Ο Iούνιος 

αστρολογικά είναι ο Μήνας που φέρνει δράση, αντίδραση, και επικοινωνιακά πήγαινε έλα!! Τονώνει, ενθουσιάζει και συγχρόνως διεγείρει τις αισθήσεις με επαφές πικάντικες, πολύπλοκες και με αβάσταχτη ελαφρότητα θα αντιμετωπίζουμε το συναίσθημα μας. Κεραυνοβόλοι έρωτες αναμένονται,  αλλά και ουρανοκατέβατες ρήξεις.. χωρίς αιτία.

Προχωρήματα που γίνονται για το καλό μας. Ζόρια, εντάσεις και ξαφνικές χαρές έρχονται.

Πιο συγκεκριμένα,

στις 3/6/22 ο Ερμής γυρνά ορθός στο ζώδιο του Ταύρου,  και πολλοί θα συνθηκολογήσουν με μια κατάσταση και άλλοι θα γυρίσουν την πλάτη στο ..κάρμα και σε ό,τι τους καταπίεζε.  Στις 13/6/22 ο Ερμής θα επιστρέψει στους Διδύμους και σιγά σιγά όλα θα κυλούν πιο ομαλά, με άνεση και ευκολία. Διαδικτυακές γνωριμίες αναμένονται με προοπτική. Έλλειψη έντονου συναισθηματισμού οδηγεί σε ξεφάντωμα και δημιουργία εφήμερων σχέσεων.

Υστερόγραφο,

ο Ήλιος στον Καρκίνο, στις 21/6/22, Θερινό Ηλιοστάσιο, φέρνει και επίσημα το Καλοκαίρι, και στρέφουμε την προσοχή μας στην οικογένεια μας, σε αγαπημένα πρόσωπα και ξεχειλίζει το συναίσθημα. Αναζητάμε το καταφύγιο μας. Θέματα γύρω από την ακίνητη περιουσία μας, θα μας απασχολήσουν άμεσα.

μέχρι τις 22/6/22, η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο του Ταύρου, στο σπίτι της,  και φροντίζουμε την ερωτική μας ζωή, απολαμβάνουμε τον έρωτα και γυρνάμε την πλάτη σε μίζερες καταστάσεις. Ερωτική εφορία, καυτές συναντήσεις, και κοιτάμε περισσότερο την προσωπική μας ευχαρίστηση. Είναι γλυκιά η ζωή!Κατόπιν  η Αφροδίτη θα περάσει,  στο ζώδιο του Ερμή, τους Διδύμους, και αναμένονται νέες γνωριμίες, διαδικτυακά αμόρε και άφθονο φλερτ. Τα δυο φύλα παίζουν με τις λέξεις και δεν μπαίνουν βαθιά στο παιχνίδι. Απιστίες, παράνομες σχέσεις.

Στις  14/6 Η Πανσέληνος στον Τοξότη, θα φέρει αποκαλύψεις που θα επηρεάσουν τον τρόπο σκέψης και δράσης, καθώς αναμένονται διαψεύσεις και αλήθειες θα βγουν στην επιφάνεια. Μερικοί καταφέρνουν να ξεπεράσουν τις προκλήσεις, καθώς συμμετέχει ο Κρόνος και φέρνει Την σταθεροποίηση!

Επηρεάζεται ο μεταβλητός σταυρός, Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι, Ιχθύες , και όσοι/ες έχουν προσωπικούς πλανήτες γύρω από την 23η μοίρα . Ευνοούνται Κριοί, Τοξότες, Δίδυμοι, Υδροχόοι. του γ’ δεκαημέρου.

SOS Υστερόγραφο,  στις 28/6 η ανάδρομη πορεία του Ποσειδώνα στους Ιχθύες οδηγεί σε αποκαλύψεις, πέφτει το πέπλο, ξυπνάς από την λήθη, βλέπεις τα λάθη  και τρίβεις τα μάτια σου.. Ρεαλιστικά όμως προσεγγίζεις τα όνειρα σου, υλοποιούνται κάποιες από τις επιθυμίες σου.

Επηρεάζεται κυρίως ο μεταβλητός σταυρός, Δίδυμοι,, Παρθένοι, Τοξότες , Ιχθύες του γ’δεκαημέρου, γύρω απο την 25η μοίρα.

