Στις 27 Ιουνίου 2021 η Αφροδίτη, ο πλανήτης που σχετίζεται με την ερωτική μας κατάσταση, αλλά και το χρήμα θα ακολουθήσει την πορεία του Άρη, στο ζώδιο του Λέοντα. Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα έχει μια λάμψη και αναζητά σχέσεις ή επαγγέλματα που θα της χαρίσουν δημοτικότητα, προβολή, αλλά και οικονομική άνεση. Έτσι και με την Αφροδίτη στον Λέοντα μέχρι τις 22 Ιουλίου 2021,  θα επικρατήσει η υπερβολή και η ανάγκη να περάσουμε καλά θα μας οδηγεί σε ακραίες πράξεις.  Έντονη τάση για άσκοπες αγορές, κατασπατάληση χρήματος και ροπή προς έντονες παθιασμένες σχέσεις.

 

Όμως η Αφροδίτη θα ενεργοποιήσει το τετράγωνο Κρόνου, Ουρανού, στις 7, 8 Ιουλίου 2021 και θα  σχηματιστεί στον ουρανό ένα ταυ τετράγωνο με αποτέλεσμα να γίνουν εντονότερες οι επιθυμίες μας και κάθε είδους περιορισμός να φαντάζει, αλλά και να είναι η θηλιά στο λαιμό μας.

(επηρεάζονται κυρίως Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι γεννημένοι β δεκαημέρου και όσοι έχουν ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες γύρω από την 12 έως την 14η κρίσιμη μοίρα).

 

Επίσης, στις 7 Ιουλίου 2021 η Αφροδίτη από τον Λέοντα θα σχηματίσει την θετική όψη του τριγώνου, με τον Χειρωνα στον Κριό και θα λειτουργήσει ως χείρα βοηθείας, καθώς η συναισθηματική φόρτιση μπορεί να υποχωρήσει με την παρουσία ατόμων που έχουν το ρόλο του καταλύτη(επηρεάζονται τα ζώδια της φωτιάς, Κριοί, Λέοντες και Τοξότες και όσοι έχουν ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες γύρω από την 14η μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων).

 

Στις 13 Ιουλίου 2021 η Αφροδίτη θα συναντήσει τον αγαπημένο της Άρη στον Λέοντα, και θα ανέβει το ερωτικό θερμόμετρο και θα επικρατήσει η υπερβολή και ίσως σε μερικές περιπτώσεις η ασυδοσία. Παθιασμένα ραντεβού και η λογική υποχωρεί. Επιχειρηματικές κινήσεις ευνοούνται εάν το επιτρέπει ο γενέθλιος χάρτης σας.

(επηρεάζονται κυρίως Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι γεννημένοι τέλη β δεκαημέρου αρχές γ΄δεκαημέρου και όσοι έχουν ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες γύρω από την 19η κρίσιμη μοίρα).

 

Δείτε το κανάλι μου στο youtube εδώ

https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ?view_as=subscriber

Κριός 

Η Αφροδίτη στον Λεόντα βοηθάει στο να βγείς από ερωτικά αδιέξοδα, κερδίζοντας τη ρεβάνς και καταπολεμώντας την ανασφάλεια και κάθε αρνητική σκέψη. Νέες γνωριμίες με νεώτερα άτομα και ευκαιρίες παρουσιάζονται για προσοδοφόρες επιχειρηματικές δραστηριότητες.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη στον Λέοντα ενεργοποιεί τα συναισθήματα σου και έρχεσαι πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Ευνοικές εξελίξεις βιώνεις,  εάν ασχολείσαι με την ακίνητη περιουσία σου. Συζητήσεις για δέσμευση. Προσοχή τις μέρες 7 με 8 Ιουλίου 2021, όπου βιώνεις περιορισμό και απογοήτευση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη στον Λέοντα βοηθάει στο να φτιάξει η ψυχολογία σου και να έχεις έμπνευση και καινοτόμες ιδέες για καινούργια εγχειρήματα. Επίσης επηρεάζει τον τρόπο σκέψης σου και γίνεσαι πιο αισιόδοξος. Ωφέλη μέσα από το διαδίκτυο, μετακινήσεις και ταξίδια αναψυχής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη στον Λέοντα φέρνει χρήμα στην τσέπη σου, αλλά και ερωτικές προτάσεις που ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση σου. Μπορείς τώρα να ξοδέψεις κάποια χρήματα για προσωπικές αγορές και αυτό θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα. Συναισθηματικά σε πλησιάζουν άτομα που αξίζουν την προσοχή σου.

