θέσεις των πλανητών,
Ήλιος στον Κριό από τις 20 Μαρτίου 2019
Ερμής ανάδρομος στον Ιχθύ έως τις 28 Μαρτίου 2019
Αφροδίτη στον Υδροχόο έως τις  26 Μαρτίου  2019 και στους Ιχθύες έως τις
 Άρης στον Ταύρο έως τις 30 Μαρτίου 2019 και μετά στους Διδύμους
Ουρανός στον Ταύρο έως το 2026 ( οι προβλέψεις αφορούν μόνο όσους είναι γεννημένοι το α δεκαήμερο).

Σημαντικές όψεις,
Άρης τρίγωνο με Κρόνο στις 14 Μαρτίου και στις 20 Μαρτίου με Πλούτωνα στον Αιγόκερω
Φεγγάρια του μήνα ,
Νέα Σελήνη στην 15η μοίρα στους Ιχθύες στις 6 Μαρτίου 2019,
Πανσέληνος στην 0η μοίρα στον Ζυγό στις 21 Μαρτίου 2019, 

 

Κριός
Ξεκινάει ο μήνας Μάρτιος με τη σημαντική μετακίνηση του Ουρανού στον Ταύρο που θα αλλάξει και για μια επταετία την σχέση σας με το χρήμα, αλλά και με τον εαυτό σας καθώς ακολουθείτε νέους τρόπους εξασφάλισης της συναισθηματικής-οικονομικής ισορροπίας. Εποικοδομητικές συζητήσεις θα γίνουν από τις 14 έως τις 20 Μαρτίου γύρω από θέματα καριέρας και θα μπείτε σε μια δημιουργική φάση που θα σας δώσει προσωπική ικανοποίηση.  Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων φέρνει μια κυκλοθυμία, εύκολα αλλάζετε διαθέσεις και επίσης η ερωτική σας ζωή θα σας προβληματίσει αρκετά. Μυστικές σχέσεις επανέρχονται στο προσκήνιο.  Η Αφροδίτη στον Υδροχόο δίνει αρκετές διεξόδους για να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε με φίλους.  Φεγγάρια του μήνα: Η Νέα Σελήνη, στους Ιχθύες στις 6 Μαρτίου 2019 δίνει έμπνευση κυρίως σε όσους ασχολούνται με την μεταφυσική ή είναι καλλιτέχνες έτσι ώστε να υποστηρίξουν μια προσωπική ιδέα.  Η Πανσέληνος στον ζυγό και απέναντι σας, στις 21 Μαρτίου 2019 φέρνει ένα αίσιο τέλος σε μια προσωπική σας ιστορία και θα λάβετε ηθική ικανοποίηση.

 

Ταύρος
Ξεκινάει ο μήνας Μάρτιος με τη σημαντική μετακίνηση του Ουρανού στο ζώδιο σας και για μια επταετία είστε σε φάση δραστικών αλλαγών που αφορούν την εμφάνιση σας, το τρόπο διαχείρισης των προσωπικών σχέσεων και βέβαια πρέπει να αποκλείσετε το δεδομένο από τη ζωή σας.  Επικοδομητικές συζητήσεις θα γίνουν από τις 14 έως τις 20 Μαρτίου 2019 γύρω από την προσπάθεια σας να πειραματιστείτε επιχειρηματικά και θα προχωρήσετε σε νέες υλοποιήσεις.   Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων σας επανασυνδέει σε στενό φιλικό σας κύκλο , όπου θα αποκτήσετε ξανά την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και την ποθητή εξωστρέφεια σας.   Τέλος η Αφροδίτη στον Υδροχόο δυναμιτίζει ευχάριστα..την ερωτική σας ζωή. Φεγγάρια του μήνα: Η Νέα Σελήνη, στους Ιχθύες στις 6 Μαρτίου 2019 σας δίνει ένα σοβαρό προβάδισμα, εάν δραστηριοποιείστε συλλογικά ή είστσε οπαδός ενός πολιτικού ή άλλου κινήματος. Η Πανσέληνος στον Ζυγό και απέναντι σας, στις 21 Μαρτίου 2019 αφορά την θέση σας μέσα στον εργασιακό χώρο  και πιθανόν να υπάρξουν εξελίξεις που θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα.