Κάνε Εγγραφή στο  κανάλι μου στο youtube 

https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ?view_as=subscriber

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, είστε αρκετά ανοιχτοί και σε νέες προκλήσεις, και το παλιό δεν θα σας συγκινεί καθόλου αυτόν τον μήνα. Τρέχετε έτσι να προλάβετε τις εξελίξεις και θέλετε διακαώς να έχετε το πάνω χέρι. Η οικονομική σας κατάσταση θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα και γενικά θα αναζητάτε την αξία σας μέσα από μια νέα γνωριμία.  Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 29/6/22φορά κυρίως όσους είναι γεννημένοι στις 27,28, & 29 Μαρτίου) κινεί τα νήματα για να αλλάξετε τη ζωή σας, και θα είστε αρκετά υπεραισιόδοξοι. Πιθανόν συζητάτε την επισημοποίηση μιας σχέσης ή την έναρξη της δικής σας επιχείρησης. Προς το τέλος του μήνα, θα παίξετε με το διαδίκτυο και αναμένονται νέες γνωριμίες. Ευνοείστε σε θέματα ταξιδιού, και μετακίνησης. Η σχέση σας με συγγενικά άτομα κρύβει εκπλήξεις.

Κριός β’ δεκαημέρου, συνεχίζετε να ανεβάζετε ταχύτητες, καθώς θέλετε να αγγίξετε την επιτυχία και θα είστε αρκετά ανταγωνιστικοί-επιθετικοί. Ξαφνικές προσωπικές ρήξεις αναμένονται και αυτό πιθανόν να επηρεάσει την οικονομική σας κατάσταση. Κεραυνοβόλοι έρωτες. Αιφνίδια έξοδα ή ξαφνική τύχη γύρω στις 12/6.

Κριός γ’ δεκαημέρου, ιδιαίτερα σημαντικός ο μήνας, μια που διαμορφώνετε έναν νέο κώδικα αξιών. Ασφαλείς συνηδητοποιήσεις. Πιθανές ρήξεις ή πιέσεις μέσα στον φιλικό σας κύκλο.  Στις 14/5/22, η Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη φέρνει καλά νέα σχετικά με ένα νομικό σας ζήτημα ή την απόφαση σας να μετοικίσετε. Αλλαγή επαγγελματικού προσανατολισμού. Ταξίδια και επαφές από απόσταση ευνοούνται( αφορά κυρίως όσους είναι γεννημένοι στις 12,13,14 Απριλίου).

Σημαντική επιρροή του μήνα, στις 4/6/22 ο Κρόνος ανάδρομος στον Υδροχόο και επαναξιολογείται τον φιλικό σας κύκλο και θα μπορέσετε να διαφυλάξετε τη σχέση σας με άτομο που αξίζει να βρίσκεται δίπλα σας. Επανασύνδεση με προοπτική. Υλοποίηση σχεδίων.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος, α’ δεκαημέρου, ένας μήνας που σας βοηθάει να βγείτε από την πεπατημένη, αρκεί βέβαια να κάνετε δουλειά με τον εαυτό σας και να ξεπεράσετε πιθανές συναισθηματικές κρίσεις. Επίσης, θα ασχοληθείτε με την οικονομική σας κατάσταση, καθώς επανέρχονται θέματα που πρέπει να διαχειριστείτε άμεσα. Μια νέα θέση εργασίας πιθανόν να εμφανιστεί και αυτό θα σας απελευθερώσει αρκετά.  Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 29/6 (αφορά κυρίως όσους είναι γεννημένοι στις 27, 28 &29 Απριλίου) θα φέρει ξεκινήματα γύρω από ένα νέο επαγγελματικό σας εγχείρημα και η δραστηριότητα σας μέσα από το διαδίκτυο θα σας χαρίσει πιθανόν αναγνωρισιμότητα και νέες γνωριμίες. Πιθανή αλλαγή κατοικίας. Μια συναισθηματική σχέση θα ανθίσει.

΄Ταύρος β’ δεκαημέρου,  συνεχίζετε να τα βάζετε με το περιβάλλον σας ή ακόμα και με τον ευατό σας , καθώς σας διακατέχει μια περίεργη ψυχολογία.  Αναζητάτε καταστάσεις που θα ανεβάσουν την αδρεναλίνη σας και αυτό πολλές φορές θα είναι επικίνδυνο και ταράζει τα ήρεμα νερά των χρόνιων σχέσεων. Πιθανές ρήξεις, αλλά και κεραυνοβόλοι έρωτες αναμένονται γύρω στις 12/6/22.