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου θα βελτιώσει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και θα έχεις προτάσεις για νέες επαγγελματικές συνεργασίες. Γενικά θα τονωθεί η αυτοπεποίθηση σου μέσα από φλερτ και νέες γνωριμίες. Προσοχή το διάστημα 7 με 8 Ιουλίου 2021, όπου η συναισθηματική φόρτιση ειναι έντονη και πιθανόν να αποχωρίσεις από μια συναισθηματική σχέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Η Αφροδίτη στον Λέοντα σε γλυκαίνει εσωτερικά και μπορείς τώρα να θεραπεύσεις τραύματα του παρελθόντος. Εκδηλώνεις κρυφά συναισθήματα σε ένα πρόσωπο που σε μαγεύει ερωτικά. Μυστική σχέση. Οικονομικά οφέλη από κρυφές πηγές και στήριξη λαμβάνεις μέσα από τον εργασιακό χώρο.

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη στον Λέοντα σε κάνει πιο εξωστρεφή και αναζητάς την ισορροπία μέσα σε ένα νέο φιλικό κύκλο και με άτομα που μοιράζεστε τα ίδια ενδιαφέροντα. Πιθανόν μια φιλική σχέση τείνει να γίνει ερωτική. Λαμβάνεις την στήριξη από το περιβάλλον σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη στον Λέοντα βελτιώνει την εικόνα σου προς τα έξω και θα ευνοηθείς σε επαγγελματικά, αλλά και προσωπικά ζητήματα. Οικονομικά θα νιώσεις καλύτερα,  καθώς θα έχεις ευκαιρίες να ασχοληθείς με νέες επαγγελματικές δραστηριότητες. Έρωτας με πρόσωπο κύρους. Προσοχή σε υπερβολές, έντονα νεύρα  και απαγορευμένες σχέσεις (κυρίως τις ημέρες 7 με 8 Ιουλίου 2021).

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη στον Λέοντα θα ανοίξει ένα νέο μονοπάτι για σένα που αναζητάς ένα καινούργιο προσανατολισμό και πιθανόν να ταξιδέψεις για να ικανοποιήσεις τις βαθύτερες ανάγκες σου. Σπουδές, νομικά ζητήματα και επαφές με άτομα διαφορετικής κουλτούρας ευνοούνται. Ερωτικά πήγαινε έλα που σε ανανεώνουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη στον Λέοντα ευνοεί ερωτικές υποθέσεις, αλλά και τα οικονομικά σου, και μπορείς να επωφεληθεις από τον παράγοντα τύχη.  Επίσης λαμβάνεις οικονομική στήριξη και από άτομα που μοιράζεστε κοινά αποκτήματα. Ερωτικές υπερβολές. Αυξημένη ερωτική λίμπιντο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη στον Λέοντα θα φέρει μια νέα εξέλιξη στις προσωπικές, αλλά και επαγγελματικές σου σχέσεις και θα νιώσεις πως κάτι αλλάζει και προς το καλύτερο.  Προσοχή όμως τις μέρες, 7 με 8 Ιουλίου 2021, που κρύβουν μια απογοήτευση και νιώθεις πως πατάς φρένο αντί για γκάζι.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Αφροδίτη στον Λέοντα συμβάλλει στο να χαλαρώσεις και να αποβάλλεις το εργασιακό άγχος και γενικά να προσέξεις τον εαυτό σου. Απέφυγε κάθε διατροφική κατάχρηση. Οι συναδελφικές σου σχέσεις βελτιώνονται αισθητά. Έρωτας, φλερτ μέσα στον εργασιακό σου χώρο.