Ιχθύς 2020. Μοναδικές ευκαιρίες βελτίωσης.

Το έτος 2020, είναι μια χρονιά που δεν θα σας στερήσει τη χαρά αλλά και το δικαίωμα της επιλογής που είναι θείο δώρο. Έχετε λοιπόν την πολυτέλεια να επιλέγετε ή να λέτε όχι σε ότι δεν σας εκφράζει.

 

Ο Ουρανός στο ζώδιο του Ταύρου ευνοεί τα σχέδια σας, τις σπουδές σας, γενικά έχει συμβάλλει στο να πιστέψετε στα θετικά γυρίσματα της τύχης και να εμπιστευτείτε τον εαυτό σας, αλλά και πιθανά κρυμμένα ταλέντα. Βέβαια η σχέση σας με άτομα του συγγενικού σας περιβάλλοντος έχουν αλλάξει ολοκληρωτικά, όμως έχετε δείξει σημάδια εξωστρέφειας και δείξατε εμπιστοσύνη νέα άτομα που δεν σας συνδέουν δεσμοί αίματος. Ο έρωτας αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητας.

Επηρεάζεται κυρίως το α’ και αρχές β’ δεκαημέρου και όσοι έχουν Ήλιο από την 2η έως την 10η μοίρα.

H σύνοδος Κρόνου, Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 12 Ιανουαρίου 2020, ευνοεί τις φιλικές σας σχέσεις, ανοίγει ο κύκλος σας και παρά του ότι ο Κρόνος δρα περιοριστικά, στη δική σας περίπτωση δίνει αναγνώριση και δεν σας κλέβει τη δόξα. Η περίοδος αυτή είναι μοναδική για να ηγηθείτε μιας ομαδικής συλλογικής δραστηριότητας και να ξεπεράσετε προσκολλήσεις και μπλοκαρίσματα.

Επηρεάζεται κυρίως το γ΄δεκαήμερο, όσοι έχουν Ήλιο γύρω στην 22ο μοίρα.

Σημαντική εύνοια δέχεστε όμως και από τις θετικές όψεις του Δία με τον Ποσειδώνα(στις 20 Φεβρουαρίου, στις 27 Ιουλίου και στις 12 Οκτωβρίου 2020) και τον Πλούτωνα(στις 5 Απριλίου, στις 30 Ιουνίου και στις 12 Νοεμβρίου 2020), όπου πραγματικά εκπληρώνουν κάθε σας επιθυμία είτε σε προσωπικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο. Ποντάρετε λοιπόν περισσότερο στις δημόσιες σχέσεις σας, κάντε ένα άλμα προς τα έξω και θα δείτε πως θα αποκτήσετε φήμη, νικώντας πιθανές τάσεις μοναχικότητας που σας εγκλώβιζαν μέχρι τώρα.

Επίσης η προσωρινή μετακίνηση του Κρόνου στον Υδροχόο στα τέλη Μαρτίου 2020 , όπου θα μείνει μέχρι και τέλη Ιουνίου 2020 και η σύνοδος με τον Δία τον Δεκέμβριο 2020, δίνει απαντήσεις σε εσωτερικά ερωτήματα και σας φανερώνει αλήθειες που θα αλλάξουν τη κοσμοθεωρία σας.

Επηρεάζεται κυρίως το α δεκαήμερο, όσοι έχουν Ήλιο στη μηδενική, 1η μοίρα.

Στην ερωτική σας ζωή, θα είστε ανά διαστήματα αρκετά μπερδεμένοι μια που οι πλανήτες που μιλάνε για σχέσεις αλλά και σεξουαλικότητα, Άφροδίτη και Άρης θα είναι σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία.

Πιο συγκεκριμένα,

Η ανάδρομη πορεία του Άρη στον Κριό φέρνει αρκετές εντάσεις στην ερωτική σας ζωή, μια που πιθανόν πρέπει να δείτε ξανά τις επιλογές σας και να διακρίνετε πιθανές πράξεις επιπολαιότητας. Επίσης , η θέση αυτή του Άρη δημιουργεί περισσότερες ανάγκες και αυτό σημαίνει ότι η ανάδρομη πορεία του θα σας δώσει την ευκαιρία να επανεκτιμήσετε τον τρόπο που ξοδεύετε το χρήμα ή το συναίσθημα σας. Ρήξεις , κόντρες και σκηνές ζηλοτυπίας αναμένονται. Αποφύγετε άσκοπες αντιδράσεις και γίνετε πιο διπλωματικοί.

Επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι από τέλη γ’ δεκαημέρου και μέχρι τα μέσα β’ δεκαημέρου.

Όμως η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στους Διδύμους δημιουργεί και τα περισσότερα μπερδέματα στην ερωτική σας ζωή μια που φαίνεται να είστε μπερδεμένοι και να μην μπορείτε να κατασταλάξετε σε ένα πρόσωπο. Απιστία, τάσεις φυγής, ψέμματα και γενικά το τοπίο θα είναι θολό και δύσκολα να κατασταλάξετε. Πιθανές επιστροφές ατόμων θα σας αναστατώσουν ακόμα περισσότερο. Προσοχή σε χρήματα που δανείζεστε ή δανείζετε.

Επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι από αρχές γ’ δεκαημέρου έως μέσα α’ δεκαημέρου).

Οι εκλείψεις της χρονιάς γίνονται,

α) στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω, δηλαδή ερωτισμός-ανεξαρτησία και πρέπει να συνειδητοποιήσετε τον δυναμισμό σας και να μη μένετε κολλημένοι σε καταστάσεις που σας μπλοκάρουν. Επιχειρηματικά σχέδια μπορεί τώρα να ολοκληρωθούν αλλά πρέπει να είστε προσεκτικοί με την διαχείριση των χρημάτων σας.

β) στον άξονα Δίδυμου-Τοξότη, οικογένεια –καριέρα ή συναίσθημα-λογική και εδώ θα πρέπει να αποφασίσετε ή με το χέρι στην καρδιά ή καθαρά με το μυαλό. Γενικά το διάστημα των εκλείψεων θα είστε αρκετά μπερδεμένοι μια που δεν θα μπορείτε να επηρεάσετε τις εξελίξεις.

Στις 30 Νοεμβρίου 2020 η Πανσέληνος, Έκλειψη Σελήνης στους Διδύμους, λειτουργεί αφαιρετικά και κυρίως πλήττει τον οικογενειακό σας χώρο. Χρειάζεται να δείξετε προσοχή σε θέματα διαχείρισης ακίνητης περιουσίας. Πιθανή μετακόμιση.

Καλή χρονιά!

Πηγή: https://www.oroskopos.gr/nea/etisies-problepseis-2019-gia-ton-ixthy-21092