Ο μήνας Ιούλιος θα σε γλυκάνει, θα έρθεις σε επαφή με τα συναισθήματα σου.. και το άλλο σου μισό , διψάς για να νιώσεις τον έρωτα και το πάθος σε κυριεύει. Στάζεις μέλι..

Ζήσε το 

 

Υστερόγραφο, ο Ερμής στον Καρκίνο από τις 11/7 είναι γκρινιάρης, παραπονιάρης, αναζητά κατανόηση, τρυφερές αγκαλιές και αμφισβητεί συναισθήματα.

ΥστερόγραφοΗ Άφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη στον Λέοντα στις 13/7 σε ξαφνιάζει ευχάριστα. Συναντήσεις που θα γράψουν ιστορία.

(επηρεάζεται κυρίως ο σταθερός σταυρός, Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του β’ δεκαημέρου , γύρω από την 19η μοίρα)

Κάνε Εγγραφή στο  κανάλι μου στο youtube 

https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ?view_as=subscriber

Κριός

Ο μήνας Ιούλιος είναι ερωτικός μήνας και θα έχετε την ευκαιρία να βγείτε από μίζερες καταστάσεις, κάνοντας νέες γνωριμίες. Ευνοούνται σχέσεις με τα παιδιά, επιχειρηματικά σχέδια, αλλά και  φλερτ. Ζείτε προκλησεις με το ταυ τετράγωνο του Άρη (από τις 1 έως τις 4/7) και της Αφροδίτης(7 & 8/7)  με Κρόνο και Ουρανό,για να ξεπεράσετε την οικονομική ανασφάλεια και να επιλέξετε νέες κατευθύνσεις και χωρίς δεύτερη σκέψη( επηρεάζεται κυρίως το β΄δεκαήμερο , μέχρι την 14η μοίρα).  Από τις 11/8 ο Ερμής θα περάσει στον Καρκίνο και θα στρέψει την προσοχή σας σε οικογενειακά ζητήματα, θέματα ακινήτων και βέβαια θα γίνετε πιο συναισθηματικοί. Η θέση του Άρη μέχρι τις 29/7 στον Λέοντα θα τονώσει τις ερωτικές σας επαφές, καθώς και η Αφροδίτη μέχρι τις 22/7 θα ικανοποιεί τις επιθυμίες σας. Από τις 22/7 και μετά η Αφροδίτη θα περάσει στην Παρθένο και μπορείτε να ξεκουραστείτε, μπαίνοντας σε κλίμα διακοπών.  Τέλος, ο Ήλιος από τις 22/7 στον Λέοντα τονώνει την αυτοπεποίθηση σας και ποντάρετε σε νέες συνεργασίες και επιχειρηματικά σχέδια.

Φεγγάρια του μήνα: στις 10/7/2021, η  Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου (επηρεάζει τέλη β’ δεκαημέρου, γύρω από την 18η μοίρα) ευνοεί θέματα ακινήτων, οικογενειακά ζητήματα και θα δεχτείτε προτάσεις επισημοποίησης.   Η Πανσέληνος, στις 24/7 στο ζώδιο του Υδροχόου,  (επηρεάζει α΄δεκαημέρο γύρω από την 1η μοίρα)  κλείνει ένα φιλικό σας κύκλο, καθώς συνειδητοποιείτε τις διαφορές που υπάρχουν και θα κάνετε μια νέα αρχή.

Σημαντική επιρροή του μήνα, η σύνοδος Άρη, Αφροδίτης στον Λέοντα, στις 13/7 θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας, χαρίζοντας ερωτικές στιγμές, αλλά και οικονομική εύνοια. Επιχειρηματικά σχέδια ευνοούνται.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο μήνας Ιούλιος είναι δυναμικός μήνας και δίνει ευκαιρίες να προωθήσετε τη δουλειά σας, αλλά και την ερωτική σας ζωή. Παρά τις αντιξοότητες που προκαλεί το ταυ τετράγωνο του Άρη (από τις 1 έως τις 4/7) και της Αφροδίτης(7 & 8/7)  με Κρόνο και Ουρανό, θα βρείτε τρόπους να ξεπεράσετε τα εμπόδια και να μπείτε σε κλίμα συμφιλίωσης (επηρεάζεται κυρίως το β΄δεκαήμερο, μέχρι την 14η μοίρα). Δώστε μεγαλύτερη προσοχή σε οικογενειακές σχέσεις και ζητήματα ακινήτων.  Από τις 11/8 ο Ερμής θα περάσει στον Καρκίνο και θα σας δώσει ευκαιρίες να κινηθείτε δημιουργικά στο διαδίκτυο, να τονώσετε τις συγγενικές σας σχέσεις, αλλά και να μετακινηθείτε σε ταξιδάκια αναψυχής. Η θέση του Άρη, μέχρι τις 29/7 στον Λέοντα σας αναγκάζει να συγκρουστείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα,  ωστόσο η Αφροδίτη μέχρι τις 22/7 θα καλύπτει τα νώτα σας. Από τις 22/7 και μετά η Αφροδίτη θα περάσει στην Παρθένο και θα ευνοηθείτε σε ερωτικά ζητήματα.  Τέλος, ο Ήλιος από τις 22/7 στον Λέοντα φωτίζει κρυφά συναισθήματα και θα προχωρήσετε σε συναισθηματικές αποκαλύψεις.

