Ο Iούλιος 

αστρολογικά είναι ένας μήνας που ξεκινάει να αλλάζει το ριζικό σου, σε φέρνει αντιμέτωπο με τα λάθη σου, σε βάζει σε σκέψεις και γενικά ίσως και δεν μπορείς να αποφύγεις τις υποχρεώσεις  και τα λεγόμενα βάρη.  Κάνεις παρέα με άτομα που θέλεις να αποφύγεις και σκέφτεσαι συνέχεια το σχέδιο απόδρασης σου.

Βέβαια αναμένονται κάποιες στιγμές ξεκούρασης και μερικές συγκινήσεις που θα σε βοηθήσουν να αντέξεις το τσουνάμι που έρχεται.

Ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου, μέχρι τις 22/7/22, οπότε οικογενειακά ζητήματα θα σε απασχολήσουν και δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιηθούν θέματα ακινήτων. Κόντρες αναμένονται και υπόγειες συναισθηματικές πιέσεις για τους παρορμητικούς του γ΄δεκαημέρου.

 

Πιο συγκεκριμένα,

στις 5/7/22 ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιο του Καρκίνου και αρχίζουν τα παράπονα και οι μουρμούρες. Συναισθηματικά νιώθεις αρκετά έτοιμος να μπεις σε μια σχέση και εάν αυτό δεν είναι εφικτό, θα σου κοστίζει.  Για μερικούς θα φέρει ευκαιρίες για επανασυνδέσεις, εξομολογήσεις, πάντα όμως για σχέσεις του παρελθόντος.

Στις 19/7/22 ο Ερμής θα μπει στο ζώδιο του Λέοντα και αυτόματα θα φέρει κάποιες ευχάριστες εκπλήξεις και διεξόδους, καθώς οι σκέψεις γίνονται λιγότερο συναισθηματικές. Ανατροπές αναμένονται και ρήξεις σε σχέσεις μεταξύ ανθρώπων που έχουν ενισχυμένο εγώ.

Υστερόγραφο,

μέχρι τις 17/7/22, η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο των Διδύμων και ενώ υπάρχει καλή επικοινωνία και ερωτικά πήγαινε έλα, κρύβεται ο κίνδυνος της εξαπάτησης, πίσω από κάθε νέα συνεύρεση. Μόνο οι γνωριμίες που έχουν δοκιμαστεί από το χρόνο,θα εξελιχθούν θετικά. Κατόπιν  η Αφροδίτη θα περάσει,  στο ζώδιο της Σελήνης, τον Καρκίνο και θα φουντώσει πάλι η ερωτική μουρμούρα και τα παράπονα. Γκρίνιες αναμένονται. Νέες γνωριμίες θα γίνουν ξαφνικά, και ο έρωτας θα βοηθήσει κάπως την κατάσταση.

Στις  5/7/22 ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου και αυτό, θα βάλει χειρόφρενο σε κάθε ανοιχτή συζήτηση για δέσμευση, χωρίς βέβαια να κλέβει τον αισθησιασμό και την ανάγκη για σεξουαλική εκτόνωση.  Ο Άρης θα περάσει πάνω από τα σημεία των εκλείψεων, ( 30/4, 25/10,8/11 ) και αυτό θα δυναμιτίσει την κατάσταση. Το καλό γίνεται καλύτερο, το κακό, χειρότερο.

SOS Υστερόγραφο, στις 13/7/22 έχουμε την Πανσέληνο στο ζώδιο του Αιγόκερω και η παρουσία του Πλούτωνα κάνει τα πράγματα επικίνδυνα, και ίσως ανυπόφορα, κυρίως για τους παρορμητικούς, που πρέπει να αποχαιρετίσουν κρυφές ελπίδες και όνειρα. Ωστόσο, θα δοθούν κάποιες ευκαιρίες, κυρίως για Ταύρους, Παρθένους, Σκορπιούς,Ιχθύες , τέλος β’ δεκαημέρου και αρχές γ’ (21η μοίρα). 

Στις 28/7/22 η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα, έχει μια δόση υπερβολής και ξεκουράζει όποιον/α θέλει να βγει από το ..δράμα και να παίξει ένα πιο δυναμικό ρόλο. Δίνονται ευκαιρίες για ξεκινήματα και συναισθηματικά ξαφνικά μαζώματα. Ωστόσο, τίποτα δεν είναι εύκολο, καθώς επικρατεί λογοκρισία και περιορισμός.

