O Έρωτας συνεχίζει να είναι ένα μυστήριο που θυμίζει χημική ένωση, μια που ενώνει τα.. ετερώνυμα και απωθεί πολλές φορές τα ομώνυμα. Το που οφείλεται όμως αυτή η χημεία και πως εξηγείται η λεγόμενη συμβατότητα δυο ανθρώπων είναι κάτι που μπορεί να εξηγηθεί σύμφωνα με την αστρολογική ερμηνεία της μεταξύ τους συναστρίας, της σύγκρισης δηλαδή των δυο γενέθλιων χαρτών.

Έτσι, η «επικοινωνία» , η σύνδεση των πλανητών ανάμεσα στους δυο χάρτες των ενδιαφερόμενων θα απεικονίζει και την σχεση που θα δημιουργηθεί, αλλά και τις πιθανότητες εξέλιξης μέσα στο πέρασμα του χρόνου.

Όλοι βέβαια οι πλανήτες έχουν τη σημασία τους, αλλά πιο πολύ η Σελήνη παίζει καθοριστικό ρόλο, μια που αντικατοπτρίζει τις συναισθηματικές μας ανάγκες, αλλά και τον τρόπο που έχουμε μάθει να λαμβάνουμε ή να δίνουμε αγάπη μέσα στην οικογένεια μας, από τα πρώτα χρόνια της ζωής μας.

Έτσι, δες σε ποιο ζώδιο έχει τη Σελήνη του το ταίρι σου και βρες πως συνδέεται με τους δικούς σου πλανήτες και για να ξέρεις τι «μέλλει γενέσθαι» με το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Σελήνη /Ήλιος

Με τη Σελήνη σου να κάνει θετική όψη(τρίγωνο, εξάγωνο) ή σύνοδο με τον Ήλιο του/της περίμενε να ικανοποιηθούν οι προσδοκίες-ανάγκες σου και χωρίς μεγάλη προσπάθεια. Πιθανή εξέλιξη της σχέσης σε κάτι μόνιμο.

Με τη Σελήνη σου να κάνει αρνητική όψη(τετράγωνο, αντίθεση ή χιαστί) με τον Ήλιο/της, περίμενε να έχεις συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα μια που το ταίρι σου δεν αντιλαμβάνεται τις ανάγκες σου ή δεν έχει τη διάθεση να σε καλύψει συναισθηματικά. Σχέσεις που σε δυσκολεύουν, αλλά ταυτόχρονα σε εξελίσσουν.

Σελήνη/ Σελήνη

Με την Σελήνη σου να κάνει θετική όψη (τρίγωνο, εξάγωνο) ή σύνοδο με την Σελήνη του/της, περίμενε να ταυτίζονται οι ανάγκες σας και να δημιουργηθεί άμεσα το συναίσθημα της οικειότητας. Η σχέση εξελίσσεται σε κάτι πιο σοβαρό, αλλά η ομοιότητα πιθανόν κουράζει και ατονεί το ενδιαφέρον.

Με την Σελήνη σου να κάνει αρνητική όψη(τετράγωνο, αντίθεση, χιαστί) με την Σελήνη του/της περίμενε έντονες αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις, μια που και ο τρόπος που έχετε μεγαλώσει είναι τελείως διαφορετικός και αυτό θα οδηγήσει πολλές φορές σε αποξένωση και έλλειψη κατανόησης. Ωστόσο, έτσι και προσπαθώντας να κατανοήσετε το διαφορετικό, ωριμάζετε συναισθηματικά.

Σελήνη/ Ερμής

Με τη Σελήνη σου να κάνει θετική όψη (τρίγωνο, εξάγωνο ) ή σύνοδο με τον Ερμή του/της, περίμενε να εκφράζετε τα συναίσθηματα σας με πηγαίο τρόπο και χωρίς να πρέπει να εξηγήσετε τις ανάγκες σας. Επικοινωνία, οικειότητα και γίνεται διάλογος και υπάρχει διάθεση για συμβιβασμό.