Φεγγάρια του μήνα: στις 10/7/2021, η  Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου (επηρεάζει τέλη β’ δεκαήμερο, γύρω από την 18η μοίρα) ευνοεί θέματα ακινήτων, οικογενειακά ζητήματα και προτάσεις επισημοποίησης.   Η Πανσέληνος, στις 24/7 στο ζώδιο του Υδροχόου,  (επηρεάζει α΄δεκαημέρο γύρω από την 1η μοίρα)  κλείνει ένα φιλικό σας κύκλο, καθώς συνειδητοποιείτε τις διαφορές και κάνετε μια νέα αρχή.

Σημαντική επιρροή του μήνα, η σύνοδος Άρη, Αφροδίτης στον Λέοντα, δίνει τη δυνατότητα να ενισχύσετε τη θέση σας μέσα στον επαγγελματικό στίβο. Ερωτικές κόντρες, αλλά και ραντεβού που θα σας μείνουν αξέχαστα. Γνωριμία με άτομο κύρους.   .

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο μήνας Ιούλιος θα σας κάνει πιο επικοινωνιακούς, ευχάριστους και σίγουρα θα βγείτε από το μουντό κλίμα της εξαπάτησης. Μπορείτε να επενδύσετε περισσότερο στη δουλειά σας και να γίνετε πιο δημιουργικοί.  Παρά τις προκλήσεις που προκαλεί το ταυ τετράγωνο του Άρη (από τις 1 έως τις 4/7) και της Αφροδίτης(7 & 8/7)  με Κρόνο και Ουρανό,  θα μπορέσετε να ορθοποδήσετε, γιατί κοιτάτε προς νέες κατευθύνσεις και δεν θα αφήσετε το παρελθόν να επηρέασει την ψυχολογία σας(επηρεάζεται κυρίως το β΄δεκαήμερο, μέχρι την 14η μοίρα).  Από τις 11/8 ο Ερμής θα περάσει στον Καρκίνο και αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να ασχοληθείτε με την πρακτική πλευρά της ζωή σας και να βρείτε μια νέα πηγή εσόδων. Η θέση του Άρη, μέχρι τις 29/7 στον Λέοντα βοηθάει στο να ταξιδέψετε, να ασχοληθείτε με τα σχέδια σας και να οργανώσετε περισσότερα τα βήματα σας. Φλερτ μέσα από το διαδίκτυο. Ενώ, η Αφροδίτη στον Λέοντα μέχρι τις 22/7, θα βοηθήσει στο να ξεκουραστείτε, να χαλαρώσετε και να βρεθείτε πιο κοντά στα συγγενικά σας άτομα. Από τις 22/7 και μετά η Αφροδίτη θα περάσει στην Παρθένο και θα αναζητήσετε καταφύγιο σε οικογενειακές σχέσεις. Το συναίσθημα σας κυριεύει.  Τέλος, ο Ήλιος από τις 22/7 στον Λέοντα φωτίζει τα ταλέντα και τις ικανότητες σας,  αλλά και τις σχέσεις σας με συγγενικά άτομα, το περιβάλλον σας και τους υποψήφιους συνεργάτες σας. Ακούστε τι έχουν να σας πούνε.

Φεγγάρια του μήνα: στις 10/7/2021, η  Νέα Σελήνη στον Καρκίνο  (επηρεάζει τέλη β’ δεκαήμερο, γύρω από την 18η μοίρα) δίνει έμφαση σε θέματα επικοινωνίας και γίνεστε πιο συναισθηματικοί. Εμπιστεύεστε τη διαίσθηση σας. Δραστηριοποίηση μέσα από το διαδίκτυο.  Η Πανσέληνος, στις 24/7 στο ζώδιο του Υδροχόου,  (επηρεάζει α΄δεκαημέρο γύρω από την 1η μοίρα) σας απελευθερώνει από δυσλειτουργικές σχέσεις και τοξικούς ανθρώπους. Επαφές με άτομα διαφορετικής κουλτούρας.