Επηρεάζεται κυρίως ο σταθερός σταυρός, α’ δεκαημέρου, αλλά και β΄δεκαημέρου. (γύρω από την 5η μοίρα , αλλά και 18η μοίρα)

Κάνε Εγγραφή στο  κανάλι μου στο youtube 

https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ?view_as=subscriber

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, θα περάσετε περίεργα αυτόν τον μήνα, καθώς θα έχετε ευκαιρίες για διορθώσεις και νέα ξεκινήματα, ωστόσο θα υπάρχουν και δυσκολίες, κυρίως οικονομικής φύσεως, οπότε εκεί η αυτοπεποίθηση σας θα πηγαίνει περίπατο. Βοηθάει ο Δίας να ξεπερνάτε τις κρίσεις.   Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 29/6/22 (αφορά κυρίως όσους είναι γεννημένοι στις 27,28, & 29 Αυγούστου) σας δίνει τη δυνατότητα να περάσετε σχετικά αναίμακτα τα συναισθηματικά μπουρίνια και να βρείτε γρήγορα αντικαταστάτη. Νιώθετε πως μπορείτε να ασχοληθείτε με επιχειρηματικά σχέδια, τα παιδιά σας ή με άτομα νεότερα. Μια σχέση ανατρεπτική αναμένεται.

Κριός β’ δεκαημέρου, ευνοείστε σε οικογενειακά ζητήματα και μπορείτε να ασχοληθείτε με τα ακίνητα σας, καθώς και με τα οικονομικά σας. Αφοσιώνεστε αρκετά στην πρακτική πλευρά της ζωής σας και περιμένετε να δείτε αποτελέσματα. Ξαφνικά σκαμπανεβάσματα αναμένονται. Γνωριμίες από το πουθενά.

Κριός γ’ δεκαημέρου, ιδιαίτερος μήνας ο Ιούλιος, καθώς κάνετε προσπάθειες να φτιάξετε την εικόνα σας και την επαγγελματική σας θέση.   Στις 13/7/22, η Πανσέληνος στο ζώδιο του Αιγόκερω γεννά κόντρες με πρόσωπα εξουσίας, πιθανόν και ρήξεις και ανατρέπεται τελείως η κοινωνική σας θέση. Συζητήσεις γύρω από το ενδεχόμενο μιας υποχρεωτικής δέσμευσης αναμένονται.( αφορά κυρίως όσους είναι γεννημένοι στις 12,13,14 Απριλίου).

Σημαντική επιρροή του μήνα, στις 8,9, 19,20,27,28/7/22 ο Άρης ακουμπά τα σημεία των εκλείψεων από το ζώδιο του Ταύρουκαι θα αντιμετωπίσετε οικονομικές κρίσεις , τις οποίες και πρέπει να διαχειριστείτε με ψυχραιμία. Η πρακτική πλευρά της ζωής σας απορροφά όλη την ενέργεια σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος, α’ δεκαημέρου,   έχετε ευχάριστες μετακινήσεις αυτό το μήνα και θα μπορέσετε να ξεδώσετε με φίλους και συγγενικά πρόσωπα. Επίσης θα ασχοληθείτε και με τις σπουδές σας. Διαδικτυακά φλερτ αναμένονται. Στον επαγγελματικό χώρο κινείστε όμως αρκετά αντιδραστικά, και αυτό θα σας φέρει πολλές φορές σε δύσκολη θέση,καθώς θα είστε αρκετά εκρηκτικοί και δεν θα σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας.   Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 29/6/22 (αφορά κυρίως όσους είναι γεννημένοι στις 27,28, & 29 Απριλίου) σας αναγκάζει να ξεκινήσετε κάτι ανατρεπτικό και να προωθήσετε τα σχέδια σας με μεγαλύτερη επιμονή.. Πιθανές κόντρες σας κάνουν πιο παραγωγικό.

΄Ταύρος β’ δεκαημέρου, συνεχίζετε να προσαρμόζετε το πρόγραμμα σας σε νέα δεδομένα και αυτό είναι κάτι που δεν σας αρέσει, αλλά δεν μπορείτε να το αποφύγετε. Νιώθετε πολλές φορές να σας πνίγει το περιβάλλον σας ή τα βάζετε με τους γύρω σας. Συγχρόνως είστε αρκετα αφοσιωμένοι στο άτομο σας και εκεί αναμένονται μερικές συγκρούσεις ή και ξαφνικές ρήξεις.

