Με την Πανσέληνο στους Ιχθύες αποσύρεσαι από μια άχαρη πραγματικότητα, απωθείς αρνητικές σκέψεις και ταυτίζεσαι με  συναισθήματά και το ταίρι σου.. Αφήνεσαι στο τώρα ή στα όνειρα σου..

Υστερόγραφο, η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε αντίθεση με ανάδρομο Κρόνο , θέλω αλλά δεν μπορώ.. μου βάζεις όρια,  ο Άρης σε τετράγωνο με τον Κρόνο, επαλήθευση αρνητικών σκέψεων , εμπόδια .. 

Υστερόγραφο, η Αφροδίτη στον Λέοντα σε ομορφαίνει..  γίνεσαι ντίβα..

Κριός α’ δεκαημέρου, νιώθετε περίεργα συναισθήματα, καθώς αυτήν την περίοδο ζείτε ασυνήθιστες εμπειρίες και απομακρύνεστε σιγά σιγά από το παρελθόν. Ευκαιρία για να κοινωνικοποιηθείτε και να κάνετε νέους φίλους.    Κριός β’ δεκαημέρου, αποκαλύψεις που σας σοκάρουν , ωστόσο ζείτε ένα μπερδεμένο διάστημα, μια κρύο και μια ζέστη. Κριός γ’ δεκαημέρου, δυσκολεύεστε να αποδεχτείτε τις προκλήσεις που βιώνετε και νιώθετε πως σας καταβάλλει το άγχος της καθημερινότητας . Συγκρούσεις με αγαπημένα πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, ευνοείστε σε θέματα επαγγελματικά αυτό το διάστημα και καλό θα ήταν να δείτε τις υπάρχουσες προκλήσεις σαν ευκαιρία προς εξέλιξη. Νέες γνωριμίες που σας εκπλήσσουν ευχάριστα. Ασχοληθείτε με την καθημερινότητα σας.  Ταύρος β’ δεκαημέρου, αγαπήστε περισσότερο το παρόν, αυτό που ζείτε τώρα και εξωτερικεύστε τα συναισθήματα σας. Κλείστε εκκρεμότητες. Ταύρος γ’ δεκαημέρου, μπορείτε να καταπολεμήσετε το άγχος σας και έτσι να διαχειριστείτε πιο αποτελεσματικά τα θέματα που έχουν προκύψεις και σίγουρα αλλάζει η καθημερινότητα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου,  ευχάριστες αλλαγές βιώνετε αυτό το διάστημα και νιώθετε αρκετά δυνατοί να ανταποκριθείτε στις νέες προκλήσεις. Ερωτικές επιτυχίες.  Δίδυμος β’ δεκαημέρου, καιρός να βγάλετε τις παρωπίδες και να δείτε την πραγματικότητα που δεν είναι και τόσο αρνητική. Ωστόσο,  απομακρυνθείτε από άτομα που σας καταπιέζουν.   Δίδυμος γ’ δεκαημέρου,  αρπάξτε τις ευκαιρίες τώρα για να βγείτε από τη ζώνη της ουδετερότητας και απομακρυνθείτε από τοξικές καταστάσεις. Γίνετε πιο δημιουργικοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου,  θετική επιρροή δέχονται τα οικονομικά σας αυτό το διάστημα εάν και έχετε την τάση να σπαταλήσετε χρήμα και σε άσκοπες αγορές. Ασχοληθείτε με την οικογένεια σας. Καρκίνος β’ δεκαημέρου,  μπορείτε να νιώσετε πιο ελεύθεροι αυτό το διάστημα και είστε σε φάση αποτοξίνωσης και επαναπροσδιορισμού της ζωής σας. Έρωτας από απόσταση.    Καρκίνος γ’ δεκαημέρου,  εστιάστε περισσότερο στα επαγγελματικά σας ζητήματα και μην σπαταλάτε τον χρόνο σας άδικα. Μπορείτε να διαχειριστείτε τυχόν δυσκολίες. 