Σημαντική επιρροή του μήνα, η σύνοδος Άρη, Αφροδίτης στον Λέοντα, στις 13/7 βοηθάει στην δημόσια προβολή σας και στην επίτευξη προσωπικών στόχων. Ερωτικά ευνοείστε και αναμένονται ευχάριστες συναντήσεις και φλογερά μηνύματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο μήνας Ιούλιος θα χαρίσει νέες ενάρξεις και θα μπορέσετε να απομακρυνθείτε από ένα δυσλειτουργικό παρελθόν. Παρά τις προκλήσεις που προκαλεί το ταυ τετράγωνο του Άρη (από τις 1 έως τις 4/7) και της Αφροδίτης(7 & 8/7)  με Κρόνο και Ουρανό,εσείς μπορείτε να διεκδικήσετε μια νέα προσωπική σχέση ή μια νέα οικονομική συμφωνία (επηρεάζεται κυρίως το β΄δεκαήμερο, μέχρι την 14η μοίρα). Από τις 11/8 ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο σας και αυτό θα τονώσει, αλλά και τεστάρει τις διαπροσωπικές σας σχέσεις Η θέση του Άρη, μέχρι τις 29/7 στον Λέοντα χαρίζει τσαγανό για να βγείτε από την αδράνεια, ενώ η Αφροδίτη στον Λέοντα μέχρι τις 22/7, θα δώσει οικονομικά οφέλη,  αλλά και ερωτικές κατακτήσεις. Από τις 22/7 και μετά η Αφροδίτη θα περάσει στην Παρθένο και μπορείτε να αξιοποιήσετε νέες επαφές για να προωθήσετε τη δουλειά σας. ταξιδάκια αναψυχής, ρομαντικές συναντήσεις.  Τέλος, ο Ήλιος από τις 22/7 στον Λέοντα φωτίζει την ικανότητα σας να ξεπερνάτε  τις δυσκολίες και  μπορείτε τώρα να δημιουργήσετε μια νέα πραγματικότητα.

Φεγγάρια του μήνα: στις 10/7/2021, η  Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας (επηρεάζει τέλη β’ δεκαήμερο, γύρω από την 18η μοίρα) ευνοεί τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και δίνει νέες επαγγελματικές γνωριμίες. Επισημοποίηση σχέσης. Η Πανσέληνος, στις 24/7 στο ζώδιο του Υδροχόου,  (επηρεάζει α΄δεκαημέρο γύρω από την 1η μοίρα) σας δίνει τη δυνατότητα να ασχοληθείτε περισσότερο με την περιουσία που μοιράζεστε με τρίτους, να προχωρήσετε σε νέους διακανονισμούς και να ρυθμίσετε οφειλές.

Σημαντική επιρροή του μήνα, η σύνοδος Άρη, Αφροδίτης στον Λέοντα, στις 13/7 αυξάνει το εισόδημα σας μέσα από μια νέα εργασιακή συμφωνία. Ευνοούνται οι νέες γνωριμίες, κυρίως μέσα μέσα σε επαγγελματικό χώρο.

ΛΕΩΝ

Ο μήνας Ιούλιος θα ταράξει τα ύδατα και θα προχωρήσετε προς νέες κατευθύνσεις που θα σας απελευθερώσουν σταδιακά. Οι προκλήσεις που γεννά το ταυ τετράγωνο του Άρη (από τις 1 έως τις 4/7) και της Αφροδίτης(7 & 8/7)  με Κρόνο και Ουρανό, δείχνει τα όρια σας,  αλλά και την ανάγκη σας να βγείτε από την ασφαλή σας ζώνη (επηρεάζεται κυρίως το β΄δεκαήμερο, μέχρι την 14η μοίρα). Νιώθετε αρκετά εγκλωβισμένοι. Από τις 11/7 ο Ερμής θα περάσει στον Καρκίνο και θα αναζητήσετε μυστικές αγκαλιές και συγχωροχάρτια από το άτομο που έχετε πληγώσει. Η θέση του Άρη, μέχρι τις 29/7 στο ζώδιο σας οδηγεί σε ξεσπάσματα,  αλλά και δημιουργικές αφυπνίσειςενώ η Αφροδίτη στο ζώδιο σας μέχρι τις 22/7, ευνοεί νέες ερωτικές επιλογές και το πάθος φουντώνει πάλι. Από τις 22/7 και μετά η Αφροδίτη θα περάσει στην Παρθένο και θα ασχοληθείτε περισσότερο με την οικονομική σας κατάσταση και την πρακτική πλευρά της ζωής σας.  Τέλος, ο Ήλιος από τις 22/7 στο ζώδιο σας, εγκαινιάζει τα γενέθια σας και ήρθε η ώρα να αξιολογήσετε τις αποφάσεις σας και να διορθώσετε πιθανά λάθη και αστοχίες.