Ταύρος γ’ δεκαημέρου,  ιδιαίτερος μήνας ο Ιούλιος, καθώς κάνετε προσπάθειες να αντιμετωπίσετε τα πισώπλατα μαχαιρώματα.  Στις 13/7/22, η Πανσέληνος στο ζώδιο του Αιγόκερω σας φέρνει σε επαφή με άτομα από το εξωτερικό, πιθανόν συζητάτε μια νέα επαγγελματική πρόταση. Νομικά ζητήματα θα εξελιχθούν ομαλά. ( αφορά κυρίως όσους είναι γεννημένοι στις 12,13,14 Μαίου).

Σημαντική επιρροή του μήνα, στις 8,9, 19,20,27,28/7/22 ο Άρης ακουμπά τα σημεία των εκλείψεων από το ζώδιο σαςκαι υπάρξουν ανατροπές και σημαντικές αλλαγές που θα επηρεάσουν τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. ΝΙώθετε απομάκρυνση από τα άτομα που αγαπάτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

Δίδυμος, α’ δεκαημέρου, έχετε την δυνατότητα να φτιάξετε την πρακτική πλευρά της ζωής σας είτε από μια νέα πηγή εσόδων είτε από οικονομική ενίσχυση. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 29/6/22 (αφορά κυρίως όσους είναι γεννημένοι στις 27,28, & 29 Μαίου) σας δίνει ευκαιρίες για μετακινήσεις, νέες γνωριμίες, αλλά και διαδικτυακά εμπορικά ανοίγματα. Κάνετε την δική σας προσωπική ανατροπή.

Δίδυμος β’ δεκαημέρου,  βλέπετε τις αλλαγές πλέον που συμβαίνουν πίσω από την πλάτη σας, και πολλές φορές θέλετε να επέμβετε, μια που τίποτα δεν σας τρομάζει. Τουναντίον επιθυμείτε το διαφορετικό και επιλέγετε το νέο. Προτάσεις για μια νέα πηγή εσόδων ή μια μυστική οικονομική ενίσχυση θα έχετε.

Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, ιδιαίτερος μήνας ο Ιούλιος, καθώς επικρατεί πάλι η θολούρα και η σύγχυση που καθιερώνει συναισθηματικό μπέρδεμα.    Στις 13/7/22, η Πανσέληνος στο ζώδιο του Αιγόκερω κλείνει κύκλους με το παρελθόν και επιθυμείτε να προχωρήσετε προς καινούργιες κατευθύνσεις. Ο οικονομικός τομέας της ζωής σας θα επηρεαστεί άμεσα. Ερωτικά συνεχίζονται τα ερωτικά παιχνίδια. ( αφορά κυρίως όσους είναι γεννημένοι στις 12,13,14 Ιουνίου).

Σημαντική επιρροή του μήνα,  στις 8,9, 19,20,27,28/7/22 ο Άρης ακουμπά τα σημεία των εκλείψεων από το ζώδιο του Ταύρουκαι αυτό φέρνει αλλαγές στην ψυχολογία σας, αλλά και δημιουργεί ένα σκληρό παρασκήνιο μέσα στον εργασιακό χώρο. Διαφυλάξτε την θέση σας.   

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος, α’ δεκαημέρου,  έχετε πολλές ευκαιρίες μέσα στον μήνα να περάσετε καλά και να φύγει η μονοτονία ή η κατήφεια της προηγούμενης περιόδου. Βρίσκετε με νέους φίλους, και μέσα από μια νέα γνωριμία, θα βγείτε από ερωτικά αδιέξοδα.  Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 29/6/22 (αφορά κυρίως όσους είναι γεννημένοι στις 27,28, & 29 Ιουνίου) σας δίνει τη δυνατότητα να ξεκινήσετε μια νέα εργασία και να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες. Ενισχύεστε και από άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος.

Καρκίνος  β’ δεκαημέρου,  ξαφνικές ευκαιρίες θα έχετε για να βελτιώσετε την προσωπική σας κατάσταση και αυτό θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Κινείστε αρκετά δυναμικά μέσα στον φιλικό σας κύκλο. Οι δημόσιες σχέσεις σας ενισχύονται και ηγείστε μιας νέας δραστηριότητας.