Ταύρος γ’ δεκαημέρου, ιδιαίτερα σημαντικός ο μήνας, μια που θα αντιμετωπίσετε αρκετά εμπόδια και θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε όλες τις δυνάμεις σας για να ξεπεράσετε τις προκλήσεις.  Στις 14/5/22, η Πανσέληνος στον Τοξότη θα φέρει νέες διευθετήσεις γύρω από μια οικονομική σας υποχρέωση και έχετε τη δυνατότητα να τακτοποιήσετε μια χρόνια οφειλή. Συγχρόνως η σύνδεση σας με άτομο που επικοινωνείτε ψυχικά, οδηγεί σε συναισθηματικές συνειδητοποιήσεις (αφορά κυρίως όσους είναι γεννημένοι 13,14, & 15 Μαίου).

Σημαντική επιρροή του μήνα, στις 4/6/22 ο Κρόνος θα γυρίσει φαινομενικά ανάδρομος στον Υδροχόο   και αυτό σας φέρνει αντιμέτωπους με το κάρμα σας. ξανά και ξανά για να πάρετε αποφάσεις και να δρομολογήσετε τις εξελίξεις, αλλά και να αναλάβετε ευθύνες. Πιέσεις μέσα στον επαγγελματικό χώρο συνεχίζονται να υφίστανται. Επαναξιολόγηση μιας σχέσης με άτομο μεγαλύτερης ηλικίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Χρόνια Πολλά.

Δίδυμος, α’ δεκαημέρου, είστε αρκετά εξωστρεφείς αυτόν τον μήνα και θα καταφέρετε να υλοποιήσετε αρκετούς από τους στόχους σας, και να ανανεώσετε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Αναμένονται νέες γνωριμίες, “ενθουσιώδης” επανασυνδέσεις, αλλά και “παράνομα” πήγαινε έλα. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στιςς 29/6/22 (αφορά κυρίως όσους είναι γεννημένοι στις 29, 30 & 31 Μαίου) θα φέρει μια νέα πηγή εσόδων  και θα σας απελευθερώσει από ένα οικονομικό βάρος. Υπεραισιοδοξία σας διακατέχει και θα προβείτε σε σπατάλες και άσκοπες αγορές. Πιθανή επισημοποίηση.

Δίδυμος β’ δεκαημέρου, κινείστε αρκετά δυναμικά και προβάλετε τα ταλέντα σας, ακολουθώντας το ένστικτο σας. Η ορμή που έχετε και βγαίνει προς τα έξω, θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τυχόν εμπόδια και να κάνετε την υπέρβαση. Ξαφνικές αποκαλύψεις γύρω από ένα ερωτικό ζήτημα, θα σας προβληματίσει. Μυστικές επανασυνδέσεις γύρω στις 12/6/22.

Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, είστε αφοσιωμένοι στα σχέδια σας και έχετε τους κατάλληλους ανθρώπους δίπλα σας. Αντιμετωπίζεται το ¨παρασκήνιο” με την απαραίτητα διπλωματία. Επιστροφή σε μια μυστική συμμαχία ή συναισθηματική σχέση αναμένεται. Ζείτε στιγμές “αποκάλυψης”. Ωστόσο, Στις 14/6/22 , η Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη, απέναντι σας, είναι κρίσιμη και ξεκαθαρίζει το τοπίο στις προσωπικές σας σχέσεις. Έρχεστε πιο κοντά στον άνθρωπο σας. Σταθεροποιείται μια κατάσταση. Επαγγελματικά ξεκινήματα αναμένονται (αφορά κυρίως όσους είναι γεννημένοι 14,15,& 16 Ιουνίου).

Σημαντική επιρροή του μήνα, στις 4/6/22 ο Κρόνος γυρίζει φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο του Υδροχόου ζείτε πιθανόν μια απελευθέρωση, και αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις με μια απίστευτη ωριμότητα. Σας πλησιάζουν άτομα από το παρελθόν και σας στηρίζουν σημαντικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος, α’ δεκαημέρου, κινείστε αρκετά δυναμικά μέσα στο περιβάλλον σας και πολλοί απ΄εσας αντιμετωπίζετε ένα ακραίο ανταγωνισμό μέσα στην επαγγελματική αρένα. Πιθανές συγκρούσεις αναμένονται με πρόσωπα εξουσίας. Συγχρόνως, εμπλέκεστε σε σχέση παράνομη ή μυστική. Δεν φανερώνετε την συναισθηματική σας κατάσταση. Παρασκηνιακές συζητήσεις.  Η Νέα Σελήνη στο δεκαήμερο σας, στις 29/6/22  (αφορά κυρίως όσους είναι γεννημένοι στις 28,29,& 30 Ιουνίου ) θα φέρει νέα ξεκινήματα και κινείστε με υπεραισιοδοξία. Αλλαγές μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση σας. Μια νέα γνωριμία θα μεταμορφώσει την προσωπική σας κατάσταση.