Φεγγάρια του μήνα: στις 10/7/2021, η  Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, οδηγεί σε μυστική σχέση  (επηρεάζει τέλη β’ δεκαήμερο, γύρω από την 18η μοίρα), και ήρθε ο καιρός να αποδεχτείτε τα συναισθήματα. Εξομολογήσεις  Η Πανσέληνος, στις 24/7 στο ζώδιο του Υδροχόου,  (επηρεάζει α΄δεκαημέρο γύρω από την 1η μοίρα) κλείνει τον κύκλο δυσλειτουργικών καταστάσεων, αποχαιρετάτε καταστάσεις που δεν σας εκφράζουν.

Σημαντική επιρροή του μήνα, η σύνοδος Άρη, Αφροδίτης στο ζώδιο σας, στις 13/7, θα ανεβάσει το ερωτικό θερμόμετρο στα ύψη, ετοιμαστείτε να ταξιδέψετε σε άλλη διάσταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ  

Ο μήνας Ιούλιος έχει κρυφές ιστορίες και θα παρεκλίνετε αρκετά από την πορεία σας, εκφράζοντας κρυφά συναισθήματα και προσπαθώντας να νικήσετε εσωτερικούς φόβους. Κρυφό άγχος.  Οι προκλήσεις που γεννά το ταυ τετράγωνο του Άρη (από τις 1 έως τις 4/7) και της Αφροδίτης(7 & 8/7)  με Κρόνο και Ουρανό, σας τεστάρουν, για να βγείτε από αδιέξοδες καταστάσες, κάνοντας νέες επιλογές (επηρεάζεται κυρίως το β΄δεκαήμερο, μέχρι την 14η μοίρα).  Από τις 11/7 ο Ερμής θα περάσει στον Καρκίνο και μπαίνετε δυναμικά σε ένα κύκλο επαφών, όπου μπορείτε να υποστηρίξετε τα σχέδια σας με περισσότερη τόλμη και επιτυχία. Η θέση του Άρη, μέχρι τις 29/7 στον Λέοντα γεννά άγχος, αλλά και ανασφάλεια, ωστόσο βρίσκετε τρόπους να εκτονώσετε την αρνητική ενέργεια, ενώ η Αφροδίτη από τον Λεόντα  μέχρι τις 22/7, θα ευνοήσει κρυφά ειδύλλια. Νιώθετε πως ζείτε τον απόλυτο έρωτα.  Από τις 22/7 και μετά η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο σας και θα βελτιωθεί η επαγγελματική, αλλά και προσωπική σας κατάσταση. Οικονομική βελτίωση.   Τέλος, ο Ήλιος από τις 22/7 στον Λέοντα , θα σας φέρει κοντά σε άτομα που έχουν δυνατά συναισθήματα για εσάς και θα πάρετε ικανοποίηση.

Φεγγάρια του μήνα: στις 10/7/2021, η  Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, οδηγεί σε υλοποίηση σχεδίων και αναπτερώνει το ηθικό σας  (επηρεάζει τέλη β’ δεκαήμερο, γύρω από την 18η μοίρα και αρχές τρίτου).  Η Πανσέληνος, στις 24/7 στο ζώδιο του Υδροχόου,  (επηρεάζει α΄δεκαημέρο γύρω από την 1η μοίρα) τερματίζει μια εργασιακή συμφωνία και πρέπει να διαχειριστείτε τα νέα σας δεδομένα με σύνεση. Προσοχή σε θέματα φυσικής κατάστασης.

Σημαντική επιρροή του μήνα, η σύνοδος Άρη, Αφροδίτης στον , Λέοντα στις 13/7, φέρνει ερωτικά μπερδέματα, καθώς εμπλέκεστε σε κρυφή σχέση.