Καρκίνος γ’ δεκαημέρου,  ιδιαίτερος μήνας ο Ιούλιος, καθώς αντιμετωπίζετε δυσκολίες και τα βάζετε με τους γύρω σας. Το περιβάλλον σας αρνείται να σας στηρίξει και αυτό σας κάνει αρκετά επιθετικούς.  Στις 13/7/22, η Πανσέληνος στο ζώδιο του Αιγόκερω φέρνει τη ρήξη σε χρόνιες σχέσεις, καθώς αποκαλύπτεται η αλήθεια και πρέπει να δείτε τα πράγματα αντικειμενικά. Αποφύγετε τις εξαπατήσεις και δείτε την πραγματικότητα με γυμνό μάτι. ( αφορά κυρίως όσους είναι γεννημένοι στις 12,13,14 Ιουλίου).

Σημαντική επιρροή του μήνα, στις 8,9, 19,20,27,28/7/22 ο Άρης ακουμπά τα σημεία των εκλείψεων από το ζώδιο του Ταύρου,και αυτό θα σας ωφελήσει, καθώς έχετε τη δυνατότητα να αποτινάξετε ένα κακό παρελθόν. Είστε αρκετά σίγουροι για το τι θέλετε να πετύχετε. 

ΛΕΩΝ

Λέων, α’ δεκαημέρου,  αντιφατικός μήνας ο Ιούλιος, μια που έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε τη ζωή σας και συγρόνως θα σας ενοχλεί που πρέπει να βγείτε από την ασφαλή σας ζώνη.  Η Νέα Σελήνη στον δεκαήμερο σας,  στις 29/6/22φορά κυρίως όσους είναι γεννημένοι στις 27,28, & 29 Ιουλίου) θα σας ξεκουράσει με μια νέα γνωριμία, και φαίνεται να απομακρύνεστε από καταστάσεις που σας έριχναν την ψυχολογία. Βρίσκετε ένα νέο νόημα σε αυτό που κάνετε.

Λέων β’ δεκαημέρου, τα πράγματα αρχίζουν και αλλάζουν για εσάς που τολμάτε να κάνετε μια νέα αρχή και βέβαια κάθε γνωριμία που γίνεται τώρα , έχει και την σημασία της. Θα βρεθείτε με κόσμο, θα υποστηρίξετε τα θέλω σας και συγχρόνως θα προωθείτε τα σχέδια σας. Μια πλατωνική σχέση αλλάζει μορφή. Ευκαιρίες για φλερτ και ρομαντικά πήγαινε έλα. Συγκρούσεις με πρόσωπα εξουσίας αναμένονται.

Λέων γ’ δεκαημέρου,ιδιαίτερος μήνας ο Ιούλιος, καθώς πρέπει να συμβιβαστείτε με ένα καινούργιο πρόγραμμα, να ενσωματωθείτε σε ένα νέο εργασιακό περιβάλλον και όλα αυτά θα αλλάξουν τελείως την καθημερινότητα σας. Στις 13/7/22, η Πανσέληνος στο ζώδιο του Αιγόκερω σας φέρνει σε μια νέα πραγματικότητα και αυτό αρχικά σας κοστίζει, γιατί είχατε συνηθίσει αλλιώς. Ευκαιρίες όμως υπάρχουν για να βρείτε τρόπους να ανεβάσετε το γόητρο σας. Να διακριθείτε.   ( αφορά κυρίως όσους είναι γεννημένοι στις 12,13,14 Αυγούστου).

Σημαντική επιρροή του μήνα, στις 8,9, 19,20,27,28/7/22 ο Άρης ακουμπά τα σημεία των εκλείψεων από το ζώδιο του Ταύρου,και αυτό ανατρέπει την κοινωνική σας εικόνα και πρέπει να μοχθήσετε για τους στόχους σας αλλά και για σχέσεις που μέχρι πρότινος, θεωρούσατε ασφαλείς. Αγκαλιάστε περισσότερο τα θέλω σας, μην πνίγεστε από το εγώ σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένος, α’ δεκαημέρου, αρκετά γενναιόδωρος ο μήνας Ιούλιος, για εσάς που βλέπετε τις ευκαιρίες και δεν χάνετε το κουράγιο σας από τις δήθεν δυσκολίες. Ξεπερνάτε κάθε εμπόδιο και με τη βοήθεια ενός κοντινού σας προσώπου. Έχετε τη δυνατότητα να επενδύσετε σε φιλίες ή ακόμα και σε γνωριμίες με άτομα από απόσταση.  Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα  στις 29/6/22 (αφορά κυρίως όσους είναι γεννημένοι στις 27,28, & 29 Αυγούστου) μιλά για μια εσωτερική εκκαθάριση, αλλά και για την ανάγκη σας να ικανοποιήσετε κρυφές επιθυμίες. Μια μυστική σχέση ενδέχεται να σας ανανεώσει ποικιλοτρόπως.