Με την Σελήνη σου να κάνει αρνητική όψη (τετράγωνο, αντίθεση ή χιαστί) με τον Ερμή του/της περίμενε να μπαίνει η σχέση σας σε φάσεις ουδετερότητας και αποστασιοποίησης. Δύσκολα κατανοείτε ή εκφράζετε τα θέλω σας και η ψυχρότητα είναι ένα θέμα που θα σας απασχολήσει.

Σελήνη/ Αφροδίτη

Με την Σελήνη σου να κάνει θετική όψη (τρίγωνο, εξάγωνο) η σύνοδο με την Αφροδίτη του/της περίμενε να λάβεις δώρα συναισθηματικά, αλλά και υλικά και πιθανόν να κακομαθαίνετε ο ένας τον άλλο. Αισθήματα σιγουριάς, τρυφερότητας και ρομαντισμός.

Με την Σελήνη σου να κάνει αρνητική όψη με την Αφροδίτη του/της περίμενε με το τετράγωνο, να χάσεις το μέτρο, με την αντίθεση να προσπαθείς να ικανοποιήσεις μάταια το ταίρι σου και με τη χιαστί να μην αντιλαμβάνεσαι τις επιθυμίες/ανάγκες του/της. Ενα μικρό κουμφούζιο.

 

 

Σελήνη / Άρης

Με την Σελήνη σου να κάνει θετική όψη (τρίγωνο, εξάγωνο) ή σύνοδο με τον Άρη του/της περίμενε να ζήσεις μια συναρπαστικά συναισθηματική σχέση, όπου σπανίως θα βαριέσαι και θα προσπαθείς να γίνεις καλύτερος/η στα μάτια του/της αγαπημένου σου. Δυνατός δεσμός. Σεξουαλική ταύτιση.

Με την Σελήνη σου να κάνει αρνητική όψη(τετράγωνο, χιαστί, αντίθεση) με τον Άρη του/της, περίμενε να βιώσεις αρνητισμό, αδιαφορία αλλά και μια έντονη επιθετικότητα και αυτή η σχέση θέλει προσπάθεια και από τις δυο πλευρές για να πετύχει.

 

Σελήνη / Κρόνος

Με την Σελήνη σου να κάνει θετική όψη (τρίγωνο, εξάγωνο) ή σύνοδο με τον Κρόνο του/της περίμενε να αναπτυχθεί άμεσα σχέση δέσμευσης με αποτέλεσμα να νιώθεις ότι έχεις βρει το άτομο που μπορείς να στηριχθείς και κυρίως να εμπιστευτείς. Φιλία.

Με την Σελήνη σου να κάνει αρνητική όψη (τετράγωνο, αντίθεση , χιαστί) με τον Κρόνο του/της περίμενε να περάσεις από συναισθηματική απραξία μέχρι και απογοήτευση να νιώσεις και θα εισπράττεις αρκετές φορές αδιαφορία και έλλειψης τρυφερότητας. Δύσκολες σχέσεις αλλά με δυνατότητα προσωπικής εξέλιξης.

Σελήνη / Δίας

Με την Σελήνη σου να κάνει θετική όψη (τρίγωνο, εξάγωνο) ή σύνοδο με τον Δία του/της περίμενε να έχετε τύχη, εύνοια και σαν ζευγάρι γνωρίζετε την εξέλιξη σε όλα τα επίπεδα. Ελευθερία και εμπιστοσύνη. Οικονομική εύνοια. Επαγγελματική συνεργασία.

Με την Σελήνη σου να κάνει αρνητική όψη με τον Δία του/της περίμενε με το τετράγωνο να κακομαθαίνετε ο ένας τον άλλον, με την αντίθεση θα πρέπει να συμφιλιωθείτε με την ιδιοσυγκρασία του/της και με τη χιαστί πιθανόν να μην έχετε τη διάθεση να προσαρμοστείτε στις αναζητήσεις του/της συντρόφου σας.