ΖΥΓΟΣ

Ο μήνας Ιούλιος σας θέλει επαναστάτες και για αυτό πρέπει να υποστηρίξετε τα θέλω σας, αποφεύγοντας τα γνωστά λάθη του παρελθόντος. Μερικοί από εσάς κυνηγάτε σχέσεις με άτομα που βρίσκονται από απόσταση.    Οι προκλήσεις που γεννά το ταυ τετράγωνο του Άρη (από τις 1 έως τις 4/7) και της Αφροδίτης(7 & 8/7)  με Κρόνο και Ουρανό, οδηγούν σε επιλογές που σας δείχνουν λάθη σε θέματα οικονομικής διαχείρισης, που πρέπει να οπωσδήποτε να ξεπεράσετε(επηρεάζεται κυρίως το β΄δεκαήμερο, μέχρι την 14η μοίρα). Από τις 11/7 ο Ερμής θα περάσει στον Καρκίνο και αυτό θα σας φέρει σε επαφή με τα κατάλληλα άτομα για να προωθήσετε τα σχέδια σας. Η θέση του Άρη, μέχρι τις 29/7 στον Λέοντα οδηγεί σε μετακινήσεις, ευνοούνται τα ταξίδια και μπορείτε συγχρόνως να εργάζεστε για τις σπουδές σας και την επαγγελματική σας πορεία. Η Αφροδίτη από τον Λεόντα  μέχρι τις 22/7, θα σας δώσει την ευκαιρία να συναντηθείτε με το άτομο που σας συγκινεί ιδιαίτερα. Ζείτε κάτι ανατρεπτικό  Από τις 22/7 και μετά η Αφροδίτη θα περάσει στην Παρθένο και η ερωτική σας κατάσταση γίνεται μυστική. Κρυφές πηγές εισοδήματος.  Τέλος, ο Ήλιος από τις 22/7 στον Λέοντα , θα φωτίσει τις “ανησυχίες ” σας, όπου και ψάχνετε να βρείτε ικανοποίηση και το “σκοπό” της ζωής σας.

Φεγγάρια του μήνα: στις 10/7/2021, η  Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, ευνοεί επαγγελματικά ζητήματα και πιθανόν να μιλήσετε για προαγωγή και ενισχύεστε οικονομικά.  (επηρεάζει τέλη β’ δεκαήμερο, γύρω από την 18η μοίρα).  Η Πανσέληνος, στις 24/7 στο ζώδιο του Υδροχόου,  (επηρεάζει α΄δεκαημέρο γύρω από την 1η μοίρα) αφορά την ερωτική σας κατάσταση και προβλέπεται να ζήσετε ανατροπές που δεν είχατε φανταστεί.

Σημαντική επιρροή του μήνα, η σύνοδος Άρη, Αφροδίτης στον , Λέοντα στις 13/7, βοηθάει σε ερωτικές συναντήσεις, και στην εκπλήρωση σχεδίων. Μια φιλική σχέση τείνει να γίνει ερωτική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο μήνας Ιούλιος χαρίζει έντονες ερωτικές στιγμές , επαγγελματικές επιτυχίες και θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τους περιορισμός που βιώνετε.    Οι προκλήσεις που γεννά το ταυ τετράγωνο του Άρη (από τις 1 έως τις 4/7) και της Αφροδίτης(7 & 8/7)  με Κρόνο και Ουρανό, σας ταλανίζουν, καθώς συγκρούεστε με ένα περιβάλλον που συνεχίζει να σας καταπιέζει και οι ρήξεις είναι αναπόφευκτες (επηρεάζεται κυρίως το β΄δεκαήμερο , μέχρι την 14η μοίρα). Από τις 11/7 ο Ερμής θα περάσει στον Καρκίνο και αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να ταξιδέψετε, να συναντήσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει και συγχρόνως να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Είναι εύκολο τώρα να μιλάτε για τα σχέδια σας.  Η θέση του Άρη, μέχρι τις 29/7 στον Λέοντα γεννά διαμάχες με τους συνεργάτες σας , και πολλές φορές δεν θα μπορείτε να αποφύγετε τις συγκρούσεις. Η Αφροδίτη από τον Λεόντα, μέχρι τις 22/7, ωστόσο σας χαρίζει παθιασμένες στιγμές με το ταίρι σας και θα αποζημιωθείτε για ότι έχετε περάσει.  Από τις 22/7 και μετά η Αφροδίτη θα περάσει στην Παρθένο και ανοίγει θεαματικά ο φιλικός σας κύκλος και είναι εύκολο τώρα να υλοποιήσετε αρκετά από τους στόχους σας, καθώς έχετε καλή ψυχολογία και πιστεύετε περισσότερο στον εαυτό σας.  Τέλος, ο Ήλιος από τις 22/7 στον Λέοντα, θα φωτίσει τον επαγγελματικό σας χώρο για να δείτε εχθρούς και φίλους και να γίνουν ξεκαθαρίσματα.

Φεγγάρια του μήνα: στις 10/7/2021, η  Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, οδηγεί σε εκκινήσεις που θα βοηθήσουν την επαγγελματική σας εξέλιξη, ευνοούνται νομικά ζητήματα, θέματα σπουδών και σχέσεις με άτομα διαφορετικής κουλτούρας. Ταξιδάκια που σας αναπτερώνουν το ηθικό(επηρεάζει τέλη β’ δεκαήμερο, γύρω από την 18η μοίρα).  Η Πανσέληνος, στις 24/7 στο ζώδιο του Υδροχόου,  (επηρεάζει α΄δεκαημέρο γύρω από την 1η μοίρα) θα σας προκαλέσει άγχος και ανησυχία γύρω από ένα συγγενικό σας πρόσωπο.