Καρκίνος  β’ δεκαημέρου, ζείτε μια φάση εσωτερικών συγκρούσεων και πιθανόν αμφιταλαντεύεστε αρκετά. Η επαφή σας με άτομα εξουσίας παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Κεραυνοβόλος έρωτας αναμένεται. Ξαφνική γνωριμία. Σχέση με άτομο που σας μαγνητίζει γύρω στις 12/6.

Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, δρομολογείτε τις εξελίξεις μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο και έχετε τη βοήθεια του φιλικού σας κύκλου. Ένα άτομο σας στηρίζει και συμπαραστέκεται στις δυσκολίες σας.   Στις 14/6/22 η  Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη  θα φέρει συναισθηματικές κρίσεις, άγχος και ενδέχεται να νιώσετε κάπως μετέωροι. Αποκαλύψεις που ίσως σας σοκάρουν. Νέα ξεκινήματα που σας προβληματίζουν. Ερωτικά ψυχικά ταιριάσματα αναμένονται(αφορά κυρίως όσους είναι γεννημένοι 16,17 &18 Ιουλίου).

Σημαντική επιρροή του μήνα, στις 4/6/22 ο Κρόνος γυρνά φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο του Υδροχόου   και αυτόματα θα μπείτε σε άμυνα, καθώς βγαίνουν στην επιφάνεια αναδρομικά..φόβοι και κρυφές ανησυχίες. συνειδητοποιείτε ότι εσείς μπλοκάρετε την εξέλιξη σας. Οικονομικές εκκρεμότητες επανέρχονται προς τακτοποίηση.

ΛΕΩΝ

Λέων, α’ δεκαημέρου,   Σίγουρα είστε πιο ανοιχτοί σε κοινωνικές διασυνδέσεις και η συμμετοχή σας σε μια ομαδική δραστηριότητα θα σας φέρει κοντά στην εκπλήρωση των στόχων σας. Φλερτάρετε έντονα αυτήν την περίοδο και πολλές φορές θα μπερδεύετε τη φιλία με τον έρωτα.  Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 29/6 (αφορά κυρίως όσους είναι γεννημένοι στις 30 ,31 Ιουλίου, & 1 Αυγούστου) θα φέρει νέα ξεκινήματα γύρω από εργασιακά ζητήματα και θα προσπαθήσετε να αποκλείσετε άτομα που επεμβαίνουν στις αποφάσεις σας. Μπροστά σας υψώνεται ένα δυνατό παρασκήνιο, αλλά έχετε την δύναμη να ξεπεράσετε εμπόδια. Στροφή προς την μεταφυσική.

Λέων  β’ δεκαημέρου, ξαφνικές αλλαγές βιώνετε μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο και συγκρούεστε με άτομα εξουσίας και αυτό φυσικά θα αναστατώσει τον ψυχισμό σας. Ερωτικές επιλογές που σας ξενίζουν(εκει γύρω στις 12/6). Προσπαθείτε όμως και το καταφέρνετε να ξεπεράσετε οτιδήποτε χαλάει την ψυχολογία σας. Ταξίδια και επαφές με άτομα διαφορετικής κουλτούρας αναμένονται.

Λέων γ’ δεκαημέρου, έχετε φτάσει στο τέλος των κρίσεων σχετικά με μια επαγγελματική ή προσωπική σχέση και θα πρέπει τώρα να περάσετε από την θεωρία στην πράξη. Πολλές φορές θα συγκρούεστε με τον ίδιο σας τον εαυτό. Στις 14/6/22 , η Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη, θα βοηθήσει να ξεπεράσετε την μοναχικότητα σας και να προχωρήσετε προς νέες ερωτικές επιλογές. Ταυτίζεστε με ένα άτομο νεότερο και θα ανανεωθείτε αρκετά. Στιγμές χαράς και ξεγνοιασιάς ξεκινούν. Επιχειρηματικά σχέδια και σχέσεις με παιδιά ευνοούνται(αφορά κυρίως όσους είναι γεννημένοι 16,17,18 Αυγούστου).

