Περνάς από χίλια κύματα .. όμως Με την Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 10/7 , δημιουργείς το δικό σου προσωπικό καταφύγιο και ναι , πίστεψε το , δεν θα είσαι μόνος/η. Αποχαιρέτα την μοναξιά..

Εξομολογήσεις που περίμενες να ακούσεις ..

επηρεάζονται κυρίως τα ζώδια της γης και νερού, β δεκαημέρου, αλλά και Κριοί , Ζυγοί, (ανάλογα με τον γενέθλιο σας χάρτη)

Υστερόγραφο, στις 6/7 ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα , ολοκληρώνει τον κύκλο των αποκαλύψεων.. ότι κατάλαβες, κατάλαβες.. Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι, Ιχθύες, στην 23η μοίρα

Υστερόγραφο,  στις 7 και 8/7  το ταυ τετράγωνο Αφροδίτης,  Κρόνου , Ουρανού βγάζει στην επιφάνεια συναισθήματα απογοήτευσης μια που δεν μπορείς να εκφραστείς ελεύθερα. Ρήξεις αναμένονται. 

επηρεάζεται ο σταθερός σταυρός, Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι, του β δεκαημέρου, γύρω από την 12 έως την 14η μοίρα.

Κάνε Εγγραφή στο κανάλι μου στο youtube

https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ?view_as=subscriber

 

