Ο μήνας Μάϊος έχει εξωστρέφεια , κίνηση και όραμα, βέβαια σε θέλει εύστροφο, εύστοχο και τελείως απαλλαγμένο από σκουριασμένες ιδέες. Κρύβει και παγίδες, εάν βιάζεσαι να πιάσεις την καλή ή συνηθίζεις να λες ψέματα ακόμα και στον ίδιο σου τον εαυτό!!  

O Ήλιος στους Διδύμους από τις  20/5 σου δίνει φτερά για να πετάξεις προς νέες κατευθύνσεις και να μιλήσεις με το περιβάλλον σου, και είσαι πιο κοινωνικός.

Υστερόγραφο ο Ερμής στους Διδύμους στις 30/5 θα γυρίσει φαινομενικά ανάδρομος και καταλαβαίνεις το αλαλούμ που θα ζήσεις.. Μέχρι τότε άδραξε την ευκαιρία και μπες σε κύκλο που στηρίζει τις ιδέες σου.  Η Άφροδίτη στους Διδύμους από τις 9/5 θέλει εγκεφαλική επικοινωνία και όχι αποκλειστικότητα. Αναζητά διαφορετικές αγκαλιές. 

Υστερόγραφο, στις 14/5 ο Δίας περνάει στους Ιχθύες, όπου και θα παραμείνει μέχρι τέλη Ιουλίου 2021 και δίνει έμφαση σε σχέσεις με ψυχικό δέσιμο και το συναίσθημα τώρα σε οδηγεί . Στροφή προς τη μεταφυσική. Συμπόνια και αίσθημα αλληλεγγύης. Τάση για σπατάλη.

 

Κάνε Εγγραφή στο κανάλι μου στο youtube 

https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ?view_as=subscriber

Κριός

Ο μήνας Μάϊος προβάλλει περισσότερο την ανάγκη σας να βρεθείτε κοντά στους δικούς σας ανθρώπους και να τακτοποιήσετε συναισθηματικά,  αλλά και πρακτικά ζητήματα. Η πολυαστρία στους Διδύμους δίνει μια ώθηση και μεγαλύτερη εξωστρέφεια,  Πιο συγκεκριμένα,  στις 4/5 ο Ερμής θα περάσει στους Διδύμους και μπαίνετε σε φάση νοητικής εγρήγορσης και κυνηγάτε την προβολή σας, κυρίως μέσα από το διαδίκτυο. Επίσης, τα προσωπικά σας παραμένουν να είναι γρίφος,  καθώς η Αφροδίτη από τις 9/5 θα μπει στους Διδύμους και θα γεννήσει αρκετά διλήμματα και πιθανόν να λοξοδρομήσετε. Τέλος, ο Ήλιος από τις 20/5 στους Διδύμους φωτίζει συγγενικές σχέσεις, θέματα συμβολαίων, επερχόμενων συνεργασιών και σας φέρνει σε επαφή με άτομα που σας παρασύρουν σε νέες περιπέτειες. Προσοχή στις 21, 22, 23 Μαίου 2021, όπου τις μέρες αυτές πρέπει να αποφύγετε τις παράτολμες κινήσεις. Συνεχίζεται η πορεία του Άρη στον Καρκίνο και αυξάνονται οι υποχρεώσεις σας, αλλά και θέματα οικονομικά που σχετίζονται με κληρονομιές θα έρθουν τώρα στο προσκήνιο.

Φεγγάρια του μήνα: στις 11/5/2021, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Αφροδίτης, τον Ταύρο εκπληρώνει επαγγελματικούς στόχους και προσεγγίζετε με επιτυχία θέματα γύρω απο την πρακτική πλευρά της ζωής σας. (επηρεάζει  γ’ δεκαήμερο, γύρω από την 21η μοίρα).    Η Πανσέληνος, Σεληνιακή Έκλειψη στις 26/5 στο ζώδιο του Τοξότη (επηρεάζει α΄δεκαημέρο γύρω από την 5η μοίρα) κλείνει κύκλους και επαφές με το παρελθόν και προχωράτε προς νέες κατευθύνσεις. Νομικά ζητήματα, σχέσεις με πρόσωπα διαφορετικής κουλτούρας και ζητήματα σπουδών θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα.