 

Δίδυμοι
Ξεκινάει ο μήνας Μάρτιος με τη σημαντική μετακίνηση του Ουρανού στον Ταύρο και για μια επταετία είστε σε φάση εσωτερικής αναζήτησης, καθώς αλλάζει τελείως η ψυχολογία σας και ίσως στραφείτε στην μεταφυσική, στην ψυχοθεραπεία και θα προσπαθήσετε να απεξαρτητοποιηθείτε από σημαντικές εμμονές ή προσκολλήσεις. Σημαντικές συζητήσεις θα γίνουν από τις 14 έως τις 20 Μαρτίου 2019, οι οποίες και θα προωθήσουν την εκμετάλλευση ενός ακινήτου ή την διαχείριση κοινών χρημάτων.   Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων φέρνει μπερδέματα και αρκετές παρεξηγήσεις με άτομα του περιβάλλοντος σας και πρέπει να είστε ξεκάθαροι σε αυτά που λέτε. Φεγγάρια του μήνα: Η Νέα Σελήνη, στους Ιχθύες στις 6 Μαρτίου 2019 βοηθάει στο να βάλετε νέες βάσεις για μια νέα εκκίνηση στον επαγγελματικό σας χώρο.    Η Πανσέληνος στον Ζυγό  στις 21 Μαρτίου 2019 αλλάζει γλυκά τις προτεραιότητες σας και πιθανόν να δώσετε ευκαιρίες σε παλιούς, αλλά όχι ξεχασμενους έρωτες.

 

Καρκίνος
Ξεκινάει ο μήνας Μάρτιος με τη σημαντική μετακίνηση του Ουρανού στον Ταύρο και για μια επταετία ευνοείστε σημαντικά, καθώς θα ολοκληρώνετε με μεγαλύτερη ευκολία αλλά και ξαφνικές ευκαιρίες τα σχέδια σας. Νέες προοπτικές εμφανίζονται από τις 14 έως τις 20 Μαρτίου 2019 για να σταθεροποιήσετε σχέσεις με τους συνεργάτες σας, αλλά και το μόνιμο ταίρι σας.    Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων, σας αναστατώνει τη ζωή, καθώς μπαίνετε σε διαδικασία επανεξέτασης των στόχων σας και αυτό θα καθορίσει αρκετά τις μετέπειτα επιλογές σας.  Η Αφροδίτη στον Υδροχόο βελτιώνει την οικονομική σας κατάσταση. Φεγγάρια του μήνα: Η Νέα Σελήνη, στους Ιχθύες στις 6 Μαρτίου 2019 συμβάλλει στο να κάνετε μια νέα αρχή σε θέματα σπουδών, ταξιδιών και πιθανόν να δραστηριοποιηθείτε και στα μέσα μαζικής δικτύωσης.   Η Πανσέληνος στον Ζυγό στις 21 Μαρτίου 2019 βελτιώνει αισθητά μια προσωπική σας σχέση και θα αποφασίσετε να δώσετε ένα αίσιο τέλος σε μια σχέση μεγάλης αγάπης.. Αξιοποίηση ακινήτων.

 

Λέων
Ξεκινάει ο μήνας Μάρτιος με τη σημαντική μετακίνηση του Ουρανού στον Ταύρο και για μια επταετία αναζητάτε με νέους τρόπους να καθιερωθείτε μέσα στην επαγγελματική αρένα και πιθανόν αρχικά να βιώνετε πανικό και μόνιμο άγχος.  Προσπάθειες για να ενταχθείτε σε ένα νέο εργασιακό περιβάλλον θα γίνουν από τις 14 έως τις 20 Μαρτίου 2019 και πιθανόν να δοκιμαστείτε σε μια εντελώς νέα κατάσταση.   Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων φέρνει μπερδέματα και ίσως μια υπερβολική ανησυχία για οικονομικές εκκρεμότητες που δεν μπορέσατε να καλύψετε και ίσως να καταφύγετε στον δανεισμό. Φεγγάρια του μήνα: Η Νέα Σελήνη, στους Ιχθύες στις 6 Μαρτίου 2019 ωστόσο θα βοηθήσει στο να αισθανθείτε καλύτερα, και ένα κοντινό σας άτομο είναι κοντά σας για να σας συμπαρασταθεί με πρακτικό τρόπο .   Η Πανσέληνος στον Ζυγό στις 21 Μαρτίου 2019 αφορά το αίσιο τέλος μιας δύσκολης καθημερινότητας, πιθανόν να ξεκινήσετε μια νέα απασχόληση όπου απαιτεί να μετακινήστε και να αλλάζετε παραστάσεις με αποτέλεσμα να αλλάξει τελείως ο τρόπος σκέψης σας.