Σημαντική επιρροή του μήνα, στις 4/6/22 ο Κρόνος γυρνά φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο του Υδροχόου   και συνειδητοποιείτε το βάρος των αποφάσεων σας σχετικά με μια σχέση ζωής. Βιώνετε περιορισμούς και πιθανόν η καθημερινότητα σας δεν σας δίνει το περιθώριο να χαλαρώσετε. Αναζητάτε όμως έτσι νέους τρόπους διαφυγής, και θα αξιοποιήσετε περισσότερο το χρόνο σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένος, α’ δεκαημέρου, συνεχίζονται οι εντάσεις με άτομα που έχετε οικονομικά συμφέροντα και αυτό σας αποσυντονίζει αρκετά. Ωστόσο, θα βρείτε διεξόδους, καθώς η προσωπική σας ζωή επιφυλάσσει αρκετές εκπλήξεις. Διαδικτυακές επαφές, νέες γνωριμίες αναμένονται. Προς το τέλος του μήνα θα αφοσιώσετε περισσότερο χρόνο σε έναν δικό σας άνθρωπο και γενικά θα γαληνέψετε εσωτερικά.  Η Νέα Σελήνη στους Καρκίνο στις 29/6 (αφορά κυρίως όσους είναι γεννημένοι στις  30,31 Αυγούστου, & 1 Σεπτεμβρίου) σας δίνει τη δυνατότητα να πειραματιστείτε με έναν νέο φιλικό κύκλο που θα στηρίζει κάθε εγχείρημα σας. Η φιλική στάση ενός κοντινού σας προσώπου αλλάζει. Ρομαντικές προτάσεις αναμένονται.

Παρθένος  β’ δεκαημέρου, αναμένονται ξαφνικά ταξίδια και νέες γνωριμίες που θα σας ενθουσιάσουν και πιθανόν να ξεκινήσετε αιφνίδια μια νέα σχέση(εκεί γύρω στις 12/6). Νομικά ζητήματα εξελίσσονται θετικά. Ωστόσο, η διαχείριση των οικονομικών σας χρειάζεται προσοχή.  

Παρθένος γ’ δεκαημέρου,  η επαφή σας με άτομο διαφορετικής κουλτούρας επαναξιολογείτε αυτό το διάστημα και είστε αρκετά ανοιχτοί στην εξέλιξη αυτής της σχέσης. Στις 14/6/22 , η Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη θα σας πιέσει ψυχολογικά, καθώς θα πρέπει να πάρετε κρίσιμες αποφάσεις και θα αλλάξει τελείως η οικογενειακή σας κατάσταση.  Συναισθηματικά ταξίδια αναμένονται. (αφορά κυρίως όσους είναι γεννημένοι 15,16,& 17 Σεπτεμβρίου).

Σημαντική επιρροή του μήνα, στις 4/6/22 ο Κρόνος γυρνάει φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο του Υδροχόου    ,  και θα πρέπει να πάρετε αποστάσεις από τον συναδελφικό σας κύκλο και να επεξεργαστείτε ένα νέο τρόπο εργασίας. Θέματα φυσικής κατάστασης επανέρχονται. Επαναξιολογείτε τις συμφωνίες σας.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγός, α’ δεκαημέρου,  είστε σαφώς από τους πιο ευνοημένους αυτό το διάστημα, καθώς ο Δίας απέναντι σας χαρίζει ευχάριστες στιγμές με οικεία πρόσωπα, και για μερικούς, δίνει την προοπτική μιας νέας συνεργασίας ή προσωπικής σχέσης.   Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 29/6 (αφορά κυρίως όσους είναι γεννημένοι στις 30 Σεπτεμβρίου, & 1, 2 Οκτωβρίου ) θα φέρει αλλαγές μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο, και έχετε την δυνατότητα να διακριθείτε μέσα στο περιβάλλον σας. Η γνωριμία σας με πρόσωπο εξουσίας λειτουργεί ενθαρρυντικά για κάθε σας κίνηση.

Ζυγός  β’ δεκαημέρου, συνεχίζονται οι ανατροπές και οι διασπάσεις μέσα στον οικογενειακό σας χώρο, καθώς πλήττονται οικονομικά συμφέροντα και νιώθετε ότι δεν σας καταλαβαίνουν. Όμως έχετε τη δυνατότητα να πειραματιστείτε ερωτικά με ένα γοητευτικό ταίρι και να βρείτε τις χαμένες ισορροπίες σας(εκεί γύρω στις 12/6). Περίεργος μήνας.