 Σημαντική επιρροή του Μήνα,

Στις 14/5, Η μετακίνηση του Δία στο ζώδιο των Ιχθύων  ανοίγει την πόρτα της εξέλιξης και συγχρόνως ενδυναμώνονται συμμαχίες μέσα στον εργασιακό σας χώρο. Η προσοχή σας στρέφεται σε συναισθηματικές εξομολογήσεις.  Αφορά μόνο τους γεννημένους στο α’ δεκαήμερο, γύρω από την μηδενική έως 2η μοίρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο μήνας Μάϊος είναι ο μήνας των γενεθλίων σας και έτσι σας δίνεται η δυνατότητα να γιορτάσετε τις νίκες σας,  αλλά και να επαναξιολογήσετε τυχόν λάθη και παραλείψεις. Η πολυαστρία στους Διδύμους δίνει έμφαση σε πρακτικά ζητήματα και σας βάζει σε αναζήτηση μιας νέας πηγής εσόδων που σας απελευθερώνει από πιθανά βάρη και υποχρεώσεις.  Πιο συγκεκριμένα,  στις 4/5 ο Ερμής θα περάσει στους Διδύμους και θα έρθετε σε επαφή με υποψήφιους συνεργάτες και μπορείτε να προχωρήσετε σε νέες οικονομικές συνεργασίες.   Επίσης, τα προσωπικά σας κρύβουν εκπλήξεις, καθώς η Αφροδίτη από τις 9/5, θα μπει στους Διδύμους και έχετε χρόνο για φλερτ, ρομαντικά ταξιδάκια και ακόμη να προχωρήσετε σε μια νέα γνωριμία.  Τέλος,  ο Ήλιος από τις 20/5 στους Διδύμους φωτίζει τα ταλέντα σας, τις ικανότητες σας, αλλά και τρόπους αύξησης του εισοδήματος σας. Προσοχή στις 21, 22, 23 Μαίου 2021, καθώς το πλανητικό σκηνικό δεν ευνοεί νέα ξεκινήματα και ελλοχεύει ο κίνδυνος της εξαπάτησης.  Τέλος, η πορεία του Άρη συνεχίζεται στον Καρκίνο και μπορείτε να  ανανεωθείτε ψυχικά μέσα από ολιγοήμερα ταξιδάκια αναψυχής.  Κυνηγήστε τη προβολή σας μέσα από το διαδίκτυο.

Φεγγάρια του μήνα: στις 11/5/2021, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας οδηγεί στην εκπλήρωση επαγγελματικών στόχων, αλλά και αισθηματικές επιτυχίες. Μια συναισθηματική σχέση τώρα γεννιέται. (επηρεάζει  γ’ δεκαήμερο, γύρω από την 21η μοίρα).    Η Πανσέληνος, Σεληνιακή Έκλειψη στις 26/5 στο ζώδιο του Τοξότη (επηρεάζει το α΄δεκαημέρο, γύρω από την 5η μοίρα) αφορά οικονομικά ζητήματα, δάνεια, οφειλές και ενδέχεται να δεχτείτε ένα πλήγμα, το οποίο και  μπορέσετε να διαχειριστείτε. Ερωτικά σκαμπανεβάσματα οδηγούν σε ψυχολογική αναστάτωση.

 Σημαντική επιρροή του Μήνα,

Στις 14/5, η μετακίνηση του Δία στο ζώδιο των Ιχθύων ευνοεί δημόσιες σχέσεις, ενδυναμώνει φιλικές σχέσεις και κυρίως σας δίνει ένα όραμα, το οποίο και μπορείτε να εκπροσωπήσετε. Γεννιέται μέσα σας, ο σπόρος της δημιουργίας. Συναισθηματική επιτυχία. Αφορά μόνο τους γεννημένους στο α΄ δεκαήμερο, γύρω από την μηδενική έως 2η μοίρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο μήνας Μάϊος είναι μήνας ενδυνάμωσης, καθώς θα μπορέσετε μετά από εσωτερική εργασία να διώξετε τους φόβους σας και να προχωρήσετε προς νέες κατευθύνσεις. Η πολυαστρία στο ζώδιο σας  δίνει προτεραιότητα σε προσωπικές επαφές και συνεργασίες, και θα μπορέσετε να ανοίξετε τον κύκλο των γνωριμιών σας. Πιο συγκεκριμένα,  στις 4/5 ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο σας και θα μιλήσετε πιο ανοιχτά για τους στόχους σας, εκδηλώνοντας με μεγαλύτερη πειθώ τα πιστεύω σας.   Επίσης, τα προσωπικά σας κρύβουν εκπλήξεις, καθώς η Αφροδίτη από τις 9/5, θα μπει στο ζώδιο σας και μαγνητίζετε επιτέλους το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Φλερτ, ρομαντισμός αλλά και μεγάλη καταναλωτική μανία.   Τέλος, ο Ήλιος από τις 20/5 στο ζώδιο σας θα εγκαινιάσει τα γενέθλια σας ώστε να κάνετε την αυτοκριτική σας,  αλλά και να ορίσετε νέες προτεραιότητες.  Προσοχή στις 21, 22, 23 Μαίου 2021, καθώς το πλανητικό σκηνικό κρύβει κινδύνους και εξαπατήσεις.   Τέλος, η πορεία του Άρη συνεχίζεται στον Καρκίνο και μπορείτε να κυνηγήσετε την οικονομική σας αυτονομία. Έξοδα αναμένονται.  Αποφύγετε τις άσκοπες αγορές.

