Το έτος 2020 είναι μια χρονιά που συνεχίζει να ανατρέπει συναισθήματα ασφάλειας και σιγουριάς, όμως οδηγεί σε ουσιαστικές συνειδητοποιήσεις και θα ζήσετε στιγμές πλήρους αποταύτισης και απελευθέρωσης. Η επιτυχία δεν είναι άπιαστο όνειρο.

Ο Ουρανός στο ζώδιο σας έχει φέρει τα πάνω-κάτω, έχει ανατρέψει δηλαδή τα δεδομένα σας και θα συνεχίσει να δίνει εκπλήξεις όπου θα πρέπει να διαχειριστείτε, χωρίς να χάνετε την ψυχραιμία σας.

Επηρεάζεται κυρίως το α’ και αρχές β’ δεκαημέρου και όσοι έχουν Ήλιο από την 2η έως την 10η μοίρα.

H σύνοδος Κρόνου, Πλούτωνα στον Αιγόκερω αρχικά θα αποκαλύψει νέους τρόπους έκφρασης για να ολοκληρώσετε τα σχέδια σας και παρά τη θετική εξέλιξη θα δυσκολευτείτε να προσαρμοστείτε στην νέα σας πραγματικότητα. Όμως, σταδιακά συνειδητοποιείται ότι κάθε αλλαγή ξεκινάει εσωτερικά, πρώτα από μέσα σας, και η επιτυχία θέλει χρόνο αλλά και τρόπο. Ανοίξτε τις κεραίες σας και δημιουργήστε νέα κανάλια επικοινωνίας με άτομα που έχουν να σας προσφέρουν καινοτόμες ιδέες. Πιθανή κινητοποίηση εκτός της πόλης σας, στο εξωτερικό. Σπουδές ευνοούνται.

Επηρεάζεται κυρίως το γ΄δεκαήμερο, όσοι έχουν Ήλιο γύρω στην 22ο μοίρα (πραγματοποιείται στις 12 Ιανουαρίου 2020).

Επιπλέον εύνοια λαμβάνετε και από τις θετικές όψεις του Δία με τον Ποσειδώνα(στις 20 Φεβρουαρίου, στις 27 Ιουλίου και στις 12 Οκτωβρίου 2020) και τον Πλούτωνα(στις 5 Απριλίου, στις 30 Ιουνίου και στις 12 Νοεμβρίου 2020) , όπου εμφανίζονται ευκαιρίες για να κερδίσετε την ελευθερία σας, κυρίως εάν νιώθατε εγκλωβισμένοι μέσα σε μια προσωπική σχέση ή μια αταίριαστη επαγγελματική επιλογή. Ωστόσο, λάθη στην στρατηγική προσέγγισης των κατάλληλων ατόμων πρέπει να αποφευχθούν, για να εκπληρωθούν οι επιθυμίες σας.

Επίσης, η προσωρινή μετακίνηση του Κρόνου στον Υδροχόο στα τέλη Μαρτίου 2020 , όπου θα μείνει μέχρι και τέλη Ιουνίου 2020, θα φέρει επιπρόσθετες υποχρεώσεις, με αποτέλεσμα να νιώθετε πως δεν μπορείτε να σηκώσετε τα βάρη που σας αναλογούν, ωστόσο πρέπει να αντιμετωπίσετε τις πιέσεις για να κερδίσετε αργότερα την αναγνώριση που αναζητάτε. Όμως η σύνοδος του Κρόνου με τον Δία τον Δεκεμβρίου 2020, φέρνει αλλαγές σε θέματα οικογενειακά , πιθανόν να δεχτείτε δώρα από μια κληρονομιά.

Επηρεάζεται κυρίως το α δεκαήμερο, όσοι έχουν Ήλιο στη μηδενική, 1η μοίρα.

Στην ερωτική σας ζωή, θα είστε ανά διαστήματα αρκετά μπερδεμένοι μια που οι πλανήτες που μιλάνε για σχέσεις αλλά και σεξουαλικότητα, Αφροδίτη και Άρης θα είναι σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία.

Πιο συγκεκριμένα,

Η ανάδρομη πορεία του Άρη στον Κριό, από τις 11 Σεπτεμβρίου έως τις 13 Νοεμβρίου 2020, φέρνει έντονα νεύρα, θυμό αλλά και μια τάση να κρύψετε τα συναισθήματά σας, μια που πιθανόν βιώνετε κρίσεις σε θέματα συντροφικότητας και σχέσεων. Μια κρυφή έντονη ερωτική σχέση σας προβληματίζει, καθώς έρχονται στην επιφάνεια συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας. Αποκαλύψεις αναμένονται να γίνουν, όπου υπάρχει και ο κίνδυνος να εκτεθείτε σε κουτσομπολιά και το παρασκήνιο να λειτουργήσει εις βάρος σας. Προσπαθήστε να εκτονώστε την αρνητική ενέργεια που συσσωρεύεται καθώς και την πικρία που μπορεί να νιώθετε και ασχοληθείτε με κάτι εναλλακτικό.

Επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι από τέλη γ’ δεκαημέρου και μέχρι τα μέσα β’ δεκαημέρου.

Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στους Διδύμους,από τις 14 Μαίου έως τις 24 Ιουνίου 2020, αφορά κυρίως τα οικονομικά σας και τον τρόπο που βγάζετε το εισόδημα σας. Είναι μια περίοδος για να επαναξιολογήσετε τις πηγές εσόδων σας και να βγάλετε τα συμπεράσματα σας. Προσοχή σε αγορές που γίνονται αυτήν την περίοδο, καθώς μπαίνετε σε πειρασμό να ξοδέψετε περισσότερα από τον προυπολογισμό σας. Να αποφύγετε τον δανεισμό και να είστε όσο γίνετε πιο συγκρατημένοι.

Επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι από αρχές γ’ δεκαημέρου έως μέσα α’ δεκαημέρου)

Οι εκλείψεις της χρονιάς γίνονται

α) στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω, δηλαδή κοινωνική αποδοχή-προσωπική φιλοσοφική θεώρηση ώστε να ξεφύγετε από την γνώμη των άλλων και από πιθανές δυσλειτουργικές ιδέες και να αποφασίσετε σύμφωνα με τα ταλέντα και τις ικανότητες σας. Διψάει η ψυχή σας για νέα γνώση.

β) στον άξονα Δίδυμου-Τοξότη, δηλαδή ασφάλεια-εξάρτηση όπου και πρέπει να νικήσετε εμμονές και να απεγκλωβιστείτε απ΄ότι σας κρατάει δέσμιο ακόμα και σε συναισθηματικό πεδίο. Προσοχή σε δάνεια , οφειλές ,περιουσιακά στοιχεία που έχετε μαζί με άλλους και προσπαθήστε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας.

Στις 30 Νοεμβρίου 2020, η Πανσέληνος, ολική Έκλειψη Σελήνης στους Διδύμους λειτουργεί αφαιρετικά, κυρίως σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας και θα νιώσετε έντονη νευρικότητα , αναζητώντας τρόπους διασφάλισης του εισοδήματος σας. Κλείστε οικονομικές εκκρεμότητες.

Καλή χρονιά

Πηγή: https://www.oroskopos.gr/nea/etisies-problepseis-tayroy-gia-to-202-22682