Ζυγός γ’ δεκαημέρου,  έχετε αναλάβει να φέρετε εις πέρας μια οικονομική υπόθεση και φυσικά αυτό σας βαραίνει ψυχολογικά. Πιθανόν, μερικοί απ΄εσας να θέλετε να αποστασιοποιηθείτε από μια σχέση ζωής και αυτό θα επιβαρύνει την τσέπη σας.   Στις 14/6/22 , η Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη  φέρνει σημαντικές αλλαγές μέσα στην καθημερινότητα σας και πιθανόν να απεμπλακείτε από άτομα που σας είχαν γίνει βάρος(αφορά κυρίως όσους είναι γεννημένοι 16,17, & Οκτωβρίου).

Σημαντική επιρροή του μήνα, στις 4/6 ο Κρόνος γυρνάει φαινομενικά ανάδρομος στον Υδροχόο και βρίσκεται πάλι τον “χαμένο” σας ευατό , επαναξιολογώντας παρελθοντικές κινήσεις που σας στοιχίζουν. Η σχέση με τα παιδιά σας θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα.

.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιός α’ δεκαημέρου, ευνοείστε σε θέματα εργασιακής φύσεως και θα αποδίδετε τα μέγιστα, καθώς εμπνέεστε από το νέο σας περιβάλλον. Συγχρόνως, η ερωτική σας κατάσταση παραμένει ενδιαφέρουσα και είστε ανοιχτοί σε κάθε πειραματισμό με το ταίρι σας. Οικονομικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο και θα επωφεληθείτε από μια ρύθμιση δανείου. Γενικά, ο έρωτας και το χρήμα πηγαίνουν μαζί αυτόν τον μήνα. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, στις 29/6/22 (αφορά κυρίως όσους είναι γεννημένοι στις 30, 31 Οκτωβρίου, & 1 Νοεμβρίου)  δίνει τη δυνατότητα να απεμπλακείτε από ένα τοξικό περιβάλλον και να υλοποιήσετε όνειρα που μέχρι πρότινος, ήταν απλησίαστα. Νέες διασυνδέσεις και αναμένεται μεγάλη δημοσιότητα για όσους/ες δραστηριοποιείστε στα μέσα μαζικής δικτύωσης.

Σκορπιός  β’ δεκαημέρου,  αλλάζει η στάση του περιβάλλοντος σας και θα πρέπει να προσαρμοστείτε σε νέες συνθήκες. Ξαφνικές γνωριμίες θα καθορίσουν την προσωπική σας κατάσταση. Επιβαρύνεστε αρκετά με έξτρα υποχρεώσεις και νιώθετε ένα επιπρόσθετο άγχος.  Ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα αναμένονται. Μεγάλη κινητικότητα (εκεί γύρω στις 12/6).

Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, η επαφή σας με τα κοντινά σας άτομα περνάνε από χίλια κύματα και θα είστε αρκετά εγκρατείς σε συζητήσεις που θα γίνουν. Επαναθεώρηση σχέσεων.  Στις 14/6/22, η Πανσέληνος στον Τοξότη φέρνει εξελίξεις γύρω από οικονομικά ζητήματα και θα εμφανιστεί μια νέα πηγή εσόδων , που θα σας βοηθήσει να ανταπεξέλθετε στις αυξημένες πιέσεις. Κλείνει επεισοδιακά ένα οικονομικό θέμα (αφορά κυρίως όσους είναι γεννημένοι 15,16 &,17 Νοεμβρίου).

Σημαντική επιρροή του μήνα, στις 4/6/22 ο Κρόνος γυρνάει φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο του Υδροχόου  ,   και έρχεστε αντιμετώποι με το κάρμα που έχετε δημιουργήσει και αναζητάτε τρόπους απεγκλωβισμού. Νιώθετε πως έχει ξεχειλίσει το ποτήρι και αργά , μεθοδικά θα οργανώσετε το “τέλειο” σχέδιο δραπέτευσης.

 .

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότης α’ δεκαημέρου,  ζείτε μια περίοδο επαναξιολόγησης κρίσιμων καταστάσεων και οι διαπροσωπικές σας σχέσεις θα αλλάξουν ριζικά. Είστε περισσότερο ανοιχτοί σε νέες εμπειρίες και θα φλερτάρετε ασύστολα, χωρίς ταμπού και προκαταλείψεις. Συγχρόνως, έχετε τη δυνατότητα να “επιδιορθώσετε’ μια ερωτική κατάσταση, και να περάσετε όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα.    Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, στις 29/6/22 (αφορά κυρίως όσους είναι γεννημένοι στις 31 Νοεμβρίου, 1, 2 Δεκεμβρίου ) μιλά για μια σημαντική οικονομική βοήθεια που θα σας απαλλάξει από ένα βάρος. Επίσης, η σεξουαλική ζωή σας θα ανανεωθεί σημαντικά.