Φεγγάρια του μήνα: στις 11/5/2021, η Νέα Σελήνη στον Ταύρο οδηγεί σε ενδυνάμωση μιας σχέσης ζωής και θα λάβετε ηθική και συναισθηματική ικανοποίηση (επηρεάζει  γ’ δεκαήμερο, γύρω από την 21η μοίρα).    Η Πανσέληνος, Σεληνιακή Έκλειψη στις 26/5 στο ζώδιο του Τοξότη (επηρεάζει α΄δεκαημέρο γύρω από την 5η μοίρα) σας κλέβει τη χαρά καθώς πρέπει να αποχαιρετίσετε μια χρόνια σχέση και χωρίς προειδοποίηση. Κάθε εμπόδιο σε καλό.

 Σημαντική επιρροή του Μήνα,

Στις 14/5, η μετακίνηση του Δία στο ζώδιο των Ιχθύων δείχνει τα πρώτα σημάδια της ανέλιξης σας στο κοινωνικό στερέωμα. Προσπαθήστε να είστε ανοιχτοί σε νέες προτάσεις και να κοιτάτε ψηλα. Να ακολουθείτε τα όνειρα σας.Αφορά μόνο τους γεννημένους α δεκαήμερο γύρω από την μηδενική έως 2η μοίρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο μήνας Μάϊος είναι ο μήνας που διεκδικείται τα δικαιώματα σας και γενικά λαμβάνετε ότι είχατε στερηθεί το προηγούμενο διάστημα. Η πολυαστρία στους Διδύμους δίνει έμφαση σε μυστικές σχέσεις και στο παρασκήνιο και πιθανόν να πρέπει να προσέξετε περισσότερο τις κινήσεις σας. Πιο συγκεκριμένα,  στις 4/5 ο Ερμής θα περάσει στους Διδύμους δίνοντας λύσεις στα προβλήματα σας, και μπορείτε να δημιουργήσετε μυστικά στηρίγματα, και να αποφύγετε τις κακοτοπιές.   Επίσης, τα προσωπικά σας κρύβουν εκπλήξεις, καθώς η Αφροδίτη από τις 9/5, θα μπει στους Διδύμους και αναζητάτε μυστικές αγκαλιές και εμπλέκεστε σε ερωτικά τρίγωνα. Τέλος,  ο Ήλιος από τις 20/5 στους Διδύμους φέρνει κοντά σας ένα πρόσωπο που μπορεί να στηρίξει τα όνειρα σας και να καλύψει συναισθηματικά κενά.  Προσοχή στις 21, 22, 23 Μαίου 2021, καθώς το πλανητικό σκηνικό οδηγεί σε προσωπικές ρήξεις, απιστίες και ψέμματα.   Τέλος, η πορεία του Άρη στο ζώδιο σας ενδυναμώνει τα θέλω σας και παρά τις αναμενόμενες συγκρούσεις, καταφέρνετε να ορθοποδήσετε.

Φεγγάρια του μήνα: στις 11/5/2021, η Νέα Σελήνη στον Ταύρο οδηγεί σε εκπλήρωση επιθυμιών και στόχων καθώς και η είσοδος σας σε ένα νέο φιλικό κύκλο θα σας απογειώσει συναισθηματικά. (επηρεάζει  γ’ δεκαήμερο, γύρω από την 21η μοίρα).    Η Πανσέληνος,  Έκλειψη Σελήνης στις 26/5 στο ζώδιο του Τοξότη (αφορά το α΄δεκαημέρο γύρω από την 5η μοίρα) επηρεάζει τον εργασιακό σας χώρο και πιθανόν να πρέπει να αποδεχτείτε τις αλλαγές και να προσαρμοστείτε στις νέες απαιτούμενες συνθήκες.

 Σημαντική επιρροή του Μήνα,

Στις 14/5, η μετακίνηση του Δία στο ζώδιο των Ιχθύων ευνοεί σχέσεις με άτομα διαφορετικής κουλτούρας, καθώς και σχέσεις από απόσταση. Οραματιστείτε ένα νέο περιβάλλον και βουτήξτε μέσα στο όνειρο σας. Ευχάριστες ειδήσεις γύρω από επαγγελματικά ζητήματα. Αφορά μόνο τους γεννημένους στο α’, δεκαήμερο γύρω από την μηδενική έως 2η μοίρα.