Παρθένος  β’ δεκαημέρου, είστε αρκετά ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες και ο έρωτας σας χτυπά και πάλι την πόρτα. Μια γνωριμία, πιθανόν με άτομο εξ αποστάσεως σας απογειώνει. Ταξιδεύετε να βρεθείτε με το άτομο που σας γοητεύει. Νομικά ζητήματα, αλλά και σπουδές ευνοούνται αυτό το διάστημα.

Παρθένος γ’ δεκαημέρου,  ιδιαίτερος μήνας ο Ιούλιος, καθώς έχετε ευκαιρίες να δείτε την αλήθεια, αλλά και να δρομολογήσετε τις εξελίξεις. Στις 13/7/22, η Πανσέληνος στο ζώδιο του Αιγόκερω αγγίζει την ερωτική σας ζωή και θα είστε αρκετά ανοιχτοί να πειραματιστείτε με άτομα που σας πλησιάζουν με ερωτικές διαθέσεις. Επιχειρηματικά σχέδια ευνοούνται, ωστόσο πρέπει να προσέξετε τους οικονομικούς σας χειρισμούς.    (αφορά κυρίως όσους είναι γεννημένοι στις 12,13,14 Σεπτεμβρίου).

Σημαντική επιρροή του μήνα, στις 8,9, 19,20,27,28/7/22 ο Άρης ακουμπά τα σημεία των εκλείψεων από το ζώδιο του Ταύρου,και αυτό σας κάνει να ταξιδεύετε προς νέες κατευθύνσεις, αποφεύγετε τη ρουτίνα και διώχνετε από πάνω σας τις προκαταλείψεις. Είστε ανοιχτοί προς νέες εμπειρίες. 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγός, α’ δεκαημέρου,  με αρκετές ανησυχίες ξεκινάει ο μήνας Ιούλιος, ωστόσο έχετε τη δυνατότητα να ξεπεράσετε τα εμπόδια και να βγείτε από δύσκολα μονοπάτια. Η οικονομική κατάσταση σας προβληματίζει αρκετά.  Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα  στις 29/6/22φορά κυρίως όσους είναι γεννημένοι στις 27,28, & 29 Σεπτεμβρίου) θα σας δώσει τη δυνατότητα να κάνετε μια νέα προσωπική αρχή και να σπάσετε τα δεσμά με άτομα ή καταστάσεις που σας καταπιέζουν. Καιρός για απελεύθερωση.

Ζυγός  β’ δεκαημέρου,  είστε σε φάση που μπορείτε να εκτιμήσετε τις συνθήκες και τις καταστάσεις στη ζωή σας με μεγαλύτερη αισιοδοξία και σε αυτό θα βοηθήσει η οικογένεια σας. Έρχεστε αρκετά κοντά στα άτομα που αγαπάτε και ανοίγετε τις πόρτες του σπιτιού σας. Ερωτικά πήγαινε έλα αναμένονται. Οικονομικά απρόοπτα, επίσης.

Ζυγός γ’ δεκαημέρου,  ιδιαίτερος μήνας ο Ιούλιος, καθώς λειτουργείτε συνεχώς υπό πίεση και πρέπει να προσέξετε τις αντιδράσεις σας, μια που μία πιθανή ρήξη ενδέχεται να σας ταλαιπωρήσει. Στις 13/7/22, η Πανσέληνος στο ζώδιο του Αιγόκερω επηρεάζει την οικογενειακή σας ζωή και σίγουρα εκεί αντιμετωπίζετε τα περισσότερα προβλήματα. Βρίσκεστε σε θέση άμυνας ή επίθεσης  (αφορά κυρίως όσους είναι γεννημένοι στις 12,13,14 Οκτωβρίου). Πιθανά παιχνίδια χειραγώγησης αναμένονται.