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, εύνοια δέχεστε αυτό το διάστημα και μπορείτε να ασχοληθείτε με την εμφάνιση σας και την προσωπική σας ζωή. Συχρόνως αφοσιώνεστε περισσότερο σε εργασιακά ζητήματα και αυτό θα βελτιώσει την ψυχολογία σας.  Λέοντα β’ δεκαημέρου,  κλείστε τον φαύλο κύκλο της ανασφάλειας και παλέψτε τώρα για καταστάσεις ή πρόσωπα που θα συμβάλλουν στην εξέλιξη σας.  Λέοντα γ’ δεκαημέρου,    ερωτικες προκλήσεις και μπερδέματα σας αποσυντονίζουν και ίσως δημιουργούν ένα χάος που πρέπει όμως να διαχειριστείτε άμεσα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου,  εσωτερική ισορροπία και γαλήνη αναζητάτε σε ταξίδια του νου και ονειροπολείτε συχνά. Καλό θα ήταν να ασχοληθείτε με την πρακτική πλευρά της ζωής σας. Κρυφές συναντήσεις. Παρθένε β΄δεκαημέρου, έντονος προβληματισμός και αγωνία για το μέλλον σας διακατέχει, καθώς τελειώνει σιγά σιγά το πάρε-δώσε με το παρελθόν. Νέα σχέση που θα σας εξελίξει.    Παρθένε γ’ δεκαημέρου,  προβληματίζεστε αρκετά αυτό το διάστημα και χάνετε άδικα το χρόνο σας. Οργανωθείτε για να δείτε αποτελέσματα. Σεξουαλικά πήγαινε-έλα.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ α’ δεκαημέρου,  αρχικά μπορείτε να διεκδικήσετε μια καλύτερη σχέση με τον εαυτό σας αυτό το διάστημα και ύστερα να αλληλεπιδράσετε με τους άλλους. Όλα ξεκινάνε από μέσα σας.  Ζυγέ β’ δεκαημέρου,  ευκαιρίες προκύπτουν μέσα στον εργασιακό σας χώρο, ωστόσο προσπαθήστε να κάνετε τις σωστές επιλογές.    Ζυγέ γ’ δεκαημέρου,    δυσκολίες προσαρμογής σε μια νέα πραγματικότητα και αντιμετωπίζετε έντονο ανταγωνισμό και άρνηση. Αποφύγετε τους τοξικούς ανθρώπους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου,ευνοείστε σε θέματα καριέρας και φαίνετε να εισπράττετε την αναγνώριση που περιμένατε. Μυστικές επαφές και ερωτικά μελτέμια θα ζήσετε.    Σκορπιός β’ δεκαημέρου, ζείτε ένα παραμύθι αυτήν την περίοδο και καλό θα ήταν να οργανώσετε περισσότερο τη σκέψη σας , να μην αφήνεστε δηλαδή στο κύμα των συναισθημάτων σας.   Σκορπιός γ’ δεκαημέρου,   έντονος φόρτος εργασίας και υπεβολική κούραση οδηγούν σε νεύρα και αφόρητο εκνευρισμό. βρείτε χρόνο για άσκηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου,  ερωτικές μπόρες έχει το διάστημα αυτό, αλλά τουλάχιστον βιώνετε δράση και θα υπάρχει εξέλιξη. Μη φοβάστε να διεκδικήσετε το ταίρι σας. Τύχη από μακριά.  Τοξότη β’ δεκαημέρου, αγαπήστε περισσότερο τον εαυτό σας αυτό το διάστημα και αγκαλιάστε κάθε αδυναμία σας. Δείτε την αλήθεια σας.  Τοξότης γ’ δεκαημέρου,  έντονος προβληματισμός για τα οικονομικά σας καθώς επενδύσεις που έχετε κάνει αποδίδουν αλλά υπάρχουν πολλά πολλά έξοδα. Ερωτικές συγκρούσεις που ανεβάζουν τη λίμπιντο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, μπορείτε να ξεκουράσετε το μυαλό σας αυτό το διάστημα είτε γιατί ευνοείστε στην ερωτική σας ζωή είτε γιατί τακτοποιείτε τρέχουσα οικονομικά ζητήματα.  Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, αποκαλύψεις και μυστικά έρχονται στην επιφάνεια αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μετράτε απώλειες. Είστε σε φάση ανοδική.    Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου,  διατηρείστε την ψυχραιμία σας και αγκαλιάστε περισσότερο τον εαυτό σας μια που οι πιέσεις που δέχεστε είναι μεγάλες. Μπορείτε να τα καταφέρετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’δεκαημέρου, ευνοικές εξελίξεις σε ερωτικά και επαγγελματικά ζητήματα, δείτε τις ευκαιρίες και μην μένετε σε μίζερες σκέψεις.  Υδροχόε β΄ δεκαημέρου,  ευκαιρία να δείτε τι είναι αυτό που σας ρίχνει ψυχολογικά και να τακτοποιήσετε τις σκέψεις σας. Απλοποιείστε τις καταστάσεις.  Υδροχόε γ’ δεκαήμερου,  καθυστερήσεις, εμπόδια, αναβολές και γενικά μια απαιτητικη καθημερινότητα σας περιμένει. Δείτε το ποτήρι μισογεμάτο.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ α’ δεκαημέρου,  ασχοληθείτε με την καθημερινότητα σας, οργανώστε περισσότερο το χρόνο σας αλλά και τακτοποιείστε το χώρο σας. Βάλτε τάξη.   Ιχθύ β’ δεκαημέρου, ευκαιρία να ζήσετε το παραμύθι με το αίσιο τέλος μια που ευνοείστε  αρκετά στην ερωτική σας ζωή και  αφεθείτε στο παρόν.  Ιχθύ γ’ δεκαημέρου,  δώστε προτεραιότητα σε θέματα πρακτικής φύσεως που σας πιέζουν και προφυλάξτε τον εαυτό σας από το χάος της αναβλητικότητας.