ΛΕΩΝ

Ο μήνας Μάϊος είναι ο μήνας που θα σας ζορίσει ψυχολογικά, γιατί σας βάζει σε διαδικασία να διακρίνετε την αλήθεια από το ψέμα, και φυσικά να αναλάβετε την ευθύνη των αποφάσεων σας. Αρκετά ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα και μυστικές κινήσεις αναμένονται. Ωστόσο η πολυαστρία στους Διδύμους θα βοηθήσει να ξεπεράσετε την κρίση που βιώνετε, καθώς φίλοι σας στέκονται δίπλα σας και μπορείτε να μιλήσετε ανοιχτά για τα προβλήματα σας. Πιο συγκεκριμένα,  στις 4/5 ο Ερμής θα περάσει στους Διδύμους δίνοντας τη δυνατότητα να έρθετε κοντά με ομοιδεάτες και να προωθήσετε κοινά σχέδια.  Επίσης, τα προσωπικά σας κρύβουν εκπλήξεις, καθώς η Αφροδίτη από τις 9/5, θα μπει στους Διδύμους και μέσα από τον φιλικό σας κύκλο θα προκύψει γνωριμία με προοπτική δέσμευσης.    Τέλος,  ο Ήλιος από τις 20/5 στους Διδύμους φωτίζει το δρόμο που οδηγεί σε προσωπική επιτυχία και η αλληλεπίδραση με το περιβάλλον σας θα σας χαλαρώσει ψυχολογικά.  Προσοχή στις 21, 22, 23 Μαίου 2021, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να χάσετε το μέτρο και να εμπλακείτε σε σχέσεις παράνομες ή ακόμα και να εξαπατηθείτε.    Τέλος, η πορεία του Άρη στον Καρκίνο προσθέτει άγχος, γεννά υπαρξιακούς φόβους και βρίσκεται παρηγοριά στη δυναμική αγκαλιά ενός ατόμου που σας στηρίζει.

Φεγγάρια του μήνα: στις 11/5/2021, η Νέα Σελήνη στον Ταύρο χαρίζει επαγγελματική αναγνώριση και εξέλιξη και βελτιώνονται οι σχέσεις σας με άτομα κύρους. Πιθανόν προαγωγή, νέα οικονομική ενίσχυση.  (επηρεάζει  το γ’ δεκαήμερο, γύρω από την 21η μοίρα).    Η Πανσέληνος,  Έκλειψη Σελήνης στις 26/5 στο ζώδιο του Τοξότη (αφορά το α΄ δεκαημέρο γύρω από την 5η μοίρα) επηρεάζει την ερωτική σας ζωή και εκεί θα ζήσετε ένα αλαλούμ.

 Σημαντική επιρροή του Μήνα,

Στις 14/5, η μετακίνηση του Δία στο ζώδιο των Ιχθύων υπόσχεται να ικανοποιήσει κάθε κρυφή σας επιθυμία και θα λάβετε συναισθηματική ικανοποίσηση. Αυξημένη ερωτική λίμπιντο, βελτίωση οικονομικών. Αφορά μόνο τους γεννημένους στο α΄ δεκαήμερο ,γύρω από την μηδενική έως 2η μοίρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ  

Ο μήνας Μάϊος είναι ο μήνας που δίνει τη δυνατότητα να βγείτε από το δράμα που έχετε δημιουργήσει και να βελτιωθεί αρκετά η ψυχολογία σας. Η πολυαστρία στους Διδύμους θα σας δώσει το κίνητρο να διεκδικήσετε την πρωτιά και να ξεπεράσετε ότι σας έχει  μπλοκάρει ψυχολογικά.   Πιο συγκεκριμένα, στις 4/5 ο Ερμής θα περάσει στους Διδύμους και θα ανοίξει την πόρτα επικοινωνίας με άτομα εξουσίας που μπορούν να προωθήσουν τη δουλειά σας.   Επίσης, τα προσωπικά σας κρύβουν εκπλήξεις, καθώς η Αφροδίτη από τις 9/5, θα μπει στους Διδύμους και σας φέρνει κοντά σε ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Τέλος,  ο Ήλιος από τις 20/5 στους Διδύμους φωτίζει το δρόμο που οδηγεί σε προσωπική επιτυχία και σωστές επιλογές. Προσοχή μόνο στις 21, 22, 23 Μαίου 2021, καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος της εξαπάτησης και θα κυριαρχήσει το χάος.   Τέλος, η πορεία του Άρη στον Καρκίνο σας κάνει πιο κοινωνικούς και ανοιχτούς σε προτάσεις που αρχικά σας ξενίζουν.

Φεγγάρια του μήνα: στις 11/5/2021, η Νέα Σελήνη στον Ταύρο δίνει ευκαιρίες για έναρξη της προσωπικής σας επαγγελματικής στέγης, καθώς και η πιθανότητα μετοίκησης αυξάνεται για προσωπικούς ή επαγγελματικούς λόγους. (επηρεάζει  γ’ δεκαήμερο, γύρω από την 21η μοίρα).    Η Πανσέληνος,  Έκλειψη Σελήνης στις 26/5 στο ζώδιο του Τοξότη (επηρεάζει το α΄δεκαημέρο γύρω από την 5η μοίρα) προβληματίζει, καθώς το περιβάλλον σας δυσκολεύεται να αποδεχτεί τις επιλογές σας.