Σημαντική επιρροή του μήνα,στις 8,9, 19,20,27,28/7/22 ο Άρης ακουμπά τα σημεία των εκλείψεων, από το ζώδιο του Ταύρου,και αυτο αυξάνει τις ανασφάλειες σας γύρω από οικονομικά ζητήματα,  αλλά και επηρεάζει τη σχέση σας με άτομο που μοιράζεστε κοινά αποκτήματα. Ερωτικά συνεχίζετε να είστε μπερδεμένοι και πολλές φορές αρκετά απογοητευμένοι. 

.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιός α’ δεκαημέρου, είστε σαφώς πιο εσωτερικά απελευθερωμένοι και παρόλο που δεν φαίνεται η επαναστατική σας διάθεση, θα γίνουν αλλαγές.  Εμπιστεύεστε περισσότερο την διαίσθηση σας, έρχεστε σε κόντρες με άτομα που δεν σας κατανοούν και γενικά ετοιμάζεστε για ένα μεγάλο άλμα.   Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα  στις 29/6/22 (αφορά κυρίως όσους είναι γεννημένοι στις 27,28, & 29 Οκτωβρίου) θα σας δώσει τη δυνατότητα να κάνετε μια νέα επαγγελματική αρχή που θα αλλάξει τη ζωή. Ετοιμαστείτε για ένα μεγάλο άλμα.

Σκορπιός  β’ δεκαημέρου, έρχονται εξελίξεις σε διαπροσωπικές σχέσεις και χρόνιες συνεργασίες και αυξάνεται η επαναστατική σας διάθεση . Μια νέα γνωριμία υπόσχεται να σας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Έντονος ερωτικός μήνας με αρκετά σκαμπανεβάσματα. Νιώθετε αρκετά δυνατοί να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις.

Σκορπιός γ’ δεκαημέρου,  ιδιαίτερος μήνας ο Ιούλιος, καθώς συνεχίζονται οι εντάσεις μέσα στον οικογενειακό χώρο και πρέπει να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις του περιβάλλοντος σας. Στις 13/7/22, η Πανσέληνος στο ζώδιο του Αιγόκερω φέρνει στο προσκήνιο μια πρόταση για μια νέα συνεργασία που θα σας δυναμώσει και ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση σας. Διαδικτυακά φλερτ και μια καρμική γνωριμία θα σας λύσει τα χέρια.  (αφορά κυρίως όσους είναι γεννημένοι στις 12,13,14 Νοεμβρίου). Νιώθετε και πάλι δυνατοί.

Σημαντική επιρροή του μήνα, στις 8,9, 19,20,27,28/7/22 ο Άρης ακουμπά τα σημεία των εκλείψεων, από το ζώδιο του Ταύρου,και αυτό θα φέρει αλλαγές σε διαπροσωπικές σχέσεις και χρόνιες συνεργασίες. Αλλάζει ο τρόπος δράσης σας και περνάτε πολλές φορές στην επίθεση. Περιμένετε να αλλάξει τελείως ο κόσμος σας. 

 .

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότης α’ δεκαημέρου, βιώνετε σημαντικές αλλαγές μέσα στην καθημερινότητα σας και η εργασιακή σας ζωή θα αλλάξει προς το καλύτερο. Βέβαια, θα υπάρξουν στιγμές που θα πιέζεστε αρκετά και αυτό θα επηρεάζει την φυσική σας κατάσταση.  Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 29/6/22 (αφορά κυρίως όσους είναι γεννημένοι στις 27,28, & 29 Νοεμβρίου) θα βοηθήσει να βρεθείτε σε επαφή με άτομα διαφορετικής κουλτούρας και θα μπορέσετε να κάνετε μια νέα αρχή. Επαγγελματικά ανοίγματα αναμένονται. Νομικά ζητήματα επανέρχονται στο προσκήνιο.

Τοξότης β’ δεκαημέρου,  ασχολείστε αρκετά με την φυσική σας κατάσταση και θα το ρίξετε στην άσκηση και στην υγιεινή διατροφή. Συγχρόνως θα είστε παρά πολύ αφοσιωμένοι σε εργασιακά ζητήματα και αυτό θα σας κάνει ακόμα πιο αποτελεσματικούς. Ερωτικά θα ξαφνιαστείτε αρκετές φορές μέσα στον μήνα.