Σημαντική επιρροή του μήνα, η σύνοδος Άρη, Αφροδίτης στον Λέοντα στις 13/7, θα σας χαρίσει παθιασμένες στιγμές με το ταίρι σας, ωστόσο αναμένονται έντονες σκηνές ζηλοτυπίας. Διαχειριστείτε τα συναισθήματά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο μήνας Ιούλιος θα σας δώσει τη δυνατότητα να ταξιδέψετε σε μακρινούς προορισμούς, αναζητώντας στιγμές χαλάρωσης, αλλά και ξεκούρασης.    Οι προκλήσεις που γεννά το ταυ τετράγωνο του Άρη (από τις 1 έως τις 4/7) και της Αφροδίτης(7 & 8/7)  με Κρόνο και Ουρανό, αφορούν τον εργασιακό σας χώρο και τις συναδελφικές σας σχέσεις και συνειδητοποιείτε το επικοινωνιακό χάσμα που επικρατεί. (επηρεάζεται κυρίως το β΄δεκαήμερο , μέχρι την 14η μοίρα). Από τις 11/7 ο Ερμής θα περάσει στον Καρκίνο και μπορείτε να ασχοληθείτε περισσότερο με τα οικονομικά σας ζητήματα, τον έρωτα αλλά και να μιλήσετε ανοιχτά για τους φόβους σας.  Η θέση του Άρη, μέχρι τις 29/7 στον Λέοντα ευνοεί επαφές με άτομα διαφορετικής κουλτούρας,θέματα σπουδών, νομικά ζητήματα και θα μπείτε σε τροχιά “τακτοποίησης” για να απολαύσετε μετέπειτα το καλοκαίρι σας. Η Αφροδίτη από τον Λεόντα,  μέχρι τις 22/7, θα ικανοποιήσει ανεκπλήρωτα όνειρα και θα ζήσετε μαγικές στιγμές με το άτομο που σας ενδιαφέρει.  Από τις 22/7 και μετά η Αφροδίτη θα περάσει στην Παρθένο και ευνοείστε σε επαγγελματικά ζητήματα, καθώς δέχεστε τη στήριξη από άτομα κύρους. Έρωτας με άτομο μεγαλύτερο.  Τέλος, ο Ήλιος, από τις 22/7,  στον Λέοντα θα μιλήσει για νέες επιλογές που σας βγάζουν από την πεπατημένη, βαδίζετε σε νέους δρόμους. Φιλοσοφικές αναζητήσεις.

Φεγγάρια του μήνα: στις 10/7/2021, η  Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, θα λειτουργήσει θετικά για εσάς που θέλετε να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες. Θα ζήσετε αξέχαστε ερωτικές στιγμές  (επηρεάζει τέλη β’ δεκαήμερο, γύρω από την 18η μοίρα).  Η Πανσέληνος, στις 24/7 στο ζώδιο του Υδροχόου,  (επηρεάζει α΄δεκαημέρο γύρω από την 1η μοίρα) θα σας δώσει τη δυνατότητα να δραστηριοποιηθείτε δυναμικά για να προωθήσετε τη δουλειά σας προς τα έξω.

Σημαντική επιρροή του μήνα, η σύνοδος Άρη, Αφροδίτης στον , Λέοντα στις 13/7, μιλά για τη δύναμη της αγάπης και τώρα ζείτε το όνειρο σας, ταξιδέυοντας στην αγκαλιά του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει. (επηρεάζεται κυρίως το τέλος β’ και αρχές γ’ δεκ. γύρω από την 19η μοίρα).