 Σημαντική επιρροή του Μήνα,

Στις 14/5, η μετακίνηση του Δία στο ζώδιο των Ιχθύων υπόσχεται να χαρίσει προσωπική επιτυχία και επαγγελματική αναγνώριση. Βελτιώνονται οι επαφές σας με άτομα που σας συνδέει μια χρόνια γνωριμία.  Αφορά μόνο τους γεννημένους στο α΄ δεκαήμερο, γύρω από την μηδενική έως 2η μοίρα.

ΖΥΓΟΣ

Ο μήνας Μάϊος είναι ο μήνας που σας φέρνει αντιμετώπους με τους φόβους σας και με το κατεστημένο, καθώς και με άτομα που συνηθίζουν να σας καταπιέζουν   Η πολυαστρία στους Διδύμους ωστόσο δίνει διέξοδο, είτε με το να ταξιδέψετε είτε με το να βρεθείτε με άτομα διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας και να αλλάξει τελικά ο τρόπος σκέψης σας. Πιο συγκεκριμένα,  στις 4/5 ο Ερμής θα περάσει στους Διδύμους και δίνει έμφαση σε σπουδές και στην επιμόρφωση σας, καθώς και σε κάθε είδους εγχειρήματα που σχετίζονται με ανώτερα ιδρύματα. Γνωριμίες που ξενίζουν.  Επίσης, τα προσωπικά σας κρύβουν εκπλήξεις, καθώς η Αφροδίτη από τις 9/5, θα μπει στους Διδύμους και αμφιταλαντεύεστε ανάμεσα στο καλό και στο “κακό”, μια που η καρδιά σας θα πηγαίνει ενάντια στη λογική.   Τέλος, ο Ήλιος από τις 20/5 στους Διδύμους φωτίζει καταπιεσμένες ιδέες και μοτίβα συμπεριφοράς που καλείστε να αναγνωρίσετε και κατόπιν να πετάξετε από πάνω σας.   Προσοχή στις 21, 22, 23 Μαίου 2021, καθώς και η απελευθέρωση θέλει στρατηγική, σχέδιο, και όταν   διεκδικείτε πρέπει να φοράτε την γνωστή ασπίδα προστασίας.     Τέλος, η πορεία του Άρη στον Καρκίνο δημιουργεί κόντρες και ανταγωνισμό μέσα στην επαγγελματική αρένα. Δείξτε τα δόντια σας ή το πόσο υπερέχετε.

Φεγγάρια του μήνα: στις 11/5/2021, η Νέα Σελήνη στον Ταύρο βοηθάει στο να δημιουργήσετε καλύτερες προυποθέσεις σχετικά με την εξόφληση οικονομικών υποχρεώσεων και να κερδίσετε χρόνο.    (επηρεάζει  γ’ δεκαήμερο, γύρω από την 21η μοίρα).    Η Πανσέληνος,  Έκλειψη Σελήνης στις 26/5 στο ζώδιο του Τοξότη (αφορά το α΄δεκαημέρο, γύρω από την 5η μοίρα) πιέζει για να βγείτε από την ασφαλή ζώνη σας. Πιθανή μετακίνηση, ταξίδι και επαφές με μελλοντικούς συνεργάτες.

 Σημαντική επιρροή του Μήνα,

Στις 14/5, η μετακίνηση του Δία στο ζώδιο των Ιχθύων θα επηρεάσει θετικά την εργασιακή σας ζωή, και ευνοούνται οι συναδελφικές σας σχέσεις. Η αφοσίωση και η εργατικότητα σας θα εκτιμηθεί από τους ανωτέρους σας. Αφορά μόνο τους γεννημένους στο α δεκαήμερο΄, γύρω από την μηδενική έως 2η μοίρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο μήνας Μάϊος είναι ο μήνας που θα καθορίσει αρκετά την προσωπική σας κατάσταση και θα οδηγήσει σε νέες κατευθύνσεις, που ταυτίζονται περισσότερο με την πραγματική σας ταυτότητα. Ωστόσο η πολυαστρία στους Διδύμους δεν μιλάει για εύκολα ξεκαθαρίσματα, μια που εμπλέκεστε σε σχέση με δυνατό ψυχικό δέσιμο και έχετε χάσει τον έλεγχο των συναισθημάτων σας. Πιο συγκεκριμένα,  στις 4/5 ο Ερμής θα περάσει στους Διδύμους και μπορείτε να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας και να διευθετήσετε οφειλές που μοιράζεστε κυρίως με τρίτους.   Επίσης, τα προσωπικά σας κρύβουν εκπλήξεις, καθώς η Αφροδίτη από τις 9/5, θα μπει στους Διδύμους και είναι εύκολο να πλησιάσετε, αλλά και να μοιραστείτε στιγμές με το άτομο που σας ενδιαφέρει.   Τέλος,  ο Ήλιος από τις 20/5 στους Διδύμους θα βελτιώσει την ψυχολογία σας, καθώς λαμβάνετε συναίσθημα, αλλά και ζείτε ένα ερωτικό ντελίριο.  Προσοχή στις 21, 22, 23 Μαίου 2021, καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος της εξαπάτησης και πιθανόν , προσωρινά να μαζευτείτε για λίγο στο καβούκι σας.   Τέλος, η πορεία του Άρη στον Καρκίνο δίνει τη δυνατότητα να ταξιδέψετε για να συναντήσετε το ταιρι σας και αυτό θα σας απελευθερώσει  Σχέση εξ αποστάσεως. Επαγγελματικά ανοίγματα.

