Το έτος 2020, είναι μια χρονιά ανατροπών αλλά και διλημμάτων, μια και θα αμφιταλαντεύεστε αρκετά πάνω σε κρίσιμα ζητήματα και καλείστε να κάνετε ξεκαθαρίσματα που θα σας ωριμάσουν. Μην αντιστέκεστε σε άτομα ή καταστάσεις που φέρουν μαθήματα ζωής.

Ο Ουρανός στο ζώδιο του Ταύρου συνεχίζει να φέρνει ανατροπές, αιφνίδιες αλλαγές, οι οποίες σας αναγκάζουν να μετακινηθείτε από τη θέση σας και να προσαρμόσετε ανάλογα τις επιθυμίες σας. Η επαφή σας με άτομα κύρους θα σας προβληματίσει αρκετά, καθώς θα είναι δύσκολο να γίνετε αποδεκτοί σε ένα νέο επαγγελματικό περιβάλλον που συνεχώς θα τεστάρει τις ικανότητες σας. Βέβαια κάθε δυσκολία που αντιμετωπίζεται, αποτελεί μάθημα ζωής και θα βγείτε πιο δυνατοί από κάθε δοκιμασία.

Επηρεάζεται κυρίως το α’ και αρχές β’ δεκαημέρου και όσοι έχουν Ήλιο από την 2η έως την 10η μοίρα.

H σύνοδος Κρόνου, Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 12 Ιανουαρίου 2020 είναι απαιτητική όψη για τα εργασιακά σας ζητήματα, μια που θα πρέπει να δουλέψετε περισσότερες ώρες μέσα σε ένα πιεστικό περιβάλλον και πιθανόν οι απολαβές σας να μην σας ικανοποιούν. Επίσης, πολλές φορές θα νιώθετε καταπονημένοι – εξαντλημένοι και θα πρέπει να ασχοληθείτε πιο ουσιαστικά με τη φυσική σας κατάσταση και να αναζητήσετε νέους τρόπους για να ξεκουράζεστε. Προσοχή σε σχέσεις που διαταράσσουν τη ψυχική σας ισορροπία.

Επηρεάζεται κυρίως το γ΄δεκαήμερο, όσοι έχουν Ήλιο γύρω στην 22ο μοίρα.

Σημαντικό αντίβαρο στο να πάρετε τα πάνω σας και να βελτιωθεί η ψυχολογία σας είναι οι θετικές όψεις του Δία με τον Ποσειδώνα(στις 20 Φεβρουαρίου, στις 27 Ιουλίου και στις 12 Οκτωβρίου 2020) και τον Πλούτωνα στις 5 Απριλίου, στις 30 Ιουνίου και στις 12 Νοεμβρίου 2020) όπου θα βρείτε λύσεις σε προβλήματα που αφορούν τα οικονομικά σας, αλλά και την ερωτική σας ζωή. Έτσι και μέσα από μια ρομαντική γνωριμία μπορείτε να ικανοποιήσετε βαθύτερες επιθυμίες , να απενοχοποιηθείτε και το κυριότερο να γνωρίσετε καλύτερα τον εαυτό σας. Θετικές εξελίξεις σε κληρονομικά ζητήματα και ασχοληθείτε με το απαραίτητο ξεκαθάρισμα των οικονομικών σας πόρων, όπου φαίνεται να βγαίνετε στο τέλος κερδισμένοι.

Επίσης η προσωρινή μετακίνηση του Κρόνου στον Υδροχόο στα τέλη Μαρτίου 2020 , όπου θα μείνει μέχρι και τέλη Ιουνίου 2020, και η σύνοδος με τον Δία τον Δεκέμβριο 2020 θα σας ωριμάσει σε θέματα προσωπικών σχέσεων και μέσα από μια γνωριμία με άτομο μεγαλύτερης ηλικίας θα καταφέρετε να νιώσετε ολοκληρωμένοι, Δυσλειτουργικές σχέσεις τείνουν να τελειώνουν.

Επηρεάζεται κυρίως το α δεκαήμερο, όσοι έχουν Ήλιο στη μηδενική, 1η μοίρα.

Στην ερωτική σας ζωή, θα είστε ανά διαστήματα αρκετά μπερδεμένοι μια που οι πλανήτες που μιλάνε για σχέσεις αλλά και σεξουαλικότητα, Αφροδίτη και Άρης θα είναι σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία.

Πιο συγκεκριμένα,

Η ανάδρομη πορεία του Άρη στον Κριό, από τις 11 Σεπτεμβρίου έως τις 13 Νοεμβρίου 2020, αλλάζει τα σχέδια σας κυρίως σε όσους σπουδάζουν στο εξωτερικό ή σκέφτονται να αρχίσουν σπουδές ή να μετοικίσουν για εργασία. Βέβαια ο προβληματισμός που θα σας διακατέχει αυτό το διάστημα είναι αρκετά εποικοδομητικός, γιατί θα καταφέρετε να ξεπεράσετε υπαρκτά εμπόδια και στο τέλος να λάβετε σωστές αποφάσεις. Ένας έρωτας από απόσταση τείνει να σας κλέψει το μυαλό και θα παρασύρεστε σε ερωτικά «ατοπήματα» με έντονες παρενέργειες και αναπόφευκτους χωρισμούς.

Επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι από τέλη γ’ δεκαημέρου και μέχρι τα μέσα β’ δεκαημέρου.

Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στους Διδύμους,από τις 14 Μαίου έως τις 24 Ιουνίου 2020, σας βάζει σε διαδικασία αξιολόγησης των φιλικών σας σχέσεων και πιθανόν να συνειδητοποιήσετε ότι έχετε αισθήματα για άτομο που ανήκει στο φιλικό σας περιβάλλον. Μπερδέματα, σύγχυση και τοπίο θολό επικρατεί, όταν θέλετε να πάρετε μια απόφαση και βέβαια αυτό θα οδηγήσει σε επιλογές που ενδέχεται να μετανιώσετε. Επανεκτίμηση στόχων και διάθεση έναρξης μια ομαδικής δραστηριότητας με συλλογικό στόχο.

Επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι από αρχές γ’ δεκαημέρου έως μέσα α’ δεκαημέρου)

Οι εκλείψεις της χρονιάς γίνονται

α) στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω, δηλαδή ρεαλισμός-εξιδανίκευση, όπου και πρέπει να συνειδητοποιήσετε την πραγματική σας κατάσταση και να βγείτε από ουτοπικές καταστάσεις και «θέλω» που σας εγκλωβίζουν στο παρελθόν και σε λάθος εκτιμήσεις. Υιοθέτηση ενός εναλλακτικού τρόπου ζωής.

β) στον άξονα Δίδυμου-Τοξότη, δηλαδή προσωπική δημιουργία-ιδανικά, όπου και πρέπει να επαναξιολογήσετε τη θέση σας μέσα στο κοινωνικό γίγνεσθαι ή σε ένα φιλικό κύκλο που κινείστε και να βάλετε σε εφαρμογή προσωπικά σχέδια. Μην θέλετε να είστε μόνοι στο ταξίδι προς την εξέλιξη.

Στις 5 Ιουνίου 2020, η Πανσέληνος, Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη λειτουργεί αφαιρετικά, έχετε δηλαδή την ευκαιρία να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή, να νιώσετε πιο ανεξάρτητοι και να αναζητήσετε νέες εμπειρίες. Πείτε όχι στις επαναλήψεις και σε άτομα που δεν σας εκφράζουν. Επιχειρηματικές δραστηριότητες ολοκληρώνονται, ή τελειώνουν ανάλογα με τον γενέθλιο χάρτη σας.

Καλή χρονιά