Τοξότης β’ δεκαημέρου, έρχεστε αντιμετώποι με μια αιφνίδια αλλαγή στην εργασιακή σας κατάσταση και αυτό αυτόματα θα επηρεάσει την ψυχολογία σας. Φλερτ, έρωτας μέσα στον εργασιακό χώρο αναμένονται(εκεί γύρω στις 12/6).

Τοξότης γ’ δεκαημέρου, είστε σε φάση αναπροσαρμογής της εργασιακής σας κατάστασης, και συζητάτε δυναμικά το ενδεχόμενο μιας πρότασης που θα σας αλλάξει τη ζωή. Στις 14/6/22 , η  Πανσέληνος στο δεκαήμερο σας, θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και θα σας δώσει την προοπτική μιας νέας αρχής. Συγρόνως, θα σας πιέσει, καθώς καλείστε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και να αναλάβετε ευθύνες που θα σας φαίνονται βουνό στην αρχή(αφορά κυρίως όσους είναι γεννημένοι 15,16, & 17 Δεκεμβρίου).

Σημαντική επιρροή του μήνα, στις 4/6/22 ο Κρόνος γυρνάει φαινομενικά ανάδρομος στον Υδροχόο , και σας δίνεται η δυνατότητα να επαναξιολογήσετε τα σχέδια σας , τις συγγενικές σας σχέσεις, καθώς και τον τρόπο σκέψης – δράσης σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Αιγόκερως α’ δεκαημέρου,  συγκρούεστε αρκετές φορές με το περιβάλλον σας και αυτό θα σας βάζει σε θέση άμυνας ή επίθεσης με τους δικούς σας ανθρώπους. Έχετε βέβαια τη δυνατότητα να ξεχνιέστε με την δουλειά σας, μια που θα έχετε φόρτο εργασίας και θα πρέπει να συμμορφωθείτε σε ένα απαιτητικό πρόγραμμα. Μια ερωτική σχέση μπορεί να ξεκινήσει μέσα στον εργασιακό σας χώρο.  Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, στις 29/6/22 (αφορά κυρίως όσους είναι γεννημένοι στις 29,30, & 31 Δεκεμβρίου) μιλά για μια νέα γνωριμία που έχει τη δυνατότητα διάρκειας. Θα σας διακρίνει ένας υπέρμετρος συναισθηματισμός και αφήνεστε σε ρομαντικές στιγμές. Μια νέα επαγγελματική συνεργασία αναμένεται.

Αιγόκερως β’ δεκαημέρου,  η ερωτική σας κατάσταση θα ανατραπεί αυτήν την περίοδο και μπαίνετε σε μια σχέση με νεότερο άτομο. Εντάσεις, κρίσεις ζηλοτυπίας, αλλά και ατέλειωτες παθιασμένες στιγμές αναμένονται(εκεί γύρω στις 12/6).  Συγχρόνως το οικογενειακό σας περιβάλλον θα παραμένει ένα αγκάθι και ετοιμαστείτε για πιθανές ρήξεις.

Αιγόκερως γ’ δεκαημέρου, επιστρέφεται σε έναν άνθρωπο του παρελθόντος , πιθανόν γιατί έτσι νιώθετε ασφάλεια και σιγουριά.  Στις 14/6/22 , η Πανσέληνος στον Τοξότη φέρνει ψυχολογικές διακυμάνσεις και θα ασθανθείτε μεγάλη πίεση, καθώς πολλά από τα όνειρα σας πιθανόν να διαψευστούν. Ωστόσο, μέσα στις δύσκολες στιγμές σας αναμένεται να σας στηρίζει ένα άτομο από το παρασκήνιο και έτσι θα βρίσκετε τις ισορροπίες σας.