Φεγγάρια του μήνα: στις 11/5/2021, η Νέα Σελήνη στον Ταύρο βοηθάει στην σταθεροποίηση μιας σχέσης που μετράει χρόνο και μπορείτε να νιώσετε συναισθηματική, αλλά και υλική ασφάλεια. (επηρεάζει  γ’ δεκαήμερο, γύρω από την 21η μοίρα).    Η Πανσέληνος,  Έκλειψη Σελήνης στις 26/5 στο ζώδιο του Τοξότη (αφορά το  α΄δεκαημέρο γύρω από την 5η μοίρα) επηρεάζει την οικονομική σας κατάσταση και πιθανόν να χαθεί μια πηγή εσόδων. Καιρός να οδηγηθείτε σε μια νέα επαγγελματική κατάσταση.

 Σημαντική επιρροή του Μήνα,

Στις 14/5, η μετακίνηση του Δία στο ζώδιο των Ιχθύων θα ευνοήσει την ερωτική σας ζωή με μια νέα γνωριμία που θα σας απογειώσει. Σχέση με νεώτερο άτομο. Επιχειρηματικά σχέδια ευνοούνται.  Αφορά μόνο τους γεννημένους στο α΄δεκαήμερο, γύρω από την μηδενική έως 2η μοίρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Ο μήνας Μάϊος είναι ο μήνας που αλλάζει το εργασιακό σκηνικό και σας αναγκάζει να βρείτε τις ισορροπίες σας, μέσα σε έναν καινούργιο χώρο. Μη φοβηθείτε να πρωτοτυπήσετε.  Η πολυαστρία στους Διδύμους μεταμορφώνει την προσωπική σας αλλά και επαγγελματική σας κατάσταση, ικανοποιώντας αρκετά από τα πιο τρελά σας όνειρα.  Πιο συγκεκριμένα,  στις 4/5 ο Ερμής θα περάσει στους Διδύμους και θα έρθετε σε επαφή με μελλοντικούς συνεργάτες, όπου και θα δεχτείτε προτάσεις που δικαιώνουν τους κόπους σας και την αφοσίωση σας σε ένα στόχο ζωής.   Επίσης, τα προσωπικά σας κρύβουν εκπλήξεις, καθώς η Αφροδίτη από τις 9/5, θα μπει στους Διδύμους και θα συνειδητοποιήσετε ότι είστε η προτεραιότητα του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει.   Τέλος,  ο Ήλιος από τις 20/5 στους Διδύμους φωτίζει όλες τις πτυχές των προσωπικών σας σχέσεων, και αναγνωρίζετε πλέον ξεκάθαρα το παρασκήνιο που σας ανταγωνίζεται.  Προσοχή στις 21, 22, 23 Μαίου 2021, όπου υπάρχει ο κίνδυνος ερωτικών κρίσεων και εξαπατήσεων. Τέλος, η πορεία του Άρη στον Καρκίνο θα δώσει ώθηση στα σχέδια σας και θα δώσει άλλη κατεύθυνση στην επαγγελματική σας πορεία.

Φεγγάρια του μήνα: στις 11/5/2021, η Νέα Σελήνη στον Ταύρο δίνει ευκαιρίες για νέες εργασιακές συμφωνίες, και θα κινηθείτε αρκετά πιο αυτόνομα, διεκδικώντας περισσότερα προνόμια.  (επηρεάζει  γ’ δεκαήμερο, γύρω από την 21η μοίρα).    Η Πανσέληνος,  Έκλειψη Σελήνης στις 26/5 στο ζώδιο του Τοξότη (επηρεάζει α΄δεκαημέρο γύρω από την 5η μοίρα) πιέζει, τραντάζοντας τα θεμέλια μιας σχέσης για να πάρετε οριστικές αποφάσεις. Ρήξεις και αναγκαίοι χωρισμοί.