Τοξότης γ’ δεκαημέρου, ιδιαίτερος μήνας ο Ιούλιος, καθώς πρέπει να βάλετε σε τάξη την καθημερινότητα σας και να διορθώσετε λάθη του παρελθόντος. Η εργασιακή σας κατάσταση ενδέχεται να διαφοροποιηθεί. Οικονομικά ζόρια συνεχίζονται, ωστόσο θα υπάρξουν διευκολύνσεις. Στις 13/7/22, η Πανσέληνος στο ζώδιο του Αιγόκερω φέρνει στην επιφάνεια ένα οικονομικό ζήτημα, πιθανόν να πρέπει να βάλετε το χέρι βαθιά στην τσέπη. Σίγουρα όμως  αλλάζει η οικονομική σας κατάσταση, και δεν αποκλείεται να εμφανιστεί μια νέα πηγή εσόδων . Νιώθετε αρκετά δυνατοί. Υπερ αισιοδοξία.   (αφορά κυρίως όσους είναι γεννημένοι στις 12,13,14 Δεκεμβρίου). Νιώθετε και πάλι δυνατοί.

Σημαντική επιρροή του μήνα, Σημαντική επιρροή του μήνα, στις 8,9, 19,20,27,28/7/22 ο Άρης ακουμπά τα σημεία των εκλείψεων, από το ζώδιο του Ταύρου,και αυτό θα φέρει αλλαγές στην εργασιακή σας κατάσταση και στον τρόπο που φροντίζετε τον εαυτό σας. Συγκρούσεις με άτομα που συμβιώνετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Αιγόκερως α’ δεκαημέρου, έχετε τη δυνατότητα να βρεθείτε με τα άτομα που αγαπάτε και να επιλύσετε παρεξηγήσεις. Είστε πολύ κοντά σε μια νέα γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει αρκετά. Η ερωτική σας κατάσταση παραμένει ενδιαφέρουσα.  Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα  στις 29/6/22 (αφορά κυρίως όσους είναι γεννημένοι στις 27,28, & 29 Δεκεμβρίου) μιλά για μοιραία γεγονότα που θα  αλλάξουν τελείως τον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα. Μαγεύεστε από το άτομο που σας ενδιαφέρει. Διευκολύνεστε από ρυθμίσεις δανείων.

Αιγόκερως β’ δεκαημέρου,  είστε σαφώς πολύ κοντά στο να φτιάξει η προσωπική σας κατάσταση μια που η επαφη σας με άτομο αγαπημένο βελτιώνεται αισθητά. Για τους ελεύθερους ενδέχεται να γίνει μια γνωριμία που θα σας αλλάξει το τοπίο. Συνεχίζονται οι ανατροπές στο ερωτικό πεδίο. Προσέξτε τα επιχειρηματικά σας σχέδια.

Αιγόκερως γ’ δεκαημέρου ,ιδιαίτερος μήνας ο Ιούλιος, καθώς ξεκινάει με δυσκολίες και αρκετές εντάσεις που πρέπει να διαχειριστείτε άμεσα. Στις 13/7/22, η Πανσέληνος στο δεκαήμερο σας φέρνει κλείσιμο κύκλων και πρέπει να φανείτε δυνατοί και να ανταπεξέλθετε στις πιθανές απώλειες. Υπάρχει όμως διέξοδος μέσα από μια νέα γνωριμία που ανατρέπει τα δεδομένα σας.   (αφορά κυρίως όσους είναι γεννημένοι στις 12,13,14 Ιανουαρίου).  Δώστε μεγαλύτερη προσοχή στην διαίσθηση σας.

Σημαντική επιρροή του μήνα, στις 8,9, 19,20,27,28/7/22 ο Άρης ακουμπά τα σημεία των εκλείψεων, από το ζώδιο του Ταύρου,και αυτό επηρεάζει την ερωτική σας κατάσταση και θα έχετε αξέχαστες εμπειρίες με άτομο νεότερο. Η επιχειρηματική σας ζωή κρύβει εκπλήξεις αλλά πρέπει να κυνηγήσετε με πάθος τα όνειρα σας.  