 

Παρθένος
Ξεκινάει ο μήνας Μάρτιος με τη σημαντική μετακίνηση του Ουρανού στον Ταύρο και για μια επταετία ευνοείστε αρκετά σε σχέδια , ταξίδια,αλλά και σπουδές στο εξωτερικό. Μπαίνετε επιτέλους σε ένα καινούργιο μονοπάτι ζωής, όπου μπορείτε να αποκομίσετε ευχάριστες εμπειριες.  Ενδιαφέρουσες συζητήσεις αλλά και ερωτικές γνωριμίες θα γίνουν από τις 14 έως τις 20 Μαρτίου 2019 και είναι ένα διάστημα, όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη γοητεία σας και να πετύχετε τους στόχους σας.   Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων, δηλαδή απέναντι σας, προβληματίζει καθώς μπορεί και να πέσετε θύμα εξαπατήσεων ή να είστε εσείς ο θύτης και να ταλαιπωρήσετε με ψέμματα ή απιστίες το ταίρι σας.  Τέλος, Η Αφροδίτη στον Υδροχόο ομορφαίνει τον εργασιακό σας χώρο και η καθημερινότητα αποκτά ένα νέο ενδιαφέρον. Φεγγάρια του μήνα:Η Νέα Σελήνη, στους Ιχθύες στις 6 Μαρτίου 2019 βάζει τις βάσεις για ένα νέο ξεκίνημα στην προσωπική σας ζωή, ωστόσο πρέπει να είστε προσεκτικοί και να ακούτε τη φωνή της λογικής που υπάρχει πάντα μέσα σας.    Η Πανσέληνος στον Ζυγό  στις 21 Μαρτίου 2019 κλείνει αίσια οικονομικά θέματα, πιθανόν να βρεθείτε με ένα νέο σταθερό εισόδημα και αυτό κυρίως οφείλεται στην εξέλιξη των δημόσιων σχέσεων σας.

 

Ζυγός
Ξεκινάει ο μήνας Μάρτιος με τη σημαντική μετακίνηση του Ουρανού στον Ταύρο και για μια επταετία πρέπει να συνηθίσετε σε τυχόν οικονομικούς κλυδωνισμούς μια που είναι απαραίτητο να αλλάξετε τους τρόπους διαχείρισης των εισοδημάτων σας, αλλά και της κοινής περιουσίας σας. Η σεξουαλική σας ζωή θα ανανεωθεί. Συμφέρουσες προτάσεις  θα γίνουν από τις 14 έως τις 20 Μαρτίου 2019 γύρω από την προσπάθεια σας να εκμεταλλευτείτε την ακίνητη περιουσία σας και θα πληθύνουν  οι συζητήσεις με τα στενά σας οικογενειακά πρόσωπα.    Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων σας επαναφέρει σε ένα πρώην εργασιακό χώρο, επίσης μπορεί να αναθερμάνετε τις σχέσεις σας με παλιούς συναδέλφους ή ακόμα και μπορεί τώρα να αρχίσετε να ολοκληρώνετε μια ιδέα που είχατε, έτσι ώστε να αυξήσετε την αποδοτικότητα σας.  Τέλος η Αφροδίτη στον Υδροχόο  σας κάνει γοητευτικούς στο αντίθετο φύλο. Φεγγάρια του μήνα: Η Νέα Σελήνη, στους Ιχθύες στις 6 Μαρτίου 2019 βοηθάει στο να ξεκινήσετε   να οργανώνετε με καλύτερα αποτελέσματα την καθημερινότητα σας και ίσως αποκτήσετε νέο κατοικίδιο που θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Η Πανσέληνος στο ζώδιο σας στις 21 Μαρτίου 2019 βάζει ένα τέλος σε κακές συνήθειες, δυσλειτουργικούς τρόπους επικοινωνίας και αποφασίζετε να αλλάξετε τη ζωή σας, αρχίζοντας βέβαια από τον εαυτό σας.