 

Σελήνη / Πλούτωνας

Mε την Σελήνη σου να κάνει θετικές όψεις (τρίγωνο, εξάγωνο) με τον Πλούτωνα του/της περίμενε να ζήσεις μια μεταμορφωτική σχέση που θα σε ενδυναμώσει και αλλάξει θετικά και προς το καλύτερο. Μαζί είστε αχώριστοι αλλά και υποστηρίζετε ο ένας τον άλλο. Σεξουαλική ταύτιση. Οικονομική εύνοια.

Η σύνοδος λειτουργεί ακραία, συναισθηματική υποδούλωση και χειραγώγηση.

Με την Σελήνη σου να κάνει αρνητικές όψεις (τετράγωνο, αντίθεση ή χιαστί) με τον Πλούτωνα του/της περίμενε να βιώσεις δυνατά συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, θα μπεις σε παιχνίδια χειραγώγησης και πιθανόν να νιώσεις ψυχική εξάντληση και έντονη ζήλεια ή κτητικότητα. Σχέση για δυνατούς.

 

Σελήνη / Ποσειδώνας

Με την Σελήνη σου να κάνει θετικές όψεις (τρίγωνο, εξάγωνο) με τον Ποσειδώνα του/της, περίμενε να βιώσεις μια ρομαντική σχέση που θα ικανοποιήσει τις προσδοκίες σου και θα αρχίσεις να πιστεύεις στα παραμύθια. Έντονη εξιδανίκευση και ονειροπόληση.

Η σύνοδος ωστόσο, σαμποτάρει τη σχέση σας,καθώς υπάρχει ο κίνδυνος θυματοποίησης ή εξαπάτησης. Σε κάποιες περιπτώσεις όμως μιλάμε για την ιδανική σχέση.

Με την Σελήνη σου να κάνει αρνητικές όψεις (τετράγωνο, αντίθεση ή χιαστί) με τον Ποσειδώνα του/της περίμενε να ξεφύγεις τελείως από τα όρια σου , να νιώσεις πως έχεις βρει το άλλο σου μισό και στο τέλος να απογοητευτείς νιώθοντας πόνο και θλίψη . Πιθανή απιστία ή εξωσυζυγική σχέση. Με τη χιαστί δεν αντιλαμβάνεσαι τις προθέσεις του/της με αποτέλεσμα να ζεις μπερδέματα. Η αντίθεση φέρνει ανισορροπία

Σελήνη / Ουρανός

Με την Σελήνη σου να κάνει θετικές όψεις (τρίγωνο, εξάγωνο) με τον Ουρανό του/της βιώνεις μια σχέση που έχει έρθει από το ..πουθενά, αλλά σε έχει ξαφνιάσει ευχάριστα και θα ανανεωθείς, καθώς το ταίρι σου ξέρεις πως να σε κάνει να αισθάνεσαι μοναδικός/η. Περιπέτεια, εμπειρίες και σεξουαλική χημεία.

Η σύνοδος με τον Ουρανό είναι αρκετά επικίνδυνη καθώς αναμένεται να βιώσεις μια κατάσταση κρύου, ζέστης και να κοπεί η σχέση ξαφνικά και χωρίς εξηγήσεις.

Με την Σελήνη σου να κάνει αρνητικές όψεις με τον Ουρανό του/της περίμενε να περάσεις δύσκολα και βέβαια η διαφορετικότητα θα σας χωρίσει, παρά ενώσει. Με την όψη του τετράγωνου δύσκολα η σχέση να πάρει μορφή, με την αντίθεση θα βιώνεις απόσταση και πιθανόν να ζείτε μακριά ο ένας από τον άλλο και με την όψη χιαστί, το αποτέλεσμα θα είναι ουδέτερο και χωρίς ενδιαφέρον.

Πηγή:https://www.oroskopos.gr/nea/i-selini-stin-synastria-22703