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ  

Υδροχόος α’ δεκαημέρου,  έχετε να αντιμετωπίσετε αρκετές προκλήσεις αυτόν τον μήνα και κυρίως μέσα στον οικογενειακό χώρο και πολλές φορές θα νιώθετε εξουθενωμένοι.   Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα  στις 29/6/22 (αφορά κυρίως όσους είναι γεννημένοι στις 27,28, & 29 Ιανουαρίου) θα φέρει αλλαγές στην προσωπική σας κατάσταση και αυτό αυτόματα θα επηρεάει την ψυχολογία σας. Νέα σχέση ή ακόμα μια επιθυμητή ρήξη.

Υδροχόος  β’ δεκαημέρου,  θέλετε να διορθώσετε τα κακώς κείμενα μέσα στον οικογενειακό χώρο και θα προσπαθήσετε να φτιάξετε ατμόσφαιρα. Εντάσεις και κόντρες με άτομα αγαπημένα αναμένονται. Η εργασιακή σας ζωή κρύβει θετικές εκπλήξεις. Επωφεληθείτε από την φιλική στάση των συναδέλφων σας.

Υδροχόος γ’ δεκαημέρου, ιδιαίτερος μήνας ο Ιούλιος, καθώς έχετε να αντιμετωπίσετε δυσκολίες σε θέματα επικοινωνίας και απομακρύνεστε από άτομα που αγαπάτε. Πιθανό παρασκήνιο στον εργασιακό χώρο, φέρνει δυσκολίες.  Στις 13/7/22, η Πανσέληνος στον Αιγόκερω σας αποσυνδέει από ένα τοξικό περιβάλλον και είναι στο χέρι σας να δείξετε την ισχύ σας και να μείνετε σταθεροί στις απόψεις σας (αφορά κυρίως όσους είναι γεννημένοι στις 12,13,14 Φεβρουαρίου).  Ασχοληθείτε με εναλλακτικές θεραπείες.

Σημαντική επιρροή του μήνα,στις 8,9, 19,20,27,28/7/22 ο Άρης ακουμπά τα σημεία των εκλείψεων, από το ζώδιο του Ταύρου, και αυτό θα φέρει τα πάνω κάτω στην οικογενειακή σας κατάσταση. Ρήξεις και έντονες κόντρες αναμένονται με συγγενικά άτομα. Άγχος και υπερβολική κούραση.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύς α’ δεκαημέρου, θα δεχτείτε προτάσεις τον μήνα Ιούλιο που θα αλλάζουν την επαγγελματική σας κατεύθυνση, αλλά και τον κύκλο μέσα στον οποίο κινείστε. Κάνετε γενναία άλματα. Επίσης, έχετε τη δυνατότητα να παίξετε με τον έρωτα και να πειραματιστείτε με μια νέα γνωριμία.   Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα  στις 29/6/22 (αφορά κυρίως όσους είναι γεννημένοι στις 27,28, & 29 Φεβρουαρίου) θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε μια νέα συνεργασία, όπου μπορείτε να δώσετε ένα νέο νόημα στην εργασιακή σας ζωή.

Ιχθύς  β’ δεκαημέρου,  είστε σε επιφυλακή αυτό τον μήνα για να αρπάξετε ευκαιρίες, να αλλάξετε δουλειά ή ακόμα και τόπο διαμονής. Είστε σαφώς καλύτερα και πιο  ανοιχτοί σε γνωριμίες που σας κάνουν πιο αισιόδοξους, αλλά και παρορμητικούς. Ξαφνικές προτάσεις για μια νέα συνεργασία, σας δίνουν τη δυνατότητα να ξεπεράσετε το παρελθόν.

Ιχθύς γ’ δεκαημέρου, ιδιαίτερος μήνας ο Ιούλιος, καθώς ξεκινάτε με οικονομικά βάρη και αρκετές υποχρεώσεις. Στις 13/7/22, η Πανσέληνος στον Αιγόκερω σας δίνει την δυνατότητα να απεγκλωβιστείτε από ένα τοξικό περιβάλλον και να προχωρήσετε προς νέες φιλίες.  Μπείτε σε ένα νέο φιλικό κύκλο και αναλάβετε πρωτοβουλίες. Μπορείτε να διακριθείτε.

Σημαντική επιρροή του μήνα,  στις 8,9, 19,20,27,28/7/22 ο Άρης ακουμπά τα σημεία των εκλείψεων, από το ζώδιο του Ταύρου, και αυτό σας δίνει την ευκαιρία να προχωρήσετε προς δυνατές εκκινήσεις και να διακριθείτε μέσα από προσωπικές ενασχολήσεις.