 

Σκορπιός
Ξεκινάει ο μήνας Μάρτιος με τη σημαντική μετακίνηση του Ουρανού στον Ταύρο και απέναντι σας, έτσι και για μια επταετία είστε σε φάση ανατροπών που σχετίζονται κυρίως με τις σταθερές συνεργασίες, τις σχέσεις σας αλλά και τους ανταγωνιστές σας και πρέπει να αποδείξετε την γενναιότητα σας.  Επικοδομητικές συζητήσεις θα γίνουν από τις 14 έως τις 20 Μαρτίου 2019 γύρω από την προσπάθεια να επιμορφωθείτε πάνω στο αντικείμενο σας, πιθανόν να αρχίσετε ή να ολοκληρώσετε ένα σεμινάριο που θα σας δώσει το προβάδισμα στην αναζήτηση εργασίας ή στην καθιέρωση στον επαγγελματικό σας χώρο.  Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων φέρνει ερωτικά μπερδέματα, επανασυνδέσεις και πιθανόν να δώσετε μια τελευταία ευκαιρία σε μια παλιά σας γνωριμία, ωστόσο καλό θα ήταν να κρατάτε μικρό καλάθι και να μην εμπιστεύεστε τα συναισθήματά σας.  Τέλος, η Αφροδίτη στον Υδροχόο βελτιώνει το οικογενειακό κλίμα με αποτέλεσμα να αναπτερωθεί το ηθικό σας.  Φεγγάρια του μήνα: Η Νέα Σελήνη, στους Ιχθύες στις 6 Μαρτίου 2019 βοηθάει στο να γίνετε πιο ερωτικοί και δεκτικοί στο φλερτ και ίσως υποκύψετε σε μια ιστορία που αργότερα όμως, ενδέχεται να σας προβληματίσει.   Η Πανσέληνος στον Ζυγό στις 21 Μαρτίου 2019 σας αναγκάζει να αποχαιρετίσετε φόβους, αρνητικές σκέψεις, αλλά και τους φόβους που διατηρείτε για τους δικούς σας ανθρώπους.

 

Τοξότης
Ξεκινάει ο μήνας Μάρτιος με τη σημαντική μετακίνηση του Ουρανού στον Ταύρο και έτσι η καθημερινότητα σας θα ανατραπεί,  καθώς θα ακολουθείτε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πρόγραμμα και πιθανόν να αλλάξει τελείως ο τρόπος και χώρος εργασίας σας. Με τον Ουρανό στον Ταύρο, θα υιοθετείτε νέες συνήθειες που αφορούν την εκγύμναση σας, την διατροφή σας και πιθανόν να πρέπει να προσέξετε περισσότερο την υγεία σας.  Προτάσεις που μπορούν να φέρουν ένα έξτρα εισόδημα θα συζητηθούν, από τις 14 έως τις 20 Μαρτίου 2019 και πιθανόν να προχωρήσετε με αποφασιστικότητα τα σχέδια σας.   Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων σας επανασυνδέει με άτομα της οικογενείας σας, βέβαια θα κάνετε τις υποχωρήσεις σας, καθώς επιδιώκετε να επιλύσετε παρεξηγήσεις και να αποδείξετε έμπρακτα το ενδιαφέρον σας.  Τέλος, η Αφροδίτη στον Υδροχόο δινει διεξόδους μέσα από ευχάριστες βραδιές με φίλους.  Φεγγάρια του μήνα: Η Νέα Σελήνη, στους Ιχθύες στις 6 Μαρτίου 2019 δίνει ελπίδα και αισιοδοξία σχετικά με την εκπλήρωση ενός σχεδίου σας και είστε έτοιμοι να προχωρήσετε χωρίς αναστολές και περιττούς φόβους.   Η Πανσέληνος στον Ζυγό στις 21 Μαρτίου 2019 κλείνει κύκλους, αποφασίζετε να ξεκαθαρίσετε το φιλικό σας κύκλο και να βάλετε εκ νέου τα όρια σας.

 

