντική επιρροή του Μήνα, από τις 17/2 έως τις 20/2 ο Κρόνος από τον Υδροχόο σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο οδηγεί σε προκλήσεις και ανατροπές μέσα στον εργασιακό χώρο. Καλείστε να υποστηρίξετε τις επιλογές σας, αλλά και τη θέση σας. Διλήμματα και ίσως τερματισμοί σε συμφωνίες που δεν εξελίσσονται θετικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μέσα στον μήνα Φεβρουάριο πρέπει να τακτοποιήσετε την πρακτική πλευρά της ζωής σας, καθώς έχετε ευκαιρίες να βγείτε από αδιέξοδα και να επωφεληθείτε από νέες πηγές εσόδων. Ακολουθείτε τον ανάδρομο Ερμή από το ζώδιο του Υδροχόου μέχρι τις 21/2 για να επαναπροσδιορίσετε πηγές εσόδων και πιθανόν πρέπει να αποφύγετε τις τρικλοποδιές και αταίριαστες συμφωνίες.  Η Αφροδίτη στον Υδροχόο μέχρι τις 25/2 ευνοεί όμως την αύξηση εισοδήματος ή ακόμα και την εύρεση νέας εργασίας. Ερωτικές ατασθαλίες.  Φεγγάρια του μήνα: στις 11/2 2021, η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, οδηγεί σε εκκινήσεις που αφορούν τα οικονομικά σας και τη δουλειά σας, πιθανόν να προχωρήσετε σε κάτι καινούργιο.  (επηρεάζει τέλος γ’δεκαημέρου, γύρω από την 23η μοίρα).    Η Πανσέληνος στις 27/2 στο ζώδιο της Παρθένου, (επηρεάζει τέλος α΄δεκαημέρου, γύρω από την 9 μοίρα) αφορά την έναρξη ενός νέου σημαντικού κύκλου στη ζωή σας, όπου πρέπει να επαναπροσδιορίσετε τα σχέδια σας και να βγείτε από αδιέξοδες συμφωνίες. Κυνηγήστε σπουδές και επαφές με άτομα διαφορετικής κουλτούρας.    Σημαντική επιρροή του Μήνα, από τις 17/2 έως τις 20/2 ο Κρόνος από τον Υδροχόο σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο τεστάρει την τσέπη σας και τις ερωτικές σας επιλογές. Αυτά συνήθως πηγαίνουν μαζί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μέσα στον μήνα Φεβρουάριο θα νιώσετε πως είστε οι πρωταγωνιστές και έτσι θα πρέπέι να μην αφήσετε ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες και να ξεπεράσετε εμπόδια. Ακολουθείτε τον ανάδρομο Ερμή από το ζώδιο σας  μέχρι τις 21/2 και ότι δεν σας ανήκει θα πρέπει να το αφήσετε πίσω σας ξεκαθαρίζοντας το τοπίο.   Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας μέχρι τις 25/2 θα ευνοήσει προσωπικές σχέσεις, επισημοποιήσεις αλλά δεν πρέπει να αφεθείτε σε αλόγιστα έξοδα.  Φεγγάρια του μήνα: στις 11/2 2021, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας, δίνει νέες εκκινήσεις που αφορούν επαγγελματικά αλλά και προσωπικά ζητήματα, βγείτε από καταστάσεις που δεν σας εκφράζουν(επηρεάζει τέλος γ’δεκαημέρου, γύρω από την 23η μοίρα).    Η Πανσέληνος στις 27/2 στο ζώδιο της Παρθένου, (επηρεάζει τέλος α΄δεκαημέρου, γύρω από την 9 μοίρα) αφορά τα οικονομικά που διαχειρίζεστε με τρίτους και πρέπει να προχωρήσετε σε ξεκαθαρίσματα, αποφεύγοντας το συναίσθημα.   Σημαντική επιρροή του Μήνα, από τις 17/2 έως τις 20/2 ο Κρόνος από το ζώδιο σας σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο μιλά για περιορισμούς που γεννούν την επιθυμία για μεγάλες επαναστάσεις -εκρήξεις. Είστε απρόβλεπτοι.

ΙΧΘΥΕΣ

Μέσα στον μήνα Φεβρουάριο συνειδητοποιείτε πως πρέπει να αφήσετε το παρελθόν πίσω σας και να κάνετε μια νέα αρχή. Ακολουθείτε τον ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο μέχρι τις 21/2 και θα βγάλετε τα συμπεράσματα σας σχετικά με επιλογές που σας έχουν στιγματίσει.  Η Αφροδίτη στον Υδροχόο μέχρι τις 25/2 μιλά για μυστικές επαφές που σας γεννούν διλήμματα αλλά και έντονα συναισθήματα.  Φεγγάρια του μήνα: στις 11/2 2021, η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο  θα σας φορτίσει συναισθηματικά και μπαίνετε σε ερωτικά διλήμματα που όμως πρέπει να ξεπεράσετε. (επηρεάζει τέλος γ’δεκαημέρου, γύρω από την 23η μοίρα).    Η Πανσέληνος στις 27/2 στο ζώδιο της Παρθένου, (επηρεάζει τέλος α΄δεκαημέρου, γύρω από την 9 μοίρα) και πιθανόν να ξεπεράσετε συναισθηματικά διλήμματα και να γίνουν γενναία ξεκαθαρίσματα .   Σημαντική επιρροή του Μήνα, από τις 17/2 έως τις 20/2 ο Κρόνος από το Υδροχόο σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο θα σας στριμώχνει συναισθηματικά,  καθώς το νόμισμα έχει πάντα δύο όψεις.