Σημαντική επιρροή του μήνα, στις 4/6/22 ο Κρόνος γυρίζει φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο του Υδροχόου  ,  και θα έρθετε αντιμέτωποι με οικονομικά θέματα με σκοπό να διευθετηθούν και να απαλλαγείτε από βάρη που δεν σας αντιστοιχούν.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ  

Υδροχόος α’ δεκαημέρου,  είστε έτοιμοι για κάθε είδους δράση και επιδράτε στην καθημερινότητα σας, καθορίζοντας τα γεγονότα. Αλλάζει τελείως ο τρόπος σκέψης σας, γίνεστε πιο αισιόδοξοι, αλλά και τολμηροί σε νέα ξεκινήματα και ενδιαφέρουσες επαγγελματικές προτάσεις. Η ερωτική σας ζωή παραμένει ένα ευχάριστο παιχνίδι και θα έχετε ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σας. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, στις 29/6/22 (αφορά κυρίως όσους είναι γεννημένοι στις 27, 28, & 29 Ιανουαρίου) οδηγεί σε νέα επαγγελματικά ξεκινήματα και αλλάζει ο τρόπος εργασίας σας. Πιθανόν να αρχίσετε να δουλεύετε από το σπίτι σας ή ακόμα και να χρειαστεί να ξεκουραστείτε(εκεί γύρω στις 12/6) Η φυσική σας κατάσταση θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα.

Υδροχόος  β’ δεκαημέρου, συνεχίζονται οι ανατροπές μέσα στην οικογενειακή εστία και τα προβλήματα συνεχίζονται. Πιθανόν να πρέπει να διαφοροποιήσετε το πρόγραμμα σας για να εξυπηρετήσετε έναν δικό σας άνθρωπο(εκεί γύρω στις 12/6. Πολλοί απ΄εσάς θα ασχοληθείτε ιδιαίτερα με το διαδίκτυο. Αρκετές μετακινήσεις.

Υδροχόος γ’ δεκαημέρου, είστε σε φάση επαναξιολόγησης της οικογενειακής σας κατάστασης και πιθανόν κάποιοι να έρθετε σε ρήξη με ένα άτομο του περιβάλλοντος σας. Θέματα ακίνητης περιουσίας έρχονται στο προσκήνιο.   Στις 14/6/22, η Πανσέληνος στον Τοξότη σας ανοίγει τα φτερά και μέσα από την προοπτική μιας νέας συνεργασίας, θα μπορέσετε να υλοποιήσετε κάποια από τα όνειρα σας.

Σημαντική επιρροή του μήνα, στις 4/6/22 ο Κρόνος γυρίζει φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο του Υδροχόου  ,  θα σας δώσει το χρόνο να αξιολογήσετε ξανά την οικογενειακή σας κατάσταση καθώς και οτιδήποτε σας περιορίζει. Πολλές φορές θα νιώθετε εσωτερικά ανήσυχοι.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύς α’ δεκαημέρου, είστε αφοσιωμένοι στην βελτίωση της πρακτικής πλευράς της ζωή σας και ευνοείστε αρκετά εάν ψάχνετε μια νέα θέση εργασίας. Συγχρόνως , η οικογένεια σας στηρίζει κάθε σας προσπάθεια και λαμβάνετε ηθικη ικανοποίηση από το περιβάλλον σας. Μια νέα γνωριμία θα βελτιώσει την ψυχολογία σας.     Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο  στις 29/6/22 (αφορά κυρίως όσους είναι γεννημένοι στις 26, 27, & 28 Φεβρουαρίου ) θα ενισχύσει επιχειρηματικά σχέδια και την σχέση σας με ένα νεότερο άτομο.

Ιχθύς  β’ δεκαημέρου, η καθημερινότητα σας αλλάζει δυναμικά και θα λάβετε ικανοποίηση μέσα από ξαφνικές και ευχάριστες γνωριμίες. Συγγενικά άτομα σας στηρίζουν. Διαδικτυακές γνωριμίες που θα σας κάνουν να αναθεωρήσετε την προσωπική σας κατάσταση(εκεί γύρω στις 12/6).

Ιχθύς γ’ δεκαημέρου,  η επιστροφή σας σε ένα οικείο περιβάλλον θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα και επαναξιολογείτε παρελθοντικές σας αποφάσεις. Σκέψεις για αγορά ενός μεταφορικού μέσου.  Στις 14/6/22 η Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη θα σας κάνει να αναρωτηθείτε για τα συναισθήματα αγαπημένου προσώπου και πιθανόν να προχωρήσετε σε αποφάσεις που θα  έχουν διάρκεια. Δέσμευση  ή ρήξη.

Σημαντική επιρροή του μήνα, στις 4/6/22 ο Κρόνος γυρίζει φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο του Υδροχόου    , και σας δίνει το περιθώριο να αναθεωρήσετε τη σχέση σας με το παρασκήνιο και να συνειδητοποιήσετε τους εχθρούς από τους φίλους. Προσοχή σε θέματα φυσικής κατάστασης.