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Ο μήνας Ιούλιος είναι ο μήνας των συνειδητοποιήσεων και μπορείτε τώρα να επιλέξετε σύμφωνα με τα θέλω σας και όχι τα πρέπει σας.   Οι προκλήσεις που γεννά το ταυ τετράγωνο του Άρη (από τις 1 έως τις 4/7) και της Αφροδίτης(7 & 8/7)  με Κρόνο και Ουρανό, επηρεάζουν την οικονομική σας κατάσταση και σας κυριεύει η ανασφάλεια και ο φόβος (επηρεάζεται κυρίως το β΄δεκαήμερο, μέχρι την 14η μοίρα). Από τις 11/7 ο Ερμής θα περάσει στον Καρκίνο, ευνοώντας τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και μπορείτε να εκφράσετε ανοιχτά τα θέλω σας. Η θέση του Άρη, μέχρι τις 29/7 στον Λέοντα σας πιέζει να αναλάβετε την ευθύνη για οικονομικά λάθη, αστοχίες που έχουν συμβεί και ίσως έρθετε σε σύγκρουση με άτομα που διαχειρίζεστε κοινά περιουσιακά αποκτήματα.  Η Αφροδίτη από τον Λεόντα,  μέχρι τις 22/7,  όμως θα δημιουργήσει ένα ερωτικό κλίμα και βουτάτε στα βαθιά, άπατα νερά του έρωτα. Κινδυνεύετε. Από τις 22/7 και μετά η Αφροδίτη θα περάσει στην Παρθένο και μελετάτε” πλέον το σύμπαν, και ότι αυτό σας φέρνει.  Επίσης μπορείτε να ταξιδέψετε και να κάνετε νέες γνωριμίες. Σχέση από απόσταση.  Τέλος, ο Ήλιος από τις 22/7 στον Λέοντα , θα φωτίσει περισσότερο τον ψυχισμό σας και θέλετε να ζήσετε εμπειρίες που θα βοηθήσουν στην μεταμόρφωση σας. Ενδιαφέρεστε αρκετά για τα οικονομικά σας. Σκέψεις για δανεισμό.

Φεγγάρια του μήνα: στις 10/7/2021, η  Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, ευνοεί νέες γνωριμίες και η προσωπική σας ζωή ενδέχεται να απογειωθεί. Σκέψεις για επισημοποίηση, δέσμευση.  (επηρεάζει τέλη β’ δεκαήμερο, γύρω από την 18η μοίρα).  Η Πανσέληνος, στις 24/7 στο ζώδιο του Υδροχόου,  (επηρεάζει α΄δεκαημέρο γύρω από την 1η μοίρα) αφορά την οικονομική σας κατάσταση και πιθανόν να χαθεί μια πηγή εσόδων. Αφοσιώσετε περισσότερο χρόνο για την βελτίωση της πρακτικής σας ζωής.

Σημαντική επιρροή του μήνα, η σύνοδος Άρη, Αφροδίτης στον , Λέοντα στις 13/7, δίνει ερωτικές συναντήσεις και θα παθιαστείτε. Σεξ και ανεβασμένη ερωτική λίμπιντο. Ζήλεια, κτητικότητα.  (επηρεάζεται κυρίως το τέλος β’ και αρχές γ’ δεκ. γύρω από την 19η μοίρα).

ΥΔΡΟΧΟΟΣ  

Ο μήνας Ιούλιος θα ανατρέψει συναισθήματα ασφάλειας και σιγουριάς και θα προχωρήσετε προς νέες σοκαριστικές επιλογές. Η προσωπική σας ζωή κρύβει εκπλήξεις.  Οι προκλήσεις που γεννά το ταυ τετράγωνο του Άρη (από τις 1 έως τις 4/7) και της Αφροδίτης(7 & 8/7)  με Κρόνο και Ουρανό, σας ταλανίζουν, γιατί πρέπει να πάρετε αποφάσεις που αλλάζουν την προσωπική σας κατάσταση. Αντιμετωπίστε εσωτερικούς φόβους με τη δύναμη της αγάπης. (επηρεάζεται κυρίως το β΄δεκαήμερο , μέχρι την 14η μοίρα). Από τις 11/7 ο Ερμής θα περάσει στον Καρκίνο, και μπορείτε να ασχοληθείτε με την καθημερινότητα σας, να οργανώσετε τον εργασιακό σας χώρο και να φροντίσετε περισσότερο την φυσική σας κατάσταση. Προσοχή σε συναδελφικές σχέσεις.  Η θέση του Άρη, μέχρι τις 29/7, στον Λέοντα, γεννά ανταγωνισμό, αλλά και σας προκαλεί να δείξετε τις δυνάμεις σας και να επιβάλλετε τα θέλω σας.Η Αφροδίτη από τον Λεόντα,  μέχρι τις 22/7,  φέρνει νέες γνωριμίες, παθιασμένες σχέσεις, αλλά και βελτιώνει την ήδη υπάρχουσα κατάσταση. Από τις 22/7 και μετά η Αφροδίτη θα περάσει στην Παρθένο και θα ανέβει η ερωτική σας λίμπιντο. Νέες γνωριμίες τώρα θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας. Χρήματα από τρίτα πρόσωπα. Τέλος, ο Ήλιος από τις 22/7 στον Λέοντα δίνει ευκαιρίες να έρθετε σε επαφή με τα κατάλληλα άτομα, έτσι ώστε να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια. Προτάσεις για επισημοποίηση. Σκέψεις για το μέλλον μιας υπάρχουσας κατάστασης.