 Σημαντική επιρροή του Μήνα,

Στις 14/5, η μετακίνηση του Δία στο ζώδιο των Ιχθύων θα βοηθήσει σε οικονομικά ζητήματα, οικογενειακές υποθέσεις, αλλά και θέματα ακινήτων. Συναισθηματική επιτυχία αναμένεται.  Αφορά μόνο τους γεννημένους στο α΄ δεκαήμερο, γύρω από την μηδενική έως 2η μοίρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο μήνας Μάϊος είναι ο μήνας που δίνει λύσεις σε προσωπικά αδιέξοδα και ανοίγει κλειστές πόρτες, έτσι ώστε να υπάρξει επικοινωνία και επίλυση των βασικών σας προβλημάτων. Η πολυαστρία στους Διδύμους  θα βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε εργασιακά ζητήματα, και επιπλέον μπορείτε να ασχοληθείτε περισσότερο με την καθημερινότητα σας ή τη φυσική σας κατάσταση.  Πιο συγκεκριμένα,  στις 4/5 ο Ερμής θα περάσει στους Διδύμους και συνειδητοποιείτε ότι κατεβάζετε συνεχώς ιδέες που θα βοηθήσουν στην εργασιακή σας κατάσταση. Επίσης, τα προσωπικά σας κρύβουν εκπλήξεις, καθώς η Αφροδίτη από τις 9/5, θα μπει στους Διδύμους και ενδέχεται να αναπτυχθεί ερωτικό ειδύλλιο, μέσα στον χώρο εργασίας σας.   Τέλος,  ο Ήλιος από τις 20/5,στους Διδύμους φωτίζει το μονοπάτι, όπου πρέπει να ακολουθήσετε για να χρησιμοποιήσετε τις ικανότητες σας και να γίνετε πιο παραγωγικοί. Προσοχή στις 21, 22, 23 Μαίου 2021, γιατί ενδέχεται να πέσετε θύμα κουτσομπολιού και παρεξηγήσεων. Αποφύγετε να εκτεθείτε.  Τέλος, η πορεία του Άρη στον Καρκίνο φέρνει αναταραχές στην προσωπική σας ζωή, αλλά μόνο έτσι θα αποδεχτείτε τα θέλω σας και θα διεκδικήσετε τις επιθυμίες σας. Κόντρες που δεν μπορείτε να αποφύγετε.

Φεγγάρια του μήνα: στις 11/5/2021, η Νέα Σελήνη στον Ταύρο βοηθάει στην ερωτική σας ζωή, και πιθανόν να δημιουργηθεί τώρα μια σχέση που θα σας απογειώσει συναισθηματικά.  (επηρεάζει  γ’ δεκαήμερο, γύρω από την 21η μοίρα).    Η Πανσέληνος,  Έκλειψη Σελήνης στις 26/5 στο ζώδιο του Τοξότη (αφορά το α΄δεκαημέρο γύρω από την 5η μοίρα) γεννά αμφιβολίες και φόβους, καθώς κινείστε προς “άγνωστες” κατευθύνσεις. Προσωρινά πανικός. Το παρασκήνιο δεν σας στηρίζει.

 Σημαντική επιρροή του Μήνα,

Στις 14/5, η μετακίνηση του Δία στο ζώδιο των Ιχθύων δίνει επαγγελματική αναγνώριση μέσα από το διαδίκτυο , νέες συμφωνίες, και τονίζονται οι επαφές με συνεργάτες που στηρίζουν τις ιδέες σας Πιθανόν μετακίνηση, αλλαγή κατοικίας ή εργασίας. Ασχολείστε και με την επιμόρφωση σας Αφορά μόνο τους γεννημένους στο α’ δεκαήμερο, γύρω από την μηδενική έως 2η μοίρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο μήνας Μάϊος είναι ο μήνας που γεννά συναισθηματικές διακυμάνσεις, και καλείστε να αντιμετωπίσετε προσωπικές ανασφάλειες, ορίζοντας νέες προτεραιότητες.  Η πολυαστρία στους Διδύμους ακουμπά την ερωτική σας κατάσταση και ρισκάρετε να απελευθερωθείτε από τη σιγουριά σας και δεν αποκλείεται να ξεκινήσετε μια νέα επιχειρηματική δραστηριότητα.  Πιο συγκεκριμένα,  στις 4/5 ο Ερμής θα περάσει στους Διδύμους και μπορείτε να προωθήσετε επιχειρηματικά σχέδια, μια που τώρα έρχεστε σε επαφή με τα κατάλληλα άτομα.  Επίσης, τα προσωπικά σας κρύβουν εκπλήξεις, καθώς η Αφροδίτη από τις 9/5, θα μπει στους Διδύμους  και είστε πόλος έλξης για το αντίθετο φύλο.  Νέες ρομαντικές προτάσεις,  καθώς και άπειρο φλερτ.  Τέλος,  ο Ήλιος από τις 20/5 στους Διδύμους φωτίζει κάθε σας προσπάθεια να βγείτε από την σούπα της μετριότητας και να προχωρήσετε προς νέες κατευθύνσεις. Προσοχή στις 21, 22, 23 Μαίου 2021, καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος εξαπάτησης και υπερβολών.    Τέλος, η πορεία του Άρη στον Καρκίνο φέρνει ένταση και άγχος, κυρίως γύρω από την εργασιακή σας κατάσταση και με τους συναδέλφους σας. Προσοχή σε θέματα υγείας.

