Το έτος 2020 , είναι χρονιά που μπορεί να σας εξελίξει, εφόσον λύσετε γρίφους, γεμίσετε ψυχολογικά κενά και κυρίως διατηρήσετε το πήχη ψηλά ακόμα και όταν όλα φαίνονται να καταρρέουν.. αναζητήστε παρηγοριά μέσα σας..

 

Η παρουσία του Ουρανού στον Ταύρο έχει ανατρέψει αρκετά τις ισορροπίες σας σχετικά με την οικονομική κατάσταση της ζωής και θέλοντας και μη, μπήκατε σε μια ενδιαφέρουσα αλλά ασταθή πραγματικότητα. Βέβαια με το να αναζητάτε νέους τρόπους επιβίωσης, αποκτάτε εμπειρίες, μια που τίποτα δεν είναι δεδομένο και εξασκήστε στο να είστε αποτελεσματικοί ακόμα και όταν οι συνθήκες το αποτρέπουν.

Όμως, η σύνοδος Κρόνου, Πλούτωνα στον Αιγόκερω διακόπτει άγαρμπα τις προσπάθειες σας για εξέλιξη και διαταράσσονται συμμαχίες που θεωρούσατε δεδομένες. Έτσι βαλτώνει η ψυχολογία σας, συναισθήματα απογοήτευσης αλλά και μηδενισμού θα σας οδηγήσουν σε προσωρινή στασιμότητα, όπου τελικά πρέπει να προσέξετε να μη χάσετε το ενδιαφέρον για τα σημαντικά θέματα της ζωής σας. Έτσι, άτομα φεύγουν από τη ζωή σας και πρέπει να ανοίξετε χώρο για το νέο, το διαφορετικό ..

Επηρεάζεται κυρίως το γ΄δεκαήμερο, όσοι έχουν Ήλιο γύρω στην 22ο μοίρα (πραγματοποιείται στις 12 Ιανουαρίου 2020).

Σημαντικό αντίβαρο στη παραπάνω σύνοδο, οι θετικές όψεις του Δία με τον Ποσειδώνα(στις 20 Φεβρουαρίου, στις 27 Ιουλίου και στις 12 Οκτωβρίου 2020) και τον Πλούτωνα(στις 5 Απριλίου, στις 30 Ιουνίου και στις 12 Νοεμβρίου 2020), όπου εμφανίζονται ευκαιρίες για να αποκτήσετε ξανά την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας ή σε κάτι ανώτερο, μπαίνοντας ξανά στο παιχνίδι και εκπληρώνοντας επιθυμίες που ήταν μισοξεχασμένες στο χρονοντούλαπο σας.

Επίσης, η προσωρινή μετακίνηση του Κρόνου στον Υδροχόο και η σύνοδος του με τον Δία, τον Δεκεμβρίου 2020, φανερώνει την γέννηση μιας συλλογικής ιδέας, που σας μεταμορφώνει μια που θα πρέπει να εργαστείτε μαζί με άλλους και αυτό σίγουρα θα αποτελέσει ένα σοφό καρμικό μάθημα που θα σας χαρίσει αναγνώριση, αλλά και σοφία.

Επηρεάζεται κυρίως το α’ δεκαήμερο, όσοι έχουν Ήλιο στη μηδενική, 1η μοίρα.

Στην ερωτική σας ζωή, θα είστε αρκετά μπερδεμένοι μια που οι πλανήτες που μιλάνε για σχέσεις αλλά και σεξουαλικότητα, Άφροδίτη και Άρης θα είναι σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία.

Πιο συγκεκριμένα,

Η ανάδρομη πορεία του Άρη διαταράσσει πιθανές σταθερές σχέσεις και με έκδηλο αρνητισμό θα μπείτε σε φάση επανεκτίμησης. Πιθανόν να πρέπει να βγείτε από μια μακροχρόνια κατάσταση και αυτό θα φέρει ακραίες ανακατατάξεις. Ζήλια, κτητικότητα, έντονος ανταγωνισμός γεννούν συγκρούσεις που δύσκολα θα ξεπεράσετε. Για τους ελεύθερους, το παιχνίδι αφορά την εύρεση ενός συντρόφου, όπου και πάλι θα γίνουν λανθασμένες επιλογές και πρέπει να δείξετε περισσότερη εγκράτεια.

Επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι από τέλη γ’ δεκαημέρου και μέχρι τα μέσα β’ δεκαημέρου(από τις 11 Σεπτεμβρίου έως τις 13 Νοεμβρίου 2020).

Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στους Διδύμους, φέρνει επιστροφές από το παρελθόν, με νοσταλγία αναπολείτε προηγούμενες σχέσεις και πιθανόν να ζήσετε μια επανασύνδεση με τον κίνδυνο να εξαπατηθείτε. Επίσης αναμένονται οικονομικά μπερδέματα και προσοχή σε συμφωνίες αγοραπωλησίες, ή δανεισμό.

Επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι από αρχές γ’ δεκαημέρου έως μέσα α’ δεκαημέρου (από τις 14 Μαίου έως τις 24 Ιουνίου 2020).

Οι εκλείψεις της χρονιάς γίνονται

α) στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω, δηλαδή προσωπικά-επαγγελματικά ζητήματα, όπου και θα πρέπει να βρείτε τις ισορροπίες σας και να ορίσετε τις κόκκινες γραμμές σας για μη χάσετε το ραντεβού με την επιτυχία.

β) στον άξονα Δίδυμου-Τοξότη, κοινωνική αποδοχή-προσωπική φιλοσοφική θέση, αναζητάτε να βγείτε από σκέψεις που σας επιβλήθηκαν, να καταργήσετε άχρηστους κανόνες με αποτέλεσμα να απελευθερωθείτε μέσα από νέα πνευματικές προσεγγίσεις.

Στις 10 Ιανουαρίου 2019, η Πανσέληνος, ολική Έκλειψη Σελήνης στον Καρκίνο ζητά την προσοχή σας, πιθανόν να δεχτείτε πλήγμα σε οικογενειακό σας χώρο, όπου κλονίζονται συναισθήματα ασφάλειας και σιγουριάς.

Καλή χρονιά!

Πηγή: https://www.oroskopos.gr/nea/etisies-problepseis-krioy-gia-to-2020-22683