Φεγγάρια του μήνα: στις 10/7/2021, η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, μιλά για έναν νέο εργασιακό χώρο, και τη βελτίωση των συναδελφικών σας σχέσεων. Επίσης, μπορείτε να ασχοληθείτε περισσότερο με την φυσική σας κατάσταση, και να υιοθετήσετε έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής.   (επηρεάζει τέλη β’ δεκαήμερο, γύρω από την 18η μοίρα και αρχές τρίτου).  Η Πανσέληνος, στις 24/7 στο ζώδιο σας,  (επηρεάζει α΄δεκαημέρο γύρω από την 1η μοίρα) σας κάνει πιο επιφυλακτικούς με τους άλλους ανθρώπους, πιέζεστε συναισθηματικά και αυτό θα επηρεάσει την σωματική σας κατάσταση. Προσοχή σε θέματα υγείας.

Σημαντική επιρροή του μήνα, η σύνοδος Άρη, Αφροδίτης στον Λέοντα, στις 13/7,  μιλά για νέα σχέση που θα σας κάνει να παθιαστείτε και να χάσετε το μέτρο. Πάθος, έντονη κτητικότητα (επηρεάζεται κυρίως το τέλος β’ και αρχές γ’ δεκ. γύρω από την 19η μοίρα).

ΙΧΘΥΕΣ

Ο μήνας Ιούλιος θα σας προκαλέσει για να πάρετε πρωτοβουλίες, να ασχοληθείτε περισσότερο με την εργασία σας, να γίνεται πιο παραγωγικοί και να ασχοληθείτε με την φυσική σας κατάσταση.   Οι προκλήσεις που γεννά το ταυ τετράγωνο του Άρη (από τις 1 έως τις 4/7) και της Αφροδίτης(7 & 8/7)  με Κρόνο και Ουρανό, σας περιορίζουν γιατί πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με τους άλλους, παρά με τον εαυτο σας. (επηρεάζεται κυρίως το β΄δεκαήμερο, μέχρι την 14η μοιρα). Από τις 11/7 ο Ερμής θα περάσει στον Καρκίνο,  και η ερωτική σας ζωή θα σας απασχολήσει αρκετά. Φλερτ, ρομαντικες γνωριμίες κα η αυτοπεποίθηση σας θα ανέβει. Προσοχή επιχειρηματικά σχέδια.  Η θέση του Άρη, μέχρι τις 29/7, στον Λέοντα, θα φορτώσει το πρόγραμμα σας με υποχρεώσεις και αυτό ίσως σας εξαντλήσει σωματικά.   Η Αφροδίτη από τον Λεόντα,  μέχρι τις 22/7,  όμως θα βοηθήσει σε ερωτικά ζητήματα και εκεί ίσως επελθει η ισορροπία μέσα σας. Από τις 22/7 και μετά η Αφροδίτη θα περάσει στην Παρθένο, απέναντι σας και έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε σε μια νέα κατάσταση και να βελτιωθεί η προσωπική σας ζωή. Εύνοια σε οικονομικές συνεργαίες.. Τέλος, ο Ήλιος από τις 22/7 στον Λέοντα, φωτίζει την καθημερινότητα σας, έτσι ώστε να οργανώσετε το πρόγραμμα σας και να απελευθερωθείτε από ξένες υποχρεώσεις και τοξικές συνήθειες.

Φεγγάρια του μήνα: στις 10/7/2021, η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο,  θα σας αποζημιώσει για ερωτικές απώλειες που βιώσατε στο παρελθόν. Ωστόσο νιώθετε συναισθηματικά πιο ευάλωτοι και επηρεάζεστε αρκετά από την στάση των άλλων ανθρώπων. Ασχοληθείτε με τα παιδιά σας. (επηρεάζει τέλη β’ δεκαήμερο, γύρω από την 18η μοίρ).  Η Πανσέληνος, στις 24/7 στον Υδροχόο   (επηρεάζει α΄δεκαημέρο γύρω από την 1η μοίρα) γεννά έντονη τάση για απομόνωση, και δυσκολεύουν οι σχέσεις με άτομα της οικογενείας. σας. Κούραση.  Στροφή προς την μεταφυσική.

Σημαντική επιρροή του μήνα, η σύνοδος Άρη, Αφροδίτης στον Λέοντα, στις 13/7, θα σας βγάλει από το πρόγραμμα σας και θα ασχοληθείτε με την εργασιακή σας ζωή και νέες προοπτικές τώρα εμφανίζονται.  Έρωτας μέσα στον εργασιακό χώρο.  (επηρεάζεται κυρίως το τέλος β’ και αρχές γ’ δεκ. γύρω από την 19η μοίρα).