Αιγόκερος
Ξεκινάει ο μήνας Μάρτιος με τη σημαντική μετακίνηση του Ουρανού στον Ταύρο και για μια επταετία μπαίνετε σε μια θετική περίοδο προώθησης των επιχειρηματικών σας σχεδίων, καθώς και ερωτικών επιλογών που θα ανατρέψει την εικόνα που είχατε για τον εαυτό σας. Σταθερότητα αλλά και βελτίωση της οικονομικής σας πραγματικότητας μπορείτε να πετύχετε από τις 14 έως τις 20 Μαρτίου 2019 και είναι ένα διάστημα όπου θα νιώσετε ότι πατάτε γερά στα πόδια σας.   Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων  φέρνει καθυστερήσεις σε συμβόλαια, υπογραφές και πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τα άτομα που συνεργάζεστε. Τέλος, η Αφροδίτη στον Υδροχόο βελτιώνει την οικονομική σας κατάσταση και είναι πιο εύκολο τώρα να καλύψετε τρέχουσες ανάγκες.  Φεγγάρια του μήνα: Η Νέα Σελήνη, στους Ιχθύες στις 6 Μαρτίου 2019 βοηθά σε νέα ξεκινήματα , πιθανόν να δραστηριοποιηθείτε έντονα μέσα από το διαδίκτυο και να φανεί περισσότερο η δουλειά σας και τα ταλέντα σας.   Η Πανσέληνος στον Ζυγό στις 21 Μαρτίου 2019 επηρεάζει θετικά την κοινωνική σας εικόνα, αποφασίζετε να εκμεταλλευτείτε τις συγκυρίες και μέσα από τις κατάλληλες γνωριμίες να προωθήσετε τα σχέδια σας.

 

Υδροχόος
Ξεκινάει ο μήνας Μάρτιος με τη σημαντική μετακίνηση του Ουρανού στον Ταύρο έτσι τώραμπορείτε  να απελευθερωθείτε από οτιδήποτε σας είχε καταπιέσει  και εγκλωβίσει σε μια κατάσταση και να προχωρήσετε χωρίς εξαρτήσεις και δεκανίκια.   Θετικές μέρες για να βγείτε από αδιέξοδα, αλλά και να ανεβάσετε την ενέργεια σας με εναλλακτικούς τρόπους είναι από 14 έως τις 20 Μαρτίου 2019, όπου και  η επαφή με τα κατάλληλα άτομα θα σας βοηθήσει σημαντικά. Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων φέρνει καθυστερήσεις σε οικονομικά θέματα, πιθανόν π.χ. να ταλαιπωρηθείτε με καθυστερούμενες εισπράξεις από παλιές πηγές εσόδων.  Τέλος,  η Αφροδίτη στο ζώδιο σας, ομορφαίνει την προσωπική σας ζωή και γίνεστε επικίνδυνα γοητευτικοί.  Φεγγάρια του μήνα: Η Νέα Σελήνη, στους Ιχθύες στις 6 Μαρτίου 2019 προσφέρει τις βάσεις να φτιάξετε τα κακώς κείμενα που αφορούν τα οικονομικά σας και πρέπει να τακτοποιήσετε όλες τις εκκρεμότητες σας.   Η Πανσέληνος στον Ζυγό  στις 21 Μαρτίου 2019 δίνει τέλος σε αναβολές, τυχόν εμπόδια που βάζατε κυρίως, εσείς με το μυαλό σας και είστε πιο αποφασισμένοι να βγείτε στο φως, καταργώντας τελείως το σκοτάδι.

 

Ιχθύες
Ξεκινάει ο μήνας Μάρτιος με τη σημαντική μετακίνηση του Ουρανού στον Ταύρο και για μια επταετία ευνοείστε αρκετά σε θέματα δημοσίων σχέσεων, συμβολαίων, επαφών και κυρίως θα μπορείτε να προωθήσετε ιδέες σας μέσα από το διαδίκτυο και να γίνετε δημοφιλείς. Εποικοδομητικές συζητήσεις θα γίνουν από τις 14 έως τις 20 Μαρτίου 2019 γύρω από την προσπάθεια σας να αναβαθμίσετε τις επαφές σας με τα κατάλληλα άτομα που μπορούν και θέλουν να δώσουν μια ώθηση στη δουλειά σας.   Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή στο ζώδιο σας μπερδεύει όμως αρκετά την κρίση σας και έτσι είναι αναμενόμενο να είστε διστακτικοί και έντονα προβληματισμένοι. Τέλος η Αφροδίτη στον Υδροχόο φέρνει ερωτικά μπερδέματα και απιστίες.  Φεγγάρια του μήνα: Η Νέα Σελήνη, στο ζώδιο σας στις 6 Μαρτίου 2019 είναι άσσος στο μανίκι σας, μπορείτε τώρα να επαναπρογραμματίσετε τα σχέδια σας, να μηδενίσετε το κοντέρ και να ξεκινήσετε από την αρχή..  Η Πανσέληνος στον Ζυγό στις 21 Μαρτίου 2019 αφορά την εγκαινίαση μιας νέας οικονομικής συμμαχίας που θα σας βοηθήσει να απελευθερωθείτε από άτομα που κακοδιαχειρίστηκαν την περιουσία σας.