Φεγγάρια του μήνα: στις 11/5/2021, η Νέα Σελήνη στον Ταύρο βελτιώνει οικογενειακές σχέσεις και ίσως προχωρήσετε προς μια νέα συγκατοίκηση ή συμβίωση.  (επηρεάζει  γ’ δεκαήμερο, γύρω από την 21η μοίρα).    Η Πανσέληνος,  Έκλειψη Σελήνης στις 26/5 στο ζώδιο του Τοξότη (επηρεάζει το α΄ δεκαημέρο γύρω από την 5η μοίρα)  κλείνει επεισοδιακά ένα φιλικό σας κύκλο, και φυσικά τα ξεκαθαρίσματα πολλές φορές, το ξέρετε, ότι πονάνε.

Σημαντική επιρροή του Μήνα,

Στις 14/5, η μετακίνηση του Δία στο ζώδιο των Ιχθύων αφορά την πρακτική πλευρά της ζωής και θα μπορέσετε να βελτιώσετε την υπάρχουσα κατάσταση σας. Αφορά μόνο τους γεννημένους στο α΄ δεκαήμερο,  γύρω από την μηδενική έως 2η μοίρα.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο μήνας Μάϊος είναι ο μήνας που σας οδηγεί εκτός ορίων, καθώς η ερωτική σας ζωή αναμένεται αρκετά ενδιαφέρουσα αλλά και συνάμα θα αντιμετωπίσετε αρκετές προκλήσεις. Η πολυαστρία στους Διδύμους αφορά το οικογενειακό σας περιβάλλον, και συνειδητοποιείτε τη σημασία των οικογενειακών σας δεσμών.   Πιο συγκεκριμένα,  στις 4/5 ο Ερμής θα περάσει στους Διδύμους και εκφράζοντας τα θέλω σας μέσα στον οικογενειακό σας κύκλο, αναμένονται παρεξηγήσεις και συγκρούσεις.   Επίσης, τα προσωπικά σας κρύβουν εκπλήξεις, καθώς η Αφροδίτη από τις 9/5, θα μπει στους Διδύμους  και νιώθετε όλο και πιο έτοιμοι να μπείτε σε μια νέα σχέση ή να προχωρήσετε μια ήδη υπάρχουσα.  Προτάσεις για επισημοποίηση.   Τέλος,  ο Ήλιος από τις 20/5 στους Διδύμους φωτίζει θέματα ακινήτων και καλείστε να τακτοποιήσετε κληρονομικα ζητήματα και οικονομικές εκκρεμότητες. Προσοχή στις 21, 22, 23 Μαίου 2021, καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος εξαπάτησης και υπερβολών.    Τέλος, η πορεία του Άρη στον Καρκίνο οδηγεί σε μια ενθουσιώδη αγκαλια και πλέετε σε πελάγη ευτυχίας. Βέβαια έχετε αρνηθεί τα πιστεύω σας και ίσως συμβιβαστεί σε έναν “ασυμβίβαστο”  έρωτα.

Φεγγάρια του μήνα: στις 11/5/2021, η Νέα Σελήνη στον Ταύρο οδηγεί σε αλλαγή κατοικίας ή εργασίας και θα χρειαστεί να ρυθμίσετε διαφορετικά το πρόγραμμα σας. Νέες συνεργασίες, και συναισθηματικά απρόοπτα.   (επηρεάζει  γ’ δεκαήμερο, γύρω από την 21η μοίρα).    Η Πανσέληνος,  Έκλειψη Σελήνης στις 26/5 στο ζώδιο του Τοξότη (επηρεάζει το α΄ δεκαημέρο γύρω από την 5η μοίρα)  σας μετακινεί βίαια σε ένα διαφορετικό περιβάλλον. Εκπλήξεις που σας αναγκάζουν να αναθεωρήσετε πολλές από τις απόψεις σας. Θέματα με πρόσωπα εξουσίας προκύπτουν.

Σημαντική επιρροή του Μήνα,

Στις 14/5, η μετακίνηση του Δία στο ζώδιο σας, δίνει ώθηση στα όνειρα σας και πραγματοποιεί κρυφές επιθυμίες. Πιθανή δέσμευση, επισημοποίηση, επαγγελματική επιτυχία.  Αφορά μόνο τους γεννημένους στο α΄ δεκαήμερο,  γύρω από την μηδενική έως 2η μοίρα.

Δες περισσότερα άρθρα μου εδώ…

https://www.oroskopos.gr/

Παρακολούθησε το βίντεο μου για τις μέρες του Πάσχα.