O Ήλιος στον Υδροχόο συναντάει τον Δία στον Τοξότη και ευνοεί όσους έχουν το θάρρος να παραβλέψουν τις πιθανές αντίξοες συνθήκες και να προχωρήσουν παρακάτω.. Οι προσωπικές υποθέσεις μπορούνε να εξελιχθούν θετικά, οι σπουδαστές να έχουν επιτυχία σε πιθανές εξετάσεις και υπάρχουν διευκολύνσεις σε ταξίδια, νομικά ζητήματα και θέματα που αφορούν την ίδρυση συλλόγων, οργανώσεων.

 

Κριός
θετικά τα μηνύματα για να το ρίξετε έξω με φίλους , να διασκεδάσετε,  ξεχνώντας πιθανές υποχρεώσεις, εφόσον το έχετε πραγματικά ανάγκη να έρθετε  πιο κοντά με άτομα που συμπαθείτε και δεν έχετε βρει το χρόνο ακόμη να εξομολογηθείτε τα συναισθήματα σας. Επιτυχία εάν δραστηριοποιείστε σε ομάδες με κοινά ενδιαφέροντα η ακόμα και εάν ενδιαφέρεστε για την πολιτική.

 

Ταύρος
Οικονομική υποστήριξη θα λάβετε από φιλικό πρόσωπο και γενικά υπάρχει η δυνατότητα να ξεπεράσετε οικονομικά ζητήματα και ίσως εκεί που δεν το περιμένετε να καταφέρετε να διεκδικήσετε καλύτερους όρους σχετικά με την διαχείριση της περιουσίας σας και όλο αυτό σας χαροποιεί. Επίσης έχετε μπροστά σας μια περίοδο κοινωνικής ανόδου, μη το βάζετε κάτω, συνεχίστε να επενδύετε σε δημόσιες σχέσεις.

 

Δίδυμοι
Σίγουρες λύσεις και διευκολύνσεις και είστε σε μια φάση που μπορείτε να βοηθηθείτε από πρόσωπα κύρους και εάν και τίποτα δεν γίνεται αναίμακτα μπορείτε να εκπληρώσετε τα σχέδια σας μια τώρα έχετε το πάνω χέρι και θα βγείτε από το λούκι των οφειλών ή των παραλείψεων της προηγούμενης περιόδου. Φλερτ μέσα σε επαγγελματικό χώρο σας προβληματίζει.

 

Καρκίνος
Λύσεις που ευνοούν το εισόδημα σας αλλά και άριστες εργασιακές συνθήκες, σας κάνουν να πετάτε κυριολεκτικά από τη χαρά σας,έτσι βελτιώνετε αρκετά η ψυχολογία σας, η υγεία σας και έτσι  πιθανόν να βρεθείτε στο σωστό περιβάλλον για να αναπτερωθεί επιτέλους το ηθικό σας και να ξεπεράσετε τις δυσκολίες που σας είχαν ρίξει ψυχολογικά. Προτάσεις για ταξίδια.

 

Λέων
Τώρα είναι πιο εύκολο να επικοινωνήσετε με τον/την σύντροφο σας, να πείτε τα εσώψυχα σας, ίσως δώσετε και μια νέα πνοή στη σχέση σας και ξεχάσετε ότι έγινε στο παρελθόν και σας είχε πληγώσει.Μπορείτε να το ρίξετε έξω, να διασκεδάσετε και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας έτσι ώστε να καθαρίσει και το μυαλό σας. Οικονομικά είστε ανήσυχοι.

 

Παρθένος
Εύνοια μέσα από συμφωνίες, νέες συνεργασίες διανύετε μια δημιουργική φάση, και το καλό είναι ότι εργάζεστε εντατικά για το μέλλον σας, έχοντας την υποστήριξη των δικών σας ανθρώπων κυρίως της οικογένεια σας και αυτό είναι κάτι που σας εφησυχάζει γιατί μπορείτε να αφιερωθείτε ακόμα περισσότερο σε αυτό που θέλετε να πετύχετε. Μην παραμελείτε πιθανές καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις.

 

Ζυγός
Περνάτε μια περίοδο αισιοδοξίας, έχετε αλλάξει τις παρέες σας και τον τρόπο σκέψης σας και συνεχώς παλεύετε επίμονα και δυναμικά την αρνητικότητα που μπορεί να συναντάτε. Αποφασίστε σήμερα να νικήσετε και την τάση σας να ακολουθείτε τους άλλους για να μην τους κακοκαρδίσετε και θα βγείτε πραγματικά ευνοημένοι.

 

Σκορπιός
Ευνοείστε οικονομικά αυτό το διάστημα και συνεχίστε τις κινήσεις που κάνετε για να προωθήσετε το επάγγελμα σας και αυτό που ουσιαστικά αγαπάτε να κάνετε και αποφύγετε τις συναισθηματικές κρίσεις και την επικοινωνία με λάθος ανθρώπους. Εστιάστε περισσότερο στην πρακτική πλευρά της ζωής σας και ζητήστε κατανόηση από το οικογενειακό σας περιβάλλον.

 

Τοξότης
Χαρούμενοι και αισιόδοξοι είστε από το προηγούμενο έτος που έχει μπει ο Δίας στο ζώδιο σας, τώρα βέβαια έχετε τρομερές ευκαιρίες να δείξετε τι αξίζετε, να προωθήσετε σχέδια και να καταφέρετε να νικήσετε τις αντίξοες συνθήκες κυρίως στο οικονομικό κομμάτι. Έχετε   χρήματα, απλά υπάρχουν πολλά έξοδα και έτσι χρειάζεται προγραμματισμός και όχι άσκοπες σπατάλες.

 

Αιγόκερος
Έχετε καλύτερη ψυχολογία και βέβαια αυτό συνδέεται άμεσα με την κατάσταση της τσέπης σας, μια που κερδίζετε περισσότερα και έχετε κάποια έξτρα βοήθεια αυτό το διάστημα. Έτσι  μπορείτε να βρείτε τις ισορροπίες σας με νέους τρόπους έκφρασης και να αναζωογονηθείτε. Μην παρασύρεστε από  την φαντασία σας.

 

Υδροχόος
Με τον Ήλιο στο ζώδιο σας γιορτάζετε τα γενέθλια σας και αυτό αυτόματα θα φωτίζει νέους δρόμους για εσάς που θέλετε να προγραμματίσετε κάποιες νέες καταστάσεις και φυσικά να πρωτοτυπήσετε. Βοήθεια θα λάβετε από το φιλικό σας περιβάλλον και αξιοποιείστε γνωριμίες που μπορούν να σας εξελίξουν και να βελτιωθεί η παρούσα φάση της ζωής σας. Μην ξεχνάτε ότι η τύχη δεν διαρκεί για πολύ.

 

Ιχθύες
Αρκετά συναισθηματικά ενεργείτε αυτές τις μέρες και εάν νιώσετε ότι δεν θα σας αποδέχονται θα στραφείτε προς τον εαυτό σας προσπαθώντας να ξεκουραστείτε ή να γεμίσετε μπαταρίες. Βελτίωση στον επαγγελματικό χώρο, μετά όμως από σκληρή δουλειά και γενικά υπάρχει το ενδεχόμενο να αναλάβετε δυναμικά πόστα.