Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Κρόνου, τον Αιγόκερω επηρεάζει την συναισθηματική σου ζωή, καθώς αρχίζεις και κοιτάς περισσότερο το συμφέρον σου παρά τα συναισθήματα σου. Έτσι το επόμενο διάστημα είσαι αρκετά επιφυλακτικός σε καινούργιες γνωριμίες που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις και αναζητάς ένα ταίρι που θα καλύπτει κυρίως τις πρακτικές σου ανάγκες αλλά και θα δεσμευτεί άμεσα μαζί σου.  Ο Κρόνος στον Αιγόκερω , είναι μια κυριαρχική θέση , καθώς εκεί είναι το σπίτι του , σύμφωνα με την μοντέρνα αστρολογία και βέβαια αυτό σημαίνει ότι ασχολείσαι αρκετά με τα πρέπει σου και συμβιβάζεσαι με την παρούσα κατάσταση της ζωής σου.
Στις 18 Φεβρουαρίου 2019 κορυφώνεται η Σύνοδος Αφροδίτης- Κρόνου , το οποίο και μας επηρεάζει για λίγες μέρες ακόμα , όπου και θα πρέπει να μαζευτούμε σε οικονομικά ζητήματα, να μην κάνουμε υπερβολικά έξοδα και κυρίως να αρχίσουμε να αποταμιεύουμε για να ανταποκριθούμε σε μελλοντικές πιεστικές καταστάσεις. Η αισθηματική μας ζωή είναι αρκετά σοβαρή , δεν φλερτάρουμε και δεν αναζητάμε στιγμιαίες απολαύσεις καθώς ξέρουμε ότι ο Κρόνος μας παρακολουθεί και θα πληρώσουμε ακριβά κάθε επιπόλαια κίνηση μας.  Επηρεάζεται κυρίως ο παρορμητικός σταυρός, Κριοί, Καρκίνοι , Ζυγοί και Αιγόκεροι και όσοι /ες έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο γύρω από την 16η μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων.

 

Κριός
Η συνάντηση Αφροδίτη – Κρόνου στο δέκατο ηλιακό σου σπίτι φέρνει κοινωνική αναγνώριση και μια καλύτερη θέση μέσα στην επαγγελματική αρένα, εφόσον συμβιβαστείς με τις αποφάσεις που λαμβάνονται από τους ανωτέρους σου και δεν δείξεις τα πραγματικά σου συναισθήματα. Έρωτας με άτομο μεγαλύτερης ηλικίας.

 

Ταύρος
Η συνάντηση Αφροδίτης – Κρόνου στον ένατο ηλιακό σου οίκο αφορά ζητήματα νομικής φύσεως, διατροφές ή ακόμα και την προσπάθεια σου να απεγκλωβιστείς από οτιδήποτε σε καταπιέζει. Αντιλαμβάνεσαι ότι τα περιθώρια στενεύουν και δεν είναι ο καιρός κατάλληλος για επαναστάσεις και μη αγνοείς τις ευθύνες σου.

 

Δίδυμοι
Η συνάντηση Αφροδίτης, Κρόνου στο όγδοο ηλιακό σου σπίτι, φέρνει μια πίεση, σε χρήματα ή περιουσιακά ζητήματα που διαχειρίζεσαι μαζί με άλλους και θα αναγκαστείς να προσαρμοστείς σε νέα δεδομένα για να γλιτώσεις από επιπρόσθετα έξοδα. Δυσκολίες στην ερωτική σου ζωή.

 

Kαρκίνος
Η συνάντηση Αφροδίτης, Κρόνου στον έβδομο ηλιακό σου οίκο , σε αναγκάζει να δείξεις ωριμότητα, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες σου απέναντι σε ένα δικό σου πρόσωπο ή να στηρίξεις τις προσωπικές σου επιλογές. Αναγκαίος συμβιβασμός και περιορισμός. Πιθανή δέσμευση.

