Το έτος 2020, μια χρονιά που θα αλλάζει την ψυχολογία σας και κατ΄επέκταση τις επιλογές σας, ωριμάζετε και αναλαμβάνετε την ευθύνη για την προσωπική αλλά και οικονομική σας κατάσταση. Το κυριότερο δε φοβάστε να μείνετε μόνοι και να τα βρείτε με τον εαυτό σας!

Ο Ουρανός στο ζώδιο του Ταύρου έχει αλλάξει την ψυχολογία σας και συνεχίζετε να ξαφνιάζετε το περιβάλλον σας με την απρόβλεπτη συμπεριφορά σας. Έτσι, το 2020, η έντονη κυκλοθυμία καθώς και η εσωστρέφεια θα είναι μέρος της καθημερινότητας σας, ωστόσο καλό θα είναι να βρείτε νέους εναλλακτικούς τρόπους έκφρασης και επικοινωνίας.

Επηρεάζεται κυρίως το α’ και αρχές β’ δεκαημέρου και όσοι έχουν Ήλιο από την 2η έως την 10η μοίρα.

H σύνοδος Κρόνου, Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 12 Ιανουαρίου 2020, επηρεάζει αρκετά τα οικονομικά σας, κυρίως αυτά που διαχειρίζεστε μαζί με άλλους και πρέπει να γίνουν γενναίες καθοριστικές τομές. Έτσι είναι αναγκαίο να αποχωριστείτε άτομα που σας έχουν ζημιώσει, να ξεκαθαρίσετε το τοπίο και να αποφύγετε τυχόν απώλειες στο μέλλον. Οικονομικές συμμαχίες μπορούν να γίνουν αυτό το διάστημα αρκεί να έχετε ξεμπερδέψει από δάνεια και οφειλές. Η ερωτική σας ζωή έχει αναταράξεις που θα δημιουργήσουν διλήμματα, αλλά και θα φέρουν αποκαλύψεις γύρω από την κρυμμένη σεξουαλικότητα σας.

Επηρεάζεται κυρίως το γ΄δεκαήμερο, όσοι έχουν Ήλιο γύρω στην 22ο μοίρα.

Σημαντικό αντίβαρο στο να αυξήσετε την οικονομική σας δύναμη και μέσα από συμμαχίες με άτομα κύρους που σας στηρίζουν, οι θετικές όψεις του Δία με τον Ποσειδώνα(στις 20 Φεβρουαρίου, στις 27 Ιουλίου και στις 12 Οκτωβρίου 2020) και τον Πλούτωνα (στις 5 Απριλίου, στις 30 Ιουνίου και στις 12 Νοεμβρίου 2020). Έτσι εμφανίζονται ευκαιρίες για να νικήσετε τον ανταγωνισμό , όμως το πιο σημαντικό είναι ότι θα εμπιστευτείτε ξανά τις ικανότητες σας, και θα «γεννηθεί» μέσα σας το ζιζάνιο της επιτυχίας. Αναζητάτε τώρα περισσότερο την κοινωνική αναγνώριση, αλλά και την επιτυχία σε προσωπικό επίπεδο.

Επίσης η προσωρινή μετακίνηση του Κρόνου στον Υδροχόο στα τέλη Μαρτίου 2020 , όπου θα μείνει μέχρι και τέλη Ιουνίου 2020,και η σύνοδος του με τον Δία τον Δεκέμβριο 2020, είναι αρκετά ευνοϊκή, καθώς σας φέρνει σε επαφή με άτομα που μπορούν να σας αλλάξουν και να συμβάλουν στην απελευθέρωση σας από ένα τοξικό περιβάλλον και τρόπο σκέψης. Επίσης και εσείς οι ίδιοι αντιμετωπίζετε με μεγαλύτερη σοβαρότητα τη ζωή σας και οι επιλογές σας θα είναι αποτέλεσμα ώριμης σκέψης.

Επηρεάζεται κυρίως το α δεκαήμερο, όσοι έχουν Ήλιο στη μηδενική, 1η μοίρα.

Στην ερωτική σας ζωή, θα είστε ανά διαστήματα αρκετά μπερδεμένοι μια που οι πλανήτες που μιλάνε για σχέσεις αλλά και σεξουαλικότητα, Αφροδίτη και Άρης θα είναι σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία.

Πιο συγκεκριμένα,

Η ανάδρομη πορεία του Άρη στον Κριό, από τις 11 Σεπτεμβρίου έως τις 13 Νοεμβρίου 2020, δίνει χρόνο για να αξιολογήσετε εκ νέου το φιλικό σας κύκλο, αλλά και να προγραμματίσετε εκ νέου δραστηριότητες που σας εκφράζουν. Αρκετές προτάσεις θα δεχτείτε έτσι ώστε να βγείτε προς τα έξω και μέσα από μια συλλογική δραστηριότητα να υποστηρίξετε τις ιδέες σας. Βέβαια το διάστημα κρύβει αναταραχές, πισωγυρίσματα και στο ερωτικό κομμάτι, όπου πολλές φορές θα νιώθετε μπερδεμένοι μέσα σε φιλική σχέση που φαίνεται να σας ελκύει ερωτικά. Εντάσεις και πιθανή επανεκτίμηση της ήδη υπάρχουσας σχέσης.

Επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι από τέλη γ’ δεκαημέρου και μέχρι τα μέσα β’ δεκαημέρου.

Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιο σας, από τις 14 Μαίου έως τις 24 Ιουνίου 2020, είναι πρόβλημα για τα ερωτικά σας ζητήματα που φαίνεται να σας απασχολούν ιδιαίτερα το διάστημα αυτό. Επιστροφές σε προηγούμενες σχέσεις αναμένονται, καθώς θα δοθούν πολλές υποσχέσεις αυτό το διάστημα ΄που δύσκολα όμως θα τηρηθούν. Επαναξιολογήστε αρχικά τη δική σας στάση απέναντι στο ταίρι σας και αποφύγετε να προχωρήσετε σε οριστικές αποφάσεις. Αποφύγετε αισθητικές επεμβάσεις.

Επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι από αρχές γ’ δεκαημέρου έως μέσα α’ δεκαημέρου)

Οι εκλείψεις της χρονιάς γίνονται

α) στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω, δηλαδή ασφάλεια-εξάρτηση για να συνειδητοποιήσετε ότι σας δίνει σιγουριά αλλά και να βγείτε από καταστάσεις τοξικές και πλήρους εξάρτησης που σας έχουν εξαντλήσει ψυχικά.

β) στον άξονα Δίδυμου-Τοξότη, δηλαδή εγώ-και οι άλλοι όπου και πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας όταν πέφτουν οι τίτλοι τέλους σε μια σχέση που σας έχει ταλαιπωρήσει αρκετά. Νέες γνωριμίες που πρέπει να τολμήσετε.

Στις 5 Ιουνίου 2020, η Πανσέληνος, ολική Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη λειτουργεί αφαιρετικά, κυρίως σε θέματα προσωπικής φύσεως όπου φαίνεται να υιοθετείτε ένα πιο υγιή τρόπο συμβίωσης – συντροφικότητας και απελευθερώνεστε από τοξικές καταστάσεις. Μη φοβηθείτε το αντίο.

Καλή χρονιά

Πηγή:https://www.oroskopos.gr/nea/etisies-problepseis-didymoy-gia-to-2020-22675