Κριός

Κριός α’ δεκαημέρου, η ανάδρομη πορεία του Δία στους Ιχθύες σας κάνει λάτρη της μεταφυσικής και έρχεστε όλο και πιο κοντά σε αυτό που πραγματικά είστε.. Γνωριμία με άτομο που βοηθά στην προσωπική σας ανάπτυξη.   Κριός β’ δεκαημέρου, αντιμετωπίστε τις ερωτικές προκλήσεις με μια ουδετερότητα και έτσι θα μπορέσετε  να αποφύγετε τις αναμενόμενες ρήξεις. Οικονομικοί κλονισμοί. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 10/7 θα καλύψει τις απώλειες σας, πιθανόν βοήθεια από άτομο της οικογενείας σας. Κριός γ’ δεκαημέρου,  αρνητικά συναισθήματα σας κυριεύουν, όταν αναπολείτε μια σχέση του παρελθόντος. Μυστικά που αποκαλύπτονται.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, η ανάδρομη πορεία του Δία στους Ιχθύες σας δίνει τη δυνατότητα να επαναξιολογήσετε το νέο σας περιβάλλον με διαφορετική ματιά. Υποστήριξη νέων στόχων. Ταύρος β’ δεκαημέρου, νιώθετε αρκετά ηττημένοι αυτό το διάστημα, μια που δεν μπορείτε να εκφράσετε ελεύθερα τα συναισθήματά σας και ίσως αυτό που σας πειράζει είναι ότι δεν έχετε ανταπόκριση. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 10/7 θα σας αγκαλιάσει, γιατρεύοντας τις πληγές σας.   Ταύρος γ’ δεκαημέρου, μπορείτε να ξεπεράσετε εύκολα την εικόνα που έχετε δημιουργήσει στο μυαλό σας για μια προσωπική σχέση και δεν χρειάζεται να πέφτετε σε κρίση ταυτότητας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, η ανάδρομη πορεία του Δία στους Ιχθύες βοηθάει στο να αποδεχτείτε και να λάβετε σημαντική βοήθεια από άτομα κύρους μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο. Ευκαιρίες εμφανίζονται.  Δίδυμος β’ δεκαημέρου, νιώθετε πως χάνετε την αξία σας δίπλα σε άτομα που δεν σας εκτιμάνε, και πιθανόν να αποδράσετε , γεννώντας πολλά ερωτηματικά. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, στις 10/7  θα σας αποζημιώσει σε οικονομικά ζητήματα. Ξαναβρίσκετε την αυτοπεποίθηση σας.     Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, σύγχυση, επικοινωνιακό χάος και αντιμετωπίζετεένα έντονο παρασκήνιο,  με αποτέλεσμα να χάνετε την εμπιστοσύνη, ακόμα και στον ίδιο σας τον εαυτό. Αποφύγετε τις εμπορικές διαπραγματεύσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, η ανάδρομη πορεία του Δία στους Ιχθύες σας βάζει σε σκέψεις, καθώς η επαφή σας με άτομα διαφορετικής κουλτούρας , αλλάζουν τον τρόπο σκέψης σας.  Μπορείτε πλέον να ασχοληθείτε με νεόυς τρόπους έκφρασης.  Καρκίνος β’ δεκαημέρου, η οικονομική πίεση που βιώνετε σας ρίχνει ψυχολογικά, και νιώθετε πως δεν θα τα καταφέρετε. Η Νέα Σελήνη στο δεκαήμερο σας, στις 10/7, ωστόσο θα σας γλυκάνει , δίνοντας ευκαιρίες για νέες προσοδοφόρες εκκινήσεις. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, η ερωτική σας ζωή παρουσιάζει διακυμάνσεις , πιθανόν γιατί εμπλέκεστε σε μυστική κατάσταση που σας “πληγώνει”. Αποφύγετε τις εξομολογήσεις.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου,η ανάδρομη πορεία του Δία στους Ιχθύες δίνει βοήθεια σε θέματα οικονομικά, ίσως τώρα εμφανίζονται τα κατάλληλα άτομα που μπορούν να σας συμβουλεύσουν. Ερωτικά είστε αναστατωμένοι. Λέοντα β΄δεκαημέρου, απομονώνεστε αυτό το διάστημα, καθώς νιώθετε έντονο περιορισμό και δεν μπορείτε να εκφράσετε τα συναισθήματα σας. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο , στις 10/7 θα βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε κρυφά συναισθήματα που τρέφετε για ένα άτομο που μέχρι πρότινος ακυρώνατε. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, αποφύγετε κάθε είδους συμφωνία αυτό το διάστημα, καθώς ενδέχεται να βρεθείτε ζημιωμένοι. Προσοχή σε θέματα εξαπάτησης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου, η ανάδρομη πορεία του Δία στους Ιχθύες θα σας δείξει τρόπους βελτίωσης της προσωπικής σας κατάστασης. Ξεκινήστε από μέσα σας.  Παρθένε β΄δεκαημέρου, συνειδητοποιείτε τις αλλαγές που έρχονται και πιθανόν να νιώθετε φόβο ή περιέργεια για το άγνωστο. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 10/7 είναι καθοριστική, για να βρείτε νέους στόχους και να βοηθηθείτε από τον φιλικό σας κύκλο που σας στηρίζει. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, εξαπατήσεις αναμένονται αυτό το διάστημα, καθώς οι σκέψεις αλλά και το περιβάλλον σας συνεχίζει να είναι θολό. Βέβαια τελικά ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, η ανάδρομη πορεία του Δία στους Ιχθύες θα σας δείξει πως να φροντίζετε περισσότερο τον εαυτό σας και θα ξεπεράσετε σταδιακά τοξικές συνήθειες. Εργασιακά ζητήματα θα σας απασχολήσουν. Νέες ευκαιρίες.   Ζυγέ β’ δεκαημέρου, νιώθετε πως οι επιλογές σας είναι αποτέλεσμα των συγκυριών και ότι δεν έχετε ελεύθερη βούληση. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, ωστόσο στις 10/7 δίνει ευκαιρίες για νέες επαγγελματικές και όχι μόνο, επιλογές, αρκεί βέβαια να παλέψετε με αρνητικά συναισθήματα. Ζυγός γ’ δεκαημέρου, ζείτε ένα έντονο παρασκήνιο μέσα στον εργασιακό σας χώρο και αυτό προκαλεί ανησυχία και φόβο. Έντονη κούραση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, η ανάδρομη πορεία του Δία στους Ιχθύες θα σας βάλει ερωτικά διλήμματα, γιατί οι προτάσεις είναι πολλές και ενδιαφέρουσες. Έχετε πλέον το πάνω χέρι. Επιχειρηματικές σκέψεις.    Σκορπιός β’ δεκαημέρου, δεν μπορείτε να εκφράσετε τα συναισθήματα σας στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει και αυτό σας απογοητεύει προσωρινά. Η Νέα Σελήνη όμως στον Καρκίνο, στις 10/7 σας δίνει τη δυνατότητα για νέες επιλογές που θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σας.     Σκορπιός γ’ δεκαημέρου,  έχει κινδύνους η ερωτική σας ζωή και νιώθετε πως κολυμπάτε σε βαθιά νερά .. πάθος αλλά και ψυχρότητα.. Απιστία. Οικονομικά μην ανοίγεστε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, η ανάδρομη πορεία του Δία στους Ιχθύες τονίζει ότι μπορείτε να φτιάξετε το καταφύγιο σας, και μόνο έτσι θα μπορέσετε να υλοποιήσετε τα όνειρα σας. Ευκαιρίες για θέματ ακινήτων. Τοξότη β’ δεκαημέρου, νιώθετε πως βρίσκεστε σε ένα τοξικό εργασιακό περιβάλλον που σας περιορίζει και δεν μπορείτε να εκπληρώσετε τους στόχους σας. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, στις 10/7 θα σας δώσει το κίνητρο για νέες εκκινήσεις. Επαφές με άτομα διαφορετικής κουλτούρας και σπουδές ευνοούνται.     Τοξότης γ’ δεκαημέρου,  νιώθετε εξάντληση και κούραση , και ίσως αντιμετωπίζετε ένα θέμα υγείας αυτές τις  μέρες και πρέπει να ξεκουράζεστε. Έξοδα και οικονομικές ανησυχίες. Ερωτικό κενό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερω α’ δεκαημέρουη ανάδρομη πορεία του Δία στους Ιχθύες δίνει ευκαιρίες για να αναθεωρήσετε τον τρόπο σκέψης σας και να προχωρήσετε προς νέες επιλογές.   Αιγόκερω β’ δεκαημέρου,   η ερωτική σας ζωή παρουσίαζει διακυμάνσεις και για αυτό χάνετε την πίστη σας στο άτομο που σας συγκινεί. Η Νέα Σελήνη στις 10/7, στον Καρκίνο θα βελτιώσει την ψυχολογία σας,  αλλά και την προσωπική σας κατάσταση. Περιμένετε εξελίξεις.   Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου, αποφύγετε να σπαταλάτε το χρόνο σας σε άσκοπες δραστηριότητες, και βρείτε εναλλακτικούς τρόπους να φορτίζετε μπαταρίες. Γενική σύγχυση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’δεκαημέρου,  η ανάδρομη πορεία του Δία στους Ιχθύες θα σας δώσει το χρόνο να αξιολογήσετε νέες προτάσεις που θα βελτιώσουν την πρακτική πλευρά της ζωής σας. Ψάξτε και μια νέα πηγή εσόδων.    Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, νιώθετε πως έχετε χάσει τον κόσμο γύρω σας, καθώς συναναστρέφεστε με ένα εχθρικό περιβάλλον και δεν λαμβάνετε στήριξη.  Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο,  στις 10/7, ωστόσο,  θα σας διευκολύνει σε θέματα καθημερινότητας. Οργανώστε καλύτερα το πρόγραμμα σας.    Υδροχόε γ’ δεκαήμερου,  αποφύγετε τον δανεισμό και γενικά μην ρισκάρετε αυτές τις μέρες, κάνοντας νέα ξεκινήματα. Μην ανοίγεστε οικονομικά.

Ιχθύες

Ιχθύ α’δεκαημέρου,  η ανάδρομη πορεία του Δία στο δεκαήμερο σας δίνει το χρόνο να αξιολογήσετε τις ευκαιρίες που σας έχουν παρουσιαστεί. Δείξτε εμπιστοσύνη στο σύμπαν.    Ιχθύ β΄ δεκαημέρου, οικονομικά ζόρια σας αναγκάζουν να ζείτε μια στασιμότητα, για αυτό και  αποφεύγετε τα νέα ξεκινήματα. Ωστόσο, Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 10/7 θα ευνοήσει την ερωτική σας ζωή, αλλά και θα γίνουν νέες γνωριμίες με μελλοντικούς συνεργάτες.  Ιχθύ γ’ δεκαήμερου,  επικρατεί θολούρα , σύγχυση στο περιβάλλον σας και νιώθετε πως ζείτε ένα επικοινωνιακό αλαλούμ. Ερωτικά είστε άδειοι, δεν υπάρχει ανταπόκριση.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα μου εδώ

https://www.oroskopos.gr/