 

Λέων
Η συνάντηση Αφροδίτης, Κρόνου στον έκτο ηλιακό σου οίκο φέρνει μια μελαγχολία και ίσως αναπολείς παλιές καλές στιγμές, κυρίως που είχες ζήσει μέσα σε ένα προηγούμενο εργασιακό χώρο. Αναγκαστικά κοιτάς μπροστά και συμβιβάζεσαι σε νέες εργασιακές συνθήκες που αρχικά μπορεί να μην ταυτίζονται με τα θέλω σου.

 

Παρθένος
Η συνάντηση Αφροδίτης, Κρόνου στον πέμπτο ηλιακό σου οίκο περιορίζει αρκετά την ερωτική σου δραστηριότητα καθώς αναγκάζεσαι να ασχοληθείς με υποχρεώσεις και όχι με το ταίρι σου. Ωστόσο, εάν ασχολείσαι με ψυχαγωγικές δραστηριότητες ή θέλεις να επενδύσεις σε μια προσωπική σου ικανότητα, τώρα μπορείς να σκεφτείς σοβαρά όλες τις παραμέτρους.

 

Ζυγός
Η συνάντηση Αφροδίτης, Κρόνου στον τέταρτο ηλιακό σου οίκο επηρεάζει αρκετά την οικογενειακή σου κατάσταση , πιθανόν να ασχολείσαι με τα προβλήματα των δικών σου ανθρώπων και δεν μπορείς να χαλαρώσεις. Πιθανή επισημοποίηση μιας σταθερής σχέσης και ..αναγκαστική συγκατοίκηση.

 

Σκορπιός
Η συνάντηση Αφροδίτης, Κρόνου στο τρίτο ηλιακό σου οίκο σε κάνει πιο μελαγχολικό, αρκετά συγκρατημένο και βέβαια δεν παρασύρεσαι σε ακρότητες και παθιασμένα ξεσπάσματα. Ένα συγγενικό σου πρόσωπο πιθανόν να χρειαστεί την βοήθεια σου και να αφιερώσεις χρόνο αλλά και να έχεις τη διάθεση να σταθείς πλάι του.

 

Τοξότης
Η συνάντηση Αφροδίτης, Κρόνου στο δεύτερο ηλιακό σου οίκο σταθεροποιεί αρκετά τα οικονομικά σου , αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχεις χρήματα για ξόδεμα και αλόγιστες σπατάλες. Μπορείς να ανταποκριθείς στις υποχρεώσεις σου και να φανείς αξιόπιστος στις συναλλαγές σου αρκεί να φανείς συνετός και να μην παρασυρθείς από την καταναλωτική σου μανία.

 

Αιγόκερος
Η συνάντηση Αφροδίτης, Κρόνου στον πρώτο ηλιακό σου οίκο φέρνει αναγνώριση, κοινωνική αποδοχή και μπορείς να καταφέρεις πράγματα και να διεκδικήσεις μια καλύτερη κατάσταση μέσα στο σπίτι σου ή και στην δουλειά σου. Βέβαια είσαι αρκετά σοβαρός και έτσι δεν αφήνεις νέα άτομα να σου χτυπήσουν την πόρτα και να εκφράσουν τον θαυμασμό τους.

 

Υδροχόος
Η συνάντηση Αφροδίτης, Κρόνου στο δωδέκατο ηλιακό σου οίκο αφορά κυρίως μια κρυφή σου σχέση ή ακόμα και κρυφά συναισθήματα που έχεις για κάποιο άλλο άτομο και ήρθε η στιγμή που πρέπει να πάρεις αποφάσεις και να μην κάνεις επιπολαιότητες. Μυστικές συναντήσεις και συνομιλίες αναμένονται χωρίς αίσιο τέλος.

 

Ιχθύες
Η συνάντηση Αφροδίτης, Κρόνου στο ενδέκατο ηλιακό σου οίκο  δίνει αναγνώριση μέσα στο φιλικό σου κύκλο ή εάν ακολουθείς ένα κίνημα ή μια οργάνωση. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να συμβιβαστείς με τις συλλογικές αποφάσεις και συμφωνίες και να μην διαχωρίσεις τη θέση σου. Ένα φιλικό  πρόσωπο απαιτεί την προσοχή σου.

 

Πηγή: https://www.oroskopos.gr/nea/i-afroditi-se-synodo-me-krono-ston-aigokero-stis-182-21302/